Sova?

2012-11-30 23:11:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Go' kväll på dig!

Här har ni en som försöker bli trött men det går inte så bra då jag är oerhört pigg för omväxlings skull. Trodde jag skulle vara helt slut efter idag men tji fick jag!

Här ligger jag och har nu kollat Facebook 200 ggr, instagram 400 ggr, mailen och alla bloggar jag läser och har inget mer att göra eller nu ljög jag. När jag inte kan sova (vilket inte händer ofta) brukar jag ta mig lite egentid och hitta lite inspiration på den bästa appen (pinterest). Jag kan fastna lääänge att jag tillslut måste sätta en stänga-av-mobilen-tid åt mig själv för det finns så mycket roligt att kika på och det uppdateras hela tiden. Så även om mina ögon värker av trötthet har jag världans svårt att lägga ifrån mig telefonen. Men eftersom man är så koncentrerad med att inte missa något roligt/fint så blir man trött, så det är väl något jag får göra.
Men om du som läser här inne har en blogg får du gärna skriva den till mig. Vill läsa något nytt! Och självklart vill jag veta mer om just dig.


Hoppas även på att min lilla son somnar om snart då han hostat till och från nu i en timme stackarn. Tokförkylda är mina små men hoppas verkligen på att det släpper snart!

Nej hörrni ska försöka somna nu för magkänslan säger att det kommer bli en lång natt med mycket uppvak och tidig morgon....

(Satte ett hårspänne i Keans hår i dag för skojs skull och för att se om hans pappa märkte något när han kom hem. Det tog honom 2 sekunder när han kommit innanför dörren innan han ser det och han frågar: - Kean vad har du k håret?!?! Och ger mig det onda ögat ;-) mohahaha! Lite roligt måste man ha :-) )


God morgon mitt vinterland!

2012-11-30 09:12:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Ja ni hörrni det blev inte uppdatering iförrgår som jag lovat men men.
 
Fredag, veckans bästa dag eller hur!  I love the fredagsfeeling jag har in my body, eller brukar älska fredagar då det känns som om det är kortare arbetsdag och allt som hör till fredagsmyset är bara underbart. Men ikväll är det andra bullar då Ken bara komma hem för en snabb dusch innan han ska åka igen på julbord/julshow, så jag kommer vara själv med mina små monster. Åh inte nog med de så ska han jobba hela helgen karlskrället, som tur är har vi lite saker som vi/Leah ska göra.
Imorgon ska Leah baka hemma hos morfar (tradition) sen får vi komma och smaka på allt gott! Åh jag har verkligen haft världens craving för en nybakad lussebulle hela veckan så jag hoppas att det bjuder oss på det imorn :-)
På söndag ska den lilla fuskisen få gå på Cirkus Scott med sin farmor. Så ni kanske kan förstå varför hon har räknat ner till den här helgen sedan 1 ½ vecka tillbaka + att man får öppna julkalendern som pappa K har köpt. Nej i år blev det ingen presentkalender,orkade helt enkelt inte tyvärr..Kanske nästa år!
 

Idag skulle vi ha lekt med en dagiskompis till Leah men eftersom båda mina barn är förkylda och Kean har hostat en hel del inatt ville inte mamman riskera att hennes 4 månaders lilla bebis skulle smittas och det är ju fullt förståligt. Så istället ska vi skotta oss ut från huset, leka lite i snön innan vi beger oss till centrum för lite mysfika med Therese, Jonas och Hannah.
 
Jag har väntat och väntat på att köpa en ny overall till skorpan tills snön kommer och nu har den kommit å lite till. Och nämnde jag att den overall som Leah har haft helt plötsligt bara blivit för liten?! Så jag var inte riktigt förberedd kan man säga, som tur var hade jag täckbyxor, vinterjacka och gamla vintervantar som hon fick ha på dagis igår. Hade liite ångest över detta så ett ångestsamtal till K gjorde att vi åkte till centrum igår och handlade både ny overall och vantar. Tyvärr fanns inte overallen i svart som vi (jag å Leah) ville ha från början så det fick bli en ROSA. Själv gillar jag just svart, marinblått som hon haft tidigare då man inte behöver tänka på att de andra kläderna/vantarna/mössan ska matcha som man behöver tänkte lite mer på nu. Men Leah var nöjd och det är huvudsaken!
Ni får se lite bilder sen, lovar.
 
Nu är det dags att hoppa ur pyjamasen och bege oss ut!

Ha en underbar fredag

 
 
 
 
 
 
 

snöblandatisandekalltregn...

2012-11-28 11:11:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Hej du!
 
 
Härligt väder vi har inte sant? Eller du kanske har sol, glittrande snö eller bara uppehåll? Här hos oss har det regnat konstant i två dygn nu eller nu sa jag fel snöblandatisandekalltregn är det. Som ni kanske förstår vill inte denna mamma gå till dagis imorse när regnet öste som värst och låg horisontellt men skorpan skulle bara till dagis såklart å det var bara att ta på sig gummistövlar och 743 lager med kläder på oss alla..Jag var väldigt lättad när jag kom innanför dörren här hemma i värmen ska ni veta,usch!
 
Vad har hänt mer sedan sist? Förutom att alla i familjen utom jag har varit sjuka var å varannan dag så har det inte hänt så mycket faktiskt. Vi har varit ute på landet och äntligen vinterstädat å självklart myst med min älskade mamma.Vi har även haft vår sista grillkväll (japp skam den som ger sig!) i söndags och oh my vad gott det är med grillat! Kommer verkligen sakna det, kanske kan få ut K att grilla någon gång i vinter kanske ;-)
Snickarna är fortfarande här och förhoppningsvis är det sista dagen idag innan allt är färdigt,känns sådär att ha en framsida som ser ut som en arbetsplats och virke/material överallt och framför allt för grannarna som har ett stort tålamod med all vår renovering. Men snart snart snart är det äntligen färdigt och vi får ett supervarmt hus! :-)
 
Nu vaknade griniga lilleman där uppe så jag får återkomma till er nästa vila, för nu ska det ätas lunch och städas!
 
 
Min fina karl som inte har gett upp grillsäsongen riktigt än!
 
 
 
 
 
 
 
 

Micropaus

2012-11-22 14:37:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Båda barnen sover, tvättmaskinen och diskmaskinen körs och jag tog en mikropaus i soffan. Hade kunnat sitta här tills de vaknar men då får jag inget gjort. Lika bra att passa på att skura golven under tiden lilleman sover, man ju inte be honom vara inne i lekrummet medan golvet torkar utan han ska ju självklart vara med och då blir han som Bambi på hal is.

Det verkar inte som om det är magsjuka iallfall (tack gode gud!! ). Leah har nämligen fått i sig både saft,vatten och en mandarin å allt har fått stanna kvar. Så därför försöker jag få henne att vila såpass mycket som möjligt för att bli frisk igen.

Här har ni min lilla nakenfis till städhjälp tidigare idag som har lärt sig att säga mamma och där (när han pekar). Så han är som en lite svans som ropar mamma och som ska hjälpa mig med alla sysslor, söt SKRUTT! Undrar hur det kan vara så roligt att titta på tvättmaskinen när den kör runt men hel fascinerad är han :-).




Det är så roligt att jag måste skratta..

2012-11-22 12:48:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Amen hej!
 
 
Idag hade dagen planerats in i den minsta detalj, men inatt vaknar jag av en ledsen lite skorpa som var inne på toaletten. Jag känner på henne och hon kokar!. I med alvedon och en massa dricka innan hon snurrar runt och somnar om.Så jag har haft en värmande liten braskamin brevid mig i sängen inatt.  När hon vaknade imorse var det ingen förändring på tempen. Hon var väldigt törstig så hon fick en flaska med saft som hon mer eller mindre klunkade i sig..En stund därefter spyr hon ner hela sig och soffan, så det var bara upp i duschen för få bort allt och värma den frusna lilla kroppen.
Jag hade bara alvedon som var för 10-15 kg och det kändes inte som om dessa gav någon som helst efftekt. Åh det sista jag vill göra är att packa ner barnen i vagnen (Leah framför allt) för att gå till affären å handla alvedon för större barn. Som tur är (tur i oturen) har min käre far fått ryggskott och var nere i centrum precis när jag ringde för att hanlda värktabletter till sig själv så han kom upp med ett paket alvedon till skorpan. Tack snälla du!
 
Så jag vet inte om hon är magsjuk eller om det bara var att hon drack för snabbt?! För nu har hon fått en tesked med dricka var 5:e minut och inte har kommit ut. Håller tummarna för att det inte är magsjuka men jag tar inte det säkra för det osäkra å tänkte köra ett storstädsrace här hemma något jag vet att lilleman uppskattar också, två flugor i en smäll.Min son älskar nämligen dammsugaren, sopborsten,diskmaskinen,tvättmaskinen och moppen! En egenskap han INTE har ärvt efter sin far iallafall ;-)
 
 
Nej hörrni hoppas att ni får vara friska iallfall och håll tummarna för att det INTE är magsjukan nej det pallar jag bara inte!!!
 
 
 
   

Brr!

2012-11-20 11:29:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 Hej på dig!
Här sitter jag i K's farsdagspresent från barnen, ett par gigantiska duntofflor och en varm filt för här hemma är det iiiskallt, brr. Varför kanske ni undrar, jo vi har som tidigare sagt snickare hemma hos oss som byter vår fasad och de har börjat med baksidan. Det betyder att altandörren måste stå lite på glänt för att förlängningssladden inte ska gå sönder plus att de kapar allt virke på framsidan,så de blir en del spring vilket gör att det blir en igloo här hemma brr..!
 
Skulle ha åkt ner till öppna förskolan idag men jag kände att jag hade en del att ta tag i här hemma som jag har skjutit åt sidan alldeles för länge. Så det är vad vi har gjort nu på förmiddagen förutom att vi lämnat skorpan på sitt älskade dagis och promenad hem. Nu ligger Kean och sover så jag passar på att skriva till dig. Planen för i eftermiddag är att komma ut lite innan skorpan ska hämtas men även fixa det sista av de vi började med nu på förmiddagen. Men nu ska jag passa på att slappa lite i soffan och kika på lite julklappar till barnen.
 
Kean har sedan en tid tillbaka fått börja äta middagen själv och häromdagen vankades de spaghetti & köttfärsås å jösses han blev kladdigare än någonsin. Såpass kladdig att vi körde sten,sax,påse om vem som skulle ta och rengöra honom haha. Han fick sätta sig i ett bad direkt som ni kanske kan förstå ;-)
 
Han tyckte att det var gott iallafall, det är huvudsaken!
 
 
 
 
 
 
 
        

Allt bara flyter

2012-11-19 11:14:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Måndag igen vilket betyder ny vecka med nya möjligheter. Här har vi kickat igång dagen för länge sedan närmare bestämt vi sextiden då Kean tyckte att det var dags att gå upp..Så vi har både hunnit att dammsuga, städat lekrummet som var helt uppånervänt, utelek och självklart tagit emot snickarna. Som tack gode gud kom vi åtta snåret :-). Så nu bankas det för fullt och Kean har ändå inte vaknat. Varför är det så? Hur kan han sova i det här livet och vakna av tv:n när jag är själv?!?! Hm skumt det där må jag säga.

Idag måste vi vara standby hela dagen tills vår nya ytterdörr kommer. Därför kan vi inte lämna huset mer än att gå till en närliggande lekplats möjligtvis. Men först ska lunchen tillagas innan vi ens tänker i andra banor. Funderar på att baka lite men vi får se ;-)

Det är dagar som denna jag kommer att sakna när jag börjar jobba. Barnen är på toppen humör, vädret är helt fantastiskt och allt bara flyter och som ni förstår njuter jag av varje sekund.


Ha en underbar dag i det vackra vädret!




Får aldrig iväg något..

2012-11-18 20:54:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag suttit och skrivit till er varje dag men har aldrig fått iväg något överhuvudtaget då det alltid kommer 1000 saker i mellan..

Men vi har inte gjort något speciellt heller förutom att blivit väckt vid femsnåret, varit i skogen, pysslat med lite av de vi hittade i skogen, lekt på nya lekplatsen. Ja lite av allt skulle man väl kunna säga :-).

Nu på kvällen fick vi lite besök av min fina syster och Diego. Diego skulle hjälpa K med att riva fasaden på baksidan då det kommer komma några snickare imorgonbitti för att sätta nya panel. Enligt K skulle de komma vid sju snåret, a men jösses vad tidigt! Även om man gått upp så vaknar man inte till förrän runt nio snåret. Med de menar jag att vi mer än gärna drar oss några timmar längre i pyjamasen här hemma på måndagar och fredagar å är inte presentabel då heller haha jösses de kommer bli rädda för mammazombien här hemma haha 😃.

De ska fixa framsidan också, förhoppningsvis denna vecka så det är bara att vänja sig med att ha folk här i ottan som bankar på huset. Hoppas på att vi får vara friska nu så vi kan åka härifrån under dagarna. För lycka till att få lilleman att somna om han knappt kan somna med tv:n på låg volym under dagarna..

Ha en underbar söndagskväll så LOVAR jag er att jag ska bli bättre på höra av mig till er. Måste bara hitta luckorna igen 😉



Lite sömn, dagens lunch och hotellbokning

2012-11-13 11:49:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på dig!
 
 
Jag lyckades skrapa ihop kanske 4-4½ timmes sömn inatt och är oförskämt pigg iallafall, skönt! Har dock en supersnorig, hostig och gnällig liten lilleman här hemma. Som inte alls tyckte att vila i 40 minuter istället för sina vanliga 2 timmar var något konstigt. Men hans mamma tycker att efter denna hemska natt så borde hans kropp vara helt slut, fast å andra sidan så vet man själv hur bra man sover när man har världens hosta.
I detta nu sitter jag och äter lunch, Kean fick välling när han skulle vila och tror inte han kommer vilja ha mat på ett tag. Dagens lunch bestog av kycklingklubba, körsbärstomater, gurka och fetaost men mer än halva kycklingen är kvar och fetan har jag inte ens rört. När jag har varit gravid så har kyckling fullkomligt ratats och extrema kvälningar har uppstått och jag känner mer än ofta att det fortfarande är så. Skumt då kyckling verkligen alltid varit något av en favorit..
 
 
Dagens to do's är att plocka (för ovanlighetens skull) dammsuga, plocka ur/i disken och sätta upp lite tavlor. Tror varken lilleman eller jag har mer energi än så. Sedan ska vi börja gå lite tidigare än vanligt när vi ska hämta skorpan då han tycker det är fasligt roligt att gå utomhus. Han fick ta sig en promenad påvägen hem från lämningen och det tog lite längre tid att komma än vanligt som ni kanske kan förstå, framför allt då han ska gå åt alla håll förutom det hållet jag vill att vi ska gå. Mycket att upptäcka överallt!
 
   Bokade hotell till vår resa igår och nu börjar det känns mer verkligt att vi verkligen ska åka. Hittade ett som det ser ut på bilderna ett riktigt mysigt hotell. Vi kände att vi ville lägga lite extra på hotellet då vi kommer att spendera en hel del tid där och eftersom vi inte är där för att gå ut på samma sätt som om skulle åka på tjejresa eller singelresa och bara har hotellet för att sova på.
 
 
 
Jag tror och hoppas att det kommer bli kanon, oj vad jag längtar!
 
 
Nej nu ska en bajsblöja bytas innan vi sätter igång :-)
 
 
 
 
 

När blev hon såhär?

2012-11-13 00:14:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj mitt i natten..

Här har ni en som inte kommer att somna på mycket länge och det får jag tacka min kära omtänksamma karl för. Men innan jag säger B måste jag börja med A.

Förmiddagen var helt underbar! Vi klädde på oss i lugn och ro å tog en promenad ner till jobbet. Kean var helt lyrisk att få strosa runt i kvarteret och kolla på allt konstigt som fanns på marken. Tänk att en brunn kan vara så fascinerande ;-). Vi lämnade alla glasburkar som var väldigt uppskattande. Tror att förskolor kan vara de enda arbetsplatserna som uppskattar att få en massa gamla barnmatsburkar, för tänk vad barnen kan skapa med dessa.

Eftersom det vart en snabb visit där så bestämde vi oss för att gå till en lekplats och vi är väldigt bortskämda med att ha ett gäng olika typer av lekplatser bara i vårt område. Så idag testade vi en som vi aldrig varit på förut, ingen speciell utan där fanns några gungor och en sandlåda med en massa roliga nya saker. Kean somnade i vagnen så jag och Leah passade på att gunga, baka sandkakor men framförallt blev jag bjuden på geggamojakött de ni, Leahs specialité!


Framåt eftermiddagen när lilleman började bli trött igen ville Leah kolla på film i sitt rum vilket hon fick. Så jag passade på att plocka i vanlig ordning innan jag smet upp för att kolla på Pippi jag med. Då såg jag på henne att tröttheten började smyga sig på men hon skulle absolut inte vila..Sedan började de, utbrotten. Hon har nämligen fått för sig att om hon skriker, stampar med fötterna och säger att hon VILL de ja då blir det säkert så. Även om vi har förklarat att säger mamma/pappa nej så är det nej och ändrar oss inte, that's it. Och förut när hon fått sina utbrott har vi sagt detta på ett väldigt pedagogiskt sätt och utbrotten har då slutat.
Men nu ska ni veta jag säger bara oj oj oj herrejösses i min lilla låda. Nu får man räkna både till 10, 20 & 100 för om hon nu har bestämt sig så ska det bara vara så..

Ett exempel som jag kan ta är nu ikväll då hon och jag är uppe i hennes rum och tar på oss pyjamasen, klockan är då lite över 19 och jag frågar om hon vill kolla på ett avsnitt på Pippi som hon fick göra igår innan hon skulle sova. Nej fick jag då som svar jag vill titta på tv nere i soffan, okej självklart får hon det. Vi går ner och tittar en stund tillsammans, när hon helt plötsligt säger: jag vill kolla på skrållan i mitt rum. Varpå jag svarar: nej nu är klockan för mycket för att kolla på film, du ska upp och sova alldeles alldeles strax. Då bryter helvetet lös. Hon skriker och gråter att hon bara SKA kolla på skrållan. Ja vid detta läget är det ingen ide att ens försöka prata då hon inte lyssnar på något som helst av det man säger. Så K går upp med henne får henne att lugna sig lite innan hon ska sova. Men sekunder senare sätter igång igen och inget hjälper.. Tillslut vill hon att jag ska komma upp och vi somnar i sängen.

När blev hon såhär undrar jag? Min lilla tös har blivit en liten minitonåring..Måste vara jobbigt att ha så mycket känslor och tankar som just en liten treåring har. Vilja vara stor men ändå liten, vilja göra saker själv men ändå inte i vissa lägen och vilja bestämma om det så är om det ska vara overall, hästsvans eller finklänning. Mammas älskade skorpa! Små barn små problem, stora barn stora problem sägs det..Man får tänka så, att det som diskussionerna handlar om nu är bara en liten liten smula egentligen och försöka andas både tre och fyra gånger å ge en extra kram istället. För som sagt det kan inte vara så lätt för dom heller..

Åter till punkt B nu till varför jag inte kommer kunna somna. Jag somnade som sagt i världens mysigaste säng med skorpan och blir väckt av K som undrar om jag ska sova kvar där eller komma upp/ lägga mig i sängen. Ja jätte snäll tanke då jag absolut inte skulle kunna gå imorgon om jag sov i den sängen hela natten. Men om man fått sova i 40 minuter och går upp igen vid 20.30 tiden så kan inte jag sova på väldigt länge iallafall. Jag kan ju knappt sova om jag sovit 30 minuter på förmiddagen liksom. Plus att Kean han vaknat till och från sedan en timme tillbaka och hostat, snorat å gråtit. Så om jag nu sommar blir det nog inte många timmar jag kommer att få.. Men men vad gör det om hundra år? Nu ska jag mysa ner mig bredvid skorpan som fick lägga sig i vår säng efter lite mardrömmar.




Sov gott på er, ska verkligen försöka sova nu!


Nej men hej!

2012-11-12 08:59:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj! 
 
 
Här har helgen gått med en rasande fart, varför är det så? Att veckodagarna kan kännas oändligt långa medan fredag,lördag,söndag bara rusar förbi innan man hinner blinka, hm skumt. 
Men vi har hunnit med en hel del faktiskt :-) Vi har till exempel varit och kollat på en ny ytterdörr, Leah har varit på sitt älskade lekland med bästa morbror Robban, firat farsdag både hemma, för min pappa till K's pappa,rensat i köket (som verkligen behövdes!), myst en massa och bara varit tillsammans.
 
 
 
Idag är det måndag som du redan vet och ny oskriven vecka ligger framför oss, känns som att det blir en bra vecka . Det enda vi har planerat på schemat än så länge är utvecklingssamtal för skorpan annars är veckan som sagt helt oskriven. Kean är väldans snorig men väldigt pigg ändå (som alltid!), så jag hoppas på att snoret försvinner och att det inte utvecklar sig till någon form av sjukdom..     
 
 
En sak som vi gjorde igår var att vi bokade en weekend till London! Vi åker några dagar efter nyår och ska ha flera dagar bara tillsammans, åh vad vi behöver det :-) Jag får det av min fina älskling i 25 års present men vi åker som sagt två veckor innan eftersom jag börjar jobba i början av januari och jag tror inte att det är så populärt att komma och be om ledighet direkt. Så vi passar på att åka när vi båda är lediga och har du varit i London får du gärna ge oss lite tips på bra restauranger, shoppingställen och attraktioner som bara måste besökas! Åh jag är helt uppspelt  som ni kanske förstår :-)
Därför börjar jag idag att äta otroligt mycket bättre än vad jag gjort den senaste tiden dvs så lite socker,kolhydrater och fett som möjligt. Ska även damma av löpbandet,pilatesbollen och min kettlebell, för jag ska ta mig tusan se FAB ut på vår resa och min 25 års dag eller iallafall en början till att se FAB ut.
Nu ska vi ta av oss pyjamasen (för Leahs del ska prinsessklänningen av) och göra oss iordning för att ta oss ner till jobbet och lämna en massa glasburkar som vi inte behöver här hemma då vi redan målat våra lyktor. 
Sedan blir det nog en stund på lekplatsen för att njuta av solen och friska luften en stund.
 
 
 
Ha en underbar dagen, ser ut att bli en riktigt fin sådan!
 
 
 
 
 
 
 

Jahaja

2012-11-08 09:47:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej igen!
Här är vi hemma igen efter lämning av skorpan och en sväng förbi jobbet. Så skönt att ha det nära när man kommer på vissa saker man måste få reda på. Fick reda på att Leahs utvecklingssamtal blev inställt pga personalbrist så det fick bli en ny tid nästa vecka istället. Inte mig emot då vi fick en sen tid och då kan även K vara med. Så planerna ändrades lite men jag tror vi stannar hemma idag iallafall.. Skulle behöva städa men jag vet helt ärligt talat inte om jag orkar det. Känns som om det är de enda jag gör här hemma, men en dusch är högst upp på listan iallafall. Måste bara vänta på att lilleman ska äta klart sin sena frukost här innan några som helst planer smids.

Idag är det förresten ingen vanlig dag utan min & K's årsdag. Han fick ett litet kort av mig imorse och jag tänkte fundera ut en riktig mysmiddag ikväll. Tack älskling för de bästa åren i livet tillsammans med dig. Dig vill jag bli gammal & grå med! <3




Nya tider?

2012-11-08 07:42:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon på dig!
Hoppas att du mår bra :-) Här har ni en som tydligen har drömt extremt mycket inatt då jag antingen vaknat av mig själv eller K som frågar en motfrågan på det jag frågat i sömnen,hm oklart varför jag får såhär ibland men men,
Nu ska jag berätta en sak för er som mer än säkert kommer att slå tillbaka på mig redan inatt. Här hemma har vi den senaste veckan fått lite bättre tider på mornarna men även nätterna. Började nämligen den här veckan med att blanda ut Keans 6 månaders havrevälling med fullkornsvälling. Summan av kardemumman? Inte alls några uppvak på natten,antingen så vaknar han 6 och får en flaska samtidigt som han somnar om till åtte ungefär. Eller så har han sovit hela natten och gått upp vid sjusnåret, UNDERBART!  
Så i detta nu 07.38 ligger han fortfarande och sover! Detta har inte hänt någonsin i denna pojkes tio månaders långa liv, älskart.
Tyvärr måste jag upp och väcka honom snart för att gå till förskolan men jag väntar till in i det sista.
Idag tror jag planen bara är att vara hemma. Ska på  emed Leah på efm och då känner jag för att vara i området för att slippa stressa dit sen. 
 
 
Nej hörrni vi får höras sen, måste lägga på ett kol nu och Kean vaknade i detta nu.
 
Ha en underbar dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Lusten..

2012-11-06 17:33:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Hej på dig!
 
 
Sorry att jag har varit lite frånvarande till och från ett tag nu men lusten för bloggandet har försvunnit mer och mer sedan i somras. Jag har försökt att skriva till dig varje dag men har inte känt att jag har haft så mycket roligt att skriva, eller det känns som om det har stått samma sak dag ut och dag in vilket inte känns alls roligt för varken mig att skriva eller för er att läsa. Ska verkligen försöka hitta något som får upp intresset igen och vill då ha just din hjälp. Vad vill just du läsa om? Kom gärna med lite tips för det tror jag skulle få en lite gnista att tändas ..
 
 
Idag som de senaste tisdagarna har vi spenderat förmiddagen på öppna förskolan och Kean tycker det är lika roligt varje gång. Som vanligt blir han trött efter sångsamlingen vid kvart i tio och då brukar vi runda av för att åka hem och vila hemma. Lilleman somnade precis när vi kommer innan för dörren så jag tar snabbt av alla hans kläder för att lägga honom i sängen. För det första så skriker sig ungen hes innan han får lite välling. perfekt tänker jag nu kommer han sova läänge. Tror ni inte han vaknar 30 minuter senare SUPERtrött och får honom att till slut somna om i ytterligare en halvtimme. 
 
Vi hämtade skorpan tidigare idag då jag kände att jag bara satt och väntade på att klockan skulle bli kvart i tre så varför inte hämta henne istället då? Sagt och gjort vandrade vi upp och när vi kom upp satt hon och pärlade å ville gärna pärla klart. Men hon hade precis påbörjat sin platta som var väldans stor så vi kom överrens om att hon fick göra en rad och sedan göra klart imorgon.
Sedan har eftermiddagen spenderats hemma hos kusinerna innan K kom och hämtade upp oss efter jobbet och nu sitter vi här vid matbordet medan Kean vilar å jag försöker hitta lite kraft till att börja med maten.
 
Ikväll tänkte jag sätta mig för att titta igenom leksakskatalogen som Leah fick igår och som hon å K tittade i och där hon fick visa vad hon önskade sig av tomten. Tänkte faktiskt beställa hem de mesta leksaker i år mest för att slippa all trängsel i julhandeln. Å ja jag kan handla på dagarna men kände att det mesta går ju att beställa på nätet så varför inte göra det? Framförallt när jag har en son som bokstavligen hatar att gå i affärer å sitta i vagnen..
Så roligt att se vad hon önskar sig det är allt ifrån en sminkdocka till radiostyrda bilar till en mick. Jag personligen tycker att det är roligt att det inte bara är prinsessor och rosa tyll eller ja mycket är det men inte extremt ännu. Och det är skönt för den perioden kommer komma snabbare än snabbast..
 
 
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna
 
 
Hoppas att ni får en underbar kväll!
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
    
         

Kött?

2012-11-02 13:10:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj! Här har ni en piggare mamma, så skönt 😊
Kean bestämde sig för att halv sex var en perfekt tid att gå upp..snark! Nu på förmiddagen har vi hasat runt i pyjamasen alldeles för länge innan vi hoppade in i duschen. Det är de positiva med fredagar, att slippa morgonstressen å bara vara. Nu är vi alla tre i lekrummet som barnen har vänt upp och ner på som vanligt..Men det är bara dom som får mer och städa ikväll, eller nja där ljög jag. Mer att städa för både dem och oss men men ett lekrum är till för att lekas i! Vi fördriver tiden med att som sagt leka lite medan vi räknar ner minuterna tills K kommer hem och vi kan ta helg på riktigt, UNDERBART! När han kommer hem ska vi packa in oss i bilen och åka å kika på en overall till Leah, samt vinter vantar och mössor till båda barnen. Vi skulle ha åkt igår då Stadium hade VIP kväll och man fick då få ta del av en massa erbjudanden innan alla andra. Men eftersom jag inte var på topp så fick vi skippa det och ta del av de idag tillsammans med alla andra men vad gör det om hundra år 😄

Dags att äta upp mitt kött, sås och morötter. Tycker dock inte att det ser så himlans köttaktigt ut, men vi skulle låtsas att det var de 😉 å som ni ser hela havet stormar här inne..




Världens bästa karl!

2012-11-01 21:38:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Go' kväll på dig!
Här har ni en som inte mått så bra idag med dunkande huvud och en matthet i kroppen som var länge sedan jag känt. Då har jag sådan tur att jag har världens bästa karl som kommer hem och tog över här hemma så att jag kunde få gå och lägga mig och vila ytterligare tre timmar (jag sov med Kean 1 ½ timme precis innan). Så nu på kvällen har jag sakta men säkert börja komma tillbaka och känna mig som människa igen, SÅ skönt!
 
Ken somnade i soffan för ungefär en timme sedan så nu tittar jag på "Hela Sverige Bakar" själv och passar på att skriva till dig i pausen :-)
Imorgon är det veckans bästa dag som ni alla vet och som plus i kanten vankas det halvdag för K och de kan ju inte bli bättre! Håller tummarna för att det som finns i kroppen försvinner nu under natten för då vankas det även fin besök av gudmor Carro. Som vi längtat efter denna dam ska ni veta, med jobb,barn och sjukdomar har vi hunnit att träffas men imorn får vi (förhoppningsvis) krama på henne. Hon har även varit i London och haft supermysigt å hade även handlat fina saker till skatterna, fina snälla du!   
 
 
Nu ska jag passa på att beställa dagiskorten vi tog för länge sedan och jag har inte fått arselt ur vagnen och beställt dessa, vilket är ett måste då de blev så fina :-)
 
 
Håll tummarna nu för att sjukstuga är ett minne blott för då kommer det hända grejer för min del ska ni veta..
 
 
 
 
 
  

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu