En liten båt...

2011-03-31 20:27:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon och en efterlängtat helg på ingång! Kan faktiskt inte bli bättre :).
Måste bara berätta om min lilla tös. Jag ligger och halvsover i soffan, kan knappt hålla ögonen öppna. Då kommer skorpan fram och väcker mig (SOM VANLIGT!), men med en otroligt stolthet i rösten så jag tvingar mina svidande ögon att öppna sig för att titta på vad hon vill. Då har hon suttit i sitt rum och knåpat en bra stund och kommer med stor legofigur i handen innan hon säger - Mamma, titta båten!
Världens finaste lilla båt!!!
Lovar att lägga upp en bild på Leahs fina båt det lovar jag :)

Nej nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen för att få i mig en massa sömn.

<3


L A M P A

2011-03-29 21:31:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Jag har visat den här bilden förut men jag skulle verkligen göra allt för att få den här underbara lampan från Tine K. Men eftersom jag inte känner att jag inte kan köpa den för cirka 2000 pix så har jag (läs:mamma) beställt en annan så länge och tycker väldigt mycket om den också. Så nu kliar det i fingrarna och jag vill inget annat än att bara sätta upp den över köksbordet :)




(Lampor från Tine K)


(lampa från Ellos)


Detta har hänt

2011-03-29 21:23:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Guud vad jag är dålig att uppdatera ....
Vad har hänt det senaste dagarna då? I lördags var jag som sagt och shoppade lite med svärmor. När vi kom hem så var det premiärgrillning hemma hos min lillebror. Hos honom var det typ 8 grabbar så Leah var lite tillbaka dragen första tiden innan hon släppte till lite ;). Efter middagen packade vi ner Leah i vagnen och gick ner till Anna och Richard där hon fick somna så att vi kunde gå upp til tant Carro en stund, TACK snälla kusin "fia" för att du hjälpte oss!

Söndagen var vi trötta hela familjen, men jag gick lite på loppis tillsammans med Anna innan jag gick hem för att passa på att vila medan Leah vilade. Efter vilan tog vi tag i smutsrucklet innan det var dags för pannkakor med sylt och grädde, ljuvligt gott och onyttigt!
Efter middag tog vi en promenad och kastade granen en sisådär 3 månader försent hahaha jaja bättre sen än aldrig eller hur är det man säger? ;) Nej sedan har det inte hänt så mycket mer än det gamla vanliga dvs jobb/dagis...

Idag åkte vi till IcaMaxi för storhandling och till Leahs stora förvåning kom plötsligt farmor upp från ingenstans. Så Leah ville självklart vara med farmor och handla istället för mamma och pappa :D.

Juste idag har jag fått åka på studiebesök och HERREGUD vilken inspiration, helt underbar förskola. Så nu vill jag bara komma till jobbet imorgon och berätta om allt vi fick se och höra..

Nu ska jag göra mig iordning och förbereda lite inför imorgonbitti.

Sov gott!


Dagens shoppande slutade med fyra par skor...

2011-03-26 17:07:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img70522 (MMS)

Dagens shoppande slutade med fyra par skor, lite kläder till leah, en kavaj till mig, vaxduk till landet och lite annat smått och gott. Snart vankas det tydligen premiär grillning och min lillebror, TREVLIGT! Ha en fortsatt mysig lördag <3


God morgon god morgon!

2011-03-26 07:46:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


den soliga, kalla och trötta lördag. Har ni verkligen inget tips alls när det gäller att få ungen att sova bättre/längre?!?! Vi har för tillfället lagt in en madrass i hennes rum som man kan gå in och lägga sig på när hon vaknar och gråter förtvivlat och det funkar faktiskt...en timme eller så. Är det bara för vi var så bortskämda när hon var liten med att hon sov hyffsat bra eller finns någon speciell period som gör att de inte sover?
KOM IGEN nu och HJÄLP mig!


Idag ska jag åka iväg med min kära svärmor och shoppa lite alltid roligt om ni frågar mig! Ken och Leah ska hitta på något här hemma med jag får lite egentid ;)


Ha en underbar dag och njut av solen <3


Imorse var det även premiär för Leahs nya ...

2011-03-24 12:25:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img50617 (MMS)

Imorse var det även premiär för Leahs nya ytterkläder. Är dom inte fina?! Jacka är inte röd som det kanske ser ut utan en superfin ceriserosa och överdragsbyxorna satt som en smäck!


Jag har världens skönaste unge! Hon har ty...

2011-03-24 12:23:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img21848 (MMS)

Jag har världens skönaste unge! Hon har tydligen kollat in när jag står framför spegeln som är inne i garderoben. För imorse ropar hon - mamma titta! Och så ställer hon sig framför spegeln snurrar ett varv samtidigt som hon har händerna på höfterna och skrattar. En riktigt lite modell det där!


Nej jag längtar inte alls till sommaren :-P

2011-03-21 15:45:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img67859 (MMS)

Nej jag längtar inte alls till sommaren :-P


Söndagkväll

2011-03-20 19:40:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är det sjukstuga för min del..äntligen ska jag nästan säga med tanke på att jag har gått och mått halv dåligt i flera veckor och inget har brytit ut. Leah är inte heller på topp då hostan och snoret är tillbaka men en sak är säker hon har energi för tjugo så sänkt är hon inte..Hoppas bara att det släpper så fort som möjligt så att jag kan jobba, träna och fixa de 1000 sakerna som står överallt då det är lite fix här hemma..

Snart är det solsidan innan vi somnar till Flickan som lekte med elden. Om du inte har sett Stig Larsson triologin se den för den är verkligen sevärd!



Leah i höstas när vi tog en promenad till Alby friluftsgård 



söndag

2011-03-20 12:43:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




http://se.mrdeal.com/prize/blog/nzhqsw


Förra veckan efter att vi varit på BVC så ...

2011-03-18 13:02:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img16738 (MMS)

Förra veckan efter att vi varit på BVC så tog vi en fika för att Leah var så duktig att ta sprutan. Och eftersom hon är en "stor" tjej nu så kan man självklart sitta på stora stolen och inte i "bebis"stolen <3


Hej på er! Länge sedan jag vet men till m...

2011-03-18 12:55:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img16737 (MMS)

Hej på er! Länge sedan jag vet men till mitt försvar har jag jobbat arslet av mig den här veckan och har stupat i sängen när jag kommit hem. Sitter för tillfället på utevilan och försöker hålla ögonen öppna. Leah är inne i en otroligt jobbig period nu och vaknar vid fem snåret super trött och bara gråter/skriker. Det spelar ingen roll om man kramas,pratar eller till och med vaggar henne (som en liten bebis). Hon har bara bestämt sig för att hon inte vill sova i sin säng. Men om hon då får komma in i vår säng så sover hon ändå inte och därför kämpar vi med att hon ska sova i sin säng..imorse gick vi in 100 ggr och till slut gav jag upp fast man inte ska. Och då är hon så trött att hon somnar om och orkar knappt öppna ögonen..Så ALLA tips är välkomna och jag lovar testa var enda en!


Sitter och väntar på mitt träningspass och...

2011-03-14 19:30:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img66059 (MMS)

Sitter och väntar på mitt träningspass och får sitta å kolla på när det andra passet rullar runt (bjj)..själv hoppas jag på att få boxas mycket idag ;-) nej nu är det dags!


Hej på er denna underbara måndag! Humöret ...

2011-03-14 12:44:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er denna underbara måndag! Humöret är äntligen tillbaka och stressen som låg över en förra veckan är nästan som bortblåst med tanke på att min underbara kollega är tillbaka. Idag är det en sen arbetsdag om man nu jämför med mina andra dagar men då är det tur att skorpan älskar dagis så pass mycket som hon gör så det gör inget att hon hämtas halv fem..ha en underbar dag och njut av solen!


Söndag

2011-03-13 22:25:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känns otroligt länge sen som jag faktiskt satt och skrev i bloggen, har blivit mest mms den senaste tiden. Men det känns som om det är det enda som jag har hunnit med i det fullspäckade schemat som varit den senaste veckan..

Tidigare i veckan var vi äntligen på vårat BVC besök, det var 1 ½ års kontrollen som vi egentligen skulle ha gått på för lite mer än en månad sedan men alla tider som vi bokat  så var Leah sjuk och jag fick avboka . Allt gick kanon, Leah babblade på som aldrig förr medan hon byggde med klossarna, ritade, "läste" böcker och lekte med alla andra leksaker. 2 av 3 kurvor såg bra ut men den sista kurvan dvs viktkurvan hade börjat dala lite..men det var inte så konstigt med alla sjukdomar som Leah haft och matlusten varit lika med noll..Därför är jag lika chockad varje gång vi äter nu förtiden och Leah frågar om hon kan få mera, ÖVERLYCKLIG mamma blir jag då :)

Igår så fick vi prova på att vara 4-barns föräldrar och det gick faktiskt över förväntan. Vi var barnvakt åt Leahs kusiner dvs mina brorsbarn. Alla fyra barnen var super snälla och vi hade verkligen jätte mysigt, vi kröp ner i soffan efter att Leah och Isak somnat och tittade Melodifestivalen. Vad tyckte ni, tyckte ni rätt låt vann? Jag tycker i ju för sig att hela Melodifestivalen bara blir sämre och sämre..tycker det var bättre förut med bara själva finalen, nu när finalen väl kommer så har man tröttnat på allt som har med melodifestivalen att göra...

Nej nu ska jag väcka karln som ligger och snarkar brevid mig i soffan ;)


<3


Ett tips till alla småbarnsföräldrar är at...

2011-03-13 13:08:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img56692 (MMS)

Ett tips till alla småbarnsföräldrar är att införskaffa en bärbar dvd. Eftersom färjan inte gått ännu så underhåller vi oss med att titta på Bamse


Sitter och väntar på färjan. Ken kom nämli...

2011-03-13 12:49:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_3681 (MMS)

Sitter och väntar på färjan. Ken kom nämligen på att vi skulle åka ut till min mamma och hälsa på lite. En underbar ide om ni frågar mig :-). Leah har sovit hela vägen och vaknade såklart när bilen stannade. Och eftersom vi missade färjan med en minut så får ett litet paket russin underhålla henne en liten stund :-D


Inga kommentarer på de! Förutom att det se...

2011-03-11 19:32:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img43896 (MMS)

Inga kommentarer på de! Förutom att det ser ut som att jag hundra panner men annars är det bra...


Kojabygget är i fullgång men pappan i fami...

2011-03-10 17:35:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img30440 (MMS)

Kojabygget är i fullgång men pappan i familjen verkar vara den som är mest intresserad ;-)


Leah började morgonen med strålande humör ...

2011-03-10 12:18:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img58127 (MMS)

Leah började morgonen med strålande humör och varför inte passa på att klä ut sig till prinsessa på morgonkvisten? För tillfället sitter jag på utevila och tittar till barnen medan jag räknar ner timmarna tills jag slutar..arbetsviljan är otroligt låg efter att man har fått arbetat själv då min stackars kollega har åkt på magsjukan 2ggr den här veckan. Jag tror aldrig att jag längtat till att det ska bli fredag så mycket som jag gör nu.


Efter en SKITdag på jobbet och en bråkig g...

2011-03-07 15:13:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img11945 (MMS)

Efter en SKITdag på jobbet och en bråkig gång hem från dagis så har leah förvandlats frå monster till nyponros..tänk att hjälpa mamma med tvätten och klä ut sig kan göra. Ikväll blir det att boxas ut all irritation man har i kroppen, perfekt ;-)


Nu är precis frukosten avklarad och nu vän...

2011-03-06 10:48:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img65426 (MMS)

Nu är precis frukosten avklarad och nu väntar en ansiktsbehandling. När jag kommer hem kommer jag vara en utvilad och fräsch mamma hur bra är inte de?!


Massage,bubbelpool,fördrink och 3 rätters ...

2011-03-05 23:37:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img48138 (MMS)

Massage,bubbelpool,fördrink och 3 rätters middagen är avklarad och man kan inget annat än att vara supernöjd. För tillfället ligger jag i min dubbelsäng med en massa kuddar och tittar på min gigantiska tv innan jag ska sova! Inatt kommer det definitivt bli mer än 4 timmars sömn, UNDERBART ;-)


Har precis kommit till hotellet och när ja...

2011-03-05 15:15:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img48137 (MMS)

Har precis kommit till hotellet och när jag kommer in på rummet står det här på mitt bord, så ja det första intrycket får välgodkänt ;-) här kommer jag att trivas!


Mysig parmiddag hemma hos ida & jonas till...

2011-03-04 23:13:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img32781 (MMS)

Mysig parmiddag hemma hos ida & jonas tillsammans med tp och jonas. Efter en underbar tapas middag så avslutar vi kvällen med lite disneytp ;-) Helt underbart!


Den där förbaskade KATTEN!

2011-03-03 20:44:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår när solen stog som högst var vi ute på gården med alla våra söta ungar och man anade för en endaste sekund att det var vår. Solen värmde verkligen och man kände vilken otrolig energi man fick, tänk vad en gnutta sol kan göra!


Som ni såg på bilden i det tidigare inlägget hade Leah ett av sina trotsmoments påvägen hem igår. Jag tyckte att eftersom det är sådan underbart väder så behöver vi absolut inte stressa hem utan gå en mysig promenad hem i Leahs takt. Men det tyckte inte Leah, eller jo det gick jätte bra mellan dagis och Ica (dvs 50 meter) väl inne på Ica hittar Leah den förbaskade KATTEN. Hon går där med sin lilla vagn och ropar på mig som går någon meter framför mig
- Mamma, titta! Katt!
-Mamma, titta! Apa!
Jag vänder då tillbaka och ser hur hon håller i något rosa och jag tittar då närmare och ser den där förbaskade Hello Kittyn.....Jag tittar igen och ger med mig när jag ser att det är bla små russinpaket, men jag försöker ändå (larvigt kanske) få henne att välja apan (Nicke Nyfiken)som hon tycker är jätte rolig att läsa om och titta på. Men nej hon hade bestämt sig för katten och katten fick det bli..men längre än russinpaket sträcker jag mig inte! ;)

När vi tillslut är färdiga i affären börjar kampen om vagnen. Jag tycker att hon inte alltid behöver sitta i vagnen utan kan röra lite på sig hon åker så mycket vagn i allalfall. Sen om hon gått lite så får hon självklart åka vagnen, men Leah var inte alls på det humöret denna dag men jag kände verkligen att jag skulle vinna det slaget. Jag pratade om och om igen och förklarade att om hon slutar att skrika/pipa så får hon åka vagnen men inget ville hon lyssna på tills hon lägger sig på marken och blir galen. Hon får ligga där en stund innan jag går fram och förklarar en gång till att om hon slutar så får hon åka vagnen. Jag tror att hon då märkte att jag inte skulle ge mig och hon gav upp å tystnade. Vi kramades och blev sams innan hon fick sätta sig i vagnen, måste poängtera att vi hade cirka 20 meter kvar innan vi var hemma...


Helgen är fullspäckad och jag håller alla tummar och tår för att jag inte blir sjuk. Det går nämligen magsjuka på jobbet och jag har känt mig ganska hängig med ont i halsen och öm i kroppen. Ihelgen ska vi nämligen först på parmiddag hemma hos Ida & Jonas och på lördag ska jag få åka iväg på spa å massage, god mat och framför allt få lite egentid!



bilden är tagen från Hotellrogge.se








Min underbara trots unge slängde sig på ma...

2011-03-02 15:08:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img32779 (MMS)

Min underbara trots unge slängde sig på marken..hon tyckte väl att det var en bra ide till hon insåg att hon inte kommer upp själv..dessa dagar är underbara....


Leah kan nyförtiden ha en enda fläta, känd...

2011-03-01 18:45:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img32778 (MMS)

Leah kan nyförtiden ha en enda fläta, kändes som det var igår som hon hade sin mohawkfrisyr ;-)


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu