hej hej hemskt mycket hej...

2011-02-28 06:56:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten har varit den värsta sedan Leahs födelese tror jag, hon har varit vaken fram och tillbaka hela natten och bara ropat efter mig. När man väl kommer in vill hon bara prata med en eller så hoppar hon ner i sängen och busar..åh nej det är inte gulligt när man väl står där och endast fått några ynka timmars sömn..
Idag är planen att Leah får följa med mig till min förskola. Jag måste ringa vårdcentralen och få en tid mot hennes förfärliga hosta. Och om hon är på mitt jobb kan jag ge henne hostmedicinen och näsdropparna, sen håller vi tummarna för att vi får en hostmedicin som fungerar så att Leah får gå tillbaka till sitt dagis snart, för dit vill hon ska ni veta..

ha en bra dag och hoppas ni fått mer sömn än negativa Lisa här..


Sedan jag var liten har vi alltid fått en ...

2011-02-26 20:13:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img12851 (MMS)

Sedan jag var liten har vi alltid fått en liten figur i gips i julklapp av min älskade mormor och nu har jag vuxit upp men traditionen lever vidare genom att leah får detta av henne :-) detta är ngt litet som betyder otroligt mycket för mig. Tack älskade mormor!


Såhär ser vi ut denna lördagsmorgon dvs py...

2011-02-26 09:36:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img12850 (MMS)

Såhär ser vi ut denna lördagsmorgon dvs pyjamas och håret åt alla håll och varför inte brillor på de? ;-) solen lyser leah mår bättre men är långt ifrån frisk men en promenad i solen ska vi ta idag oavsett B-) kram


Jag förstår inte hur mycket snor det kan f...

2011-02-25 14:08:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img12849 (MMS)

Jag förstår inte hur mycket snor det kan finnas i en sådan liten kropp men mycket är det..hostan och snoret gör att hon sover jätte dåligt..någon som har ett bra förslag förutom högläge,nässpray,nässug och mollipect?


Från 40 graders feber igårkväll till 37,8 ...

2011-02-25 10:47:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img12848 (MMS)

Från 40 graders feber igårkväll till 37,8 imorse så ser det ut att börja släppa peppar peppar! För tillfället är det storstädning här hemma innan det är dags för lunch och vila..vilan är något jag iallafall ser fram emot eftersom natten inte erbjöd många timmars sömn då skorpan hostade och mådde allmänt dåligt. Hon fick sova i vår säng så att vi kunde ha kolla på henne och därav den dåliga sömnen. Men att vara utan sömn är man ju ändå rätt van med så det är bara att sysselsätta sig hela tiden så glömmer man bort tröttheten ;-) kram


Febern har stigit över 39 grader men med e...

2011-02-24 16:15:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img12847 (MMS)

Febern har stigit över 39 grader men med en alvedon i kroppen så är hon någorlunda iallafall. För tillfället hänger vi i köket och spanar in min nymålade griffeltavelvägg :-)


Vab...

2011-02-24 07:21:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Så är det återigen dags för vab..stackars lilla skorpan som knappt hinner bli helt hundra innan det är dags igen. Hon tokdäckade vid halv åtta igårkväll och hade somnat till lunchen på dagis vilket hon aldrig gjort förut och sedan sovit i 2½ timme. Men att hon var trött på dagis var inte så konstigt då Leah var vaken mellan 2-5 natten till igår. Tyvärr misstänkte jag redan igår natt att det var något på G. Och imorse utan ett endaste uppvak och 12 timmars sömn för Leahs del så ville hon knappt äta frukost och var enbart gnällig. Jag tog då tempen och den visade 38,5-38,7 inte så konstigt att hon inte ville ha ngt att äta utan bara ligga under filten i soffan. Så idag blir det en kurerar dag så håller vi tummarna för att hon blir frisk som en nötkärna snart!!

Hoppas att ni håller er friska och att ni inte fryser ihjäl när ni går till jobbet, vår termometer visar -19 för tillfället!!!



2 days..

2011-02-23 20:07:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud nu är det bara två dagar kvar innan det äntligen är fredag, älskade fredag som jag längtar..Den här veckan har stressen stått mig upp i halsen kan minst sagt säga, önskar inte ens min värsta fiende denna stress. Ni förstår kanske varför jag längtar  tills det är fredag :) På fredag är jag även hembjuden till en gammal kollega, ska bli supermysigt att få umgås med några av kollegorna och dricka lite vin för det behöver jag!

Anledningen till att jag inte bloggat på länge är att vårt internet slutade fungera i lördags(!) men som tur är har min lillebror en massa datanördar till vänner som kunde komma hit och göra så att det fungerar igen, JIPPI!!!

Nu ska jag titta på Glee innan jag tackar för mig och hoppar i säng :)

Nästa gång lovar jag att jag ska skriva något roligare, ni har mitt ord på de <3 


Här trotsar vi kylan en liten stund och ha...

2011-02-23 16:25:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img10814 (MMS)

Här trotsar vi kylan en liten stund och har tagit oss en tur med pulkan. En sak är säker och det är att dra på en 12 kilos klump när det är sandat är galet bra träning ;-) Nu väntar vi på parkeringen för att överraska pappa!


Underbar sol men iiiskallt! Nu är vi påväg...

2011-02-19 15:38:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img54736 (MMS)

Underbar sol men iiiskallt! Nu är vi påväg mot centrum för att inhandla kvällens middag som även bjuder på gäster vilket vi ser fram emot :-)


Vet inte vart jag ska börja..

2011-02-18 22:21:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


För jag har så mycket att berätta om och så många bilder på kameran som jag vill lägga upp. Men jag kan tydligen inte koppla in kameran i den här datorn,eller jo jag kan koppla in den men jag kan inte få upp den på datorn om ni förstår vad jag menar?

Men jag måste berätta en sak nu av tusen och det var en sak som hände häromdagen..Jag tar det från början: Jag har inte köpt ngt träningskort då Ken har tränat väldigt mycket och jag har jobbat sena dagar och har då känt att jag inte vill ta första bästa buss ner efter jobbet för att träna utan vill hem till min lilla tjej och umgås med henne de få timmarna man hinner träffas. Så då har jag ju tränat hemma istället både när Leah har varit vaken och sovit. De dagar hon är vaken så står hon gärna vid min sida och räknar 1,2, 8, 10 haha, ibland händer det även att hon lägger sig på golvet brevid mig och slänger benen i luften precis som mamma. Men häromdagen så sitter jag och Ken i soffan å slötittar på tv:n, då kommer ungen och ställer sig med ryggen mot soffan och tar händerna på huvudet och gör som en sit-up och räknar 1,2,8,10 både jag och Ken kollar på varandra och på Leah innan vi bryter ut i skratt. Stackars unge som har blivit träningsskadad redan som 1½ åring hahaha, tyvärr har jag ingen bild på detta men jag lovar att det kommer komma upp för ni måste bara se hur söt hon ser ut!

Imorgon ska jag försöka ladda upp bilderna på den andra datorn så ni får se vad som hänt den senaste tiden.

Nu väntar sängen eftersom en vecka med en massa sjukdomar i familjen och en massa stress på jobbet tär verkligen på kroppen. Ha en undebar fredagskväll <3


Dagens middag blev romansoppa och surdegsb...

2011-02-17 18:02:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img74791 (MMS)

Dagens middag blev romansoppa och surdegsbröd. Tyvärr så är vi bara två styckna vid matbordet då den tredje sover bort sin feber..


Mitt senaste projekt som jag fixade med ig...

2011-02-17 17:12:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img33092 (MMS)

Mitt senaste projekt som jag fixade med igår blev en succe' idag. Allt man behöver är en tavelram med playwoodskivabakom och lite griffeltavel färg och vips så har man en fin och rolig tavla man får rita på. Nu ska den bara hängas upp och så ska en hylla upp för alla kritor innan jag är riktigt nöjd :-D..


Ja ni...

2011-02-16 20:24:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


...vet inte riktigt vart jag ska börja men idag var det iallafall Leahs första dag på dagis sedan typ ja jag vet inte när. Nu håller vi verkligen tummarna för att allt som har med sjukdom att göra! Nu har Leah haft diarré, magsjuka, feber, hosta, förkylning plus tänder i hela munnen som vill upp för att vara grädden på moset...
Ja vad har vi gjort mer? Inte mycket förutom att det känts som om jag har bott på jobbet med 12 timmars pass, övertid å allt där emellan. Så när den här veckan är över så ska jag verkligen ta vara på att jag gått ner i tid och umgås med min älskade lilla familj!

Idag gick jag faktiskt inte en minut senare från jobbet och sprang ut till parkeringen där Ken väntade på mig och vi båda åkte för att hämta skorpan tillsammans. Och hon blev så glad när hon såg att både mamma och pappa hämtade henne. När vi kom så var det bara fem utav alla barnen som var där, resten var hemma och sjuka i magsjuka,ögoninflammtion,feber och hosta..hm undrar vart Leah fått allt ifrån!?!?
Efter att vi hämtat Leah drog vi ner till Tybo för att anmäla att vi vill ha våra köksluckor spacklade och nymålade, så nu hoppas vi på att det inte går enda tills december innan dom kommer och fixar dom. Vi fick förresten påtal om Tybo äntligen våran nya toalettstol i veckan och äntligen har vi en fin fräsch stol i badrummet som inte X antal personer har använt...


Nej nu ska jag kolla på Glee innan jag kryper ner i sängen, för imorgon väntar en ny arbetsdag..


Ikväll drömmer jag mig till sommaren med e...

2011-02-12 20:59:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img56448 (MMS)

Ikväll drömmer jag mig till sommaren med en underbar fruktsallad med jordgubbar i, helt magiskt! Nu ska jag ha liten egentid framför tv:n/datorn ;-)..kram


Vi unnar oss en myslunch i centrum :-)

2011-02-12 11:54:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img12688 (MMS)

Vi unnar oss en myslunch i centrum :-)


Lördagsmorgon

2011-02-12 08:25:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Här blev det en morgon som började 07.00, tack älskade unge :) Men ändå känner jag mig helt slut,måste ut idag för att få i sig lite frisk luft och lite sol! För tillfället lyser solen iallafall och vi får väl hoppas på att den lyser hela dagen så det är något positivt nu när den förbaskade snön har kommit igen. Men man ska inte vara bitter på snön egentligen för det är likadant varje år att det smälter bort lite och sedan kommer snön tillbaka. Det är ju ändå bara februari och februari är ju en vintermånad. När det är slutet av mars början av april då är det inte okej att det kommer mera snö!!
Ken åkte som tidigare sagt i natt så nu är det bara vi två och jag sitter å funderar på vad vi ska göra idag. Jag har några måsten som måste fixas innan vi gör ngt annat och det är att plocka i & ur diskmaskinen, lägga in en tvätt, duscha och bädda sängarna..bara tråkiga saker så om du känner en städerska som kan komma inom en timme, RING mig för jag har ingen som helst lust att göra det där idag. 
Det jag har lust att göra idag är att få åka och shoppa, är på ett otroligt shopping humör men jag tror det får vänta tills Ken kommer hem eller vi får se ;)


Ha en underbar dag i solen <3
 


Jag hade tur..

2011-02-11 20:49:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


..imorse och hade en karl som var hemma & som tog Leah. För det tog mig TJUGO minuter att pulsa till jobbet, tjugo minuter är lång tid med tanke på att det tar fem minuter i vanliga fall. Sedan var det tur att jag kom till jobbet 20 minuter tidigare då hälften av all personal inte kunde ta sig till jobbet men rätt så många barn kunde.
Nu är det äntligen fredag som jag har längtat!!! Sitter i soffan med en massa ljus runt omkring mig samtidigt som jag slökollar på Let´s dance men det är en sak som fattas och det är min choklad som ligger i bilen som Ken har kört fast med på parkeringen..så mycket var det med fyrhjulsdrift haha fy fasiken.
Inatt åker Ken till Danmark och lite ont i magen har jag då vädret ställt till det på vägarna, ska printa in i hans huvud att dom måste köra försiktigt!
Nu ska jag kolla runt lite på olika teleoperatörer och se vilken som passar är bäst. Vad har ni? Jag har nämligen Telenor och har aldrig varit så missnöjd med en teleoperatör som denna, så jag tar gärna emot tips!

Ta hand om er i snökaoset & njut njut njut av att det är fredag <3


Nu har vi precis kommit hem till farmor oc...

2011-02-10 16:12:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img20590 (MMS)

Nu har vi precis kommit hem till farmor och farfar efter att vi sagt ett sista hejdå till gammelfarmor. Leah somnade precis i bilen och ska få sova en liten stund till eftersom snoret och hostan tar mycket på krafterna. Det är tur att ken är lite ledig imorgon så leah får sovmorgon och tidig dag om hon nu inte blir sämre det vill säga för då får hon vara hemma. Hoppas hoppas på att hon kan gå och leka en stund med kompisarna :-)


sorry

2011-02-08 20:21:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande men för tillfället så har jag inte tid eller ork..Men jag hoppas att jag får energi snart igen så att jag kan uppdatera om vårat vardagliga liv. Men nu väntar en liten snackande/sjungande tjej i sin säng och har hållt på såhär i en halvtimme snart, hennes nya grej tydligen ;)




Vill bara passa på att gratta världens bästa mamma/mormor på födelsedagen, kan dock inte fira henne riktigt än då hon är i Mexico på semester..Nej jag är inte ett dugg avundsjuk, tycker att -2 till +2 och töväder är underbart...






Ja man märker att det är måndag och att ma...

2011-02-07 12:52:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja man märker att det är måndag och att man har varit borta i nästan en vecka. Man glömmer bort rätt fort allt och framför allt den höga ljudnivån (om man jämför med hemma)..Leah är fortfarande dålig i magen och nu har åkt på en dunderförkylning också stackarn..håller tummarna för att hon blir frisk snart så att hon får komma tillbaka till efterlängtade dagis. Ha en underbar dag, kram!


Hej hej hallå..

2011-02-06 12:15:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagboken..
Nu är vi äntligen hemma från en avslappnad helg borta i fjärran. Nej men vi har ju varit på 42 timmars kryssning och har precis hämtat vår älskade lilla skorpa hemma hos kusinerna. Leah hade skött sig galant och varit hel nöjd och inte nog med de så har ungen självklart sovit 12 timmarspass på nätterna..haha att dom alltid gör så när mamma och pappa inte är där utan då kan dom banne mig sova ;)
Men vi ska inte klaga vi har haft det väldigt lungt och skönt och inte stressat någonstans, vi har bara njutit tillsammans! Det har varit många tankar hem då man är så långt bort och inte kan ta sig till henne om något skulle hända..Nu hade vi turen och inget hände så vi kunde bara slappna av och njuta som sagt av varandras sällskap.
Just i detta nu ligger Leah i badet för att bli ren och förhoppningsvis av med alla magsjukebaciller. Det är nämligen så att Isak blev magsjuk igen igårkväll och antagligen är det vår lilla skorpa med sin mage som smittat honom..stackarn.Så imorgon får Ken stanna hemma med Leah och vi får verkligen hoppas på att hon blir frisk snart så att vi båda kan jobba och Leah kan gå å leka på dagis igen, hon längtar ska jag säga er!
Nej nu är det dags för tvättnig av Leah innan tvätten ska hängas upp,det är bara att hoppa in i gamla vardagen igen :).

Ut & njut av solen nu!
<3


Go´morgon!

2011-02-03 09:16:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Här är det ytterligare en dag hemma vilket var lite tur efter att Leah har varit vaken HALVA natten. Vilket är lika med att jag har varit vaken halva natten. Till slut tog jag bestämda steg in i hennes rum och sa till henne på skarpen att det var dags att sova och hon somnade till slut å sov enda till åtta. Det behövdes!
Just för tillfället sitter Leah på sin stol vid vardagsrumsbordet och leker med sina dockor och jag ska ta tag i disken innan vi gör oss i ordning för en liten promenad ute i blåsten. Skulle behöva åka ner till centrum för att fixa lite saker inför i helgen, sedan ska jag till tandläkaren på eftermiddagen håller tummarna för att det inte är något som behöver åtgärdas...eftersom om man ska behöva vabba så här mycket som vi fått göra så kommer jag inte ha råd med att laga en massa hål m.m..
Ken kommer inte hem förrän vid åtta tiden ikväll då han ska in till stan efter jobbet för att få lite extra träning. Han ska nämligen tävla i Danmark nästa helg och behöver all träning han kan få..Men som ni förstår så längtar jag till söndag nästa helg då all den här extra träningen är över och vi får umgås lite med karln :)

Nej nu är det väl tyvärr dags att ta hand om disk och tvätt..

Ha en underbar dag i blåsten <3





Haha inga kommentarer! Hon är bara för söt...

2011-02-02 08:34:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img20758 (MMS)

Haha inga kommentarer! Hon är bara för söt när hon går fram och tillbaka i lägenheten i sina skor å vantar och ropar -heeej då!


vab igen...

2011-02-01 20:49:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blev ingen elva timmars dag för mig utan mer nio timmars dag eftersom dom ringde från Leahs dagis och sa att hon återigen hade fått diarré..tydligen så hade ett barn kommit igår och var tydligen fortfarande dålig och fick skickas hem. Men innan barnet skickades hem hann den smitta ner X-antal, där ibland Leah. Blir så otroligt trött på alla föräldrar som skickar deras barn till dagis för tidigt. Att dom aldrig förstår att ett barn alltid mår bra med en extra daf hemma, att det är oftast då som dom blir helt friska och inte hemskickade kort därefter igen. Sen tycker jag kanske bara för att jag själv jobbar inom detta yrket att det är omarliskt att skicka sitt barn till dagis med ex magsjuka och utsätta både barn och personal för smitta..Nej irriterad är vad jag är, har lite för mycket som behöver göras på jobbet och känner att vara hemma varannan vecka inte är så roligt, och självklart är det värsta att Leah blir sjuk jämt pga av all respektlöshet..

Men vid fyra tiden gick jag tillbaka till jobbet för att vara med på APT:t, mycket som måste göras och jag kan förhoppningsvis göra en hel del när Leah vilar imorgon på dagen. Men nu sitter jag i den efterlängtade soffan och kollar på Bygglov samtidigt som jag bloggar, effektiv måste man vara ibland ;)


Satt precis och kollade igenom alla bilder...

2011-02-01 12:27:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img58701 (MMS)

Satt precis och kollade igenom alla bilder på telefonen och hittade den här. Längtar så otroligt mycket till sommaren å sitta nere vid vattnet på landet och äta middag i bara linne och shorts..UNDERBART! tyvärr så är det typ 4-5 månader dit...


Idag är det min första dag som jag går enl...

2011-02-01 12:13:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det min första dag som jag går enligt mitt nya schema som innebär att jag jobbar 88%. Jag har fått ett super schema och är överlycklig för mina tider. Men på min första dag så är det jobb i 11 timmar som gäller eftersom vi har apt fram till 19..men imorgon är det världens lyxdag då jag slutar 13.45 ;-) det klagar jag verkligen inte på! Ha en underbar tisdag, kram


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu