igår,idag,imorgon...

2010-06-30 10:46:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Gårdagen var OTROLIGT varm, ska absolut inte klaga för det är de här man har väntat på hela lååånga vintern. Vi var som sagt uppe med tuppen igår så vi hade packat allt som skulle med till krusbodabadet. Men nu i juni öppnar dom inte förrän klockan 11, så de blev en snabb sväng till centrum där jag handlade en ny bikini samt ett par solglasögon. Det sista var ett måste eftersom Leah har böjt bågarna på ena paret och de andra har en skruv lossnat.
Men efter centrum så tog vi bussen upp mot krusboda igen för att bada. Det enda var att skorpan började bli väldigt trött och höll på att somna under de ynka 5 minuterna på bussen. Så när vi klev av var det bara att sätta henne på höften för att hålla henne vaken tills hon fått i sig lunchen, hon hann även med att doppa sig till magen sen gick gränsen för henne i de 26 gradiga kalla (?) vattnet. När skorpan vaknat efter 1 ½ timmes sömn så gick vi hem och lastade av alla badsaker innan vi gick upp till min farmor för att hämta lite saker.

På kvällen efter maten var det städdags för min del så Ken och Leah tog en promenad utanför med gåvagnen, eller rättare sagt leah sprang typ med vagnen tills hon blev alldeles svettig...:)

Nu på morgonen har vi tagit de lungt och Leah har lekt med sina leksaker. Men helt plötsligt hör jag hur lyrisk hon blir och tittar till henne, då har ungen klättrat upp för soffan alldeles själv. Att dom lär sig saker så himlans fort!! Så nu blir det ytterligare en sak att passa henne för, eftersom hon inte lärt sig att gå ner från soffan med fötterna först utan vill gärna ner med huvudet och händerna först :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Chrisse ska ringa när de har vaknat så de blir väl efter lunch eftersom de är ett par sjusovare den där familjen :P
Mer om dagen och lite roliga bilder får jag lägga upp sen om jag hinner för ikväll ska jag göra en liten hemlis. Ni får reda på de sedan när jag gjort själva hemlisen :P



Finally!

2010-06-29 08:22:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu äntligen känner jag att jag har tid för en uppdatering.
Skorpan vakna med tuppen dvs 06.55, men idag gjorde de ingenting eftersom jag somna ganska tidigt och var helt utvilad när hon vaknade :)
Igår skulle vi gått till Krusoba badet för att bada med kusinerna. Men vi skulle inte vara där förrän 12 och halv 12 var hon så trött så trött att jag stoppa i henne lite lunch innan hon skulle sova sin 2 timmars nap. När Leah somnat så råkade även jag slumra till i soffan och vaknar av att Ken ringer kvart i 3. Så där missade vi bad och allt där till..Men men bada kan man göra heela sommaren :)

I torsdags vaknade vi tidigt även då men de gjorde ingenting eftersom vi ändå skulle ta bussen till Farsta centrum för att möta upp pappan i familjen som hade fått halv dag. Så all packning till landet fick ske dagen innan och sedan blev det att packa in allt i bilen innan vi gick och la oss. Jag kan ju inte ta med mig 3 väskor på vagnen liksom ;) När vi väl kommit till farsta så var vi 1 timme tidiga så vi passade på att kika runt lite innan Ken kom för att hämta upp oss.

På landet har det hänt en massa med vårat lilla hus. Nu är väggarna målade i både sovrum och vardagsrum, samt att fönster fodret & dörrfodret i sovrummet är skrapat och målat + fodret runt de stora fönstrerna i vardagsrummet målat. Så nu är det "bara" golven i båda rummen kvar, varav de ena ska slipas och målas vitt och de andra ska vi lägga in ett nytt klickgolv i. Vill inte lägga upp några bilder förrän allt är klart på insidan i allafall. Så det blir riktiga för- och efterbilder.

Midsommar var en lugn och mysig dag för vår del med en MASSA mat. Kändes som om man åt stup i kvarten, men gott var det minsann!! Godast måste ha varit min och fias jordgubbstårta, såklart :D
Det blev även dagens första dopp för min del, kallt första gången man hoppade i men sen var det hur varmt som helst.
Midsommardagen fick jag lite sovmorgon eftersom Ken skulle iväg till grönan med några kompisar och jag skulle vara ensamstående i minst ett dygn. Så då tyckte jag att jag förtjänade en sovmorgon!
Jag och Leah busade en massa hela dagen och när hon sov middag så började jag måla i huset + att jag hällde myrr på hästmyrorna som attackerat vårat hus. Men där fick dom som de teg!

Ken kom och hämtade upp oss på söndagen efter att jag målat allt inomhus en sista gång och när allt var klart packade vi in oss i bilen och for hem till lägenheten aka bastun!!!

Här kommer lite bilder från vår mysiga helg:
(självklart är det Håkan sm tagit de fina bilderna)


Midsommar-lunchen


Fina mamma & Isak vid lunchen


Leah är nöjd efter att hon fått lätta på trycket


Min snygga karl!!


5-kamp är ett måste på midsommar


Kvällen avslutades nere vid vattnet och en supergod middag :)





Sommar, sommar & soool!!!

2010-06-27 13:34:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Söndag och solen skiner som bara den, därför får ni en uppdatering ikväll när värmen har lagt sig.

För nu blir det ut på balkongen och vila lite i solen medan skorpan sover :)


Kärlek i massor!

2010-06-26 23:54:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Grattis världens bästa tjej på namnsdagen <3

 

 

 

 


Hjälpreda...

2010-06-23 08:50:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen var svår startad, efter en allt för tidig morgon för skorpan. Men efter vaggande så somnar hon faktist om efter en timmes trams..Så jag var en zombie på förmiddagen, usch var inte alls roligt. Men vi tog oss i kragen, hjälpte grannen med högtryckstvätten innan vi klädde på oss sommarkläder och sen tog vi en promenad för att möta upp Chrisse & Ellie. Jag skulle nämligen hjälpa henne med att fixa badkort upp till Krusboda badet, vilket gick super lätt och när vi var klara med de gick vi hem och lät tjejerna leka lite och tog det bara lungt. Var som sagt supertrött och kände inte alls för att göra något som tar en massa energi ifrån en :)
Blev även en tripp till Ica Maxi för min lilla familj, måste ju ha mat till midsommar och om man inte vill stå och trängas dagen innan så fixar man det dagarna innan.
När vi väl kommit hem och packat upp de som behövdes packas upp så började jag städa lite här hemma. När allt börjar bli klart så får jag ännu mer jobb pga en liten tjej ska "hjälpa" till, så här fint blir det då:

(bilden är suddig men ni förstår vad jag menar)



Idag ska jag ner till centrum en snabbis för att gå på systemet åt karln och sedan ska jag nog hitta ett ställe som Leah kan leka på och jag kan sola på = två nöjda tjejer :)



En bild säger mer än tusen ord!

2010-06-21 22:00:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..








Älskar dig så att det gör ont <3





Hem ljuva hem

2010-06-20 21:14:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi hemkomna från ett par intensiva arbetsdagar på landet. Skulle egentligen stannat kvar resten av veckan men kände att vi behövde komma hem lite och fixa lite saker.
Har inte hunnit tagit några bilder men nu är sovrummet målat och klart, bara det nya golvet som saknas. När sovrummet var klart var det bara att ge sig på vardagsrummet men när jag kom halvvägs hade jag ingen ork kvar i kroppen. Utan jag lämnade rummet halvklart. Men nu ska jag vara hemma lite för att samla kraft och inspiration vill jag lova :)
Bilder kommer självklart komma upp när allt är målat, städat och någorlunda inrett.
Men nu ska jag njuta av kladdkakan jag bakade efter Kens beställning :) och till den goda kakan så blir det Brasilien-Elfenbenskusten. Sen ska jag njuta av att sova i min säng utan att behöva vakna av när Leah bara vänder på sig och jag tror att hon ska vakna (vilket hon inte gör). 
Borta mycket bra men hemma är ändå alltid BÄST!!!

 


Mys!!

2010-06-17 21:28:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det premiär åk med tunnelbana för skorpans del. Och premiär för mig att åka med vagn på tunnelbanan..man känner sig lite ivägen när alla ska av och på, så står man själv där precis i dörren med vagnen. Men som tur var åkte vi mitt på dagen och då är det inte så många som åker ändå :).

Mamma kom och hämtade upp oss i Åkersberga där jag sprang in på Willys för att bunkra upp med lite mat till Leah. När vi väl kom fram packade vi upp oss och jag satte upp spjälsängen inför kvällen. Var helt slut igår efter att leah bestämt sig för att vakna 06.10 och vägrade somna om. Så att pyssla i huset fick vänta och vi bara va, de måste man också få vara ibland :)

Idag har jag spacklat,slipat spackel,skrapat fönster,målat lite & klippt syrenbuskar. Jag har en sådan snäll mamma som tog Leah ett tag så att jag kunde skrapa fönstret och slipa spacklet ifred. Allt går ju så mycket fortare när man inte har någon som behöver ens uppmärksamhet hela tiden :)

Medan jag var i huset så var Leah, mamma & Håkan nere vid sjön och tog en massa fina kort.
När de gick upp till deras hus igen så fick Leah leka med en massa kastruller, vatten & Vilja. Så det var inte så konstigt att hon sov 1 ½ timme på eftermiddagen :)


Sötast i stan!


Får en puss av kompisen Vilja :)


Här leker vi tillsammans :)

Imorgon blir det att slipa det sista innan jag ger mig på målningen. Ska självklart visa er lite före och efter bilder sen när det är klart.
Nej nu ska jag ner och titta på lite fotboll, för det verkar som om Leah äntligen har somnat.


Längtar tills på lördag för då kommer mitt <3 ut!
Att man kan sakna någon så mycket efter en dag :)



Städningen är faktist avklarad...

2010-06-15 21:21:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu är lägenheten städad och hallen har fått ett nytt utseende :)
Heeelt slut efter denna dag och längtar bara till sängen. Men först måste skorpan somna, har legat inne i sitt rum nu och ropat heej till allt i rummet. Men förhoppningsvis så somnar hon snart så man kan tokdäcka i sängen. Kom precis på att skriva en liten minneslapp om de sista jag ska packa ner i väskan innan jag och skorpan åker på äventyr imorgon.
Vi ska nämligen ut till landet och pyssla lite med huset och umgås med mor min. Det tråkiga i berättelsen är att ken måste jobba hela dagen & kvällen imorgon + att han ska jobba i helgen..så vi får se hur mycket vi hinner träffas..:(
Nej nu har det tystnat i Leahs rum så då är det dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Sov gott <3

Juste har glömt att berätta, Leah säger ju heeej till allt och alla (speciellt dockan & hundar) men nu säger hon
-heeej ea (hej leah) SÖTAST i stan!!!


Hipp hipp HURRA!

2010-06-15 17:32:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Till kusin Wille idag!




GRATTIS på 9-års dagen!!!










gnäll, snor & städning...Underbara tisdag

2010-06-15 17:31:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



En övertrött skorpan har precis däckat i sängen efter MYCKET gnäll..Hon är lite sisådär idag, rinnig näsa, ytterst lite feber och en massa dreggel. När man tittar i munnen så ser man den andra fram tanden börja komma och förhoppningsvis så kommer de tänderna på den undre raden med. Så slipper hon se ut som en kanin :P

Idag var vi uppe med tuppen & eftersom hon vaknat inatt var det inte något jag kände för att göra. Men upp blev det och fixa i ordning frukost.
Vi var hemma på förmiddagen, jag skulle städat men med en gnällig tjej och trött mamma så struntade jag i de. Bli nog efter middagen, vilket verkligen behövs. Känns som en saneringsfirma borde komma hit och verkligen köra igenom hela lägenheten. Sen skorpan kom så har inte städningen kommit i första hand såklart men nu när man har tid att städa så känns det som om man behöver köra igenom alla vrår. Får bli en dag Ken inte jobbar kväll, eftersom då går det dubbelt så fort om jag inte har en liten assistent som sinkar morsan :P

Efter att vi ätit köttfärssås och spaghetti till lunch packade vi ner oss och gick upp till min farmor för lite fika. Jag gick även upp på vinden för att kolla om det fanns lite leksaker till Leah som jag har haft. Men tyvärr så är hon lite för liten för Barbie dockor :). Får gå upp om några år igen och ta fram alla leksaker för större barn.

Kusinerna och Anna kom även upp till farmor för fika och en massa prat som vanligt. Men när klockan slog fyra begav vi oss hem och hann bara möta Ken i dörren innan han skulle åka igen.
Nu ska jag göra korvstroganoff med ris till mig och Leah innan hon vaknar.



Uppe med tuppen...

2010-06-13 09:02:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Herreguud så trött man kan vara, ändå somnade jag direkt efter England matchen.Men skorpan fick för sig att vakna halv 7 och skulle absolut inte somna om trots att hon var så trött att hon blandade gråt, kliande i ögon och halvsovande enligt Ken som fick gå upp i ottan..Jag däremot hade sovmorgon, men jag är så otroligt lättväckt att jag inte kan sova när jag hör henne & sen Kens försök att trösta. Så vid halv åtta gav jag upp och steg ur sängen..suck där var min sovmorgon men men. Sova kan man göra om 10-12 år och då kommer det vara en själv som stiger upp med tuppen och försöker dra upp henne ur sängen :)

Vid halv nio tog Ken på sig jobbarbrallorna och åkte iväg för att jobba jobba jobba..Håller tummarna för att de går rätt snabbt så att han kommer hem någorlunda tidigt.

Så håll tummarna med mig!


Fyrishov

2010-06-12 21:14:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu är det cirka tre timmar sedan vi kom hem efter vår spontana resa till Uppsala och Fyrishov för en massa bad.
För er som inte vet så finns det ett äventyrs bad där som var gigantiskt...när jag var åtta år, nu var det inte alls lika stort som man kom ihåg det. Som det brukar vara med andra ord :)

Innan vi åkte handlade vi en simring till skorpan som hon skulle kunna sitta och plaska i. Vi hoppar i det ganska så varma vattnet enligt mig, men Leah och Ken tyckte det var alldeles för kallt och Leah klamrar sig fast runt min hals som en liten blogigel. Inte alls den reaktionen jag trodde skulle komma från den lilla damen som ÄLSKAR att bada. Men hon är i ju för sig van med att bada i 38 gradigt vatten och inte 28.
Efter mycket försök till att få henne att slappna av och byten av pooler i äventyrsbadet så hittar vi en pool där de brukar ha simträning för icke simkunniga. Och i denna pool var det varmt och skönt för Leahs del och hon började äntligen plaska och njuta av badet! Så vi stannade där inne så att hon kunde få leka av sig lite. När barnvattengymnastiken började gick vi ut och jag provade att åka en av kanorna som fanns, alltid lika roligt :).
Innan vi bestämde oss för att kliva upp satte vi oss i bubbelpoolen där Leah STORM trivdes vill jag lova. Men när bubblorna tog slut så bestämde vi oss för att gå för att duscha och byta om för att åka hem.
Finns inget bättre än att bara göra spontana saker tillsammans alla tre, en riktig mysig dag <3
Tog bara två bilder ifrån badet men dessa ligger på Kens mobil så jag ska försöka ladda upp dessa så ni får se.

Nej nu är det England-USA på tv & det kan man bara inte missa!!!
Hoppas på att (min andra karl ;) David Bekham får äran att komma in på planen :)







jag ser det regnar, det var väl tråkigt....

2010-06-11 09:15:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Här vaknade vi upp till spöregn som sagt...när vädret är såhär så får man ingen vidare lust att göra något över huvudtaget. Jag skulle behöva städa men det har jag verkligen INGEN lust med idag. Vi får se vad vi hittar på, nu ska jag stänga av datorn och leka lite med skorpan!

Ha en underbar dag trots det tråkiga vädret!


Ny dag, nya äventyr!

2010-06-10 21:02:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Idag vaknade vi inte förrän halv 9. Otroligt skönt med tanke på att jag råkade titta klart på ett program som inte slutade förrän tolv snåret. Och jag mådde som sagt inte så bra igår och trodde att jag skulle kollapsa i sängen. Men när jag väl lagt mig kändes det mycket bättre, så de var skönt :)
Efter frukosten så lekte Leah som vanligt och jag plockade undan. Ken ringde och berättade att han och Stefan för ovanlighetens skull bestämt att vi skulle grilla tillsammans ikväll så de var bara att plocka fram kött för tining och sedan cyklade jag och Leah upp till Ica för att handla lite saker som vi skulle ha i vår hemlagade potatissallad.
När vi kommit hem så ringde Chrisse och vi pratade lite och efter ett tag såg jag hur skorpan låg på golvet och vilade huvudet. Hon brukar göra så fast med sin "kompis"(snutte) och då förstod jag att hon var trött. Så ner med henne i sängen, fixa det sista till potaissalladen och sen la jag mig själv i sängen eftersom jag mådde lite dåligt även på förmiddagen...
När vi var utvilade var det dags för lunch innan vi skulle möta upp Chrisse & Ellie för en promenad som blev i området innan vi gick ner till deras lekplats där Jill & Vincent redan befann sig.

Nu har gästerna gått hem och som vanligt blev det en supermysig kväll med god mat, efterrätt & en massa bus för tjejernas del!

Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på Criminal Minds!

Imorgon får vi se vad vi hittar på, ska tydligen regna....



 


Grattis!

2010-06-10 20:41:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hipp hipp HURRA till världens bästa storebror idag!





Vad är en bal på slottet?

2010-06-09 21:48:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu är jag precis hemkommen från 9:ornas bal. Var bara tvungen att åka ner när Kens brorsdotter Nathalie ska på bal. Och om ni frågar mig så var hon snyggast av dem alla. Hon hade en snygg svart fodral klänning med skarpa axlar, lättlockat hår och ett par supersnygga skor till de som gick i lite champagnefärg.
Limousiner efter RR kom åkandes men coolast var ändå de som kom i glassbilen!

Idag vaknade vi inte förrän 8 snåret och då var det bråttom vill jag lova. Eftersom vi skulle vara på skolängen klockan nio för att titta på fias skolavslutning. Men efter mycket stress (för min del, skorpan satt käkade i sig sin macka medan hon kollade på mig när jag sprang fram och tillbaka) blev vi fem minuter sena, men de är inte fy skam. De hade precis börjat så vi missade inte när hennes klass sjöng i allafall :)

Efter skolavslutningen gick barnen, jag och Anna ner till centrum för att äta lite lunch och Anna skulle handla födelsedagspresent samt studentpresent. När väl det var hittat gick vi ut till bussarna där tjejerna skulle få åka buss hem själva för första gången, lite nervösa var dom allt måste jag säga :)
Sen skulle vi "bara" in på Lindex men slutade i att vi gick ungefär en timme senare, men så blir det när man är i centrum med fröken Anna..:P
Promenad hem och väl hemma var det dags för mellis och sen trodde jag att skorpan skulle total däcka för att hon var så trött..Men då kom pappa hem och då fick man allt tillbaka all energi!

Blev en sväng förbi Leahs farmor & farfar efter middagen. Vi skulle hämta en dator som vi skulle få av snälla dom.
Ken åkte hem med skorpan när klockan började närma sig åtta och hon var verkligen redo för sängen. Jag stannade kvar men åkte sedan med svärmor till balen och nu som sagt är jag hemma och tänkte kollapsa i sängen efter att jag letat fram en Ipren som tar bort ilningarna från höften ner till tårna. Ken spelar UFC så jag lägger mig i sängen och tittar på något roligare och hoppas på finare väder imorgon än vad det är nu.


Måste avsluta med lite fina bilder som Håkan tog på Leah i helgen :)













Mer bilder som mamma & Håkan har tagit hittar ni på deras hemsida:

http://www.pepperonis-boxer.com/


Hipp hipp HURRA!

2010-06-08 09:12:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


GRATTIS världens bästa lillebror på 21-års dagen!!!











Landet

2010-06-06 15:51:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Hej på er!

Nu är vi precis hemkomna från landet och är som vanligt helt slutkörda :) Blev otroligt mycket jobb på bara 1 dags jobb. Vi rätade upp golvet så att det inte skulle vara 10 centimeters skillnad från ett hörn till ett annat. När vi väl gjort de så var det dags för att börja lägga golv. När Ken lagt en del av golvet och skorpan somnat så gick jag in för att lära mig jag med. När vi lagt golvet var det dags för lister och sedan var det dags för att ställa tillbaka skåp, bord och sätta upp hylla och lite annat.
Idag har jag målat 1 omgång på listerna i taket och vi ställde in kyl/frys/micro som vi fick av min snälla farbror. Och självklart skivan som jag fyndat på blocket för bara 60 spänn, KAP!

Ska nu ge er lite före och efter bilder så ni ser vad som händer där ute :)

Före







Efter






Kommer inte på ngn rubrik...

2010-06-04 15:16:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Gårdagen spenderades faktist inne i stan för min och skorpans del. Vi rännde runt där för att hitta ngt att köpa i studentpresent vilket som sagt inte var det lättaste. Men när jag väl bestämt mig så åkte jag faktist hem till centrum och handlade allt som behövdes där.
När vi väl kommit hem så åkte vi ner till Anna & Isak eftersom jag lovat att jag skulle läsa en text som hon skulle kommentera i skolan. När det väl var gjort så traskade vi hemåt för lite mellanmål.
Blev en snabbis hemma innan det var dags att ta på sig skorna igen och gå till Kens bror Pierre och hans tjej Camilla som fyllde år.
Så där spenderade vi hela kvällen innan det var dags för oss att kila hem och lägga skorpan.

Natten har varit för jävlig för min del. Vaknar vid 23 tiden av en liten tjej som skriker i sitt rum och tvn i vardagsrummet på högsta volym med en karl snarkandes på soffan...
Skorpan somnar om, jag får in karln i sängen och jag somnar om. Men sen  vaknar hon i ett hela natten och när jag vaknar 06.15 av en liten som ligger inne å snackar tror jag att jag ska dö av trötthet..Efter välling och en supertrött skrikandes tjej så somnar hon om efter 45 minuter och sover till 9! Och då var hon pigg och gla´ ska jag säga er :)

Nu har vi precis kommit hem från centrum efter lite handlande på systemet åt Ken, klänning till mig och myträff med höggravida Sanna, Bella & Honken så är vi äntligen hemma och jag har lagt fram alla kläder som vi ska ha på oss på mottagningen.
Nu väntar jag bara på Ken så att jag kan få fixa skatboet till hår :D


Ha en underbar helg för de ska vi ha!

Imorgon åker vi till landet & myser med mamma,Håkan & hundarna :D


studenpresent....

2010-06-03 09:46:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Har tyvärr inte blivit så mycket bloggande på sista tiden som jag redan nämnt men nu när det är så fint väder så passar man på att vara ute så mycket som det går så då hinner man inte. Och på kvällen sen har jag total däckat vid 9 tiden. Man märker att luften och värmen tar kol på en :D

Igår blev det en promenad med Anna & Isak till centrum för att uträtta de 1000 ärenden vi hade. Men ändå känns det som om man har 1000 ärenden kvar...

Ska nämligen på studentmottagning imorgon och jag har varken hittat present eller något att ha på mig. Och idag när solen skiner känns det inte så lockande att åka til ett köpcentrum & gå i affärer. Men det känns ändå som det är något som jag måste göra..Vi får se annars blir det väl som vanligt att åka imorgon för att panikshoppa något. Men det är så svårt när man inte får några alternativ..och hon vill inte ha smycken..så om du har något förslag får du gärna skriva i kommentarsfältet, för jag behöver HJÄLP!

Igår när vi kommit hem från centrum blev det lek (och sol för min del) på altanen och invänta Ken. Och till min stora förvåning fick jag en jättefin blombukett!! Så snäll min karl <3

Nej nu ska jag kolla till Leah och hoppas på att hon somnat för hon är supertrött, tänkte även passa på att vila lite jag med så att man orkar hela dagen i den underbara värmen!




Tack tack tack!

2010-06-02 16:42:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Vill bara TACKA alla er som varit så snälla & tagit er tid och röstat på skorpan!
Men tyvärr så kom hon inte bland de fem finalisterna, men om ni frågar mig så är hon nummer 1 i allafall!!!


3 ½ timme kvar!!!

2010-06-02 08:30:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


3 timmar & 30 minuter kvar tills tävlingen avgörs!!!

RÖSTA mina vänner så vi kan ta hem det här :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=33916


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu