Fever

2010-03-30 09:27:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Fick sovmorgon till 09.30 igår trodde jag ja, men de visade sig när vi gick upp att skorpan kokade. Har aldrig känt henne så varm. Fick i henne frukost vilket var bra så jag trodde bara att hon va varm efter att hon delat täcke med mig vilket jag vet att man inte ska göra men de gjorde hon nu iallafall..Hon är ju även superhård i magen så efter mycket skrik och panik bytte vi blöja och hon somnade om efter att hon varit vaken i 1 timme. Det var då jag verkligen förstog att hon inte mådde bra, för hon sov även i 2 ½ timme och under en vanlig morgon brukar hon vara vaken i ca 2-3 timmar innan hon vill vila max 1 timme..
Gick till ica för att handla frukt som inte stoppar upp och katrinplommonpuré samt päronpuré, allt för att lätta på trycket i magen.De visades när vi kom hem att skorpan hade 39.5 C¤ och hon sov nästan hela dagen.

Natten har varit helt upp och ner med en liten tjej som fick flytta in i vår säng, hon sov knappt något under den tiden = jag sov inget under den tiden. Så vid 4 när hon fått en ny alvedon + blöja fick hon flytta in i sin säng igen och somnar bums och sover till kvart över 8. Hon kändes inte lika varm och tempen visade 38.1 C¤ och har nu fått i henne frukost. Hon lekte lite nu på morgonen men ville sova nu efter en timme ungefär..Så nu ska jag passa på att vila lite när hon sover.
Håller tummarna nu på att hon blir frisk!


Fullspäckat

2010-03-28 18:58:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen började som vilken annan dag för mig och Leah. När hon somnade om vid 11 tiden hade Ken vaknat i sovrummet och jag gick och la mig en stund jag med. Det blev sedan en promenad till Chrisse och Stefan för vi hade varit där i fredags och lämnat bilen så de var bara att hämta den innan p-tiden gick ut. Vi åkte därifrån till haninge centrum för att handla present till Nathalie vilket blev ett jättefint hals- och armband. Lunchade lite även innan vi åkte hem. Sen var vi hemma resten av kvällen. Fick ett samtal av fia som ville att jag skulle fixa hennes hår innan discot och då får man självklart ställa upp när inte mammas fina frisyrer inte passar enligt henne:).
Leah gick och la sig vid 8 tiden och vi började göra middag. Precis när vi satt oss ner var det dags för Earth Hour eller som jag och Ken uttalar de (örth our :P). Blev en mysig middag i stearinmörkret med en massa prat istället för tv-tittande.

Fullspäckad dag som började med att Leah vaknade några gånger inatt men de gjorde inget eftersom jag typ var vaken hela natten..varför sova när man kan liksom?!.
Jag sparkar på ken när klockan är halv 9 (sommartid) och han fick pallra sitt arlse ur sängen så att jag kunde få sova en halvtimme till. För sedan var det dags för frukost och plocka fram kläder till mig och Leah, sminka mig, borsta Leahs hår m.m. Tog tyvärr inget kort men hon var änglalik i allafall.
Satt i kyrkan i typ en timme och lyssnade på massa prat om Gud, vi åkte sen hem till nathalie för lite fika. Efter någon timme eller så var det dags att bege sig till Babyproffsen innan de stängde för att handla en ny bilbarnstol till skorpan. Tyvärr var stolen slut men de beställde en till oss för samma kampanjpris vilket vi tjänade 1000:- på så de var toppen + 1200:- från doppresentbidraget.
Leah har knappt sovit något överhuvudtaget idag, så hon kommer nog slockna rätt snart. Just nu badar hon med Ken så de blir lite egentid för mig, tackar man inte nej till. Har även bakat en äppelpaj och gjort vaniljsås som vi kommer smaska på till Johan Falk filmen ikväll..



Sådan mor, sådan dotter?

2010-03-26 14:44:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hittade inget i centrum och Ken fick inte tag i Nathalie. Så de blir ändå att åka imorgon för att handla present men men..
Skorpan och jag lunchade i centrum (unnade mig de för en gångs skull) och nu ligger hon och sussar så sött ute i vagnen. Jag har passat på att sortera upp resterande av kläderna för att se vad vi hade och vi har sådan tur att ha en så snäll vän som Sofia som vi fick extremt mycket kläder av när de var här i höstas kommer ni ihåg plus att vi hade lite kläder till så vi behöver knappt handla något till skorpan för hon hade väldigt mycket i strl 74. Ibland ska man ha lite tur också :)
När vi kom hem låg de efterlängtade brevet från skatteverket som blev en positiv överraskning massa pengar tillbaka vilket vi behöver i dessa dagar :D Sitter nu och håller tummarna för att Ken också får ett positivt besked!


Äntligen lite ordning & reda i Leahs garderob :)




Sådan mor sådan dotter? ;)










Fredag <3

2010-03-26 10:24:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Morgonen startade tidigt för skorpans del..Jag vaknar av att Ken går och låser dörren och man hör hur någon krafsar på lakanet i sin säng. Kommer in och ser en solstråle ligga där, vilket jag ska säga att jag inte var..Gav henne lite välling i hopp om att hon skulle somna in men jag fick somna om i allafall och vaknar av en hand i ansiktet och då var de bara att stiga upp. Vi gör iordning lite frukost som vanligt och sätter oss för att äta. Efter frukosten börjar skorpan gråta och försöker bajsa, men usch så ont hon hade stackarn. Fyra blöjor och fyra små harpluttar och magmassage blir det bättre igen. Usch så synd jag tyckte om henne. Men sen blev hon samma gamla solstråle igen. Jag rensade ur hennes garderob efter att hon har växt och alla bodysar har korta ärmar och urringning. Så de var bara att lägga i sparpåsen samt ge bort påsen, så nu står de tre påsar i garderoben varav två ska jag spara och en ska jag försöka sälja på klädauktionen som är den 22 april. Ska försöka kolla igenom vad för kläder vi har i strl 74 här hemma och se efter vad vi måste köpa. Men halkstrumpor är ett måste nu i allafall, de andra börjar bli alldeles för små.
Rensade även min och Kens strumplåda då båda bara hittar varandras strumpor när vi ska ha ett par. Så då har jag delat upp de i olika små lådor för att underlätta lite och jag tycker inte de var länge sedan vi rensade men hittade kanske 20 strumpor som inte matchade med någon eller var trasiga.
Nu ska jag betala räkningar, fixa iordning väskan, göra mig själv lite finare medan skorpan sover. Sen bär det av till centrum för att leta present..
Tycker att den här veckan har gått i snigelfart och tycker att det är otroligt skönt att det är FREDAG!


Billebo kom ut nu :)

2010-03-25 20:36:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Nu längtar vi till kusinen (billebo) ska komma! inte (förhoppningsvis) många dagar kvar nu!




Dagen har spenderats hemma hos Anna & Richard där Leah fick leka med den lilla kusinens leksaker medan jag fick äta lite lunch.
Skorpan var antagligen övertrött eller jag vet inte vad men hon ville inte sova i vagnen iallafall utan somnar i min famn. Vilket hon aldrig gör förutom när hon mår dåligt, så jag vet inte om det är de där sablans tänderna som spökar eller om hon börjar bli dålig. För hon har varit grinig och bara velat vara i famnen..hm återstår och se.
Har även varit nere i centrum för att kolla på Lena som skulle få sin check, blev "bara" 10.000:- GRATTIS. Men man trodde ett tag att hon skulle få mer för de bara ökade och ökade för varje grupp som gick upp. Men så blev tyvärr inte fallet..Men 10.000:- skulle man inte tacka nej till i dessa dagar, när ekonomin inte är på topp eftersom man är mammaledig. Men jag är inte bitter :D

Imorgon vankas de fint väder och då ska de allt bli en promenad. Måste även ner till vårat tråkiga centrum för att handla en konfirmationspresent till Nathalie som (som?) vanligt inte önskar sig någonting. Någon som har ett bra tips på vad man kan köpa förutom presentkort eller smycken?

Nu är det sveriges värsta bilförare sen blir det att krypa ner i den efterlängtade sängen!





Bullar & våfflor <3

2010-03-25 11:27:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår var vi hemma på förmiddagen och städa gärnet. Fick som vanligt mycket hjälp (!?) av skorpan som följer varje steg man tar med dammsugaren och nu när hon snackar så mycket så måste hon skrika när dammsugaren är på bara för att hon ska höras. Går inget annat än att skratta åt henne sötnöten!
Framåt lunch gick vi upp till Ica för att handla gröt och sedan gick vi hem till Carro där jag blev bjuden på nybakade bullar. Leah tyckte de var jätte roligt hos Carro när de var 3 andra tjejer förutom mamma som gav henne uppmärksamhet och de tackar hon verkligen inte nej till :).
Vi tajmade in Ken på vägen hem och gick hem för att vila lite, men de blev inte långvarigt för Leah dvs inte för Ken heller. Jag fick ligga kvar en stund och var helt sänkt. Ken stack på träning och jag & Leah busade hemma hela kvällen.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, skorpan sover nu men planen är väl att vi ska ut till skogen och plocka lite påskris i allafall. Hade tänkt att kanske baka med men de får vi se hur de blir med den saken. Ska ner till centrum senare för att kolla på hur leahs morfars tjej Lena ska få lite pengar av självaste Magdalena Graaf (postkodslotteriet) så de måste vi ner och kolla på. Sen blir det våfflor hemma hos Anna & Richard eftersom det är våffeldagen idag MUMS!


Japp!

2010-03-22 21:18:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Japp hon har det efter sin mamma!




Lagar soppa till mamma & pappa






Mitt lilla charmtroll idag när vi tog en mysig tjej-fika med Anna & Sofia, gick även super på BVC hon hade gått upp trots denna månad med sjukdom och matvägran :)

Imorgon ska vi ÄNTLIGEN träffa Sofia & Astor ska bli jätte jätte roligt, mer om de imorgon!
Nu blir den Svenska Hollywod fruar och sedan sängen


Lyckad lördagskväll!

2010-03-21 15:23:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår blev jag hembjuden till Natalie för middag och sedan myskväll. Blev en otroligt lyckad kväll om du frågar mig med mat,cider och en hel del tjejsnack. Grabbarna drog efter en stund tror inte de orkade med allt tjejsnack :)
Gick inte hem förrän halv2! Inte konstigt att man känner sig lite trött idag men det är de värt!

Ikväll är vi bortbjudna på restaurang av Kens föräldrar som firar 40 år som gifta! Buffén here I come :D
Nu ska vi fixa de sista innan vi ska bege oss


Inget uppvak :)

2010-03-19 11:18:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Natten har varit underbar, inget uppvak från skorpan och de betyder en sömn utan störningar och man blir "pigg" som en lärka. Skorpan vaknade inte förrän runt sex snåret så då blev de lite välling innan vi somnar om. Jag fick lov och sova till 8.10 även fast hon vaknade kvart i 8, de var skönt :)
Plus att hon inte ratade gröten till frukost så de känns skönt att hon får i sig något mål under dagen i allafall.
Ringde och pratade med Chrisse som hade fått sova till halv 11, vissa har det bra :P
Kommer bli en lugn promenad och sedan blir de förhopppningsvis lite bus på de med, så skorpan får leka av sig lite med sin idol.

Nu så tar hon sin förmiddags powernap så då passar jag på att fixa Ellies födelsedagspresent eftersom hon fyller 1 ÅR den 22 april.
Nej nu ska jag plocka ihop här hemma innan det är dags för promenaden.

NJUT av att det är fredag idag och att Så ska det låta börjar ikväll JIPPI!!


Längtan och halka!

2010-03-18 20:42:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



I lördags bestämde vi oss för att ta en tripp ut till landet och hälsa på (Leahs) mormor och Håkan. Lika mysigt som alltid, det är ett sådant otroligt lugn där ute som man verkligen behöver för att ladda upp batterierna lite :).
Blev bjudna på supergod mat (som vanligt). Jag säger som Ken alltid säger, vi tycker alltid att maten är super att vi inte behöver säga de varje gång utan när Håkan någon gång misslyckas kommer vi säga till, men de kommer nog aldrig ske ska ni veta. Inte alla som har en sådan bra kock som min mamma har!
Vi lämnade även lite grejjer till vårat hus till sommaren bla en massa kläder till skorpan som vi fått av Håkans snälla dotter Sandra och tur var väl de för Leah har kommit in i en bajs-period där det kommer utanför nästan heela tiden. Jag hade även glömt att packa ner nya kläder i skötväska så då var det perfekt att vi hade extra kläder med oss.
Såhär ser en del av vårat underbara land ut på sommaren, man kan inget annat än att längta till sommaren när man ser bilden:

För mer bilder gå in på : http://www.pepperonis-boxer.com/


I söndags åkte Ken ner med Richard för att tvätta bilen både in och utvändigt, vilket verkligen var behövligt! Blev sedan en hal men mysig promenad med våra familjer ner till Alby där vi tog en fika för att sedan ta en promenad hem.

Under veckan har vi träffat Jill/Vincent & Chrisse/Ellie för en OTROLIGT hal promenad. Vi alla behövde gå till centrum för lite ärenden. När vi kommit ner (efter en timmes promenad) var det lunchdags för Leah och Ellie passade på att visa upp sina nya fina skor när hon sprang runt i centrum.
När alla ärenden var klara gick vi hemåt. Vill bara påpeka att de brukar ta högst 1-1 ½ timme fram och tillbaka till centrum. Denna dag gick vi vid 12 och var inte hemme förrän halv 4!! Då var vi i centrum max 45 minuter, träningsvärk i rumpan blev resultatet.

Skulle ha träffat Sofia i onsdags men tyvärr blev stackarn dålig. Så de blev en promenad med Chrisse istället som ledde hem till oss där de väntade mat för tjejerna som matvägrar båda två...
Leah har defentivt börjat få tänder vilket gör att hon inte är den solstråle hon brukar vara. Mycke gnäll/pip och mycket vägran till mat. Förhoppningsvis släpper de snart och allt är tillbaka till de vanliga :). 

Nu är Ken på träning och han kommer hem snart och då ska de delas på lite Ben & Jerry´s! lite lyx i vardagen så att säga :)




Bästa i livet!

2010-03-15 20:47:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Min ögonsten <3


Egenkär, tand & bad <3

2010-03-12 12:59:20 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen spenderades hemma pga en dunderförkyld skorpa med feber..
Hon började gråta hysteriskt när hon åt sin frukostmacka och jag undrade självklart var det var som hände. Pillade ut mackbiten och känner att en liten tand är på G. Så igår stannde vi hemma och tog de lugnt, passade på att städa av lite innan Carolin & Carolina kom på besök.

När Ken kommer hem åker vi ner till centrum och handlar lite hem och nässugsfilter så vi kan ta bort de eländiga snoret. När vi kommer hem får Leah mat som hon som vanligt bara glufsar i sig (en STOR barnmatsburk + efterrätt). Hon får sedan sitta med oss vid matbordet när vi äter och då passar hon på att äta en hel del av min mat med. Här beövs inget husdjur, vi har redan en som är så duktig på att tigga till sig mat :P
Hela familjen var supertrötta igår och när vi lagt Leah för natten lägger vi oss i sängen och däckar totalt 21.00.

Jag vaknar vid 04.30 av en liten tjej som ligger och snackar för fulla muggar i sin säng, hoppades på att hon skulle somna om men det gjorde hon inte. Så de var bara att gå upp för att värma på välling för att ge henne och sedan lägga henne i sin säng igen. Hon vaknar vid 07.20 av nr 2 som vi går och byter, men jag märker att hon fortfarande är supertrött (jag med) så jag suger ut snoret mot hennes vilja. Men när hon märker att hon kan andas med näsan igen lägger hon sig på sidan brevid mig och somnar om! Vi vaknar båda två och jag tittar på klock som visar 08.55!!!
Så de blev en senare frukost än vanligt men de gör inget om ni frågar mig :D. Så här har vi busat hela morgonen med alla leksaker och Leah försöker dra sig upp på leklådan men har inte riktigt förstått än hur man gör, men snart så tror jag att hon kommer fixa de med.
Blir nog en lugn dag om ni frågar mig, ska försöka ta oss en promenad för att få i oss lite frisk luft. Men sen blir det nog inget mer avancerat än så.

I onsdags fick Leah ett utbrott..efter mycket om och men bestämde jag mig för att skrubba diskho´n blänkande ren och fyllde den med vatten som hon fick sitta och leka med alla sina leksaker i och vilken dundersuccé de blev. (Hon hade schampo i håret för att få bort de sista av skorvmedlet, som inte velat gått ur håret:) :


Så här snorig kan man vara..


Roligt att leka med mammas burkar!

Igår kväll så busade hela familjen efter maten. Leah fick en ny fin hatt :)




Har jag sagt att min dotter är lite egenkär? ;)



VARNING

2010-03-10 10:45:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Fram med nässugen och näsdroppar igen då, när ska det ta slut?
Ingen feber så de får man väl glädjas åt!

Idag blev vi hembjudna till Jill/Vincent där vi och Chrisse/Ellie ska busa heela dagen, blir nog lite skitsnack som alltid :)



VARNING för BUS!




Nej nu ska jag fixa mig iordning medan skorpan sover middag :)





100 panner

2010-03-07 21:21:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår kom (min) mamma och Håkan hit för lite födelsedagsmiddag. De var i Mexico när mamma fyllde år så igår blev de presenter och älgköttsgryta!
Vi stannade kvar hos Anna & Richard efter att alla andra åkt. Grabbarna provade Richards nya tv-spel och vi andra "kollade" på. Leah tyckte Niklas var en rolig varelse som ville busa med henne, vilket alltid är uppskattat från hennes sida :)

Innan Leah skulle sova låg hon och mös med Niklas i soffan. Leah ser ut att väga 100 panner här men det är bara för att Ken råkat soppat ner en pyjamas i strl 80 :D.

Kvällen blev inte alls så sen där hemma, vi gick hem vid 22-tiden. Blev lite mys i soffan innan jag total däckade i sängen. Tog på krafterna att vara halvt vaken från 6 på morgonen när man gått och lagt sig vid 1-tiden kvällen innan.

Idag har vi varit iväg och handlat panel som ska klä vår nya tv-möbel, gick inte som planerat men en lösning kommer inom kort :).
Leah tyckte att pappas keps var jätte rolig att ta av så vi satte på den på hennes huvud och tog lite söta kort:




Pappa fick inte vara med på kort :p


Här ska de stå´s hela tiden





Leahs dag

2010-03-07 21:06:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu ni har jag laddat upp alla bilder så ska jag vägleda er hur en typisk dag ser ut för oss:



Dagen börjar omkring 7-8 tiden, Leah får då sitta i babysittern och leka lite tills jag gjort i ordning all frukost.
Först får hon gröt med fruktpuré och sedan får hon en smörgås med leverpastej.


Efter maten är det  lekdags så att jag kan plocka undan all frukost (varav hälften ligger på golvet:))
Roligaste är nu när vi häller ut alla leksaker på golvet och de bildar ett hav med bara roliga saker!



Efter frukosten blir det blöjbyte och på med dagens kläder.
Här myser vi lite i soffan och favorit leksaken där är självklart fjärrkontrollen.




Jag går in i sovrummet för att bädda iordning sängen och då blir det alldeles tyst = HYSS. Jag kommer ut och ser min lilla skorpa full med jord och hela växten över sig. Hon är självklart superstolt över sin bedrift varav jag är otroligt mycke mindre stolt..Bara att dammsuga upp och dra iväg gåstolen till andra sidan rummet..

Efter ca. 2 timmar brukar Leah bli trött och får då ta sin lilla powernap som brukar vara i ungefär 30-45 minuter.


Vid 11 tiden är det dags för mellis



Som är supergott!



Vi tar en (solig)promenad och den här dagen mötte vi upp Chrisse/Ellie.
Leah brukar då somna in och sover ofta tills vagnen stannar :)




Blir lunch vid 13-tiden. Denna dag blev det hemma hos Chrisse/Ellie (bilden är tyvärr tagen hemma hos oss)



Tjejerna leker inne i Ellies fina rum. Så roligt att leka tillsammans nu när Leah kan vara med mer. Leah tycker att Ellie är jätte rolig, Ellie är en superduktig tjej som nu går runt i hela lägenheten helt själv!


Ellie hade jätte många roliga nya leksaker!



Pappa kommer och hämtar oss vid 16-tiden.



När vi kommer hem brukar vi fortsätta att leka innan det är middagsdags, som brukar vara vid 17.30-18 tiden. Efter middagen brukar det vara roligt att leka, speciellt nu när man kan stå och leka (nästan) själv.


Titta vad hon kan :)

Varannan dag (ungefär) brukar de vankas bad, nu när man ska äta själv så blir man väldigt kladdig.
Bad är även bland de roligaste Leah vet och hon springer runt, bankar i badkaret och busar med kompisarna.

 Efter badet brukar hon vara helt slut och då är det på med pyjamasen och göra iordning välling.
Vid 20-tiden brukar hon ligga i sin säng och sussa så gott.

Såhär brukar en dag se ut ungefär :)


Asfalt...

2010-03-06 22:44:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Har under de senaste dagarna varit otroligt dålig på att blogga, börjar bli en dålig vana. Men trötthet och allt som ska fixas hemma har jag inte orkat. Men imorgon lovar jag att en rejäl uppdatering kommer. Kan tex. avslöja att jag har fotat hur en helt vanlig dag ser ut för oss och detta kommer självklart upp. Men nu blir det MYS i soffan efter en familjekväll hemma hos bror min.

Var det bara jag som gick i skinnjacka, brillor och såg torr asfalt idag?! = VÅRKÄNSLOR <3 





Vakna, somna....

2010-03-04 07:56:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skorpan vaknar som igår vid kvart i sju av nr två i blöjan. Vi gör likadant som vi gjorde  enda skillnaden är att hon knappt vill ligga och mysa i sängen utan vill upp på en gång. så de va ju bara att stiga upp plocka fram och göra frukosten. När allt är klart och skorpan är halvnöjd börjar vi äta, tre tuggor in i maten gallskriker hon (som hon brukar göra vid middagen när hon är super trött) jag lägger henne då i sängen och hon SOMNAR! herregud, ställa bort all frukost så får vi värma upp den sen och jag tänker vila lite på soffan med VAKNA! med the voice på tv:n..
Ser ut som att de blir en fin dag idag med, HOPPAS :)
Nej nu måste jag passa på att vila!


Åter tillbaka..

2010-03-03 21:06:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter en stunds bloggtorka/tid..

Vaknade i söndagsmorse och halsen kändes OTROLIGT mycket bättre, kändes som vanlig halsont och det kan man ju leva med. Blev en liten familjefika i centrum, namnsdagsfika om du frågar mig men inte om du frågar Ken :). Jag och Leah hade namnsdag (Leahs första:)) Maria, skorpan fick sin lunch medan vi fikade. Sedan bar det av till bandyn där de skulle spelas kvartsfinal. Skorpan hade somnat i bilen och behövde verkligen sova men efter fem minuter i rackethallen så vaknar hon såklart. Så vi satt båda två och hejjade på pappa, som "tyvärr" förlorade och vi fick åka hem :). Nu är äntligen bandyn över för i år och söndagarna kan återgå till de normala igen!

I måndags ringde vi till Chrisse & Ellie för att hitta på något, men de blev som de blev och vi bestämde på eftermiddagen att vi skulle ses dagen efter istället. Så de blev en mysar dag hemma med en liten tripp hem till Anna & Richard för att låna Niklas termos eftersom vår bestämde sig för att pajja totalt under morgonen. När vi kommer dit får jag den vanliga frågan: - vad gör du här?
Varpå jag svarar: - låna en termos.
Jag tar fram Niklas termos och han blir väldigt fundersam varför jag ska låna hans termos. Jag förklarar att min gått sönder och måste ha en om jag ska åka iväg någonstans och kunna göra Leahs gröt. Då var det okej att jag lånade den och fick även tydliga instruktioner på hur man öppna och stänger termosen SÖTNÖT!

Gjorde även en hemmagjord pizza som blev otroligt god må jag säga:


Klippte även skorpans hår så nu kan ni även kalla henne för Linus :D


Före (hår i ögonen)   Efter (rund å gó)


Under tidagsmorgonen var skorpan lite smågnällig, var nog otroligt trött på att vara hemma. Chrisse hämtar upp oss och vi drar iväg mot Länna. Chrisse handlar lite kaktusjord och jag kollar på lite blommor, jag handlade dock inget pga min beslutsångest. Åker sedan upp till själva Länna köpcentrum och strosar runt lite. Men efter ett litet tag bestämmer vi oss för att bege oss till Babyland för att Chrisse behövde en mattermos. Självklart blev det vagntittande, alltid lika roligt att se de nya modellerna och man drömmer sig bort :).
 
Vi åkte hem och vill bara nämna att skorpan sov en halvtimme på fm och sedan en halvtimme på e.fm. Hon sitter sen och snackar med sig själv eller kanske tror att Ellie lyssnar men snackade gjorde hon för fulla muggar. Hon var verkligen en liten solstråle HELA kvällen och busade jätte jätte mycket med Ken medan jag gjorde middagen. Bestämde mig för att även göra en Leah-vänlig köttfärssås så hon kunde äta de vi åt. Men jag mixade den nog lite för lite och hade lite för lite sås. Hon tog några tuggor men sedan fastnade de på vägen ner och de kom upp igen. Efter de totalvägrade hon att äta den maten för tillfället så de var bara att värma burkmat i allafall, som jag kämpade :). Får mixa den lite till och göra lite mer sås då kommer hon nog äta den utan problemas.

Idag onsdag vaknade madam kvart i sju av nummer två i blöjan, upp och byta i mörkret (ville att hon skulle tro att de fortfarande var natt, hjälpte dock inte pga att solen lös igenom överallt :)) la henne i vår säng och gav henne lite "somnaom-vällling" men ack så fel jag hade. Hon hade bestämt sig för att vara vaken, så hon fick lite kontroller att leka med medan jag fick vila en LITEN stund till :D.
Mötte sedan upp Jill/Vincent & Chrisse/Ellie för en skön SOL-promenad!!!

När vi kom hem ca 2 ½ timme senare hade skorpan fått välling i vagnen eftersom gröt inte går att äta när alla parkbänkar är snövallar nuförtiden. Hon somnade nästan när vi kom hem så jag bar upp henne gav henne de sista vällingen och lägger henne i sängen. Men då ska ni veta hör man hur hon ligger och skrattar och har det super roligt i sängen ingen sömn med andra ord.
Vi städade av rucklet här hemma, tvättade och fixade lite..Sen har vi busat hela kvällen och nu ligger hon och sover så sött.

Imorgon får vi se vad som sker, ska nog se vad Sofia & Niklas ska göra. De har ju sportlov och är hemma så vi kanske går dit och hittar på något roligt. Det återstår och se :)


Tuppkammen efter klippningen! Självklart har hon Anki i högsta hugg :)




Vill även passa på att gratuler "tant" Natalie på 22-års dagen









Snabb uppdatering..

2010-03-02 11:27:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hann inte uppdatera igår, eftersom Ken var på träning och då kan man inte sitta vid datorn utan man måste ju leka med skorpan :). Senare på kvällen var jag helt slut, känner att man inte fått tillräckligt med sömn de senaste två veckorna..Men nu har iallafall halsen ordnat upp sig, vilket verkligen var på tiden!


Har precis lagt skorpan för andra gången, vaknade efter en halvtimme och var självklart fortfarande supertrött eftersom hon ändå hade varit vaken sedan kvart över sju imorse och somnade inte förrän halv 11. Hoppas att de blir lite mer sömn nu så att hon är en solstråle när Chrisse & Ellie hämtar oss för dagens utflykt där de ska inhandlas en ny termos som gick sönder igår samt lite vårblommor..
Återkommer ikväll med mer uppdateringar från de senaste dagarna.


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu