Picture

2010-09-30 19:00:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Sitter hos lillebror och har flörtat till mig hans dator med att bjuda på ugnspannkaka :)

Såhär kommer lite bilder från den senaste tiden














En bra & en dålig...

2010-09-30 16:11:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


..nyhet. Den bra nyheten är att jag gick in på min mail på förmiddagen och fick då till min förvåning se ett mail från skolportalen. Min första tanke var då att Leah hade fått plats på ett dagis långt åt skogen då våra chanser om att få en plats på någon förskola i området verkade kört. Jag öppnar mailet och min första reaktion var ett glädjetjut som hette duga, vi fick platsen på Ballongen!!! Jag är så glad samt lättnad över detta att jag känner hur 10 kilos molnet som hängt över mig den senaste tiden bara försvann. Ibland ska man fasiken få ha lite tur också!

Den tråkiga nyheten är som jag nästan anade var att vår tvättmaskin är slutkörd, sjungit på sista versen ja ni föstår va jag menar..Att byta motorn (som är felet på maskinen) kostar 3000:-. Alltså så tjänar man på att köpa en ny istället för någon tusenlapp mer..

Efter att vi fått den glada & dåliga nyheten fick vi ett samtal av käraste Chrisse. Vi bestämde oss för att åka handla lite blommor på Blomsterlandet. Jag hade faktiskt tänkt att åka nu på eftermiddagen kommunalt men när man har en sådan snäll vän som Christine som gärna vill åka med oss så tackar vi inte nej.
Så nu har jag köpstopp för resten av månaden, nu har jag handlat så att det räcker :P
Så nu efter att skorpan vilat färdigt ska vi ut och plantera våra fina blommor ute på altanen, kommer blir så fint så. Eller allt kommer vara finare än de döda sommarblommorna :)

Karln min skulle jobba sent idag med så tjejdag blir det som sagt med plantering, god middag och en varm dusch/bad.




Ut & njut nu med er i den underbara höstsolen <3


Håll tummarna!

2010-09-30 09:31:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon trötta men soliga torsdag!
Här har vi vaknat X-antal gånger inatt och tröttheten är ett faktum. Sen vaknade hon 06.00 och bara skrek skrek skrek. Hon fick då hoppa in i min varma mysiga säng och höll då på att somna om och till slut gjorde hon de. Men då börjar min mobil vibbrera (hade för en gångs skull satt den på de) då är det min karl som ringer 2 sekunder efter att han gått ut från dörren men jag svarar inte för att inte få Leah att vakna..men de gjorde hon ändå. Trött som jag vet inte vad så somnar hon om efter MYCKET om & men i sin säng och sover till åtta. Det visade sig senare att Ken råkat ringa upp mig i fickan så sur på honom kunde jag inte vara för de haha jag har fått värsta morgonhumöret. Så om han hade ringt med "flit" så lovar jag att han hade fått höra de hahaha..stackars karl

Vet inte riktigt varför Leah kommer in i sådana här perioder där hon vaknar i skrik och panik å det ända som hjälper är om hon får somna om på en själv. Annars brukar det bara vara att man lägger henne i sängen utan skrik och panik, sover hela natten ev att hon vaknar någon gång och vill ha nappen och sen sover hon till 7-9..Vet inte riktigt varför detta händer, har ju frågat er förut men jag har då inte får något svar. Så om just du vet varför detta sker, PLEASE hör av dig på ett eller annat sätt :)

Idag är planen att fixa iordning här hemma, slänga kassarna utanför, göra det fräscht i badrummet då dom kommer någon gång mellan 11-13 för att titta på vad det är som är fel på tvättmaskinen och då är det trevligt om det är lite trevligt där bakom..domedagen med andra ord dvs betala en summa för reperation eller 4000-6000 kr för en ny...

Jag måste ringa Fsk Ballongen och kommunen idag också så får vi se hur det går (håll tummarna!)

Skulle vilja åka & handla nya blommor också men jag får se hur mycket vi hinner idag. Det är ju en ganska så bra bit bort och eftersom karln min jobbar sent idag med så får vi se om i orkar åka dit kommunalt.

Uppdaterar senare så ni får reda på hur allt gått idag, håll tummarna nu så att allt går vägen <3





torka...

2010-09-29 20:25:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Vet inte riktigt inte vad jag ska skriva just för tillfället och tänkte därför fråga er vad ni vill läsa/titta mer på?
Skulle vara skönt att få lite hjälp såhär när man har lite torka..känns som om att man skriver samma sak varje dag :)

För tillfället sitter vi i soffan med en massa tända ljus, en skorpa som sussar sött. Vi har hälsat på kusinerna en snabbis, tagit bort nästan alla sommarblommor är bara amplarna kvar att plocka ur. Sen ska det handlas nya fina höstblommor som vi får handla inom snar framtid så det inte ser så trist ut på framsidan.

Sen skulle jag ha fixat bloggen men bror min var inte hemma så jag kunde inte fixa. Men snart så får jag göra de hoppas jag, kanske åka ner till centrum och kolla om dom har likadan sladd som vi behöver till vår andra dator (hoppas hoppas)

Imorgon är det redan torsdag, älskar när veckodagarna bara flyger förbi och önskar att helgerna kunde vara lika långa som resten av veckan.


Drömhem

2010-09-29 13:38:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Öppna förskolan kändes för en gångs skull rätt så rolig. Leah lekte med en massa barn och en massa nya leksaker men efter två timmar kände vi att det fick räcka för idag så vi begav oss hemåt. Väl hemma väntade lite lunch innan skorpan skulle sova. Så medan hon sover bläddrar jag igenom min nya tidning jag unnade mig att köpa idag "Drömhem & trädgård", det där med trädgård är inte så intressant men inredningen är fantastisk. Men hittar en massa nya ideér och lösningar :)
Jag känner mig helt slut och skulle helst vilja sova, men jag tänker inte bryta mitt nya härliga sovmönster med att ta en powernap för att sedan ligga vaken till 01..

När Leah vaknar får det bli att gå ut lite i den fina solen och njuta av att den för en gångs skull tittar fram!
Sen tror jag att jag ska flörta med min bror att kanske få låna hans dator ikväll så att jag äntligen kan ladda upp bilder och kanske kunna göra om bloggutseendet. Vilket jag har försökt varje dag nu i två veckors tid men eftersom den här datorn är sämst så har det inte fungerat...Så peppar peppar så är jag superbra på att flörta ;)


Fortsätt att njuta av solen & att det är onsdag = snart helg igen!


Öppna..

2010-09-29 08:10:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Här har vi varit vakna med tuppen dvs 06.10 men jag fick ligga kvar i sängen till 06.50 innan Leah tyckte att det verkligen var dags att gå upp. Så nu har vi redan ätit frukost och borstat tänderna innan klockan ens var åtta..just i detta nu ekar Pippi Långstrump i Leahs bandspelare, perfekt om man inte vill ha tv:n på men ändå ha något att lyssna på dessutom älskar Leah bandspelaren. Så detta är ett tips till er mammor :)
Solen skiner och humöret är på topp, funderar på om vi ska göra oss iordning och kanske ta en tripp till öppna förskolan nu på förmiddagen. Jag ska ge den där öppna förskolan en chans till, nu på morgonen är det barn 1-5 år. Innan har vi gått på den som är på eftermiddagen och är för 0-1 år och Leah har alltid sovit mellan 13-15 tiden och det är just då som öppna förskolan har varit..
Ska försöka lägga på ett kol så att vi hinner leka överhuvudtaget.

Njut av höstsolen :) 


Japp!

2010-09-29 07:53:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Läste precis på Maddes blogg ang. en tävling som vi självklart vill vinna :P

Så gå in på http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan och läs mer om tävlingen där!


Annaaanas

2010-09-28 20:38:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skorpan sov i en timme och vaknade pigg å glad som jag sa :) Vi har hunnit att plocka lite och dammsugit, sen har jag äntligen fått upp tallrikshyllan i Leahs rum. Men där får den agera bok/prydnadsställ,  så fin blev den måste dock måla den en omgång till sen men de får ske den dagen vi målar om i sovrummet och penslar är framme.
Karln kom hem redan vid sex tiden så det blev en mysig middag som var kycklingwok & nudlar. Efter middagen fick det bli en runda i spåret, sen fick jag och Leah ta en snabbdusch innan det var läggdags. 

Nu har Ken proppat i sig äppelpajen så nu slipper jag suktas av den i kylskåpet. För min del blev det färsk annanas med lite grädde, men såhär efteråt hade jag skippat det om jag blev frågad igen..proppmätt är bara förnamnet. 
Nej nu ska jag göra mig iordning innan jag ska fortsätta att kolla på idol i sängen :)

Sov gott!


Mormor jag tänker på dig <3 


Sickla

2010-09-28 15:19:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är vi precis hemkomna från Sickla. Jag och Leah skulle egentligen bara ner till Bygma för att kolla ut lite färg och även se om dom hade några fina klädhängare men när vi precis hoppas av bussen vid Töresjövägen ringer Sofia och undrar om vi vill hänga på henne, KLART att vi vill!
Så där har vi spenderat dagen idag, otroligt mysigt ska jag säga er. Hittade en klädhängare som föll mig i smaken men antingen så var den för lång eller för kort, dom hade alltså ingen mittemellan tyvärr...Men jag hittade en jättefin korg som man ska lägga all post i så slipper de ligga i högar överallt! Sen köpte jag ett par fina höstskor till skorpan för bara 100 kronor, KAP!
Men Sickla har något sovspöke över sig och Leah var så trött så trött men kunde bara slumra in i 40 minuter. Men som tur är har hon precis somnat om här hemma så hon blir pigg och glad igen.
Karln min jobbar som sagt och kommer inte hem förän tidigast klockan sju ikväll..men så blir det om man vill åka till Skottland för att roa sig ;)

Nu ska jag passa på att vila fötterna innan det blir full rulle igen!


Tydligen inte...

2010-09-28 07:59:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Jag skulle ha uppdaterat igår kväll men det slutade med att jag låg i sängen halv nio och total däckade :) Ken kom nämligen hem vid fem tiden och jag hade då överraskat honom med att baka en äppelpaj som vi skulle äta till efterrätt vilket vi gjorde och den var supergod!
Jag har gjort en rätt smart sak om ni frågar mig. Jag bakar ju ganska så mycket och har därför skrivit ut de recept som jag oftast använder och ramat in dessa och satt upp dem i köket. Där de är lättillgängliga och fina!
Nehe nu funkar det inte att ladda upp bilder igen...trött jag blir på den här datorn. Jag har tagit en massa bilder som jag vill lägga upp men nehe tydligen inte!!!

Efter middagen igår fick jag ta tag i mig själv och släpa mig ut i spåret eftersom det inte kommer bli mera löpning i veckan då min karl ska jobba. Och igår var det första gången jag nådde mitt mål! Jag ska nå det några gånger till innan jag ökar min sträcka men fy fasen vad stolt jag var när jag kom hem. Sen körde Ken skiten ur mig i olika magövningar och armhävningar :)

Idag måste dammsugaren fram för det är smuts under hela matbordet, sen ska jag kolla lite på saker vi ska göra nu i veckan.
Ska försöka igen med bilderna sen, det lovar jag!


Njut av solen nu som skiner!





Oprah

2010-09-27 13:35:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skorpan sover och jag försöker minska mitt sötsug med ett äpple medan jag tittar på underbara Oprah. Den sista tvätten ligger i tvättmaskinen och ska hämtas om en timme. Medan vi väntade på den första tvätten passade jag och Leah på att hjälpa till att städa lite hemma hos bror min som tack för hjälpen. Så vi får hoppas att det uppskattas :)
Så nu ska jag passa på att njuta lite i tystnaden och att det är någorlunda städat här hemma tills det blir kaos igen ;)

<3


Tips please!

2010-09-27 08:10:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon världen!
Här har vi sovit fram till 07.10 vilket är underbart. Passar på att njuta av dom dagarna som man får den lilla sovmorgonen. Jag tycker att det är lite konstigt att skriva att klockan sju är sovmorgon eftersom klockan sju var typ klockan sex för mig för några månader sen.
Idag är det en sådan dag som jag känner mig någorlunda utvilad, hela familjen var total däckad kvart över nio igår kväll. Skorpan somnade efter mycket om och men någon gång efter åtta, ken somnar vid nio och jag stänger av tv:n vid som sagt kvart över nio.

Vad ska vi göra idag? Jo det beror på om bror min har fixar sina nycklar till mig, för då ska vi tvätta,tvätta,tvätta. Om han inte har fixat de så vet jag inte riktigt vi får se :)

Måste komma på en massa saker att göra den här veckan, så ge mig gärna lite tips!


Overall

2010-09-26 20:20:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi åkte till Sickla för att gå på Andy´s men jag hade mina aningar att det skulle vara proppat och det var de. Så vi gick in för att få i oss lite lunch och köpte sedan en overall till Leah. Vi hade tänkt att hon skulle ha en svart men tydligen så har inte Polarn&Pyret tagit in overaller i den färgen i år såklart. Bara för att vi hade bestämt oss för den färgen, men det fick bli en jätte fin mörk mörk mörk blå.

Resten av kvällen har bestått av tvättning hos min lillebror, tjejbad och nu ligger skorpan i sängen alldeles för pigg. Hon somnade på vägen hem från Sickla och Ken skulle åka för att kolla på ett jobb. Så hennes powernap blev nog lite lång men de behövde hon. Eftersom Leah har vaknat den underbara tiden klockan sex de senaste dagarna så kände vi att verkligen satsa på att lägga henne strax innan åtta så att hon verkligen får tillräckligt med sömn. Så inatt är det upp till bevis för vårat lilla expriment fungerar ;).
Även vi ska krypa ner i sängen snart för lite återhämtning.

Imorgon börjar en ny vecka som kommer att vara en tjejvecka då Ken ska joba kväll varje dag. Så det är nog bäst att planera massa aktiviteter!


Hjärtattack!

2010-09-26 12:01:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ken skrämde skiten ur mig igår kväll, jag hade precis stängt av tv:n i sovrummet tittar till höger för att se vad klockan är och när jag kollar mot dörren igen så står en människa där. Tror inte ni förstår min rädsla! Min karl är känd i vår familj för att vara elefanten man vaknar alltid när han kommer hem. Men han smög så tyst igår kväll så att jag fick som sagt en hjärtattack!
Skorpan somnade som tidigare sagt vid tio tiden igår och då var min tanke att hon verkligen skulle sova länge idag..men så blev det inte, 05.45 slår hon upp sina ögon och skriker,skriker,skriker. Men imorse hade jag min enda sovmorgon så Ken fick ta Leah. Men han hade tur och hon somnade om efter tag och sov i en timme, det behövde hon/han :P
Sen har vi redan hunnit med att gå en snabb promenad till rackethallen där det var premiärmatch i korpen bandyn. Sen en promenad till pappa för att hämta bilen och snart är det dags för en varm lunch. Man blir lite frusen efter en promenad i blåsten så en varm lunch tackar jag inte nej till :)

Nu ringer Stefan till Ken så det verkar som om dom nappade på vårat förslag om lunch i Sickla, kolla in om det inte är för mycket folk på Andys så tjejerna får leka av sig. Sen så ska vi kolla om polarn & pyret har fått in overaller än :)
Dags att göra sig iordning med andra ord!


Hemma

2010-09-25 22:25:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är vi (jag & Leah) precis hemkomna från 50-års festen. Blev senare än vi trodde men eftersom skorpan vaknade på tok för tidigt imorse så somnade hon sittandes i mitt knä och fick lägga sig och vila mellan 10-11. Då ska jag medge att jag passade på att vila jag med, få lite extra sovtimmar på sömnkontot som ligger på mycket minus...Blev en tripp till centrum för att handla oss en varsin tröja,blommor & familjeluncha. Självklart blev det stress (för min del såklart) att hinna göra oss iordning innan vi skulle åka.

Skorpan fick vila vid halv 6 tiden efter att hon gäspat X-antal gånger och därför var hon pigg som en lärka och släppte loss på festen. Hon ÄGDE dansgolvet ska jag säga er och alla stog som i en ring runt henne medan hon showade runt med sin underbara dans.

Men sen kände vi att det var dags att åka hem så att det inte blev allt för sent. Vi skulle egentligen gått ner tillsammans med Anna & Richard hem till dom. Men jag kände att jag och Leah behövde krypa ner i sängen. Ken följde med Anna & Richard hem för att bubbla lite i deras pool innan han vandrar hemåt.

Skulle laddat upp en massa fina bilder men jag blir galen på den här datorn vi har nu eftersom sladden till den andra datorn har gått sönder. Men den här datorn är segare än segast och hänger sig stup i ett. Så tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder utan får antingen försöka senare eller imorgon.

Sov gott <3


Girls girls girls

2010-09-25 07:53:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Cirka åtta timmars sömn på två dagar kanske förklarar varför ögonen svider..Men idag är en bra dag och ska vara en bra dag hela dagen :)
Igårkväll fick vi underbara Jennica på besök och eftersom jag inte har haft en humör som varit det bästa de senaste dagarna så är det skönt när det kommer en positiv människa och leker med skorpan. Vi bjöd på middag som bestog av Kyckling och rotfrukter, gott om ni frågar mig ;P
Sen kom Carro,Nattis och Emelie och anslöt sig till tjejkvällen. Ken kände att det kanske skulle bli lite många tjejer vilket betyder enormt mycket tjejsnack så han passade på att gå ner till sin bror och ha roligare där.
Tjejkvällen var precis vad jag behövde! En massa tjejsnack och ett glas vin eller två satte sig perfekt, TACK tjejer för en underbar kväll!!!

Skorpan öppnade sina vackra brun,grön,gråa ögon 06.09. Klockan sex på morgonen har återigen blivit det nya åtta..Så det är något jag måste lägga in i mitt bakhuvud så att jag inte sitter upp för sent på kvällen!
Idag är planen att gå ner till bror min för att låna hans tvättmaskin då Cylinda inte kunde komma förrän torsdagmorgon. Sen så vankas det 50-års fest för hela slanten. Kanske ska ta mig en powernap med skorpan mitt på dagen för att orka hela kvällen, känns som en bra idé.
Nu ska vi plocka undan frukosten och försöka komma igång men jag är väldigt svår startad idag. Kanske blir att jag lägger mig på soffan bara en liten liten stund ;)


ringer i öronen...

2010-09-24 08:25:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Och svider i ögonen...
En helvetesnatt har det varit i vårat hem i natt..Ken somnar vid nio tiden, skorpan lite innan de och jag låg där pigg som en lärka..Efter otroligt mycket om och men somnar jag om runt halv 1-1 tiden och då hade jag ändå stängt av tv:n vid halv tolv-tolv tiden..men de hör inte hit. Vid två tiden börjar kallabaliken och håller på i typ 2 timmar, Leah bara stog i sin säng och skrek skrek skrek, supertrött men hon skulle inte sova i sin säng. Men efter lite brottning gav jag upp och tog till ett säkert kort dvs välling. Det var ungefär ett halvår sedan Leah slutade med att dricka välling på natten men om man vet att det är ett säkert kort så spelar man de så fort som möjligt så att man ska få i sig lite sömn.. hon somnar om nästan på en gång i allfall och det gör även jag. Men vaknar av samma skrik halvåtta och orkar då inte fast att hon är supertrött ta kampen och tvingar min trött kropp upp. Så ni förstår att det svider i ögonen..

Idag är planen att vi ska städa av här hemma, vika in tvätten, ringa cylinda, göra oss i ordning för att sedan ge oss ut. Nu ska thét drickas upp innan det är dags att starta dagen.

NJUT av att det äntligen är FREDAG!!!


Ica Maxi

2010-09-23 21:05:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev en lång sovstund för skorpan i eftermiddags närmare TRE timmar! Förstod nästan att det skulle bli så efter imorse, man känner sitt barn bäst eller hur ;). Efter att jag sovit i en halvtimme så försvann alla negativa tankar och den gamla glada jag kom tillbaka.Tänk vad ynka 30 minuter kan göra, det kan till exempel vända ens tankar bara sådär.
Bakslaget kommer inatt men det får bli så.

Blev en tripp till IcaMaxi nu ikväll så kylen,frysen och skafferiet är proppat. Så nu är det en fröjd att titta in i skåpen :P
Imorgon ska det städas klart och börja fundera på vad jag ska bjuda "tant" Jennica som kommer på besök imorgon kväll på middag, något annorlunda får det nog bli!

Varför blir man alltid sjuk när man äntligen tagit arslet ur vagnen och börjat träna. Känner att hostan och halsonten kommer smygandes, så nu ikväll blir det en stor varm kopp thé och imorgon får det bli en massa massa vatten.
Njut av den mysiga torsdagskvällen <3


So far..

2010-09-23 13:32:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


so bad..
Dagen har inte gått min väg alls idag än så länge, usch negativa Lisa har kommit fram. Men som tur är så är inte dagen slut än och jag ska försöka sätta mig nu medan Leah sover för att lugna ner mig lite och försöka göra något positivt.

Vi har iallfall hunnit med att dammsuga, ringa kommunen, ringa pappa/bror om tvättmaskinen, åkt ner till Chrisse för att lämna en liten present till "lillebror" som kommer snart!, cyklat vidare till Anna & Isak för att lämna en fleeceoverall och nu har vi precis fått i oss lunch och skorpan sover i sin säng.

Eftersom jag inte ska sova nu även om jag är supertrött så blir det att skriva inköpslista till storhandlingen och kolla upp vad det är för fel på vår tvättmaskin..Skulle inte förvåna mig om den är helt sönder som gräddet på moset denna dag.

Nej nu ska jag ta tag i att försöka få bort negativa Lisa och återkomma med ett gladare humör ;)


Att göra eller inte göra..

2010-09-23 08:59:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon trötta trötta trötta torsdag...Blev en väldigt sen kväll igår och Leah vaknade i ett enda skrik 06.05!!! Efter att Ken försökt att få henne att somna om (hon somna halv9-9 igår kväll) men övertrött var hon och ville inte somna i sin säng..och inte i min säng men till slut gick vi ut i vardagsrummet och la henne på mig precis som igår och hon däckar vilket slutar i att jag däckar..men jag är fortfarande superduper trött. Men idag mona vänner ska det inte sovas på eftermiddagen så jag kanske däckar vid 20-21.
 
Har en hel del att göra egentligen här är några av mina måsten:
* Ringa kommunen
*Storstäda
*Storhandla
*Ringa pappa ang. tvättmaskinen som gick sönder igår
*Sortera in kläder

Som ni ser är det inga höjdar saker som väntar så i får se hur mycket som blir gjort idag :P. Tror vi kanske åker ner till Chrisse och överraskar henne med en present som jag & Leah handlade igår. Nej nu ska vi hoppa ur pyjamasen och starta denna trötta dagen..


The winner!

2010-09-22 21:13:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Vinnaren är inte så svårt att lista ut, självklart är det jag som vann!
Tack för er som röstat :)


Mys!

2010-09-22 21:12:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen börjar lida mot sitt slut och ganska mycket har vi hunnit med idag. Vi gick ut till sandlådan utanför oss och jag kände att jag inte orkade sitta vid den en dag till i rad. Och eftersom vi ska på 50-års fest på lördag och vi har inte hunnit köpa en present än bestämde jag att vi skulle åka till Haninge centrum. Så vi ringde Leahs farmor om hon ville hålla oss sällskap, alltid roligare om man är flera :). Så vi åkte dit och kikade lite. Vi hittade ingen present där men jag passade på att köpa ett par leggings & tights till mig själv för en gångs skull. Skorpan fick ett par skit coola leggings och två söta tröjor av snälla farmor, TACK!

Vi åkte vidare till Länna och där hittade vi en superfin present :)
Blev sedan att vi åkte hem till farmor och farfar för att äta lite lunch och umgås lite, lika mysigt som vanligt.
När vi kommer hem så fick skorpan för sig att inte sova i sin säng utan med mamma. Jag hade lovat mig själv att inte somna under dagen men eftersom skorpan ville sova hos mig och jag inte hunnit sätta på tv:n så var det svårt att hålla ögonen öppna. Men så länge blev det inte för min del men Leah sov lite längre och det var bra.

Finns inget mysigare, skulle inte byta ut det för allt i världen!!!


Jag trodde att karln min skulle jobba hela kvällen så jag hade ställt in mig på att vara själv med skorpan. Men suprise suprise så kom han hem vid 17 tiden. Tyvärr innebär det att det kommer en annan dag han kommer att få jobba längre...
Det positiva var att jag kunde ge mig ut i spåret för att träna lite vilket alltid är uppskattat. Det är såhär att jag inte springer långt men som min pappa alltid sagt så spelar det ingen roll hur långt man springer huvudsaken är att man springer och att man orkar. Så mitt mål är att klara det här spåret utan problem först och främst innan jag beger mig ut på de längre spåren. Man ska ha delmål för då blir man mer sporrad när man klarar av det!

Till middag idag blev det kycklingfilé i sås & currybulgur, SUPERGOTT :)







Bröd

2010-09-22 08:11:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon mina vänner!
Här har vi varit vakna sedan tjugo över sex, inte okej men vill Leah upp så vill hon upp. Tyvärr så hade vi inget bröd till frukost och då var jag så smart igår att jag köpt 2 par jästpaket. Så nu luktar det nybakat bröd istället för bullar, ljuvligt det med :)
Sitter och funderar på vad vi ska göra idag och har ett sånt shoppningbegär, vill bara handla en ny höstgarderob med nya koftor,leggings,jeans,tröjor,mössor,halsdukar, skor och väskor! Så shoppa skulle vara roligt om ni frågar mig..
Solen skiner så det blir ut i friska luften ett tag skulle jag tro.
Dagen kommer bli lång idag eftersom karln min måste jobba över ikväll, suck så tråkigt..

Nu ska vi äta nybakat bröd, NJUT av att solen skiner


Rösta!!!

2010-09-21 20:47:15 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en typisk hemma dag som sagt, men på eftermiddagen fick vi ett par bullsugna på besök. Min storebror med familj kom och drack saft & käkade bullar. Jag hade bakat cirka 40 bullar och nu är det kanske 8 kvar haha, sugna på bullar var det ja. Men gud så bra att dom kom över för då slipper jag äta upp dom och få dåligt samvete. Men samvetet kom ikapp mig lite idag så det fick bli en runda i spåret och den här gången kändes det bättre än alla andra gånger! Fick bli lite sit-ups m.m för att få lite extra träningsvärk.

Idag var vi som sagt ute på förmiddagen och här har ni lite bilder :)





Skorpan fick "laga" mat medan hennes riktiga mat lagades


Och försöka väcka pappa som känner sig lite häning med pussar och säga heeej
 

Sen så har vi haft en lego-byggar kväll hela familjen eller jag & ken byggde medan Leah hällde ut allt lego. Men nu ska vi be om eran röst, Ken skrattade nämligen högt när han såg min helikopter. Därför utmanade jag honom att bygga ett själv och nu är det upp till er om vem som har byggt den bästa helikoptern.
Tävlingen avslutas imorgon kväll och kom igen nu och rösta på vem som är bäst!
(lägg din röst i kommentarsfältet)


        
Min helikopter                  Kens helikopter






Bullfest

2010-09-21 13:25:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu så sover skorpan efter en förmiddag med en massa lek utomhus! Vi hann bara komma innanför dörren innan himlen öppnade sig och regnet öste ner. Så vad gör man när det regnar om inte bakar bullar, bullar står i denna stund och gräddas i ugnen och lukten är ljuvlig. Tänkte överraska karln min med bullar eftersom han älskar dom :)
Så snart ska de ut och jag hade tänkt att lägga ner tid på en sak som ni kanske får se sen, cliffhanger eller vad är det man säger ;)?
Nej nu måste första plåten ut!


Vi har idag ett lågtryck...

2010-09-21 08:42:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sas det på vädret precis..Jo tack här har det regnat sedan 4 imorse..Så idag får det bli gallonisar och regnjacka om vi nu beger oss ut. Annars får det bli lite plock,dusch och påklädning såhär på förmiddagen.
Ska skriva matlista och inköpslista också, gjorde de för några månader sedan och gud så skönt det var ska jag säga er att ha all middag redan bestämd. Slippa stå i frysen varje dag för att komma på något nytt..
Nej nu är det dags för blöjbyte sen får vi se vad vi hittar på :)


Värdelöst!

2010-09-20 20:41:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha idag skulle jag vara effektiv men det slutade med en promenad upp till ica för lite pantning ocht för att Leah skulle få komma ut lite :)
Sen blev det lunch innan vi kollapsade båda två, hade verkligen ingen ork i kroppen..så det har blivit lite plockande och försök till ommöblering men det blev inte så bra så det fick bli att ställa tillbaka allt igen. Det får vänta tills den dagen vi fixar iordning i vårat sovrum.
Under eftermiddagen gick vi upp till dagiset för att leka av oss lite. Det blev gunga, fotboll och självklart gå upp för trappan och åka rutchkana. Vilket Leah kunde göra helt själv idag :)

Men nu efter att jag fått sova ut känner jag att jag börjar att knappa in på sovtimmarna. Tyvärr slutar detta med at jag antagligen inte kommer att kunna sova i natt men men, ond cirkel!?!

Imorgon hoppas vi på lika fint väder som idag så kanske vi tar och hittar på något annorlunda för en gångs skull. Men alla planer för imorgon får vänta tills imorgon!

Nu är det thé & Biggest looser Sverige!

Tänd lite ljus och njut av kvällen <3


God morgon

2010-09-20 08:40:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Trötta måndag. Känner att man ligger ett antal sovtimmar minus från i helgen. Men ändå kunde jag inte somna tidigt :) Eftersom man har en ettåring  så är sömnbrist inget ovanligt och därför ska vi köra gärnet idag. Här ska det skuras golv,skrubba luckor, eventuellt möblera om och sedan vill jag planera ommålningen av vårt sovrum m.m.
Vi får se hur mycket vi hinner idag men ska försöka beta av listan så mycket som det bara går. 

Åter till i helgen som blev otroligt lyckat om ni frågar mig. Vädergudarna verkade inte ha lyssnat första delen av dagen eftersom regnet verkligen ÖSTE ner. Men när vi kom fram, hade fikat och fått på oss regnkläderna så var det dags för 5-kampen. Under femkampen så slutade regnet och kom inte tillbaka förrän inpå morgonkvisten. I femkampen var det tjejerna mot två grabblag. Vi kämpade på som bara den men tyvärr dominerade grabbarna allt för mycket och vi kom tredje plats.
Resten av kvällen åt vi en god middag, körde lite lekar och drog borden närmare brasan så vi kunde ha en riktig lägereld. Grilla korv och masch(?)mellows är ju bara ett måste när man campar. Alla skulle ha sovit i ett av tälten som fanns men det slutade med att hälften sov i bilen, tre i mat-tältet där brasan fanns och endast fyra i sovtälten. Jag ångrar såhär på efterhand att jag inte sov i sovtälten. Har nog aldrig fryst så mycket och sovit så obekvämt som jag gjorde natten i bilen.
Men roligt måste jag säga att jag hade, detta kan jag verkligen rekomendera till er om ni nu vill göra något annorlunda och mysigt.


Den mysiga lägerelden

Självklart var yrkes-leken ett måste :)

Har en del andra kort med dessa är inte tagna med blixt eftersom jag inte om att ta med blixt när det är mörkt för då blir bilderna som två av dom här över. Kalla och hårda inte alls lika varma som dom första två.



Dags för mig att plocka undan frukosten!


Krypa ner i sängen

2010-09-19 21:35:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här sitter vi och myser i soffan med varsin skål fylld med glass & fruktcocktail och känner oss helt slut efter helgens bravader (ibland får man unna sig). Måste tyvärr göra er besvikna och meddela er att bilder och händelser får ni senare. För nu ska jag göra mig iordning innan jag kryper ner i min VARMA underbara säng som jag längtat till under hela natten. Ken kollar på filmen "Book of ELI" och den känner jag att den inte riktigt tilltalar mig iallafall inte lika mycket som sängen och valvakan om jag ska vara ärlig.
Så jag passar på att säga god natt <3


Förklaring följer...

2010-09-18 09:46:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Att anledningen till att jag inte skrev alla igår var för att min dator strejkade totalt! Kunde göra ett endaste litet jota utan att den hängde sig..Därför blev det efter tredje gången gillt på att uppdatera att stänga av datorn och glömma bort att den fanns (var en ANINGEN irreterad!)

Gårdagen susade förbi utan att passera gå så att säga..Fullt upp hela dagen och kvällen otroligt mysig dag måste jag säga. Vi kom hem halv 2 i natt och var trötta som djur, turen var att Leah också var det så hon somnade snällt om och vi vaknade kvart i nio.
Känner mig en aning stressad eftersom idag är det dagen D. Skorpan ska sova hos kusinerna medan jag & Ken ska sova i ett jätte-tippi-tält (indian tält) och vi ska ha hur mysigt som helst.
Känner mig stressad för vi ska äta klart frukosten,duscha,, plocka undan, packa,packa i & ur bilen, ner till Anna & Richard för att lämna alla saker, hämta sovsäckar i Nyfors, lämna Leah på Tyresövallen, hämta Ida & jonas och sen åker vi. Och detta ska ske ganska snart!! Så ni förstår att jag känner mig lite lite lite stressad..

Nej nu kan jag inte sitta här nu är det bara att köra igång så att det händer något överhuvudtaget


Åh vad jag kommer sakna min älskade lilla tjej idag/natt/morgon..Tur att vi ses imorgon redan!!!

Mamma & pappa älskar dig mest av allt tusen gånger om <3







Jogging!

2010-09-16 22:32:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min snälla lillebror kom hem till oss för att sitta lite barnvakt medan jag och Ken skulle ut för en promenad. Vi promenerade i ca 500 meter innan det blev en joggingtur istället. Den här gången kändes det mycket lättare än förra och det är tack vare mitt sällskap. Att jogga med någon som man pratar med och glömmer bort att man just joggar gör att det går otroligt mycket lättare! Trodde inte att jag skulle orka efter att vi lagt i en högre växel i Dahlskolebacken men då peppade Ken mig att fortsätta, att inte ge upp! Vilket jag ofta gör om jag inte har någon som peppar mig, så tack älskling!
Så nu har jag strechat och kört lite styrka här hemma. Så nu hoppas jag att jag somnar utan problem :) Men jag kommer nog att vakna med träningsvärk och det kan jag säga är bland det bästa som finns!

Imorgon ska vi träffa Sofia & Astor, känns som evigheter sedan fast det bara var två veckor sedan :)
Sen blir det ett snabb besök på MVC som tyvärr har flyttat min barnmorska Rose-Marie som var den absolut bästa på hela stället!! Efter Mvc är dags för mig och Ken att prova på hur det är att vara tvåbarnsföräldrar då vi ska vara barnvakt åt underbara Isak. Det kommer nog att gå super :)
Har även börjat packa Leahs väska tills i helgen men resten får packas imorgon och sedan måste min och Kens väska packas.


Fullspäckad fredag så att säga, det gillar jag!






stress,stress,stress...

2010-09-16 14:41:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Så nu sitter jag typ tre timmar försent och äter min lunch..
Vi har varit i centrum tillsammans med Anna & Isak för att fixa allt som behöver fixas. Och ni som känner Anna vet att en snabbis i centrum alltid slutar med att man får stressa med allt man verkligen behöver göra i sista sekunden..haha men efter efter alla dessa år så förvånas man inte :) Så nu är allt inför helgen handlat och det känns jätte skönt. Känner mig otroligt stressad med allt som jag har på mina axlar nuför tiden. Jag trodde inte de men nu när jag verkligen sitter ner i lugn och ro så kan jag inte slappna av och det måste jag ändra på, stressa mår ingen bra av!

Nej nu ska jag äta upp min lunch innan jag ska sätta mig i soffan för att försöka slappna av en stund.
Tänkte ringa karln min också för att flörta lite så kanske han kan fixa i hallen idag (hoppas hoppas)
Uppdaterar senare så får ni som jag lyckats eller inte :)


Slut i huvudet!

2010-09-16 08:45:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja efter en vecka med dålig sömn för min del resluterar det i att jag känner mig hel snurrig. Jag är superpigg på kvällen, sen när jag blir trött så tar det jätte lång tid innan jag somnar för att sedan ligga och snurra i sängen till ca 4-5 då jag somnar helt. Sen blir jag väckt kl 6 och somnar om tills skorpan väcker mig runt 8. Det konstiga är att jag inte sover på eftermiddagen som jag kan göra ibland utan hållt igång istället...hmm konstigt!

Nu har äntligen regnet slutat (för tillfället)! Idag ska vi dammsuga, sen måste jag duscha och det brukar jag inte få göra ifred så skorpan kommer med stor sannorlikhet duscha hon med. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, måste ner för att hämta sovsäck och liggunderlag hos Anna & Richard, sen måste vi fixa en sovsäck och underlag till Ken också. Någon som kanske har som vi kan få låna i helgen?

Leah står här brevid och det luktar misstänksamt!!!


Abonnerat!

2010-09-15 20:24:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lägenheten är dammsugen och dammtorkad hade tänkt att skura golven nu efter att Leah somnat. Men den lilla krabbaten borstade av sina skor innan vi skulle cykla till lekparken. Så det får bli dammsugning imorgon igen innan jag kan skura av golvet.
Blev tyvärr ingen promenad i spåret för min del, fiskpuddingen som jag lagade till middagen tog längre tid än planerat. Vi gjorde en sån fiskpudding man fick i skolan, vi älskar den Ken och jag så jag tog tag i saken och gjorde en. Den blev SUPER god!
Ken har inte hunnit smaka än eftersom maten tog längre tid och han var tvungen att sticka på träning. Så vi får se vad han tycker om den :) Efter middagen stack vi som sagt till lekparken och lekte av oss lite och fick lite frisk luft i lungorna.
Nu är det Idol sen ska jag faktiskt kolla på utfrågningen på tv4, tycker det faktiskt är rätt intressant. Satt och kollade på alliansen igår mellan pauserna på Kens film.
Så idag hade jag tänkt att abonnera tv:n i sovrummet :P


Nybakat!

2010-09-15 13:43:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Förmiddagen har bestått av en massa saker! Vi har tagit en promenad upp till Ica för att handla alla ingredienser som saknades till brödet och middagen, promenarat hem, lekt i sandlådan, slängt ihop allt till brödet, ringt till Järna Vildmark, mailat alla som ska med, lagat lunch, lekt lite till, tvättat, hängt upp tvätt,tvättat, städat av toaletten, nattat Leah och nu är brödet precis uttaget från ugnen och det doftar ljuvligt! Så nu är dagens alla måsten gjorda så nu kan jag slappna av en liten stund medan Leah sover.


Dagens lunch för min del blev bacon,ägg och avocado.
För skorpans del blev det biff stroganoff och macka




Självklart ska mamam ha hjälp med tvätten :)



Mitt nybakta bröd står och svalkar sig lite innan jag ska smaka hur det blev.



Nu ska jag bara passa på att slappna av innan det blir full rulle igen. När skorpan vaknat blir det dammsugning, dammtorkning och skura golv. Sen när Ken kommer hem ska jag bege mig ut i spåret och få lite frisk luft :)




Planering..

2010-09-15 09:02:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart är klockan nio och vi har varit vakna i cirka en timme. Skorpan är en sådan tjej som egentligen behöver 12 timmars sömn och vaknade därför ledsen och kliade sig fortfarande i ögonen. Men eftersom hon sov så pass länge på dagen så är det inte konstigt att hon inte kan sova längre :). För mig spelar det ingen roll när vi går upp bara att hon är glad, men det får gärna bli efter klockan sju haha..

Skorpan sitter i detta nu och vispar vid sitt bord i hennes rum och lagar mat till dockorna tror jag. Jag sitter vid datorn för att ta fram en massa nummer för idag måste jag ringa ang. i helgen. De vill säga när man ska vara där, vilka som ska med och lite vad vi ska göra. Kontrollfreak som jag är lämnar jag inget åt slumpen!

Sen vet jag inte vad vi ska göra resten av dagen, vi skulle behöva storstäda men det får vi se, sen hade jag tänkt att baka GI-bröd. Vill baka bullar helst men bakar jag bullar äter jag bullar och det passar inte så bra i detta nu :) Nu har jag ca 6 kg kvar tills jag når min drömvikt och den ska nås!!!

Nej nu ska jag dricka upp mitt thé innan vi gör oss i ordning och planerar dagen mer ordentligt :)


Run Forest!

2010-09-14 21:15:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag mördbultad i soffan och känner att jag inte kommer kunna gå imorgon..Vilket är den underbaraste känslan i världen, att ha träningsvärk i hela kroppen! Jag tvingade nämligen mig själv ut i blåsten och regnet för att gå, men det slutade med att jag sprang istället. Och om jag skryta lite för min egen del så stannade jag bara vid mitt första mål men sen var jag bara tvungen att fortsätta eftersom Shakira & låten Waka Waka kom på radion och då kan inte jag stå still!
Var kanske inte världens längsta sträcka lite mer än 1.6 km men jag är ruggigt stolt över mig själv ändå eftersom jag inte kan komma ihåg när jag orkade springa utan att ta slut eller få ett astmaanfall. Så nu är jag jätte peppad och vill springa längre,snabbare och bättre. Det tråkiga i kråksången är att det är så förbaskat tråkigt att springa själv. Men det är väl en lärdom de med, allt är inte roligt här i livet :P

Idag har vi varit iväg med Chrisse en sväng för att leta efter snygga klädhängare till hallen. Men det slutade med vattenfärg till skorpan, pennor till scrapbooken, en fin liten haklapp till Isak och en liten sak som pryder fönsterbrädan. Att det alltid är så när jag åker iväg och handlar, jag hittar aldrig det jag ska ha men kommer ändå hem med en kasse haha!
Sen har vi inte gjort så mycket förutom att skorpan sov i 2 ½ timme på eftermiddagen, det är inte ofta det händer speciellt när hon sovit till kvart över åtta på morgonen.

Har fortfarande inte hört något från min chef men jag ska ringa det första jag gör imorgonbitti, lovar att hålla er underrättade!

Nu ska jag ta min mördbultade kropp och krypa ner i sängen!
Tänk imorgon är det redan onsdag, vissa dagar bara flyger förbi så ta vara på varenda en :)






Håll tummar & tår!

2010-09-14 14:27:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tog arslet ur vagnen och ringde faktiskt kommunen idag ang. Leahs dagisplats. Känns som det börjar närma sig nu och man vill då ha lite mer koll på vad som komma skall. Damen i telefonen var otroligt hjälpsam och kollade lite hit och dit. Men kunde inte säga om vi fått någon plats på de förskolorna vi ansökt till. Eftersom jag har velat fram och tillbaka på om Leah ska börja tidigare eller inte så frågade jag bara av ren nyfikenhet om det fanns några platser tidigare än janurai på dessa förskolor. Det tog ett tag innan hon fick fram alla papper innan hon sa att det faktiskt fanns två lediga platser i november dit jag sökt. 

Då var det bara det här med att ringa chefen och meddela att jag kommer börja en månad tidigare än beräknat..vilket jag inte vet hur hon kommer att ta det. Så jag ringde kommunal (facket) för att höra om mina rättigheter och som jag tänkt så har jag all rätt att komma tillbaka då om jag meddela henne nu. Så det är vad jag har precis gjort, tyvärr fick jag inte tag i henne utan fick tala in ett meddelande. Men jag hoppas att hon ringer upp snart så att jag kan maila damen på kommunen och boka den platsen.
 
Åhh! det känns som jag har tusen fjälrilar i magen, så nervös är jag :) Tänk om vi får platsen då är det bara ca två månader tills skorpan börjar på dagis! Kan inte föreställa mig att hon är så pass stor att hon kan gå på dagis, men jag vet att dagis är hennes grej att få leka med en massa kompisar, vara ute och bara ha det super!

Oj nu får jag sluta skriva innan jag blir för nervös..

Så håll era tummar och tår för att allt ska gå mer eller mindre smärtfritt och att skorpan får platsen!





God morgon!

2010-09-14 09:00:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här vaknade vi upp till den underbara solen! Så dagen kommer spenderas en hel del ute om du frågar mig och Leah. Hon har så mycket överskottsenergi att hon inte kan sitta still en enda sekund!
Planen idag är inte större än att plocka undan frukosten, bädda,duscha, klä på oss & sedan öppna dörren ut till sandlådan..
Måste även planera middagen för jag måste upp till Ica för att handla lite och då kan det vara bra om allt är planerat så slipper man gå upp flera gånger liksom.

Sen så hade jag tänkt att kolla upp lite saker till hallen och planera inför i helgen då jag & Ken åker iväg med en massa roliga människor och utför Ida & Jonas bröllopspresent. Men allt det får jag nog ta när Leah sover.

Nej nu ska vi plocka undan frukosten för att sedan göra alla andra måsten :)


Mysdag

2010-09-13 21:16:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..








Vår mysdag i Alby förra veckan & skorpan hade sin mysiga spanska kofta som hon fått av moster Malin :)






Before & after

2010-09-13 20:54:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag efter allt målande, städande, lagande av mat och sedan inrett i soffan och känner mig väldigt nöjd med dagens insats. Tänk att man har spacklat, målat och fixat allt på en enda dag! Att man inte alltid är så kreativ varje dag :)
Nu hade jag tänkt att ni skulle få lite före och efter bilder har dock inte hunnit fått upp allt som jag skulle ha velat..Men veckan är inte slut så mycket kan hända.

Före


Under


Efter




Sen idag har jag fått ett jätte fint kort från min underbara vän Ida från hennes bröllop. Måste även poängtera att Leah hade sin superfina klänning under själva vigseln sen kokade hon ihjäl under en av sommarens varmaste dagar. Så efter vigseln fick hon klä av sig och bada lite i handfatet för att svalka sig lite :)



Nu ska jag kolla klart på Biggest looser sverige innan jag ska plocka undan lite här hemma och sedan krypa ner i sängen!





Inga hinder!

2010-09-13 15:01:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skorpan sover, första vändan är målad och då har jag lite tid vid datorn medan jag väntar tills hon vaknar :)
Blir en jätte skillnad ska ni veta, hallen blir så himla ljus och fin så det här var en bra idé av mig.
Imorse hann jag spackla över fula små hål samt måla runt listerna, inte alla lister dock för då hade Leah tröttnat på att bara få stå vid gallret och kolla på trots att hon fått en egen pensel och lånat min roller men men..
Man får inte se hinder när man har barn man får bara ställa sig in på att det tar lite längre tid :)

Eftersom skorpan tröttnat på att måla så gick vi upp till min farmor och åt lite lunch tillsammans med Anna & Isak. Alltid lika trevligt med lite sällskap men sen var det dags för oss att traska hemåt så att Leah kunde sova i lugn och ro. Efter att hon både trampat i en lite färgklick och kastat i nappen i målarburken så var hon alldeles vit! Så de var bara att sätta henne i diskhon och skrubba av allt, tur att färgen var vattenlöslig ;)

När skorpan har vaknar måste vi traska upp till farmor igen eftersom jag glömt lite saker, tur att hon bara bor 500 meter bort. När vi kommit hem borde nog karln min vara på väg hemåt och det passar bra för då kan jag måla andra vändan innan han ska på träning och vi ska börja laga middag!

Självklart kommer ni få före och efter bilder på hur hallen blev när den är klar.






Måla måla

2010-09-13 09:21:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick vi sovmorgon igen till halv nio, det tackar vi för!!! Eftersom jag somnat på eftermiddagen igår så resulterade de i att jag har varit vaken halva natten men jag känner mig rätt så pigg ändå. Eller det kanske bara för att jag är så peppad att börja fixa här hemma.
Idag tar vi tag i hallen Leah och jag, eller mer jag men ändå :). Regnet öser ju ner och varför ska man då lämna den varma torra lägenheten för att gå ut i det kalla blöta regnet. Så det är vad dagen kommer att bestå av + att jag tänkt att försöka börja storstäda men vi får se vad vi hinner.
Nej nu ska vi borsta tänderna och klä på oss renoveringskläderna sen så kickar vi igång allt!



Sovmorgon!!!

2010-09-12 21:09:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag började dagen vid halv nio!!! Skorpan vaknade vid tjugo över sex men då hade Ken gått in till henne och sagt :
- Det är fortfarande natt Leah, så sov lite till..
Och hon tog verkligen pappa på orden! Supreskönt med sovmorgon för oss alla måste jag säga.
Vi har varit hemma hos Anna & Richard där Ken hjälpte dom att lägga tak på deras furstukvist. Leah passade på att leka av sig med kusinerna innan vi gick hem för att vila båda två. Jag har mått väldigt dåligt hela dagen så det var skönt att få sova lite.
Åkte sedan till Coop i haninge för att handla en roller och en ny pensel, för nu är jag trött på vår äckliga hall. Så den ska jag ta tag i den här veckan, därför hoppas jag på att det som ligger och stör i kroppen försvinner utan några symptom. Så peppar peppar måste jag allt säga..
Bjöd över bror min på middag som bestod av revbensspjäll med sallad för min del och pommes för grabbarna. Resten av kvällen så har jag rensat bland våra 300 jackor vi har plus lite till. Så det känns faktiskt väldigt skönt att få ha de gjort, har även plockat undan alla sommarskor nu när det börjar bli höst så de slipper stå framme i ett halvår fast man ändå inte kan använda dom.
Nu ska jag hälla i mig en massa vatten innan jag bäddar sängen med nya lakan :)


Landetmys

2010-09-11 22:12:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har vi precis landat i soffan efter en hel dags arbete ute på landet, men fint blev det. Vi var tvugna att täcka fönster, sätta foder och hämta en massa skräp. Skräpet visade det sig att vi behövde bara ta hem 1 av 6 påsar för att det var grovsopshämtning om några veckor. Ibland ska man ha turen med sig iallafall..Skorpan blev överlycklig att få komma till landet där hennes bästa kompis väntade!
Så henne har hon busat med under tiden som jag och Ken klippte ner syrenhäcken vi har vi vårat hus..så imorgon kommer jag ha ont i HELA kroppen efter att ha klippt och släpat ris. Men man får se det positiva man får gratis träning!

Leah fick som sagt vara lite med mormor, Håkan och Vilja. Mamma och håkan har ett stort växthus där tomaterna har kommit, dit hittade Leah och tog ut nappen för att smaka men ångrar sig och där står hennes "partner in crime" och tackar & bockar, SÖTNOSAR!



Nu ska jag göra mig i ordning för att total däcka i sängen. Jag vill gärna försöka hålla mig för att se ett avsnitt av Sopranos men de börjar 23.50 och så länge orkar jag nog tyvärr inte vara vaken..





Bortbjudna :)

2010-09-10 17:01:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi inte gjort så mycket förutom att vi tog en promenad upp till min farmor och fikade lite med henne. Sen bar det av hem för lite lunch och som jag trodde vila, men icke sa nicke skorpan fick ny energi och busade på till halv två innan det var dags.
Efter vilan åkte vi ner till centrum för att handla till dagens middag och blöjor till skorpan. Men när jag står på Ica och börjat packa ner allt i korgen så får jag ett samtal av Ken som säger att vi är bjudna på middag hos Leahs farmor och farfar vilket alltid är trevligt! Så de blev bara frukt och blöjor som inhandlades innan vi begav oss hemåt.
Nu ska jag packa ner allt Leah kan tänka sig behöva ikväll + saker till landet som vi ska åka till imorgon för att höststäda m.m. Då kommer Leah bli glad av att få träffa sin kompis Vilja skulle jag tro :)

Nej nu ska det packas så att vi är klara tills Ken kommer hem från träningen.


Ladies

2010-09-10 08:12:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest men FREDAG är ändå den dagen som känns bäst! God morgon underbara ni! Här vaknade vi för en timme sedan och jag sitter fortfarande med mitt thé och äggmacka. Skorpan har ätit för ett tag sen men hon äter och sen vill hon ner från stolen för att leka.
Idag är jag väldigt positiv vilket jag känner att jag varit hela veckan, kanske är det maten, träningen och kärleken från min man som gör att jag bara sprudlar vilket är underbart!
Idag har vi inga planer men jag funderar på att åka iväg någonstans men jag vet inte haha..Vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt men om man frågar Leah (som redan hämtat sina skor) så vill hon gå ut ett tag ganska snart.

Jag sitter och kolla på Vakna med the voice och ser Brolle jr som ska vara med i Ladies Night vilket är den bästa show jag har sett..Så jag tänkte kolla om någon vill gå? För jag vill gärna gå, så om du vill gå går jag :)
Lämna gärna en kommentar eller ring mig så kan vi boka så fort som det bara går!

Nu ska jag dricka upp mitt thé innan jag ska göra mig och skorpan iordning.
KRAM!


Zuccini-lasagne

2010-09-09 20:22:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter min lilla träning imorse packade vi vagnen och gick ner till Alby för att kolla på alla roliga djur..men där fick vi, det var bara kossorna ute och dom var långt bort! Tråkigt var bara förnamnet..Men vi gick till lekplatsen och lekte av oss där innan vi tog en promenad hem i solen. Hemma blev det lite lek innan vi fick ett samtal av Anna som frågade om vi ville luncha tillsammans med henne och Isak, självklart ville vi de. Lunch blev de sen blev det en promenad hem och förbi jobbet där Leah trivs som fisken i vattnet dagistjej som hon är.
Sen har dagen bestått av en massa bus och lek både inne & ute.

Middagen blev en riktig GI-middag dvs zuccinilasagne, som är superlätt att göra!
Först så sätter man ugnen på 225 grader, sen gör man en helt vanlig köttfärssås fast med lite mer kryddor och mindre mat-grädde om man brukar ha i de. När köttfärsåsen ligger och puttrar tar man fram en osthyvel och hyvlar långa "plattor" av zuccinin. Man lägger första lagret av zuccinin i en ugnsfastform, häller på ett lager med köttfärssås och lite ostsås (keldas använder jag) och så fortsätter man så lager på lager. Ett litet tips är att lägga plattorna åt olika håll på de olika lagren dvs --- första lagret och l l l andra osv ni förstår :P. Man avslutar med ett lager zuccini en massa ost och lite av ostsåsen sen in i ugnen i ca 10-15 minuter, KLART att servera!
Prova! Till och med min karl har frågat efter den flera gånger då förstår ni att den funkar :D

Nu blir det Idol sen blir det nog Liar Liar på tv6.
Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, gud så fort veckan har gått underbart om ni frågar mig!




Abslide

2010-09-09 08:55:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Go' morron Go' morron!
Idag skiner solen, skorpan är på superhumör, jag har kört lite med min abslide så är jag helt slut i magen nu. Vi har precis ätit frukost och jag måste plocka in allt i diskmaskinen...sen ska vi hoppa ur pyjamasen och gå ut i friska luften. Någon plan för idag finns inte faktiskt utan vi tar dagen som vanligt.

Nej disken var det ja...


Finbesök

2010-09-08 20:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse hade jag uppdaterat så fint och precis när jag var klar så drog skorpan ur sladden och tydligen så dör den här datorn på en gång..Där har ni anledningen till varför det inte har blivit en uppdatering. För resten av dagen har spenderats i ett fint sällskap. Fick ett sms av Linda & Alina som frågade om dom fick ta en utflykt ut till oss och vi var inte sena på tacka nej. Har inte sett Alina sen hon kommit till världen, har bara fått följa henne via Lindas blogg. Så imorse när vi vaknat och påklädda passade jag på att plocka undan skorna som skorpan slängt över heela lägenheten! Sen sms:ade vi Sanna & Vera som även dom har känt Linda sen barnsben och frågade om dom vill komma och överraska dom. Så idag har lägenheten varit full med massa underbara tjejer i alla åldrar (månader).

När Ken gick på träning så passade jag och Leah på att göra hand och fotavtryck i trolldeg. Jag gjorde ett hand/fotavtryck på papper när Leah var endast några veckor, sen ett i lera för ca ett halvår sedan och tyckte att det skulle vara roligt att ha ett från nu när hon är ett år också.
Sen hoppade vi in i duschen och skorpan har blivit så modig att hon ställer sig inne i själva duschen själv. Annars har hon bara stått och lekt med alla Simpsons gubbar utanför :P
Nu är det Idol och en kopp thé som ska avnjutas innan det är dags för sängen.

Imorgon är en ny dag med nya äventyr!


4 km

2010-09-07 20:10:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hade tänkt att uppdatera medan Leah sov på eftermiddagen. Men precis när jag tänkt att börja skriva så vaknar hon super ledsen..Så jag hann tyvärr inte ni får ursäkta oss :)
Vi har spenderat nästan hela dagen ute i varma solen. Vi (jag) har även hunnit med att städa av här hemma också och det var skönt ska jag säga er. Att få städa av all smuts som blivit efter hundveckan..
När Ken kom hem började vi laga mat och efter maten så tog jag mig en powerwalk i 4 km spåret, helt underbart att komma igång med träningen ska jag säga! Gick faktiskt på exakt 30 minuter, å de ska slås vill jag lova.

Nu har Leah somnat, Ken är och tränar ett extra pass och jag har precis kokat en kopp thé med smak  "Tyresös bärsymfoni". Om ni är i Tyresö centrum gå då in på Kahls och handla detta lös thé, är super om man är sockersugen såhär på kvällen och självklart har jag suketter istället för socker.
Nej nu blir det tända ljus och Idol/fotboll får zappa lite emellan :P

Imorgon har vi inga speciella planer men jag känner hur energin sprudlar i kroppen så något produktivt kommer det att bli i allafall.

Ha nu en super mysig tisdag!


Tisdag morgon

2010-09-07 08:31:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här har vi precis ätit en lång frukost och bara tagit det lugnt..super skönt!
Idag måste vi åka och handla nya näsdroppar till Leah, jag har letat överallt och ken har letat överallt men ingen av oss hittar dom..Och Leah är fortfarande galet täppt, sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vill verkligen åka och shoppa en massa höstkläder och ett par nya stövlar..men jag skulle behöva köpa nya träningskläder vilket är mindre roligt..Men eftersom man har skaffat barn så har man inte samma ekonomi som förr och skorpan prioriteras självklart först. Aja vi får se vad dagen har att bjuda på men om jag känner Leah rätt så vill hon gå ut så fort som möjligt. Hon har redan kommit med sina skor tre gånger. Så det kanske är bäst att vi hoppar ur pyjamasen, tar mig en dusch och gör oss iordning för dagen.

Ha en underbar dag, så hörs vi under dagen!


walk..

2010-09-06 21:43:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis kommit in från en superskön promenad, kände att jag behövde komma ut i friska luften eftersom jag inte mått så bra idag och frisk luft + vatten kommer att göra susen.
Idag har vi varit med min mamma och mormor hela dagen och lämnat Vilja. Om vi frågar Leah vart Vilja är ropar hon:
- Hej ija! och springer dit hennes bur har varit. Stackarn har blivit av med sin kompis..
Imorgon har vi inga planer än så länge får se hur jag mår, men på en långpromenad ska jag i allafall och den tror jag att jag tar på morgonen..men även de får vi se :)
Nej nu ska jag krypa ner i sängen!


Go' morron'

2010-09-06 08:35:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här startade vi dagen halv ÅTTA!!! Gud så skönt det var när jag kollade på klockan och insåg att hon inte vaknat alls i natt. Hon vaknade inte ens när Ken gick upp vid 5 tiden, gjorde frukost, duscha m.m. Skorpan är som jag väldigt känslig för ljud när hon sover, jag kan vakna om man bara tappar en nål på golvet..
Vi har precis ätit upp frukosten och snart ska vi ut på vår sista promenad med Vilja, jag tror att hon kommer att vara saknad av en viss liten tjej som springer till hennes bur det första hon gör när hon vaknat på morgonen..men men hon kommer att få träffa henne många gånger :)
Efter promenaden måste vi hem och plocka undan lite innan mamma och mormor  kommer. Måste upp till Ica också för att handla lite saker. Nej nu ska jag plocka undan och göra oss i ordning för en promenad.


Go' morron'

2010-09-06 08:35:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här startade vi dagen halv ÅTTA!!! Gud så skönt det var när jag kollade på klockan och insåg att hon inte vaknat alls i natt. Hon vaknade inte ens när Ken gick upp vid 5 tiden, gjorde frukost, duscha m.m. Skorpan är som jag väldigt känslig för ljud när hon sover, jag kan vakna om man bara tappar en nål på golvet..
Vi har precis ätit upp frukosten och snart ska vi ut på vår sista promenad med Vilja, jag tror att hon kommer att vara saknad av en viss liten tjej som springer till hennes bur det första hon gör när hon vaknat på morgonen..men men hon kommer att få träffa henne många gånger :)
Efter promenaden måste vi hem och plocka undan lite innan mamma och mormor  kommer. Måste upp till Ica också för att handla lite saker. Nej nu ska jag plocka undan och göra oss i ordning för en promenad.


Loppisdag

2010-09-05 20:31:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh nu börjar söndagen lida mot sitt slut och vi sitter och myser i soffan med tända ljus överallt. Det är de absolut bästa med hösten om man nu inte tänker på alla mysiga koftor och andra höstkläder. Idag har det varit loppisdag för hela slanten, först var vi på en vid pappa och efter de var det en uppe hos oss. Där fyndade jag en fin spegel till Leahs rum (fast jag kanske målar om den), en typ sprillans ny Everest overall till nästa vinter..vill bara tillägga att en ny sådan kostar om kring 600-700kr men jag betalde endast 30:- det kallar jag fynd. Hittade även en bok om lastbilen och lite annat tjafs :) så nöjd kan jag säga att jag är.
Imorgon är det sista morgonpromenaden med Vilja innan mamma och mormor kommer för att hämta henne. Ska bli skönt att komma tillbaka i gamla rutiner och inte behöva anpassa sig efter två små varelser..men mysigt har det varit men det är rätt skönt såhär i efterhand att man bara har haft en på lån så att man fått känna på hur det skulle vara att ha en egen hund.
Nej det får vara allt för idag, njut av helgens sista dag nu!


Överskotts energi!

2010-09-05 10:24:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Chrisse,Stefan & Ellie kom på besök igår kväll så det blev middag för hela slanten. Tjejerna busade på som vanligt och vid åtta låg båda tokdäckade i sina sängar :) Unnade mig godis igår och det var faktist inte så gott som man föreställt sig..Men idag är det GI som gäller igen, frukosten består mild yoghurt (hög fetthalt,inte smaksatt) blåbär och lite hallon, cashewnötter och lite kanel, sist men inte minst mitt underbara thé. Första gången på länge jag har kunnat sova till klockan tio ska ni veta så idag kommer jag vara pigg som en lärka. Ska ut i spåret efter frukosten med Vilja så att hon och jag får gå av oss lite överskottsenergi. Känner att jag har HUR mycket energi som helst och vet inte riktigt hur jag ska bli av med den. Nej nu blir det frukost, ut & gå och sen en dusch :)
Skorpan har på sin fina Batman tröja (såklart eftersom Ken har klätt på henne :)) Ken tyvärr inte visa bilder då vår andra dators sladd har börjat glappa och batteriet är sämst på den.,.men i den finns alla bilder..Tråkigt


Redan hemma...

2010-09-04 12:41:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Vi kom hem från IKEA för ett tag sen och det var inte alls som jag trodde...bara en massa skräp typ men jag hittade en superfin trådvåningsfat haha kan inte förklara men den va i fil de fer stuk. Sen hittade jag en jätte fin korg med lock för typ filtar och sånt. Nu väntar vi på att skorpan ska sova att vi kan kolla på filmen vi hyrde igår, blev allt för sent igår så förhoppningsvis hinner vi med de nu :)


Ikea snart!

2010-09-04 08:04:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är vi uppe med tuppen alla i hela familjen, vi har till och med ätit frukost tillsammans vilket vi (Ken) nästan aldrig gör. Snart ska vi ut med hunden innan vi gör oss i ordning och packar in oss i bilen för att sedan bege sig till IKEA :). Ken är ÖVERlycklig haha inte så värst kanske men så blir det om man åker på olika jippon då får man ställa upp så att jag också får göra något roligt :)


Dags för fredagsmys!

2010-09-03 20:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Det var inte roligt att gå ut i stormen och kylan ska jag säga er..fy fabian!
Skorpan höll på att somna i vagnen så det var bara att vända sittdelen och underhålla henne från mitt håll :) Men när vi kom hem igen efter vår långprommis så sprudlade det energi från min snoriga lilla tjej. Hon och Vilja busade på som vanligt och jag sprang emellan för att ta alla Leahs saker ifrån Viljas mun (som Leah glatt gett hunden). Men allt Vilja fick i munnen är allt det som är nytt och det får gärna vara fint i mer än två veckor om ni frågar mig.
Efter lunchen var det dags för den dagliga vilan för alla i familjen Kembel Fredriksson. Men efter en timme så börjar grann.... under oss borra!?! Skorpan hoppar upp i sängen skräckslagen och supertrött, tyvärr kunde hon inte somna om trots att vi provade allt..
Senare gick vi ut för att få lite frisk luft, efter en stund så sätter sig Leah på trappsteget upp till vår altan (vilket hon gör 100 gånger varje dag) och ska sedan gå upp till sandlådan. Allt ser ut att gå jätte bra tills hon snubblar till på något konstigt vis och hon slår pannan i asfalten. Det såg inte att vara så farligt men när vi kom in och tagit av alla kläder för att sätta lite kallt på pannan så är det världens största bula. Som tur är så har min granne jobbat på barnakuten och hon kollade snabbt på hur det såg ut. Enligt henne så hade Leah haft tur så vi skulle försöka kyla bulan innan vi fick en salva som skulle få själva blå-heten att minska..STACKARS min tjej!
Nu ligger hon i sängen och vi har precis ätit, Ken åt en pizza som såg ut att vara från himlen men min sallad var faktiskt inte så pjokig den heller. Men jag bad dom ganska så strängt att inte skicka med det goda brödet eftersom min självdiciplin är dålig..men självklart låg det där himla brödet i påsen i allafall. Stark som man är så fick Leah en liten bit och sen slängde jag det snabbare än illa kvickt.
Jag har tänt ljus i hela lägenheten, mysbrallorna är på och efter utgång med hunden och Sverigematchen så ska vi kolla på film. Vi hyrde Brothers som jag bara har hört bra saker om.


Så ser vår fredagskväll ut, hur ser din ut?



Leah myser tillsammans med Vilja :)






Go´morron

2010-09-03 08:34:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon UNDERBARA fredag!
Här har vi precis fått i oss lite frukost, eller jag har min jättekopp med thé kvar..Idag är planen att tvinga oss ut i det iskalla vädret för att rasta hunden och sen ska vi hem för att duscha och göra oss iordning.. Vet inte vad vi ska göra riktigt än men vi kan inte vara borta mer än 3-4 timmar...Nej nu ska jag fortsätt med mitt thé innan vi ska svida om till höstkläder vilket är bland det mysigaste som finns :)

Mer om dagen får ni självklart lite senare






Albydag

2010-09-02 20:45:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten blev bättre än förväntat men det tog ett bra tag innan hon fann sig ro för att somna ordentligt.
Leah vaknade när Ken gick upp imorse men jag hade sådan tur att hon somnar om och vaknar inte förrän tjugo i åtta :).
Samma gamla vanliga ut med hunden, frukost men efter frukosten så var det dags att packa väskan och vagnen och ta oss ner till alby för möta upp Sanna/Vera & Sofia/Astor. Vi var lite väl snabba ner och passade på att gunga och åka rutchbana. Sen kom vår gamla granne ner med kompisen Anton, båda var lite blyga men men :).

Tjejerna kom efter ett tag och då var det dags för lite värmande thé för min del och kaffe för de andra. Skorpan mådde inte på topp, dunderförskyld och trött så åt hon lite lite innan hon däckade i vagnen, När vi varit där nere ett bra tag packade vi ihop alla saker Sanna tog med sig sin häst till hund :) och Vera såklart och promenarade hem. Jag och Sofia promenerade hem till oss för lite varm inomhuslek. Precis när vi kommit innanför dörren började de att ösa utanför, ibland ska man ha vädergudarna med sig ;).
Vi hann inte kolla på djuren men Leah tittade väldigt fundersamt när hon hörde fåren, så till Alby och kolla på djuren kommer vi göra ganska så snart innan det blir vinter och kallt och alla djuren är inte..

Sen har vi gjort så mycket mer än att baka en sockerkaka till de kommande gästerna (Anna/Richard & barnen), lagade middag, väckte Ken och Leah som somnat i soffan, åt middag och sen kom gästerna på kalas i efterskott. Nu efter att vi läst "Pip" boken ett antal gånger så fick Leah krypa ner i sängen för att sova.
Nu ska jag läsa min tidning medan Ken & Robban kollar på Family Guy, sen blir det det Superbad aka Supersugen med Mr Mclovin haha :)

Imorgon är det älskade fredag och älskade helg!


10 ggr än så länge..

2010-09-01 21:32:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hinner tyvärr inte blogga för jag ska passa på att gå och lägga mig för det verkar som om skorpan börjar bli sjuk eller om tänderna verkligen ställer till det. För att hon har bara tills nu vakna ca 10 ggr vilket hon ALDRIG gör annars. Så håll tummarna på att vi har en frisk tjej imorgon och att vi får några timmars sömn....


fy skäms!

2010-09-01 13:05:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har glömt att skriva en gratulation till två personer som fyllt år, fy skäms på mig!!

Camilla (Kens storebror Dennis fru) som fyllde samma dag som Leah och Leahs kusin Victor som fyllde den 22 augusti.
Hipp hipp hurra i efterskott på eran födelsedag!


Dagen såhär långt

2010-09-01 11:37:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick vi sovmorgon till 07.20, så peppar peppar ta i trä så börjar det vända nu. Ska tillägga att skorpan somnade tjugo över sju igår kväll så det blev ett tolvtimmarspass (vilket hon förut alltid sovit)! Men hon vaknade med snorig näsa, dregglande och kliande mun plus att hon var dålig imagen. Dessan tecken brukar betyda att en tand är på väg vilket jag har trott de senaste dagarna. Men inte de två tänder som ska läggas till i underkäken utan jag tror att det är två till på övre. Men det får vi vänta och se om jag har rätt eller inte.
Dagen började som vanligt med frukost innan långpromenaden med Vilja. Ska även göra de efter nästa vecka när vi inte har hunden här för det är verkligen superskönt att ta sig en promenad på morgonen. Men det negativa är att skorpan håller nästan på att somna varje gång i vagnen och det vill jag helst inte eftersom hon börjar komma in i sina sovrutiner igen. Så jag får väl ladda vagnen med diverse leksaker så att hon håller sig vaken :)
När vi kom hem var vi ute en liten stund, jag passade på att ta ut alla dynor och sätta på överdragen till soffan. Man fåt liksom ta två flugor i en smäll. Har även hunnit plockat undan i skorpans rum, tvättat allt i hennes säng pga en incident som hade hänt imorse..Nu väntar lunch för Leah men jag åt en omelett imorse så jag är faktist (kors i taket) inte hungrig än så lunchen för min del får vänta lite.
När skorpan somnat ska Vilja få springa runt hörnet och kissa av sig lite innan det är dags för vila för hennes/min del med.

Under vilan hade jag tänkt att skriva en lista på vad som MÅSTE göras här hemma. Är så less på att det ser ut som det gör och har nu bestämt mig att övertala karln min att vissa saker måste göras :)

Jag fick ett mail härom dagen om att IKEA ska ha Sveriges största loppis nu på lördag i kungenskurva där vem som helst (tror jag) får sälja gamla ikea möbler och dom som säljer får 300:- på IKEA. Man kan ju självklart åka dit bara för att fynda också. Det var mellan 9-16 om jag inte misstar mig.. Så dit ska jag för att fynda :)

Ni kanske vet att jag är värsta loppisnörden så om ni vet att det är loppis någonstans får ni gärna skriva plats och dag så skulle jag bli jätte glad.

Nej nu ska jag börja med lunchen innan jag ska vara lite kreativ!





  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu