Vår fredag i sin helhet :)

2009-10-30 22:43:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Att Leah var övertrött tror jag var bara förnamnet på vad hon var..somnade för natten som sagt efter mycket om och men runt halv 10 igår kväll & vaknade inte förrän halv 7 imorse! Sedan åt hon bara och sen tog det två sekunder så hade hon somnat om vid min sida. Vid halv 10 ringde en jäkla försäljare på hemtelefonen så då var det bara att gå upp och precis när jag ställt ner thé koppen på bordet så vaknar min lilla skorpa gladare än någonsin :). Efter att hon varit vaken i två timmar så somnar hon så sött i vagnen på väg till Ica, där vi skulle panta och handla smördegsplattor som vi glömt att handla på IcaMaxi igår. När vi väl är hemma och packar upp så finns det bara 4 prydnadspumpor och ett paket korv till Aurora imorgon men inga smördegsplattor hmm. Sen jag blev gravid så har jag tappat hälften av mina hjärnceller känns det som!
Men jag hinner bara parkera vagnen utanför så att Leah kan sova vidare medan jag ska påbörja städningen så ser man bara två klarvakna blåa ögon kika ur vagnen, som vanligt med andra ord :D. Men Leah titta intresserad ifrån babysittern på när mamma dammsög, men när vi kommit halvvägs genom lägenheten gav hon upp och det var dags för mat och sovtajm. Men sova i mysiga sängen fanns inte på världskartan, utan jag fick lägga henne i vagnen igen och hon somnade bums och sov så att både Ken hade kommit hem från jobbet och jag hade både hunnit skrubba av köksluckorna och plockat bort det mesta av skräpet i lägenheten. Sedan bar det av till Tyresö handelsträdgård för att kika på en födelsedagspresent till Sofia men hittade dock inget i muffins väg som jag hade velat :), men jag hittade ett jätte fint prydnads hjärta som har fått sin plats hängandes ifrån tavellisten. Det bar sedan av till centrum för köp av present, minifo(r)m och öl till Ken. Väl hemma igen blev det ett mysigt tjejbad med Leah för att fördriva tiden innan det var dags för mat och sovtajm.



Pappas favoritbild


Mammas favoritbild




Ringande ljud i öronen

2009-10-29 21:26:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter en timmes sömn imorse vägrade Leah sova kvar i sovrummet. Efter mycket skrik och visan på missnöjdhet tvingar hon mig ut på en långpromenad hem till morfar & Lena där kusinerna hade bakat bullar :) och självklart vaknar hon precis när man stannat vagnen..detta monotoma ljud och rullningen försvann så det är ju inte så konstigt. Men under hela dagen har Leah visat sin missnöjdhet, vet dock inte varför. Så de blev ett väldigt mycket springande för mig på Ica Maxi medan Ken stog och gjorde monotoma ljud med matvagnen. Massa skrik och gråt blandat med powernaps har antagligen gjort henne övertrött att hon inte orkar med sig själv, hoppas på en bättre dag imorgon (peppar, peppar)




Lördagsmys med pappa är bäst!


Att sova eller inte sova...

2009-10-29 11:13:58 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


De senaste dagarna har Leah sovit ca 12 timmar per natt. Så igår kväll när Ken var på träning tänkte jag att det skulle vara bra om Leah somnade i sin säng för natten. Men först måste hon känt av att det var jag som la henne för så mycket trams som hon höll på med igår gör hon aldrig när Ken lägger henne, för så fort han kom hem och gick in till henne så somnade hon bums. Och där står jag och har kämpat i 2 timmar med en övertrött bebis..Och sen blev det inga 12 timmar utan snarare 5. Ska pröva en eller två nätter till, men blir det inte bättre så blir det tillbaka till vår säng igen :).



Igår innan det var dags att äta & lägga sig för natten, så hade vi en mysig badstund där Leah har upptäckt att man kan sprattla fritt med benen om man ligger på mammas mage :)



Igår innan det var dags att äta & lägga sig för natten, så hade vi en mysig badstund där Leah har upptäckt att man kan sprattla fritt med benen om man ligger på mammas mage :) Leah har även upptäckt sin tunga så nu för tiden är den mer ute än inne i munnen!

Välkommen till min nya blogg!

2009-10-29 10:42:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu