Inte många dagar kvar!

2011-05-30 18:22:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen ska jag få boxas lite idag!! Som jag har längtat ska jag säga er. Eftersom förra veckan tränings var inställd så och gången innan de ställde vi också in pga att nästan alla var sjuka. Så Jag har inte fått boxas(?) på 3-4 veckor utan har fått nöja mig med att springa 4 km spåret vilket inte är fy skam men MMA:n slår det med hästlängder.

Så nu ska jag fixa allt i Leahs rum så det är klart när de kommer hem då Leah vaknade alldeles för tidigt imorse och hade sovit jätte dåligt på dagis. Då är det bra att förbereda sig för att Ken kommer att få med sig en trött tjej från träningen...

Jag räknade förresten hur många arbetsdagar jag har kvar tills jag går på semester och om man inte räknar med idag så är det bara 14 (!) fjuttiga dagar kvar, JIPPIIII!!!! Sen hag jar 7 veckors välförtjänt semester som bara kommer att bestå av super mycket mys med Leah, Ken och renovering och mys på landet. Kan inte blir så mycket bättre!


Dessutom är det bara 12 dagar kvar tills min älskade syster-yster kommer till Sverige! <3


söndagsångest...

2011-05-29 09:44:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Söndagmorgon och man har lite söndagsångest i kroppen..men som tur är så består den här veckan av två långa och en kort arbetsdag innan det blir långhelg för vår del, HELT underbart! Och som grädde på moset så åker vi till landet på torsdagen, det kan liksom inte bli mycket bättre än så :)

Min karl är fortfarande på äventyr en har sedan klockan sex imorse velat åka hem...så jag fick kolla upp när nästa skärgårdsbåt gick hem. Att han aldrig lyssnar på mig, jag visste att det skulle bli såhär men men det kan man ju inte erkänna ;)
När han kommer hem ska jag försöka få iväg oss på lite äventyr för jag orkar inte sitta inne hela dagen och låta dagen bara passera.

Gårdagen var helt underbar! Jag och Leah åkte ner för att titta på kusinerna när det spelade fotboll. 1 ½ match senare  höll jag på att frysa ihjäl så vi gick upp till centrum istället för att kolla lite på kappahls rea och hittade ett par jeansleggings för 50:- till leah (såklart). Leah somna i vagnen men jag kände mig otroligt trött så vi tog första bästa buss hem för att fortsätta vilan hemma. På kvällen blev vi bjudna hem till Anna & Richard på middag och en massa lek. Så min dag igår gick hur snabbt som helst och imorse fick jag sovmorgon igen, skulle blivit längre om karln min inte ringde mig vid halv åtta men men man kan inte få allt här i världen eller hur ;)


Ha en underbar dag!


Attn sjunga kalle anka satt på en planka ä...

2011-05-28 16:58:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img65335 (MMS)

Attn sjunga kalle anka satt på en planka är roligast just nu. Men abslout roligast är att byta ut namnen man ropar på. Här ropar hon på maaaalin!


tvättstuga

2011-05-28 09:16:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Idag har vi bytt sovmorgonsdag och det betyder att det var min tur att få sov ut.....Vid nio tiden tvingade jag mig upp för att jag ska hinna få i mig frukost innan det bär av till den stora tvättstugan som jag bokat idag då alla täcken/överkast från landet ska bli rena.

Vid lunchtid idag sticker karln min till sjöss för att åka båt med sin chef och några kompisar på ngn baröppning.. 
Är väl inte helt förtjust i ideén om man tänker på båt + mängden alkohol. Hans första argument som han trodde var ett positivt argument var att de skulle åka hem ikväll. Fast de får dom inte för mig utan de får åka hem imorgonbittit när de har sovit av sig ruset!

Så när han drar så drar jag och Leah ner till Tyresövallen för att titta på fia när hon spelar match och lite shopping hinner vi nog med ;)


Ha en underbar lördag <3


Efter en vecka med enormt mycket stress ga...

2011-05-27 13:05:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img65334 (MMS)

Efter en vecka med enormt mycket stress gav min mage upp igårkväll och jag hade otroligt ont. Så idag har jag stannat hemma och Leah fick stanna hemma hon med eftersom hon för en gångs skull sov till hör och häpna halv åtta (!!!) så orkade jag inte stressa upp för att vara där innan nio..snart är det dags för henne att vila och det gäller desamma för mig! Här håller hon på att baka och hon gör en kris (gris) ;-)


Leah

2011-05-23 11:59:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Leah på landet förra veckan <3


Sunday

2011-05-22 09:19:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon denna underbara söndag!!
För mig känns det är helt fel på dagarna då vi var på konferens i fredags och inte jobbade som man brukar (i barngrupp) och därför känns det som om man fått en extra ledig dag vilket är helt underbart!
Gårdagen startade i ottan (07.00) för att packa in oss i bilen och sedan styra bilen mot Bålsta där dagens BJJ tävling skulle gå av stapeln. Själv mådde jag inte super och kunde inte riktigt njuta av tävlingen. Men det som var mest roligt var att karln min tog GULD !!! Så duktig så och mer stolt kan man inte vara. På eftermiddagen efter att jag försökt att få Leah att somna på en tjockmatta i gymnastiksalen som vi befann oss i, men det var ju förgäves. Det var bara jag själv som höll på att somna hela tiden ;) Vi hann knappt sätta henne i bilbarnsstolen innan man hörde snuttandet på nappen och djupa andetag.

Kvällen bjöd på underbar mat och underbart sällskap tillsammans med Ida,Jonas, TP och Jonas. Tjejerna stor krossade grabbarna i Party Alias (2ggr om!)

Dagen eller förhoppningsvis bara förmiddagen kommer att innebära städa städa städa, tvätta,vika tvätt och å kasta en massa kartonger m.m. Men om man är två och gör det bra men snabbt så kommer det nog gå undan håller tummarna för de då vädret ser ut att bli helt underbart!


Ha en underbar dag!



Detta är min väckarklockan ställd på tills...

2011-05-19 21:24:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img15109 (MMS)

Detta är min väckarklockan ställd på tills imorgon och nej jag längtar inte att gå upp denna tid....men måste man jobba så måste man. Turen är väl den att vi ska på konferenskryssning och bara att få byta miljö för en dag gör mycket ;-)


Lite tjejmys samtidigt som vi bakar hallon...

2011-05-18 19:18:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img14803 (MMS)

Lite tjejmys samtidigt som vi bakar hallongrottor. När kakorna var klara måste de självklart provsmakas och Leahs reaktion var: - Blä! Haha jaja lite mer kakor åt mamma och pappa då ;-)


Det bästa med att man tar tag i att städa ...

2011-05-17 20:43:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img14802 (MMS)

Det bästa med att man tar tag i att städa på kvällen är att man får njuta av det lite längre vilket är helt underbart i mina ögon. Här är en bild från en del av Leahs "lilla" rum och allt är på sin plats! (kors i taket) snart väntar sängen för alla oss som tog en powernap på efm, vilket vi verkligen behövde ;-)


En kort sumering av helgen

2011-05-15 20:09:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags vaknade jag och mådde super dåligt..hade världens kramper i magen men bestämde mig för att lite stress mage inte skulle hindra mig för att jobba. Tack och lov har jag världens bästa kollega som lät mig sitta inne vid datorn och fixa lite för att sedan skicka hem mig två timmar tidigare (har övertid att plocka ut) TACK!

Upp till Ica för att handla allt som behövdes för landet innan jag hämtade vad jag trodde en vaken tjej men hon låg fortfarande och sov. Sedan hem för att packa allt (med fortfarande enorm smärta!), men jag har sådan tur att min tjej var fortfarande lite trött och bara ville mysa i vår säng å titta på "lotta på bråkmakargatan". Förresten gör inte de misstaget att ha Lotta hemma när ni har barn som är i en period där de härmar allt och alla. Dumma mamma är ett exempel som sägs ofta när vi har våra dispyter....

Ut till landet för att bara njuta av tystnaden och lugnet. Och där har vi varit hela helgen lång och guud vad underbart det har varit. Man är ute hela dagarna och fixa lite här å där..tv:n är endast på när vi tittar på film på kvällen innan vi ska sova och mobilerna ligger gömda i huset. Så vi har haft en helg och bara varit tillsammans vår lilla familj, det var länge sedan vi hade en sådan här kvalitétstid tillsammans UNDERBART!
Men lite saker har vi även hunnit med där ute: vi har gipsat taket, målat bänk,krattat, borstat, städat, rensat..
Och nu är vi bara så taggade för att få det klart och fint så att man bara kan njuta :)

Nu väntar mys i soffan med min älskling innan sängen för att gråta ihjäl sig till världens bästa chick-flick "P.S I love you", älskar älskar älskar denna film. Den får AAAAA (5) av AAAAA (5) möjliga :D Se den!





 


Vi avslutar en helt underbar helg med lek ...

2011-05-15 17:56:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img14801 (MMS)

Vi avslutar en helt underbar helg med lek i stora lekparken. Älskar min underbara familj <3


låång dag..

2011-05-12 20:39:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Torsdagskväll och jag sitter i sovar och slötittar på tv:n samtidigt som jag kolla lite bloggar på datorn. Dagen kändes som det aldrig skulle ta slut...har jobbat själv hela dagen och det har verkligen tagit på krafterna och som grädden på moset så hade vi trädgårdsdag. Så min dag slutade inte förrän 18 tiden. MEN imorgon är det fredag, vilket betyder sovmorgon och sluta tidigt. Efter jobb och hämtningen blir det hem för att packa allt som ska med till landet. Vi åker nog efter den värsta rusnings trafiken och jag ska ladda med en massa massa filmer, russinoaket, majskrokar och festis allt för att försöka hålla på skorpan nöjd och belåten.


Nu ska sminket tvättas av innan jag hoppar i sängen, för nu värker lederna från topp till tå :)




Såhär kan man också sätta på sig ett diade...

2011-05-11 19:17:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img58706 (MMS)

Såhär kan man också sätta på sig ett diadem. Snart är det sängen för skorpan och snart är det dags för mig att bege mig ut i spåret och styrka när jag kommer hem. Fan ta vassen!


Välbehövlig sömn

2011-05-11 06:53:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter en hel dag ute i värmen så var både jag och LEah helt slut. Leah somnade vid halv 8 och jag vid kvart över. Sen vaknade vi inte förrän 6 imorse och det behövdes!
Idag väntar jobb och dagis men som tur är slutar jag redan 14.30, det är det positiva med att ha gått ned i tid. Att man tre dagar i veckan slutar 14.30 och de andra två slutar man 16. MEn jag får passa på att njuta av det sista sju veckorna som är kvar för när jag kommer tillbaka efter semestern så är det tyvärr heltid som gäller för mig...

Nu ska den sista frukosten ätas upp, Leah ska göras i ordning, blöjor ska märkas, lehas nya vattenflaska ska märkas, jag ska göra mig i ordning innan det är dags för dagis och jobb!


Ha en underbar dag i de (förhoppningsvis) vackra vädret!






Nybadad och ombytt så väntar vi på att pap...

2011-05-09 19:10:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img29686 (MMS)

Nybadad och ombytt så väntar vi på att pappan i familjen ska träna klart så att mamman i familjen ska få träna lite Och eftersom våra passa slutar/börjar direkt efter varandra så får leah följa med. Och vad passar inte bättre än att gunga på dagis lite stund innan träningspasset :-)


skolk

2011-05-07 13:49:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter vår tripp till centrum bar bussen mot krusboda igen för besök hon kusinerna. Det var meningen att Leah och
Isak skulle leka i sandlådan tillsammans med mig och Anna skulle plocka lite runt omkring. Men när vi kommer dit så har Isak somnat precis så de fick bli lunch för Leah innan anna tvingade ut oss för att hjälpa till runt huset..jag som tänkte skolka från städardagen idag, för jag hade verkligen ingen lust och i vårat område så är det ändå bara pensionärerna som bestämmer om vi får ny sand i sandlådan och nät (som jag tjatat om i 3 års tid nu)..och lik förbaskat har vi inte fått någon ny sand med nät till. Och därför i ren protest tänkte jag inte hjälpa till och ja jag är kan som en fem åring i denna fråga men det struntar jag i. Jag sopar och städar runt vårt område alla andra dagar så...
Leah ligger i detta nu och sover och jag tänkte faktiskt göra desamma då jag gick och la mig på tok försent igår kväll och en sådan sak bryr sig inte sig Leah om, därför blir det en PN (powernap) pronto. :)


 




Det får bli en snabb tripp till centrum fö...

2011-05-07 10:07:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img17248 (MMS)

Det får bli en snabb tripp till centrum för att kolla efter ny brillor till mig eftersom ena paret gått sönder och de andra är spårlöst borta..


Pepp pepp

2011-05-06 23:11:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen fredag!! Som varje fredag så är det otroligt efterlängtad, men jag tror den här veckans fredag är mer efterlängtad en tidigare fredagar usch vilken dålig vecka jag har haft och ska nu ihelgen bara mysa med min vackraste lilla unge så mycket som det bara går.. För helgen går fort och innan man hinner blinka så är det måndag morgon och då är det på´t igen...

Vet inte direkt vad planerna för helgen är men en sak är planerad och det är att ken jobbar hela helgen så det är bara skorpan och jag under dagarna vilket är underbart men det bästa är när man är hela familjen och hittar på roliga saker. Imorgon är det städdag i hela området och jag är tveksam till att vi deltar utan jag tror vi åker/går iväg på lite äventyr istället så de så!

Måste bara peppa mig själv efter att jag haft en super bra träningsvecka. I måndags var det MMA pass, i tisdags lite styrka och igår torsdag var det spåret med grannen. Om vädret är fint imorgon så blir det nog spåret igen efter att Ken kommit hem. Jag har verkligen ställt in mig på att inte stå i vasshelvetet i sommar igen!!! Så PEPP PEPP för träning i alla dess former nu :)



<3



19.00

2011-05-04 18:59:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Storhandlingen blev av redan i måndags och oj vad skönt det är när alla skåp är proppade!
Efter storhandlingen var det snabbt hem innan det var dags för mig att byta om för träning, äntligen hade Ida, tp och idas syrra Elin valt att följa med och det var verkligen jätte roligt :).Hoppas på att de kommer fler gånger,men de tror jag eller hur tjejer?




Nu är det dags att göra iordning skorpan innan det är dags för välling och sängen. Och det sistnämnda (sängen) kommer hela familjen ligga i ganska tidigt kan jag säga er för här är vi trötta efter ett par tuffa dagar på jobbet.







Ingen storhandling...

2011-05-01 11:47:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Det blev en tidig kväll igår och då Ken började känna sig risig. Nu vid halv tolv vaknade och mådde pyton..så storhandlingen blir inte av idag heller...
Nu på förmiddagen har det hängts tvätt, plocka ur/i diskmaskinen, plantera de nya blommorna och nu är det snart dags för lunch och vila för Leahs del. Då ska jag ta tag i alla fotoramar som jag köpt för länge sedan som jag ska rama in lite bilder och sätta upp i Leahs rum. Har länge funderat vilka bilder som jag ska sätta upp och har inte riktigt bestämt mig än, men eftersom Leah ska vila så har jag god tid på mig att välja och eventuellt beställa. Efter det får jag ta tag i städningen kan inte dra på det längre det går bara inte längre :).
Vid halv fem tiden kommer fia upp till oss så ska jag fixa iordning henne då hon ska på "kändis"fest och behöver hjälp med att förvandlas till Katy Perry. Har därför suttit nu en stund och tittat på lite bilder för att se hur hon ska stylas. Får lägga upp en bild sen så får ni se hur det blev!


Hoppas att ni får vara friska, jag ska trycka i mig en massa c-vitaminer i allafall!









<3

2011-05-01 11:40:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



KÄRLEK


Leah & Isak på kalas




Fick sovmorgon (07.30) idag med, tackar oc...

2011-05-01 08:54:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img55020 (MMS)

Fick sovmorgon (07.30) idag med, tackar och bockar för det. Nu på morgonen har Leah tydligen fått låna dockans skor om man frågar henne..och dom sitter tydligen hur bra som helst på foten ;-)


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu