GRATTIS!

2010-05-31 09:07:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Hipp hipp hurra på (leahs) farmors födelsedag!!!








segpropp

2010-05-28 11:29:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skorpan sover för tillfället och vi väntar på att supersega Chrisse ska bli klar så att vi kan packa ihop oss och dra mot Nacka forum.
Så för att fördriva tiden sitter jag och kollar på sidor som jag tyvärr inte kan avslöja för det är en speciell person som läser bloggen som jag tittar till. Ni kommer mycket väl förstå den dagen jag skriver om de ;)
Ikväll hoppas jag på en mysfredag eller rättare sagt så kan jag nästa slå vad om att det blir så, för imorgon är det dags för match igen för Ken.
Mer om de imorgon :)


IKEA

2010-05-27 20:41:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag har vi tagit en promenad till centrum tillsammans med Anna & kusinen Isak. När vi kommit ungefär till lekplatsen vid centrum så stannar vi till för att vänta in fia så Leah fick gunga medan vi väntade. Sedan bar det av till centrum där det blev handlande av skorvmedel och leggings till skorpan. När vi handlat klart så kom Ken för att hämta oss och vi tog en tripp till underbara IKEA. Där handlade vi en massa små saker till landet, så nu vill jag bara ut ut ut för att få ställa in allt i köket :) Det enda rummet som är någorlunda klart, men de får bli till nästa helg istället!
Får du gå in i huset mormor och kolla på de små förändringar som skett än så länge nu när du kommer hit till helgen :)

Imorgon bär det nog av till Nacka tillsammans med Jill/Vincent och Chrisse/Ellie :)


Här tuggas det förfullt i den kliande munnen


Mys med Isak


Hejjar på fia när hon spelar match




Dumma tand!!

2010-05-26 09:41:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten har spenderats fram och tillbaka till en liten tjejs rum för att trösta..super ledsen, DUMMA tand!
Men efter en timmes kämpande och inget hjälpte så fick hon en alvedon och när den börjat värka så kunde hon somna om sött..
Men ändå ska denna trötta dam promt upp klockan 7..suck..men men inte så mycket att göra. Så nu på morgonen har vi hunnit med att äta frukost, klä på skorpan, lekt, sprungit efter skorpan som smiter ut genom ytterdörren, städat och snart är det dags för mellis innan hon förhoppningsvis ska vila = jag kan vila lite.
Sen blir det betalningar av räkningar och en promenad mer planer än så har vi inte.


Igår när vi var på Ica Maxi handlade vi toffsar till Leah & den här bilden är en kopia på när jag var liten tycker jag iallafall. Eller vad tycker du mamma?





Kanor,bollar.....

2010-05-25 20:22:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis satt mig i soffan och pustat ut. Andy´s lekland är något som jag verkligen kan rekomendera för både stora & små barn! Leah var helt överlycklig att man fick krypa och klättra överallt utan att hon behövde höra ajaj! vi har lekt i i ett stort och ett litet bollhav. Det stora bollhavet får vänta ett tag till var lite läskigt att man försvann om man ville krypa ifrån mamma, men bollar är något skorpan har fått ett stort öga för. Så hon var helt lyrisk och kröp runt och jagade bollarna som smitit ut ur det lilla bollhavet. Vi klättrade sedan upp i typ en klätterställning som ledde rutchkanorna. Jag kan nästan slå vad om att mammorna tyckte att det var roligare att åka kana än tjejerna :D. Efter att Madda/Alva hade gått så bestämde vi oss för att testa den andra kanan innan vi också skulle packa ihop oss. Och vägen dit var verkligen anpassad för barn eller små/smala mammor/pappor för jag och Chrisse såg ut som två ELEFANTER när vi skull igenom tunnlar med nät osv. haha men roligt hade vi :)

Efter Andy´s lekland blev det som bestämt dags för Ica Maxi och nu när vi äntligen kommit hem och jag har packat in allt i kyl/frys/skafferi så måste jag utnämna mig själv som världens bästa fåflestsakerifrysensomärmini packare :) bara så att ni vet.
Nej nu ska jag göra mig iordning för att krypa ner i sängen.

Sov gott kära vänner

ps. hade tyvärr inga batterier hemma så de blev tyvärr inga kort med vår kamera...


Andy´s

2010-05-25 10:42:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Efter att Ken kommit hem från träningen igår var det dags för middagen och efter middagen gav jag mig faktiskt ut i 4 km spåret. Körde lite intervaller, efter halva spåret ville jag bara hem men de var bara att bita ihop och öka takten så att man kom hem någon gång :).

Nu tror jag verkligen att det är dags för Leahs tänder. För att hennes vänstra framtand uppe är som en jätte bula och hon sliter nästan sönder munnen dagarna i ända stackarn..Så jag förstår att hon är gnällig, verkar ha ganska ont..HOPPAS att den kommer ut när som helst så att hon slipper ha ont.

Idag bär det av till Andy´s lekland som ligger i Sickla. Ska dit med Chrisse & Ellie och Madde & Alva. Ska bli jätte roligt att tjejerna kan få leka av sig och man behöver vara hönsmamma för allt ska tydligen "vadderat" eller vad man säger.
Ska försöka hitta batterier till kameran så att jag kan ta lite bilder som jag kan lägga upp ikväll.

Efter att vi varit i Sickla och Ken kommer hem så bär det av till Ica maxi för storhandling, för här hemma ekar det i kyl/frys & skafferi!!


I´m back

2010-05-24 16:36:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Efter dagar av bloggtorka så har jag nu samlat på lite bilder och lite insperation igen.
I fredags tränade inte Ken utan han bestämde sig för att hjälpa Stefan med deras nyköpta renoveringsobjekt. Så jag, Malin & Chrisse bestämde oss för att vi skulle grilla och ha en liten tjejkväll. Maten blev supergod, och med trevligt sällskap blir det ännu bättre. Leah hade redan ätit mat innan vi skulle äta men satt självklart med ändå och tiggde till sig potatis.  Men när jag sa att de räckte och satte ner henne på golvet kröp hon under Ellies stol och glufsade i sig resterna där...
Efter maten blev det självklart en massa lek för tjejerna och Ellies är ju skorpans stora idol kan man verkligen säga. Jag står inne i vårat sovrum för att fixa med resesängen till Ellie så hör jag hur Chrisse frågar mig om Leah också kan klättra upp för soffan varav jag svarar - HAHAHA nej!!
Chrisse: - Men hon är där nu med Ellie och jag har inte hjälpt henne...
Jag springer ut och får se en ÖVERlycklig liten tjej som kryper efter idolen..haha ja ja vad ska man säga.

                  Ellie i sin fina klänning   Leah in action när hon spelar piano :)

Lördagen börjar med att jag får sovmorgon till 9 även fast det inte var min sovmorgon utan jag hade bara tur :D.
Sen var det tyvärr dags för mig att säga hej då till syster-yster som skulle spendera sista natten i Sverige på landet..såå tråkigt att hon skulle åka. Men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan vi ses får vi hoppas!
Efter att vi sagt hej då och skorpan vaknat alldeles för tidigt åkte vi ner till centrum för att handla solskydd till bilfönstret, blommor och så passade vi på att äta lite lunch också.
När vi var mätta och belåtna tog vi oss till Trollbäckens IP för att träffa José som tittade på Hanviken.

När matchen var slut var det dags att bege oss hemåt så att jag skulle hinna göra mig iordning till middagen som jag var bjuden på.
Varje år så har vi en tradition att vi firar vår vän Robin som gick bort från oss för 5 år sedan den 3 juli. Han fyller år idag 24/5. Och som alltid är det otroligt jobbigt att vara där eftersom det väcker så otroligt mycket minnen men ändå skönt att få träffa alla som man har varmt om hjärtat.
Blev väldigt sent och jag kom inte hem cyklandes förrän halv 3!!! Herregud, en tid man defenitivt inte är van med nu för tiden.
Så gårdagen kan summeras med en supertrött mamma som gick upp 11.45 haha senast de hände var minst ett år sedan...

Idag måndag har jag och Leah inte gjort så mycket..Vi åkte ner till centrum för att handla lite och precis innan vi skulle hem så somnar hon djupt så de blev en promenad hem i det ganska så varma men blåsiga vädret.
Fick för mig att baka bullar så de var bara att gå upp till Ica för att handla jäst och sedan hem för att baka bullar.


 Så har vår helg & dag varit. Ken ska upp på träning snart och Leah kommer vakna när som helst om jag känner henne rätt :)


Träna träna träna

2010-05-20 19:47:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




En supertrött skorpa däckade precis och nu har jag satt på babysittern och ska få träna arslet av mig. Idag har karl min lovat att ryggen och magen ska få veta att de lever!

Solen skiner fortfarande och klockan är 19.45 = UNDERBART!!!

Nej nu ska jag ut och träna träna träna


Onsdag

2010-05-19 21:42:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag i soffan i matkoma ska jag säga er..Kött med pommes & vitlöksbröd, var liksom de som fanns kvar i frysen + fisk. Och eftersom jag varken hade "tid" eller ork så blev de inget mer avancerat än just kött och pommes.

Har varit galet sockersugen de senaste kvällarna och eftersom jag måste tänka på att jag ska sitta uppe på krusbodabadet snart i någon typ av "haj"dräkt så måste jag börja sluta äta allt gott som man får upp i hjärnan. Men igår innan och efter träningen så var jag otroligt sugen på fruktsallad och idag slog jag tag i saken. Fruktsalladen bestog av ananas,melon,kiwi,äpple & banan! Och tur att jag gjorde lite för mycket för då kan jag och skorpan äta den till frukost/mellis imorgon.

Dagen började lite segt för min del, kom inte riktigt igång. Men tur att man har en liten aktiv tjej som både gick längs hela soffan och vill rymma ut ur dörren till altanen så det gör ju att man måste bli pigg :)
Gick ner till syrran för att kolla vad hon tänkt att göra på dagen, och precis när jag kommer ner ringer Leahs farmor till oss och frågar om vi vill följa med till ett ställe som heter Hedlandet och ligger i södertälje typ. Detta erbjudande kan vi ju inte tacka nej till så vi lämna tyvärr syrran i sticket och stack för att handla lite. Men det slutatde med att snälla farmor handlade nästan allt!
TACK farmor för en mysig dag!

Nej nu ska jag väcka karln min som inte mår så bra efter en dag i värmen + att han har jobbat i väderskydd vilket innebär att det är som ett galet varmt växthus. Så idag efter jobb,träning och för lite vätska/näring i kroppen så mår han inte så bra.
Så nu ska jag ta hand om honom!


HJÄLP!!!!!!!

2010-05-19 09:06:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Har nu gjort en ganska ovanlig sak för att vara mig. Men jag har anmält skorpan i en omslagstävling och som alla andra mammor vill jag självklart att hon ska vinna!
Man kan bara RÖSTA 1ggr/dator så ni får hjälpa mig att rösta på alla datorer/mobiler ni får tag på!!
Så säg nu till alla ni känner att gå in på den här adressen från sin dator hemme,mobilen och jobbdatorn:
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=33916


Självklart anmälde jag den här fina bilden som vi tog i helgen


Rösta nu!



Betty spaghetti

2010-05-18 20:58:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helt slut efter dagens värme men framför allt efter att Ken kört slut på mig nere i Alby precis. Vi joggade ner och sedan fortsatte han och Robban ett varv till medan jag gick varvet runt, lite lungt måste man ta efter att man inte tränat på ja jag vet inte hur länge...
Efter uppvärmningen var det dags för mig att slå på mitsar, så imorgon måste jag förklara för Leah varför jag inte kan bära henne eftersom mina armar är som spaghetti för tillfället och imorgon kommer de defenitivt inte gå att röra sig över huvudtaget!!!


Skorpan på äventyr



UNDERBART!

2010-05-18 14:55:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi precis hemkomna från Anna där vi bjöd över oss själva på lite fika :). Leah fick krypa runt i det mjuka sköna gräset och utforska allt runt omkring (bilder kommer sen) 
Leah somnade i vagnen påvägen hem så jag passar på att sola min blekfeta kropp som knappt sett solen på 2 år. Tur att man bara har gamlingar som inte bryr sig hur vit man är, eller kommenterar det inte iallafall.
Så här ska jag passa på att sola lite innan skorpan vaknar.

UNDERBARA väder!!!
Kan det inte vara såhär jämt? Strunta i allt regn och snö & låt det bara vara sol och varmt året om!


Här kommer uppdateringen

2010-05-17 21:07:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu kommer uppdateringen när 4:an har paus :)
Veckan har som tidigare sagt bestått av jobb,jobb,jobb med sommarstugan. Jag lovar att jag ska ta före och efter bilder så ni får se vad vi håller på med. Det är bara de att när man väl står i sk*ten så glömmer man bort allt och vill bara få de klart.
Har även blivit en massa god mat eftesom vi har fått äta tillsammans med mamma & Håkan och dessa två äter alltid supergod mat ska jag säga er.


Lite kallt så vantarna måste på


Vi tittar på när mormor fixar med sina blommor


Pappa ska alltid hålla på med sin boxning...

I torsdagsnatt kom äntligen min syster-yster till Sverige, som vi har väntat! Så vi hade sådan tur som fick lite barnvaktshjälp av henne så att jag kunde måla klart i köket och Ken kunde fixa under huset.
Vill även få in att jag krossade Ken och Malin i Yatzy :P.
I söndags var det dags för att fixa det sista i huset innan det var dags för att packa oss in i bilen och åka hem. När vi kom hem var Leah alldeles lyrisk av alla leksaker som hon inte har lekt med på en hel vecka. Men vi hann inte vara hemma så länge innan det var dags för oss att tvätta bort smutsen och sätta på oss kalas-kläder. Det var min lilla farmor som fyllde 78 år dagen till ära.
Självklart var skorpan sötast i stan :D


Idag måndag har vi varit nere på vårdcentralen för att kolla om Leah hade öroninflammation men nej nej nej, de såg så fint ut i öronen. Så de var ju positivt om man ska se de från den sidan, men lite jobbigt är det när hon inte riktigt är som hon ska, men men.
Malin kom ner till centrum för att växla lite pengar och få i sig lite frukost eftersom bror min hade ett smörpaket och lite lättdryck i kylen haha riktig ungkarls-lya.
Efter fikat blev det egentligen keps letande som slutade i en "sjal" eller bandana som jag säger.

Leah fick leka i barnhörnan i centrum för första gången & de var en dunder succé




 
När vi handlat var det dags för att ta bussen för att komma hem och ge Leah mat innan det var dags för vila..trodde jag men ack så fel jag hade, för att här var det full rulle. Men Chrisse ringde och vi bestämde för att mötas upp på deras lekplats och jag hann knappt lägga ner Leah i vagnen innan hon kollapsade.
Sen när vi kom fram tog det inte lång tid innan hon vaknar och vill komma upp för att leka.
Väl uppe så möttes hon av Ellie, Tuva & Liam. Vi satte oss på en filt i skuggan pga de SKÖNA varma vädret och där fick tjejerna och grabben russin att smaska på.


Nu ligger hon helt utmattad i sängen och sussar så sött! Jag & syrran tittar på kungafamiljen innan det är dags för mig att kollapsa i sängen.



Kalasfin

2010-05-16 20:56:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..







Kalasfin när vi ska fira mammas farmor på hennes födelsedag




(Uppdatering kommer imorgon :))


Fullt ös medvetslös

2010-05-12 20:46:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I måndags eftermiddag fick jag den glada nyheten att Ken skulle vara ledig resten av veckan :)!  Så igår efter vår lilla tripp till Sickla bestämde vi oss för att åka ut till landet. Varför ska man sitta hemma och vänta på att det blir torsdag och det är superväder på tisdagen? Nej så vi packade allt som behövdes komma ut och när allt var packat och klart var det dags att åka.

Så idag har det varit fullt ös hela dagen. Jag har spacklat i köket och börjat att måla runt listerna så gott det går. Ken har rensat bort all gammal panel och rivit ner den gamla altanen som vi sedan fick rensa under..Så när klockan var två och vi alla tre höll på svimma i den underbara värmen så var det dags för lunch. Efter lunchen hann jag måla lite mer innan det var dags för Ken att åka tillbaka hem för att träna. Så jag och Leah har varit med mormor & Håkan hela eftermiddagen och myst lite!

Nu har skorpan total däckat i vår lille låne stuga och jag sitter här med mammas blåbärspaj och "babysittern" i högsta hugg. Fick precis ett samtal från Ken som skulle packa ihop lite saker vi glömt hemma innan han skulle komma tillbaka. Så jag tänkte faktist passa på att gå ner i vår stuga och måla lite till. Man får passa på när karln är borta och dottern sover. Då är det ingen som gör att man (förhoppningsvis) behöver sluta mitt i allt..<3

Världens sötaste med mammas provisoriska sjal :)


Mör i kroppen

2010-05-09 20:59:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi hemkomna från en helg på landet. Jag måste erkänna att jag är heelt slut, var länge sedan jag kände mig så slut som jag faktist gör idag. Har varit en mysig  helg med mycket städande och rensning, men fint kommer det att bli tror jag. Nu vill man bara ut dit igen och fortsätta så att de blir klart och fint. Så nu när grabbarna sitter och kollar på Avatar så får de bli lite tittande på tyg, saker till köket och lite annat smått och gott :).
Hade tänkt att försöka börja måla antingen sovrummet eller köket i helgen men det återstår att se. Beror lite på vad Leah hade tänkt att stå ut med :P
Har tyvärr inte hunnit tagit några bilder får bli nästa helg så att ni får se vad vi håller på med och när Leah leker med vildingen Vilja. Och självklart när Leah myser med moster Malin :) 

Imorgon blir det äntligen en träff med Sofia och Astor. Det var för otroligt längesedan nu och vi har äntligen (förhoppningsvis) friska ungar så att vi kan dejta lite.

Nej nu blir det att virra runt på olika sidor för att titta på lite saker :)


Livets & årets första cykeltur....

2010-05-06 21:18:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


                                   .....blev ner till Anna & Richard för att hämta lite kastruller till landet. Mer fick vi inte med oss eftersom vi bara har en cykelkorg :)



Väntar på att få åka vrålåket


Stolt som tusan för hjälmen


Nu ska vi äntligen åka, mamma måste bara ta tusen kort innan :)


Innan cykelturen bestämde jag och Leah eller snarare jag och Leah hängde på :P, att vi skulle åka iväg någonstans. Och någonstans slutade i farsta centrum där vi kikade på en massa saker. Vi lunchade skorpan och jag innan det var dags för henne att sova. När hon sovit ett tag kommer Chrisse & Ellie för att göra oss sällskap, vilket som vanligt alltid är mycket trevligt. Tiden springer iväg när man har roligt och eftersom jag & Leah tog bussen till farsta kommer min snälla karl och hämtar upp oss så att vi slapp ta bussen hem.
När vi kom hem packade vi in kartongerna från cyklar,hjälm och barnstol i bilen och åker iväg till Petterboda. Man kan inte alltid leva med en altan som liknar en soptipp eller hur :)
Blev att ta fram en del från förrådet som även de ska med oss ut till landet imorgon, där rensning och städning ska påbörjas, ÄNTLIGEN!

Imorgon ska vi packa allt vi behöver för en helg på landet. Sen så ska vädret tydligen inte vara de bästa imorgon så de får bli att hitta på något aktivt fast inte utomhus kanske :) Mer om de imorgon eller ihelgen.




A dream come true!

2010-05-05 11:19:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Igår blev det en långpromenad i 4km spåret i Alby, varmt och otroligt skönt var det.
Skorpan chockade med att vakna vid 9 tiden!! Hon vaknade i ju för sig till vid halv 6 tiden men somnar snabbt om och själv vaknar man vid kvart över åtta tiden. Så jag hann göra gröt till både mig själv och skorpan, samt duka fram allt på bordet innan hon vaknar som en liten solstråle :)

När Ken kom hem så åkte vi och handlade CYKLAR. Har velat ha en cykel sen jag vet inte när och nu har jag äntligen en liten pärla! Blev även en cykelbarnstol till Leah samt en jättefin hjälm som hon självklart ska ha när vi cyklar.
Så de var de vi höll på resten av kvällen att skruva ihop cyklarna. Det är inte så lätt ska ni veta när instruktionsboken endast är på spanska, franska, kinesiska, tyska...Men nu står den här hemma och glänser. Jag kan nog inte vara lyckligare :D
Har tyvärr ingen bild ännu, för att Ken har lånat min telefon så jag får ha min gamla(fast den är helt ny) där Telenor sabbat min kemera när den var på lagning...Men jag lovar att jag ska ta bild in action för ieftermiddag när Ken kommer hem ska den provas vill jag lova!

Vad dagen bjuder på vet jag inte riktigt, Leah vilar för tillfället så vi får hitta på något efter de. Kan inte sitta hemma hela dagarna, då kommer man gå in i väggen!
Ska kolla om Anna inte har så mycket plugg så vi kanske kan ta en fika :)




Älskar dig!




HJÄLP!!

2010-05-03 16:46:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej alla ni som läser min blogg. Jag skulle behöva er hjälp genom att ni klickar på länken nedan och utför en gratiskampanj som är att svara på frågor som tar ca 2-3 minuter. Om jag får 6 stycken personer att göra detta så hjälper ni mig att få Spotify Premium samtidigt som ni själva kan registrera er och få de genom att göra likadant. Tack på förhand!

http://www.gratispremium.com/?ref=220219

Skriv gärna en kommentar om ni utfört gratiskampanjen eftersom jag behöver 6 st som utför detta för att få Spotify Premium. <3


Mango/Chutney

2010-05-03 10:45:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Lördags eftermiddagen spenderades en snabbis i centrum, passade på att åka ner för att handla för att fördriva tiden lite. Vädret var ju inte det bästa så utelek blev uteslutet.
Efter middagen tappade jag upp ett bad till mig själv & Leah med bandspelaren i högsta hugg, dagen till ära blev Kalle Anka mästerfotograf. Ni vet den där som brukar gå på julafton med "pajas"fågeln. Leah studsade av glädje varje gång den började "sjunga". Efter badet var det dags för pyjamas och fixning av välling och när vi precis satt på oss kläder knackar det på dörren. Där stog "tant" Lina som kom på besök, Leah apade sig som vanligt när det kommer folk :). Men efter mycket stojjande var det dags för välling och och slurkar i sig hela flaskan. Lina gick strax efter de och då var det dags för sängen för lilla madam. Jag beundrar verkligen alla ensamstående som är själva 24 timmar om dygnet, själv var jag verkligen heelt slut efter den här dagen. Jag satte på tv:n, tände ljus, plockade upp alla leksaker och tog fram lite lördagsgodis för att sedan sätta mig ner i soffan för att invänta mitt fina besök. Idag kom inte långt efter att Leah somnat och som vanligt blev det en underbar kväll med mycket prat om bröllop men även om allt och ingenting. När klockan slog halv tolv kände vi båda för att börja gå och lägga sig. Hon gick hem och jag ringde min berusade karl för att kolla vart han var och säga godnatt Men det visar sig då att han redan var påväg hem och var alldeles i närheten, så de var bara att vänta in honom så att han slapp väcka hela grannskapet. När han väl var hemma "tvingade" jag i honom resorb innan vi däckade båda två i sängen. Skorpan sa inte ett knyst från att jag la henne i sängen till att hon vaknade halv 8, så duktig så!

Igår tog vi en härlig morgonpromenad hela familjen, hade tänkt att ta en själv med Leah så att Ken skulle få sova men karln går upp vid 8 tiden så han följde med :).
När vi kom hem så fixade jag med högtryckstvätten och spolade av både vagn, altan och utemöbler. Så eftermiddag ska jag smörja hela vagnen.
Blev även en promenad ner till Kens bror för att han skulle hjälpa till att slänga lite saker. Leah fick sin första vitsippa under promenaden. Denna fina blomma fick inte leva länge innan hon massakerade den :) Men efter massakern fick hon en kotte istället som hon var väldigt stolt över.
Chrisse ringde när jag och Leah satt utanför på gården och det visar sig att hon är på gården brevid hemma hos Jenny. Så jag och Leah går dit medan killarna bar alla saker.
När Ken var klar var det dags för hemgång och grillning. Till middag blev det grillad fläskfilé, potatissallad, sallad och mango/chutney sås. Kan vara den godaste såsen till grillat om ni frågar mig :)

Mango/chutney sås:
3 dl creme fraiche
2-4 teskedar mango/chutney
1-2 klyftor vitlök
peppar
salt



Dagen till ära ska vi få fin besök av Chrisse & Ellie som kommer för att leka lite. Så slipper de stöka ner hemma eftersom de har visning på sin lägenhet idag.
Så nu ska jag passa på att plocka undan lite innan de kommer och skorpan sover.




Äventyr

2010-05-01 12:44:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Nu har Ken åkt iväg på sitt lilla äventyr, rättare sagt söder för att umgås lite med grabbarna innan matchen. Han sa att han skulle ringa efter matchen för att se om han kommer hem eller vad de andra skulle göra. Jag satsar på att han kommer hem runt 3 tiden i natt om jag känner honom rätt :).
Vet inte riktigt vad jag & Leah ska hitta på idag..Så tråkigt väder annars hade man kunde fixa lite ute och leka lite i sandlådan eller gått en långpromenad, men de känns inge roligt när det är halvt storm ute..Carro kanske skulle komma förbi men vi får se. Uppdatering om dagen får komma efter att skorpan somnat ikväll :)


Leah innan Ellies kalas förra veckan


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu