Jun. 25, 2013

2013-06-25 13:37:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Semester!

2013-06-19 12:22:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Precis hemkommen från jobbet och nu är äntligen semestern här! Och varför inte starta med en liten siesta tillsammans med min lilla skatt innan skorpan ska hämtas 😊. Här kommer lite bilder från den senaste tiden.


Evighet

2013-06-16 23:02:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej!
Jösses var enormt länge sedan jag satte mig vid datorn och loggade in på blogg.se å min blogg. Okej måste erkänna att efter lite tjat från min mamma som säger att min finaste mormor saknar bloggen och se bilder på mina små skatter så har det resulterat i att jag tänkt och tänkt på om jag ska gå in eller inte, well here I am. Kan dock inte lova att det blir uppdatering varje dag men så ofta jag orkar och har lust helt enkelt :)
 
 
Idag har vi varit ute på vårt landställe för att städa ur samt bygga ihop en våningssäng till Leah och vilken lyckträff det blev. Det bara lös i ögonen på henne och vi fick världens kram för att hon tyckte att vi var så snälla som fixat en sådan säng till henne. Vår fina älskade skorpa <3
Det värsta blev i allafall bortstädat men nästa gång vi åker därifrån kommer vi att ha med en hel del saker som ska på tippen. Stugan vi har är väldigt liten för en familj på fyra så all plats man kan skapa,skapar man.
Väl hemma så ville jag inte bara sätta mig ner i soffan utan kände att jag för en gångs skull hade lite energi och tog därför tag i baksidan. Det var lite grenar som behövde klippas och miljoner av mördarsniglar som skulle förflyttas. Jag har inte hjärta att döda djur och de fick därför samlas i en hink innan det släpptes en bra bit hemifrån oss och alla andra.
 
 
Jag lovar mormor att bilder ifrån kameran kommer upp a.s.a.p!
 
 
 
 
Nu är det dags för sängen då jag med all säkerhet vet att sovmorgon inte står på barnens to do lista ;-)
 
 
 
      

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu