Världens bästa!

2012-05-31 15:43:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp Kean har världens bästa syrra!


Leksaker i all ära

2012-05-30 10:33:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean älskar verkligen sin kartong som han fick av morfar förra veckan! Strunta i alla dyra leksaker, de är de hemmagjorda som är mest populära iallafall :-)


Extremt lång lista!

2012-05-30 08:52:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! Skorpan är lämnad och vi har precis kommit innanför dörren och idag är att-göra-listan extremt lång. Så jag hoppas på att Kean är på min sida idag så att hinner med så mycket som möjligt! Den som säger att man "bara" är hemma och pillar sig i naveln när man är mammaledig har så otroligt fel.. Nej dags att sätta igång medan Kean hoppas nöjd i hoppgungan.


Vardagslyx!

2012-05-29 19:51:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi lyxar till det idag med äppelpaj efter maten som jag & Leah har gjort. Den här var en helt "vanlig" äppelpaj då Ken tyckte att min LCHF paj som jag gjorde i söndags smakade sågspån haha! Okej den smakade inte sågspån men den var verkligen inte god :-).


Not gone!

2012-05-29 14:14:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nej vi har inte försvunnit utan jag passar på att måla för omväxlingsskull...Nu är det bara hyllplanen som ska få sig en omgång färg till och taket ska slipas och målas, sen är det lilla badrummet som gått som klart. Vi ska kakla om därinne också med samma kakel som badrummet då det blev en hel del över men det är ingen panik med de så vi satsar på lekrummet först innan något annat påbörjas. En sak i taget, sakta men säkert och snart blir det som vi vill :-). Ska passa på att måla en vända till innan målarkläderna byts ut mot vanliga kläder, Kean ska hämtas från sängen till vagnen så vi kan gå och hämta skorpan på dagis :-)


Hem igen

2012-05-28 11:48:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi påväg hem för att få i oss lite lunch. Många utav djuren var ute i hagen men några lyckades vi ändå se till Leahs stora förtjusning!


Bebisar

2012-05-28 10:43:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Påväg mot Alby med våra bebisar ;-)


Kanske inte så smart men

2012-05-28 09:52:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i detta nu och tittar på när barnen badar eller snarare plaskar så det står härliga till. Kean är värst, han ligger i sin stol och sprattlar med hela kroppen så att det skvätter överallt. Så nu är jag mer blöt än torr. Efter badet packar vi väskan och beger oss ner till Alby för att titta på alla djuren och leka av oss lite :-). Hoppas på att vi inte blåser bort bara för här blåser det som bara den! Kanske inte så smart att bada barnen innan men men är dom smutsiga så. Får väl bli dusch igen sedan om hon smutsat ner sig alldeles för mycket :-)


Hmm

2012-05-26 22:40:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mina barn kom ner gröna mellan tårna och fingrarna när jag lagade mat idag. Hmm undra vad för "hemlighet" inför morsdag de har gjort. Eller som Leah sa när hon kom ner - Mamma vi har gjort en hemlighet!
Varpå hon under middagen berättar hur hon och Kean stod upp när dom gjorde en hemlighet på pappret. SÖTNÖT!

Barnen sover sedan länge även min karl sover sedan klockan nio. Japp jätte rolig lördagskväll, men jag klagar inte för det utan jag njuter av egentiden framför Eurovision song contest och får gåshud av Loreens framträdande. Hon är så begåvad!

Har även tagit arslet ur vagnen rent ut sagt och lagt ut vår älskade vagn och hoppas på att någon vill ha denna underbara vagn. Intresserad? Maila mig på [email protected] för mer info eller sök på ICandy peach blossom syskonvagn på blocket så hittar ni all info!

Nej nu ska tvätten hängas medan jag väntar på resultatet från Eurovision ;-)






Målarverkstad

2012-05-25 15:01:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När Kean äntligen sover passar jag & Leah på att göra det vi gillar allra bäst nämligen att måla/pyssla. "Tant" Carro tipsade om en jätte rolig sak igår när vi träffades och snart kommer ni få se resultatet, SÅ gulligt :-)


Usch!

2012-05-25 07:59:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen fredag, som jag längtat! Jag är så trött efter den här veckan att det känns som om jag vet inte vad.. Lever som i en bubbla just nu. Det värsta just nu är att efter att jag gett upp och gått upp med barnen trots den enorma tröttheten så är den minsta ungen gnällig som in i bomben och ska bara sitta i knät. Låter kanske inte jobbigt och ja jag kan göra en massa med en hand men ibland kan det bara vara skönt att få sitta själv! Nej nu ska jag sluta klaga jag har världens vackraste och underbaraste ungar och jag är så otroligt tacksam för att jag fått dessa i mitt liv. Men jag var bara tvungen att få ur mig allt :-)

TRÖTT mamma, gnällig bebis och en super positiv liten tjej!



Så duktig så

2012-05-24 14:33:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min älskade skorpa var så otroligt duktig hos doktorn och då får man självklart mjukglass med strössel :-)

Nu ska vi åka hem och hoppas på att min pappa är kvar så spegeln kommer upp idag istället för imorgon, japp nu orkar jag inte vänta längre på alla hantverkare.


Förbaskade tänder kom nu!

2012-05-24 10:42:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har en son som är väldans missnöjd idag! Händerna är i munnen konstant och grinig som in i bomben, japp det är tänderna som ställer till det riktigt ordentligt. Och när han är på det här humöret är det inget som passar unge herrn vare sig gå i gåstol, hoppa i hoppgungan, vara i famnen eller leka med sina saker. Men till slut gav jag upp efter att jag försökt allt och satte honom i sin gunga så att han kunde sova en stund vilket han alltid gör om man han är trött. Efter mycket protester somnar han men tar bara en powernap och inte en längre stund som jag hoppats på. Så som det verkar nu så blir det inget målande för mig idag eftersom Kean är på sitt humör och sedan måste jag hämta skorpan lite tidigare för att hinna ner till doktorn. Leah har nämligen sedan en tid tillbaka en molusk på den under fransraden som tidigare inte stört henne. Men nu har den blivit röd och irriterad samt att även Leah har börjat att reagera på den. Därför fick det bli ett samtal till vårdcentralen igår och vi fick som tur är en tid idag. När vi väl komme hem därifrån så är det inte många timmar jag kommer hinna vara hemma innan jag ska bege mig igen. Så nej det blir nog inget målande för mig idag vilket känns tråkigt då jag verkligen bara vill bli klar med de projekt som jag startat. Hatar nämligen när saker inte bli gjorda (gärna på en gång) men så är det att ha småbarn allt man vill kan inte hinnas med.
Idag är det den 24 maj vilket betyder att det är min underbara vän Robin 25 års dag. Han finns tyvärr inte med oss men vi har firat honom varje år ändå tillsammans med hans familj och ikväll är inget undantag utan självklart ska han firas. Men innan vi åker hem till hans familj så ska självklart graven besökas och han ska få fina blommor!
Åh vad jag saknar dig finner inga ord som kan beskriva den saknaden.
Hipp hipp hurra på din stora dag!

Vi drar!

2012-05-23 15:53:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu drar brorsan & jag för att kolla på syrran!


Blekfet

2012-05-23 13:13:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det bästa med vår baksida är att jag kan ligga och sola min blekfeta kropp utan att någon behöver se! Passar på att sola lite medan Kean sover och färgen torkar. Lite egentid måste man klämma in för att orka med allt, eller vad säger ni?

Senare i eftermiddag vankas det gårdsfest på dagis och ikväll vankas det ännu mer målning.. Det sistnämnda har börjat bli väldans tråkigt men det är sista vändan för taket i det stora badrummet innan det äntligen börjar bli klart. Lilla badrummet får också en vända av ny färg för att få det så fräscht som möjligt.


Pappa har även varit här med sina skolelever idag och äntligen har vi spotlights i båda badrummen, skönt! Nu slipper man alltså duscha med bygglampa ;-)


Hoppas att ni har lika underbart väder som vi, för vi har verkligen (för)sommar värme, UNDERBART!!!


www.jagbehövermersömn.nu

2012-05-23 07:44:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..









Som sagt jag tror min kropp börjar säga ifrån då den behöver sömn. Morgonen kunde inte börjat värre!
Hoppas att er morgon börjar bättre än min. Nu måste jag äta tonfiskröra som det fick bli istället för äggröra och sedan måste jag få in skorpan i duschen innan dagis. Leah var för trött igårkväll så den fighten tog jag inte då. Leah börjar kl 9 idag istället för 8 eftersom hon ska gå till 16 då det vankas gårdsfest med sång, tävlingar osv. 
Ha en underbar dag i det vackra vädret, idag ska jag passa på att njuta lite lite av den med innan jag jobbar på som bara den!






 


Dopet med stort D!

2012-05-22 11:16:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Syrran & jag sitter bänkade framför tv:n och väntar på det kungliga dopet utav prinsessan Estelle. Japp jag älskar allt som har med vårat kungliga hus och följer mer än gärna allt som rör detta och dopet är inget undantag. Nu är det inte många minuter kvar innan vår blivande drottning döps.








Första smakportionen!

2012-05-22 11:06:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I förrgår fick Kean sin första smakportion och det blev inget annat än majspuré och lite ersättning. Om han tyckte om det? Tycker bilden får tala för sig själv












80 års kalas

2012-05-22 10:53:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min farmor fyllde underbar 80 år i onsdags och det firades med hela släkten. Farmor var väldigt nöjd med dagen nu när man frågar henne i efterhand och det är det viktigaste. Fina presenter, underbart god mat och en massa skön sång framförd av bla min underbara dotter. Tycker att hon är helt underbar som vågar stå framför alla människor och sjunga utan problem, ingen blygsamhet där inte. Kanske älskar hon att stå på scenen lika mycket som mor sin? :) Hon blev kompad av min fasters man på gitarr och gissa nu vem som önskar sig en gitarr i födelsedagspresent?! Hennes vapendragare Isak stog brevid men sången hängde han inte på utan klappade hellre händerna efter skönsången.









Prioritet

2012-05-18 12:52:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean somnade precis i min famn och hur underbart är inte det?! Det är väl en negativ sak när man har två barn, man hinner liksom inte med lika många "mysstunder" med den andra barnet, eftersom de andra barnet behöver sin tid med. Men nu när vår snickare är här som Leah är helt frälst i och följer varje steg han tar (tur att han har egna barn;) så passar jag på att mysa med Kean i soffan. Passar nog på att vila lite jag med..samla lite energi tills ikväll när jag är ensam. Och en sak kan jag lova er och det är att sömnen kommer att prioriteras ikväll då jag inte gjort det de senaste veckorna. Får passa på när Ken är borta för då känner jag mig inte lika tråkig som går och lägger sig tidigt en fredagskväll :-).


Home again

2012-05-17 21:37:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Här är vi hemma igen efter en heldag hemma hos min älskade farmor som firades med pompa och ståt! Leah har inte sovit alls på hela dagen och slog upp sina ögon vid sextiden imorse men hon klagade inte för det utan körde på mer än vanligt tillsammans med sin kompanjon Isak. Men när vi kom hem åkte pyjamasen på och hopp i säng, å det tog inte mer än 2 minuter innan man hörde hur hon sov. Tycker det är helt underbart när ens barn somnar så fort huvudet landar på kudden bara för att man har varit ute hela dagen och inte för att dom kollat på tv/film/tv-spel.
 
Imorgon ska K iväg tidigt för att möta upp snickaren på Fredells för att inhandla panel till framsidan tror jag, har inte riktigt koll ;) Snickarn ska även göra lite kompletteringar i badrummet och sedan är det bara småfix innan det är helt klart, UNDERBART! Ja så imorgon är jag ensam med barnen från morgon till kväll då Ken ska hjälpa snickarn för på dagen som sagt för att sedan åka in till stan för att kolla på bajen. Så jag hoppas på att barnen har en bra dag imorgon och att vädret är lika fint som idag för då kan vi passa på att fixa och trixa lite överallt och känna att man inte är fast inomhus!

Nej nu ska jag leta lite inspiration till lekrummet som är nästa rum som ska fixas efter att Leahs, badrummet och listerna i matrummet är färdigt :)









Som en söndag

2012-05-17 10:37:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tänkte jag att vi skulle vara ute i god tid med att fixa farmors present direkt nu på morgonen bara för att slippa all stress. Men där fick jag, jag och Leah är i centrum är i centrum till10.20 då jag trodde att de öppnade vid 10 som vanligt. Och idag är det ju som en söndag och då öppnar dom självklart kl 11. Som tur är har de en liten hörna där barnen kan leka av sig lite så det vad vi får sysselsätta oss med tills de öppnar. När man för en gångs skull är ute i god tid blir man ändå sen i planeringen bara för att man inte håller koll ;-)


Hipp hipp HURRA!

2012-05-16 12:11:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma igen efter BVC besöket och min lilla skrutt hade gått upp ett halvt kilo inte illa! Inte konstigt att bebisvecken bara blir mer gosiga ;) Men flörta med bvc-tanten fanns inte på agendan idag han hade bara bestämt sig för att hon ska då inte få ett leende tillbaka. Fast vem vill skratta och le när man är hungrig?
Efter BVC-besöket fick det bli ett besök på stystemet åt min kära karl så han slipper köa med alla andra i eftermiddag. Kean somnade i vagnen påvägen hem så jag har passat på att få i mig lite lunch innan bäddning av sängar, vikning av tvätt och dammsugning gäller. Hann nämligen inte städa igårkväll då vi blev hembjudna för lite lek hemma hos Anna & Richard efter dagis. Så det får bli efter att skorpan vaknat istället :)

Mamma och Malin kommer också nu på eftermiddagen och då kan det vara skönt att man gjort alla måste så att man bara kan sitta en stund i soffan utan att känna alla måsten.
Ken slutar om en timme och jag ska flörta med honom och se om han kan hämta skorpan på dagis när han ändå är påväg hem. Tror jag inte han har något emot då han aldrig hämtar på dagis eftersom Leah inte få gå längre än tre på dagarna. Och om ni frågar Leah så finns det inget bättre om någon annan hämtar henne isället för hennes tråkiga mamma :P

Idag fyller min älskade farmor hela 80 år, STORT grattis älskade du!







Bvc

2012-05-16 09:51:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och Kean är på väg till BVC för 4 månaders kontrollen. Tänk att han har funnits i vårat liv i hela fyra månader, vad tiden går fort. Han är en glad och sprallig lite filur som älskar uppmärksamhet och har en vilja av stål. Han har alltid (nästan) ett leende på läpparna och jag älskar honom så enormt. Min älskade son tack för att finns i mitt liv!


Städa städa varje tisdag

2012-05-15 14:20:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har städat och fixat hela dagen och ändå känns det som om jag inte kommer någonstans..Ska nog be Ken ta barnen i eftermiddag/kväll så jag kan köra ett race med dammsugaren och moppen överallt bara för att få känna lukten av renhet i detta hus. Tro mig jag har försökt att hålla det någorlunda rent och nästan städat ihjäl mig innan jag kom till insikt att det får vara skitigt tills alla jobbarkillar är färdiga för annars kommer jag som sagt få städa tills jag dör. Då hantverkare (ja jag drar alla över en och samma kant) är ett släkte för sig och skitar ner vart de än går!

Nu ska skorpans hämtas!



Städoutfiten

2012-05-15 08:49:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Leah är lämnad och städoutfiten är på för nu jäklar ska det städas och fixas som bara den!


Ny vecka, nya tag!

2012-05-14 21:42:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kroppen har verkligen svarat på antibiotikan och allt det onda är som bortblåst. Nu är det bara illamåendet som återstår innan jag mår toppen igen å ja lite mer sömn skulle inte skada :)

Nu har vi börjat att få ett hem då allt golv är lagt i hela nedervåningen samt att vi kan bada/duscha. Med de menas att vi kan gå i huset utan tofflor och slippa duscha håret i tvättstugan LYX med andra ord!
Så från och med nu lovar jag att det kommer bli bättre uppdatering för nu finns det lite mer tid att lägga här så att säga :)

Idag har det varit full rulle hela dagen med fröken trots och herr gnäll. Malin mötte upp oss och vi tog bussen ner till centrum för att byta Leahs keps jag köpte förra veckan då den var för liten. Efter mycket om och men så hittar vi en som vi bådar tycker passar för nej jag vägrar att köpa Hello Kitty finns inte på världskartan! Hem med bussen igen för att få i oss lite lunch och efter lunchen väntade lite memory. Och en sak är säker och det är att man inte behöver låta Leah vinna för hon har verkligen ett minne som ingen annan och har vunnit många gånger över mig. När vi spelat ett antal omgångar var det dags för att rita och klippa. Malin gjorde då den berömda "loppan" som verkligen blev en hit hos madam, Det hoppades på ett ben, snurrades, sjöng sånger,räknade och mycket mer. Japp jag tror loppan är här för att stanna!
Vi mötte upp Ken på parkeringen när han kom hem från jobbet så vi kunde åka till Ikea för att köpa en kommod till badrummet tror att den här blir alldeles lagom. Fick även hem en ny supersnygga matta som får agera hallmatta.
Jag lovar att så fort det börjar bli som jag vill här hemma så kommer ni att få före och efter bilder :)Om ni nu är intresserade?!




Nej nu måste jag lägga mig ifrån mig datorn för Sons of Anarchy är alldeles för spännande, ha en underbar kväll nu






Ni är det finaste jag vet!

2012-05-12 16:35:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ni är det dyraste i världen, tack för att ni finns i mitt liv!


Gåstol

2012-05-11 18:22:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Första gången Kean sitter i gåstolen och han älskar den! Leah måste självklart visa brorsan hur allt fungerar och tittar gärna på allt hon visar :-)


.

2012-05-11 16:44:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är bilden jag glömde lägga upp i det tidigare inlägget ;-)


Egentid i soffan!

2012-05-11 16:43:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean sover, Leah leker i sitt rum efter att vi pysslat en massa och Ken hjälper Stefan med att lägga golv. Vad jag gör? Ligger i soffan läser denna tidning som damp precis ner i lådan och passar på att vila lite. Känner mig bättre och bättre för varje timme som går, SKÖNT! Ska försöka få i mig lite mat också är tanken.

Tyvärr så har dieten fått ligga på is fr.o.m. igår då jag bara försökt att få i mig ngt. Men annars har jag varit så jäkla duktig skit stolt över mig själv må jag säga. Inte fuskat någon gång och jag känner redan resultat. Har inte hunnit väga mig än då jag blev sjuk på vägningsdagen men men. Så fort jag blir bättre är det tillbaka till LCHF för jag mår så mycket bättre idag än på länge. Jag ska inte sticka under stolen med att de första fem dagarna var extremt jobbiga men jag gav inte upp och sötsuget är nästan som bortblåst, UNDERBART! Men ett tips, börja aldrig mitt i en flytt samtidigt som du har småbarn och bor i ett kaos :-)


Återbesök

2012-05-11 11:16:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter på Statoil och väntar på att K ska tanka klart bilen. Vi har precis varit på SöS för återbesök och sänkan hade gått ner mycket vilket betyder att infektionen svarar på antibiotikan vilket är skönt. Magsmärtorna är inte alls lika onda idag och kommer med längre intervaller. Mår dock illa som en tok fortfarande och får inte i mig mycket mat, så en aningen svag i kroppen känner jag mig allt.

Hoppas på att det känns ännu bättre imorgon så jag kan göra något annat än att ligga i soffan :-)

Just det idag är det fredag, veckans bästa dag! Njut


Magsmärtor

2012-05-10 18:12:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sedan i tisdags har jag haft väldans ont i magen och igår fick jag även jätte hög feber. Ken fick ringas hem och jag låg i soffan hela dagen/kvällen.. Som tur var kom rörmokaren hem till oss på efm så jag kunde ta mig ett bad igårkväll och då kändes det bättre. Imorse när jag vaknade så var smärtan den samma så det var bara att åka ner till mödravården på deras öppna mottagning för att se om dom kunde hjälpa mig. De gav mig en remiss till SöS så det var bara att köra bilen dit och hoppas på att det inte var allt för många människor där. Vi hade tur och fick komma till en läkare efter 20 minuter på akut-gynmottagning. De konstaterade att det var livmodersinflammation så spiralen som jag satte in för en månad sedan fick tas ut..men hellre de än att ha så här förbannat ont. Ska tillbaka imorgon igen för en återkoll. Hoppas att det känns mycket bättre då så att jag slipper ligga i soffan hela dagen imorgon med för tråkigare än de kan man inte ha..

Hoppas att ni får hålla er friska!




Världens bästa storasyster!

2012-05-07 14:53:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean låg ledsen i sitt babygym när världens bästa syrra erbjöd sig att ha honom i sitt knä och titta på Bamse tillsammans med henne och vips så blev han glad :-) Är hon inte bästa syrran i stan eller?!


Första kalaset!

2012-05-07 00:18:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och Leah har varit på Leahs första kompiskalas idag. Hon fick både ballong och godispåse, precis som dom får i boken om Alfons kalas. Vi njöt av att bara vara vi en stund. Vi behöver verkligen mer egen tid tillsammans. Älskar dig så det gör ont, älskade lilla skorpa!



DEPP!

2012-05-04 14:01:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja ni har varken haft ork eller lust att blogga den senaste veckan. Humöret har och är i botten pga allt som händer med det här bygget som vi har här hemma + att börja med en ny livsstil mitt i allt är inget att rekommendera.
Men jag är inne på dag 4 utan kolhydrater och jag kan säga att det inte är en dans på rosor. Yr, trött och irriterad är bara några nackdelar när man rensar en kropp som är van att få en massa skit i kroppen..Jag hoppas att allt vänder snart, att jag får energi, att badrummet blir färdigt och att det går får med försäkringsbolaget.
Vi har nämligen hittat en vattenskada i köket när Ken höll på att riva ut golvet och nu kan vi bara vänta tills på måndag då deras besiktningsman kommer hit och granskar alla fel vi hittat. Sedan håller jag tummarna att det går fort fort fort. Fast med tanke på att det är ett försäkringsbolag (oavsett om det är säljarens eller vårat) så har man erfarenheten att det inte brukar gå speciellt fort. SUCK!

En posivtiv sak som händer den här veckan är att min älskade syster-yster äntligen kommer till Sverige efter X-antal år i Spanien. Ska bli så otroligt skönt att få hem henne igen! Dan före dopparedan är det idag :)
Så medan Ken och snickaren fixar det sista med kaklingen imorgon ska jag å barnen försvinna från huset för att träffa moster och mormor istället!



Nu ska jag passa på att slötitta på tv:n en liten stund medan barnen sover samtidigt (kors i taket!!!)









Hångel

2012-05-02 14:32:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean tog tag i min kvadruppelhaka och börja hångla med mig. Slemmigt men mättande ;-)


Måndagonsdag

2012-05-02 07:11:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Idag känns det verkligen som en måndag med allt vad det innebär fast det egentligen är onsdag och snart helg igen. Så det är blandade känslor idag "jobbiga" måndagskänslor men ändå nu-har-halva-veckan-äntligen-gått-känsla :) 
Har sovit som en liten kratta med en liten son som har sovit som en liten kratta han med eller han har sovit väldigt oroligt. Men ändå vaknade båda barnen 06.20 fast det passar ändå bra då jag måste steka ägg till frukost och behöver lite extra tid såhär på morgonen plus att vi inte vet hur lång tid det tar exakt att gå hemifrån till dagis. Leah brukar alltid gå till dagis (då vi bodde i lägenheten) men den vägen mellan hus och dagis var betydligt mycket kortare. Idag måste Leah gå till dagis ifrån nya huset då jag glömt Keans del till vagnen i lägenheten så han måste ha Leahs del. Så vi får se hur lång tid det hela tar :)
När Leah är lämnad ska jag försöka ta mig ner i 4 kilometerspåret innan en låååång dusch väntar tillsammans med Kean i lägenheten där vi även ska plocka de sista idag med. Hoppas på att han är på rätt humör idag bara aå det går så smidigt som möjligt dvs att jag kan gå tillbaka till huset relativt snabbt och packa upp alla resterande kartonger så att vi kommer i ordning någon gång.


Nej nu väntar blöjbyte innan vi gör oss iordning. 
Passa på att njuta av solen då det väntar ett par kalla dagar framöver!




Hittade dessa bilder i arkivet, lite lika är de nog iallafall...

 

























Ljusterö

2012-05-01 14:10:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har vi lämnat Ljusterö och min älskade mormor. Kean sover och Leah äter päron medan hon tittar på Alvin & gänget. Allt i hopp om att hon inte ska somna så att jag får henne i säng skaplig tid ikväll då ledigheten lider mot sitt slut och det vankas dagis imorgon igen.

Vi måste hem till lägenheten så att hon får sig en dusch då hon är smutsigare än smutsigast. Kean och jag får duscha imorgon medan vi fixar med det sista i lägenheten.

Dags att lägga ifrån sig mobilen så att jag inte behöver kräkas av illamåendet :-)


Första maj välkommen!

2012-05-01 09:19:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Första maj och första lchf dagen. Har inte alls hunnit förbereda mig med att handla en massa gott men ägg och avokado inhandlades igår iallafall. Är inte alls in the mode idag åh hade helt glömt bort att jag inte fick äta macka till frukost. Men det får funka iallafall, för nu börjar kampen 20 kilo ska BORT!

Nu ska vi packa in oss i bilen för att åka till landet och hälsa på min lilla mormor. Tittade ni på älgen igår? Eller tittade ni på elden kanske.. Leah sa älgen istället för elden och kunde inte ändra sig så vi tittade på älgen ;-)



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu