Det var kallare än vi trodde men tradition...

2011-04-30 19:52:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img55019 (MMS)

Det var kallare än vi trodde men traditioner är till för att hållas och om 7 minuter tänds brasan. Trevlig valborg!


Sovmorgon

2011-04-30 10:20:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Vill först och främst tacka min dotter som vaknade första gången vid 6 och efter att jag gått in och lagt mig på en madrass brevid så somnar vi om och går inte upp förrän vid HALV 9!!!!
Helt underbart :)

Jätte trevlig kväll igår med supergod middag och super mysigt sällskap. Leah och Ellie lekte non stop tills vi vid nio tiden sa att det var dags för sängen och då såg man verkligen på dom att de var inne i sista andningen och tyckte det lät bra med sova.

Idag är det valborg och planerna är lika med noll, eller jag hade ju planer för Ica Maxi idag men blev rå dissad av Ken på det förslaget ; - Vet du hur många det kommer vara idag eller? Vi åker på söndag när resten av svenska folket är bakis..
Men jag måste gå in på deras hemsida och kolla om dom har öppet imorgon för det känns som om 1 maj är en väldigt röd dag...Om det är öppet imorgon så får det bli att åka å handla lit blommor idag och sedan köra ett städrace här hemma.



 


Pustar ut..

2011-04-29 15:32:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter en tuff dag på jobbet med allt vad det innhåller så sitter jag äntligen i soffan och pustar ut i några minuter innan det är dags för mig att packa Leah väska. När Ken kommer hem är det bara en snabbdusch som gäller innan vi vandrar hem till familjen junetoft/kedemar för fredagsmys! Fy fasiken så underbart att det är helg :D

Imorgon står det storhandling på schemat tillsammans med alla andra. Vi brukar försöka åka den dagen vi fått lön så att vi slipper åka på helgen då det är miljarder med människor som handlar. Men eftersom veckan har sett ut som den gjort så har vi inte kunnat åka förrän imorgon...ja jag ska ta tag i mitt körkort nu det finns ingen återvändo nu, slut med alla ursäkter end of story!
Ska nog åka och handla lite blommor också eftersom jag häromdagen slet bort alla gamla blommor ur krukorna och nu liknar det en övergiven gammal kyrkogård utanför.
Förslag på lite blommor skulle uppskattas :)




Ha en underbar fredag nu och NJUT av helgen!


Torsdag

2011-04-28 21:30:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Leah är i säng och jag sitter och tittar på bakom kulisserna på det stundade bröllopet som är imorgon om jag inte mistar mig. Jag har alltid varit super intresserad av världens alla kungligheter och framför allt bröllop, vet inte varför men men :) Får drömma mig bort lite..

Ska snart röjja lite här hemma innan det är dags för sängen, Big brother och att min karl kommer hem. Jag har försökt lägga mig tidigt hela veckan eftersom pollen och allt som hör där till gör mig super trött. MEN så har det inte blivit och det kanske är därför mitt humör inte har varit på topp den här veckan. Har verkligen känt mig som surtant....Men imorgon är det fredag och helgen är efterlängtad!

Imorgon väntar mysmiddag hemma hos Christine,Stefan,Ellie och Leo. Resten av helgen består av mys mys mys! Tänk en helg med bara en massa mys med lilla familjen, kan inte bli bättre och det behöver vi :)


Nej nu plock sen sängen!




Trött mamma, envis unge = ungen får som ho...

2011-04-28 18:29:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img55018 (MMS)

Trött mamma, envis unge = ungen får som hon vill och blöta ner hela sig i diskhon. Men eftersom vi strax ska gå på något hon tycker är tråkigt så får hon hålla på ett tag till. Eftersom jag inte har ngn barnvakt, ken jobbar och jag vill gå på klädauktion så får leah hänga med en stund och titta om det finns ngt roligt att fynda ;-) men långvariga blir vi nog inte med tanke på att leah redan är ganska trött...


Jag håller det jag lovar

2011-04-27 21:34:06 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Ja jag tror att Leah tycker att jag är lite jobbig som ska fota henne hela tiden, men snäll som hon är ställer hon upp ;)

Leah har lärt sig hur man gör när man ska vara en elefant "tuut tutuuut"

Att titta på sig själv i kameran när mamma tagit kort är fortfarande super roligt :)

Leah tog Kens keps och satte den bak och fram å blev en riktig cooling. Ser hon inte hur stor ut som helst?!?

Det roligaste med påsken var att klä påskriset - Mamma titta! Leahs ägg!

Påväg hem till farmor och farfar stannade vi till för att plocka lite blommor till värdparet

Att få rita på äggen var väldigt spännande. Självklart skulle Leah absolut INTE vara påskkärring med huckle men farmor fick på henne den för ett endaste fjuttigt kort..bestämd dam den där Leah ;)

Eftersom Leah inte äter godis så fick hon den finaste sparlcykeln av farmor/farfar och ni ser ju att lyckan ät total

På påskaftonskvällen så blev vi bjudna på middag hemma hos kusinerna och Isak hade fått en sand/vatten låda i 1-årspresent. Och sjävklart ska vattnet drickas och plaskas i :)

Kärlek på hög nivå <3










I´m back

2011-04-26 19:16:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet inte vad som har hänt men bloggandet eller jo först hade vi inget internet på suuper länge sedan har vi haft fullt upp så att blogga har jag tyvärr fått lägga åt sidan. Men bättring ska det bli och jag har super duper fina kort att visa er!
Så antingen ikväll eller imorgon så lovar jag att korten kommer upp och att bloggandet blir bättre igen för såhär kan vi inte ha de längre ;)

Nu dax att plocka undan här hemma innan det är dags för Leah att gör sig iordning för sängen!


Förra veckan fick Leah en cykel av vår gra...

2011-04-15 21:41:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img25701 (MMS)

Förra veckan fick Leah en cykel av vår granne, hur snällt var inte de?! Så nu när vi går ut vill Leah cykla på sin cykel fast kruxet är bara de att hon inte riktigt når ner till tramporna så de funkar bara att sitta på den för tillfället. Men de funkar det med ;-)


Som alltid (efter att snön försvunnit) så ...

2011-04-13 15:24:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img47850 (MMS)

Som alltid (efter att snön försvunnit) så vill Leah absolut inte gå in utan vara ute och leka. Då är det tur att vi är så lyckligt lottade att både ha sandlåda och gungor precis utanför dörren. I detta nu är det gunga som står högst upp på leahs vilgöralista. Imorgon får Leah stanna hemma med mig då jag känt att hon har varit lite varm plus att hon varit dålig i magen på dagis idag.. Så en vilar dag för oss imorgon blir det, MYS!


hej hej..

2011-04-13 13:53:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hallå dagboken!
Utan internet fortfarande SUCK vill inget annat än bara använda min nya dator och lägga upp bilder från min fina kamera som jag fått låna av pappa. Meen nej det går ju inte för tillfället så jag hoppas verkligen ni har bättre tålamod än vad jag har och orkar invänta detta....
Jag var ju på vårdcentralen i måndags och fick mig en riktig dunderkur vilket jag hoppades på, så nu är den värsta smärtan och svullnaden i halsen över men mattheten sitter i. Trodde att jag skulle gå och jobba imorgon men efter att jag lämnat leah på dagis och cyklade hem så sov jag i fyra timmar av just ren matthet så en vilodag till får det bli även om jag inte vill. Ska snart upp och hämta monstret igen och försöka komma på något som vi båda tycker är roligt men inte för ansträngade.
Hade tänkt att få med mig karln att slänga all skit som jag rensade i lägenheten förra veckan men om jag känner honom rätt så kommer det inte vara högst upp på listan. Skulle vilja köpa lite vårblommor hem också men det står nog ännu längre ner på listan, får se vad vi kan komma överrens om ;) Jag får nog lägga upp det så att jag kan äntligen få vårstäda om all skit är borta men jag tror inte att det är ett tillräckligt bra argument haha..Jaja jag får återkomma med hur det blev :)


Ha en underbar dag!











Roligast idag var att få måla sig själv oc...

2011-04-11 20:02:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_8801 (MMS)

Roligast idag var att få måla sig själv och sin sjuka mamma i ansiktet. Tänk vad lite färg kan göra en liten tjejs dag ;-)


Dåligt bloggande jag vet men vi har för ti...

2011-04-11 09:44:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img46760 (MMS)

Dåligt bloggande jag vet men vi har för tillfället inget internet hemma..i detta nu sitter jag i väntrummet på vårdcentralen och hoppas på att jag får en dunderkur så att kroppen men framför allt halsen går tillbaka till sitt vanliga jag. Så håll tummarna!


Vi avrundar kvällen med lite ansiktsmålnin...

2011-04-07 19:26:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img19602 (MMS)

Vi avrundar kvällen med lite ansiktsmålning :-)


Välkomna till mitt nya liv. Ett liv utan k...

2011-04-04 06:54:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img13545 (MMS)

Välkomna till mitt nya liv. Ett liv utan kolhydrater och kampen mot vikten! Att man inte kan få vara naturligt smal ;-)...ha en underbar måndag kram


Såhär startar jag denna underbara lördag, ...

2011-04-02 07:47:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img24837 (MMS)

Såhär startar jag denna underbara lördag, ser det inte hur gått som helst ut!?! Vi hoppas på att solen spricker upp snart så att det blir en tripp till landet idag hoppas hoppas hoppas :-)


Igår eftermiddag råkade Leah ha ner datorn...

2011-04-02 07:33:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img36797 (MMS)

Igår eftermiddag råkade Leah ha ner datorn på golvet och här är det dystra resultatet....oväntade avgifter är det tråkigaste som finns!


Leahs superfina lilla båt <3

2011-04-01 06:10:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mms_img44586 (MMS)

Leahs superfina lilla båt <3


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu