Hemma igen!

2012-03-31 22:49:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma igen efter en heldag i huset, men nu är äntligen all tapet borta från väggen! Så skönt. Imorgon ska eventuellt den gamla parketten rivas bort och sedan kan vi bara invänta alla dvs målare, golvläggare och elektriker. Så vi kan själva inte göra mer än detta så länge. Trodde att jag kunde börja måla i hallen/köket men eftersom målaren ska måla taket så får jag inte måla före honom för då kommer jag bara få göra om alltsammans igen.

Så medan Ken sliter upp golvet (vilket kommer låta mycket) så hoppas jag på bättre väder så att jag och barnen kan utforska områdets olika lekplatser. Det är något som är väldigt positivt med det här området för det finns kanske tio olika små lekplatser och inte bara två-tre halvbra som vi har nu. Superbra eftersom jag och Leah älskar att vara ute så passar detta oss perfa!

Idag fick vi besök av Chrisse,Stefan, Ellie & Leo så Leah fick leka av sig en hel del medan vi rev tapet. Kean var en trött kille idag så han sov mesta delen av tiden. Han var vaken väldigt mycket igår så då brukar han ha en dag som han tar igen sig på.

Nu väntar sängen för och jag håller tummarna för att jag kommer komma upp ur sängen imorgon. Känner redan nu hur hela kroppen värken efter att rivande...

Juste är det någon som är intresserad av ett hörnbadkar? Vi har ett i badrummet som ska rivas på måndag så om du är intresserad hör av dig till mig!



God natt!














Vi jobbar på men för tillfället lagar skor...

2012-03-31 18:03:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_3063 (MMS)

Vi jobbar på men för tillfället lagar skorpan och jag lite mat, inviger köket med desamma :-)


Lång fredag

2012-03-30 20:53:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Här har det varit full rulle sedan sju (Kean var halvt vaken sedan 6)! Det har skrivits en massa papper, nycklar har bytts för att sedan börja det nya livet i det nya huset. Barnen har varit fantastiskt duktiga måste jag säga, över förväntan. Leah har hjälpt till med massor där borta, allt från att plocka massa träbitar och slängt i soppåsar till att skrapa tapeten. Inte ett enda pip på hela dagen. Kean har suttit antingen i babysittern eller i bärselen och varit supernöjd. Vi blev inte riktigt klara men vi hade inte haft en enda tanke på att ta med bygglampor därför fick vi hålla på tills mörkret kom. Imorgon väntar ännu mer tapetrivning innan vi tar tag i golvet i vardagsrummet. Glömde kameran idag men jag ska ta en massa före och efter kort som självklart kommer komma upp sedan så att ni får se förvandlingen :)

Men nu är det två trötta barn som sover och två trötta föräldrar som slötittar på tv:n. Vi laddar batterierna inför imorgon så att vi kan ge järnet hela dagen lång!




Hoppas att ni har haft och har en underbar fredag så hörs vi imorn!


Tjilivippen <3
















Projekt riva tapet är igång!

2012-03-30 17:47:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_2548 (MMS)

Projekt riva tapet är igång!


Kean somnade precis i gungan så nu kan jag...

2012-03-29 09:29:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_7051 (MMS)

Kean somnade precis i gungan så nu kan jag packa det sista innan vi åker ifrån kaoset en stund och tar oss till Sickla. Sofia jag saknar min sickla-shopping-kompis, inte alls lika roligt att åka själv men men inte mycket att göra :-) Nej packa skötväskan var det ja. Ha en underbar dag!


Kaos hem & övertrött kille

2012-03-28 20:47:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Barnen sover och det enda man hör är diskmaskinen och tv:n i bakgrunden. Har precis satt mig i soffan och tittar runt omkring och ser kaoset vi lever i just nu, herre min gud säger jag bara. Tur är att det endast är två dagar kvar tills nycklarna är i vår hand och en hel del av det som skapar kaoset flyttar upp i huset. Till råga på allt så har vi fyra gigantiska högar med nytvättad tvätt som är sorterade men som bara ska läggas in, men det skiter jag i idag faktiskt. Om allt annat är kaos så kan tvätten smälta in i allt det :)

Idag har det varit fullrulle hela dagen tillsammans med en övertrött bebis, nej han skulle bara inte sova trots att ögonen gick i kors. Först efter att Kean fått mat vid halv tio tiden så åkte vi ner till centrum då jag trodde att han skulle sova. Han somnar med detsamma i vagnen och sover hela vägen till och på bussen men i och med att vi stiger av den 5 minuters långa resan så slår han upp sina vackra blå och hade ingen tanke på att somna om. Efter en stund i centrum tar vi bussen till jobbet där lite mys med kollegorna väntade. Kean fick superfina kläder som han snart kommer kunna använda!

Efter jobbet hämtade vi upp Leah lite tidigare men idag var det inga problem, utan hon tog på sig alla kläderna glad som en lärka och hade inga problem att hon missade sångsamlingen. När vi kom hem satte vi oss för att rita i hennes nya målarbok som jag köpte idag. Kean hade somnat precis när vi lämnat dagis och sov faktiskt i 40 minuter way! Pappan fick vi hem tidigt idag inte varje dag :) Sedan kom en gubbe från TryggHansa för att fixa lite med våra försäkringar. Så nu är den punkten avprickade också, skönt!
Nu ska jag kolla upp lite saker som Anna & Richard ska få shoppa åt mig i Thailand, inte alls avis nu när det vankas snö och minusgrader till helgen eller vad säger ni?..



Här kommer bilderna som jag tog :)



Påskriset plockades och pyntades av Leah. Djupt koncentrerad minst sagt!



Min runda goá lilla kille

 
Som bara blir starkare för varja dag som går :)















To-do-listan

2012-03-27 23:01:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag lovade att lägga upp bilder men kamerans batterier tog slut och vi hade inga nya. Så jag lovar att imorgon köps nya och lite fina pics från igår och några från idag som togs innan kameran dog :).
Efter att vi lämnat Leah på dagis så tog jag en välbehövlig dusch och lite lek med skrutten innan jag gav honom mat för sedan en välbehövlig sovstund. Och den varade väldigt länge faktiskt enda till att jag vaknar av att Ken ringer och jag kollar på klockan som visar ett. Japp vi tog en TRE timmars vila :D UNDERBART för en trött mamma!
Tog med mig cykeln upp för att locka med mig Leah och det kortet funkade verkligen. Vi cyklade förbi kusinerna och lekte lite innan vi gick hem. Vi hann precis hem innan tant Carro kom och följde med mig å Leah till IcaMaxi, tack älskade du för hjälpen! Carro är inte bara din kompis mamma det är din & min brukar Leah säga när vi pratar om bästa Carro.

Nu är alla varorna uppackade,räkningarna betalda och adressändringen gjord. Nu är det bara val av el-bolag kvar sedan är det mesta av to-do-listan avbockade, SKÖNT då kan vi bara koncentrera oss på barnen och flytten. 




Nu måste jag sova, får inte vara vaken såhär länge :) 




ps. Träningsvärken från igår är inte att leka med. Carro tyckte att det såg ut som jag skitit på mig det säger väl allt haha!








Kean skulle absolut inte sova i vagnen, va...

2012-03-27 07:43:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_8692 (MMS)

Kean skulle absolut inte sova i vagnen, varför underlätta för mamma liksom!?! Han får ligga här en stund till sedan måste skorpan väckas.


Usch!

2012-03-27 07:17:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Nej den här natten hade man kunnat vara utan, mer än så behöver jag inte säga förutom att jag ska SOVA sedan när Leah är på dagis. Måste bara få upp henne först då hon är toktrött och ligger fortfarande och sover inte så konstigt eftersom det är hon som har bråkat halva natten....Men det tog inte min älskade Kean hänsyn till utan han vill prompt upp 06.20 så det vara bara att gå upp om han nu inte skulle väcka syrran sin (som blir ett monster när hon är trött!)
Nu ska Kean klä på´s  och sedan ska jag förbereda vagnen så att han kan somna där. Då är han färdig  och klar när det ska bege sig mot dagis. Sen ska skorpan väckas för att hinna klä på sig, äta och göra sig iordning inför dagis.

Kommer att lägga upp lite bilder på vad vi gjorde igår :)


Tjilivippen!










Väskan är packad, träningskläderna på och ...

2012-03-26 19:11:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_1367 (MMS)

Väskan är packad, träningskläderna på och jag är redo att köra järnet. En sak är säker och det är att jag INTE kommer att kunna gå imorn!


Helgen kom..

2012-03-26 08:47:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Helgen kom och sedan var den borta och jag har knappt hunnit reflektera över vad vi har gjort för det har gått med en välldans fart. Det har varit så mycket att mina tankar har inte ens hunnit med att tänka på bloggen, kommer tyvärr kanske bli så nu de kommande veckorna då vi får nycklarna på fredag och allt i vårt liv kommer att handla om huset. Vi kommer som ni kanske vet bo kvar i lägenheten så länge som den värsta renoveringen håller på men jag förmodar att den tar längre än vad vi räknat med det brukar vara så med hanverkare enligt mig..Men i lördags var vi och hämtade alla flyttkartonger och som för tillfället flyttat in i vårt vardagsrum (japp jag kommer få panik att dessa står där om sisådär ett dygn förmodar jag..) Vi skulle ha börjat att packa lite smått igår men det hann vi inte med då vi var bortbjudna på middag och vi var tvugna att åka iväg för att hitta färg till Leahs rum. Och den bestämda lilla madamen har bestämt att hon ska ha ett lila rum...TUR är att ljuslila och ljusrosa passar ihop då Leahs överkast, kuddar, lådor m.m går i ljusrosa :) Resten av huset ska ju målas i vitt så den färgen var inte så svår att välja.


 
Den här kulören funderar vi på eller en som är lite mer syrenlila..



Idag blir det en lugn dag med lite tvättande,plockande och packande. Ska även försöka ta oss ut för att plocka lite påskris, vet dock inte vad vi ska plocka då jag är allergisk när björken slår ut så inget vanligt björkris kan det vara. Får fundera lite på vad vi kan ta istället. För även om vi ska flytta så kommer vi ju bo här i påsk och lite påskfint måste vi endå ha!
Ikväll väntar mitt första träningspass och en sak är säker och det är att jag inte kommer att kunna gå imorgon. Men nu börjar den jobbiga kampen mot vikten..Wish me luck :)


Nu ska jag passa på att gosa ner mig i soffan brevid skorpan medan Kean sover. Sedan får vi ta oss
 lite i kragen och börja fixa lite som sagt!














Fullspäckat liv!

2012-03-24 09:14:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Japp uppdateringarna har blivit få men det är bara för att de senaste dagarna har varit och kommer att vara fullspäckade!
Igår blev det en tripp ner till centrum och en ny vårjacka inhandlades till skorpan och jag är helt kär. Japp jag skulle mer än gärna vilja ha en likadan om det nu fanns, självklart får ni lite pics senare, för nu är skorpan fullt upptagen med att hjälpa alla sina dockor som både ska sova,ätas och ja allt där emellan :)
Själv skulle jag vilja ta en rask promenad nu på morgonen men eftersom det är Kens sovmorgon får morgonprommisen vänta tills imorgon...

Om några timmar ska vi vara hemma hos Jennica och Daniel som har flyttat och vi ska få lite flyttkartonger och lunch hemma hos dom. Ska bli mysigt att träffa dom då det var cirka ett år sedan jag träffade Jennica och två år sedan jag träffade Daniel. Efter besöket där borta väntar middagshandling då vi får gäster ikväll. Så jag ska faktiskt passa på att duscha, plocka och städa lite nu medan grabbarnagrus sover!


En liten underbar skorpa!










För det är FREDAG idag!

2012-03-23 08:16:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Go´morgon på veckans bästa dag! Solen skiner och det känns som om dagen kommer att bli underbar. Den blir vad man gör den till eller hur!
Kean har bara vaknat 1 ggr inatt vilket var vid tre tiden, men då stoppade jag i nappen och fick sova till fyra då det vankades mat. Sedan fick jag sova till tio över sex då Leah kom in och väckte mig. Är det inte den ena så är det den andra :D

Tänkte köra ett snabbt städrace här hemma innan vi antagligen åker ner till centrum för att prova lite vårjackor till Leah och köpa lite fredagsmys. Jag visade ju er en massa plagg från H&M häromdagen och vad tror ni dimper ner i brevlådan igår om inte värdecheck och 20% rabatt på ett helt köp, PERFEKT!
Men det får bli en snabbvisit för jag ska försöka tajma in barnens sovstund idag och vila lite själv, haha drömma kan man ju alltid! Sen kanske vi får besök av Therese,Jonas & Hannah på eftermiddagen, mys! 





Tjilivippen!














Go´kväll!

2012-03-22 20:42:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Båda barnen sover och jag sitter i soffan HELT slut i både kropp & själ känner jag, sover nästan sittandes. Sov då kanske ni tänker ja jag ska men det här är typ den enda tiden på dygnet som vi är helt själva och barnen kommer sova för natten (förhoppningsvis). Därför "tvingar" man sig själv att vara vaken en liiten stund till, fast vi får se om jag ens orkar vara vaken till nio då "Sons of anarchy" börjar på tv11. Just nu är det så otroligt spännande och det visas inte i repris dagen efter som exempelvis bigbrother och därför vill man gärna se det nu. Men som sagt så får vi se hur länge kroppen orkar!


Har ni haft lika underbart väder som vi har haft idag? När vi var klara på Bvc och kommit hem så var granntjejerna utanför och ville leka med Leah. Så de både cyklades och bakade tårtor/kakor till deras kakaffär i sandlådan. Hoppas på lika fint väder imorgon då skorpan är ledig med oss!
Påtal om Bvc så har min lilla skrutt växt och lagt på sig som bara den 5600gr och 59 cm dvs ett halvt kilo på 3 veckor! Läkarbesöket gick även de galant och Kean var verkligen på toppenhumör och visade hur stark han är i nacken. Han tog i så mycket att han tippade över nästan från mage till rygg flera gånger. Där är han annorlunda från syrran sin som inte alls var intresserad att komma runt vilket var superskönt. Behövde aldrig oroa mig för att hon skulle rulla och hålla på på skötbordet men Kean tänker inte ta efter henne på den punkten med andra ord..


Helgen är fullspäckad med en massa roligheter precis som en helg ska vara om ni frågar mig :) Så lite städning måste klämmas in imorgon också, ingen som känner sig manad så jag slipper?! ;)




Nej hoppa i pyjamasen för lite mys i soffan!













Toffeldagen?

2012-03-22 13:04:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Här har vi precis kommit hem efter lite stökande i farmors gigantiska trädgård. Kean lät oss hålla på i en timme då han sov men sedan var vagnen inget alternativ längre. Så vi tog en paus och åt lite lunch istället för att sedan packa ner oss i vagnen igen då farmor skulle vila lite och Kean likaså. 
Natten har varit helt magisk! Kean somnade klockan halv åtta igårkväll efter ett mysbad med syrran. Sedan sova han till tre(!) för att sedan somna om till halv sju!! Då tror ni väl att jag är utvilad men nej nej, varför gå och lägga sig när man ska?! Får ta och skärpa mig annars kommer jag gå in i väggen av sömnbrist, då jag sällan vilar på dagen heller...Och nu är det ingen idé att lägga sig då vi måste gå och hämta Leah om en halvtimme. Så det får nog bli en dusch och göra sig lite fräsch istället :)

Idag är det ju våffeldagen och självklart vankas det våfflor till middag, men jag måste berätta en så söt sak som mitt lilla hjärta sa häromdagen. Jag berättade nämligen för henne att på torsdag är det våffeldagen och då ska vi äta våfflor med sylt och grädde. Hon tittar då på mig och nickar som om hon verkligen förstått vad jag sagt. När jag då lite senare ropar på henne för att det är mat så frågar hon mig vad det blir för mat varpå jag svara:
 - Färskostfylldkyckling med ris.
Leah: - Men men skulle vi inte äta tofflor idag mamma?
Ibland kan det verkligen bli fel :) Mammas lilla hjärta <3


Nej dags att hoppa in i duschen!

















God morgon! Här har vi redan hunnit lämnat...

2012-03-22 10:14:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_3767 (MMS)

God morgon! Här har vi redan hunnit lämnat skorpan och tagit en långpromenad. Nu ska vi hjälpa min farmor med hennes trädgård och sedan väntar BVC och 2 månaderskontroll :-) Hoppas att ni passar på att njuta av det vackra vädret!


sommarfint!

2012-03-21 21:40:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Var inne på H&M som vanligt när man är nere i vårt centrum. Men jag hann inte titta så noga på de nya kläder som kommit in då jag hade tid hos Mvc. Så jag gick in på deras hemsida nu och kikade lite och hittade en massa fina sommarkläder som nog kommer att få flytta in i Leahs garderob :)



















Såhär glad har min lilla skrutt varit hela...

2012-03-21 14:36:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_7005 (MMS)

Såhär glad har min lilla skrutt varit hela dagen! Vi har tom tagit en mysvila tillsammans idag (andra eller tredje gången vi har vilat så) så UNDERBART. Nu ska skorpan snart hämtad och det kommer ta ett tag hem med tanke på cykeln. Undra om påskharen ska komma med en lite större cykel som man inte behöver ha trampor på utan "springa", förstår ni då vad jag menar? Och i såfall vart köper man dessa?! Kram!


Fröken envis skulle självklart cykla till ...

2012-03-21 09:28:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_3145 (MMS)

Fröken envis skulle självklart cykla till dagis då vi köpte en ny hjälm till madam igårkväll. Då vi kom hem sent igår så fick den inte provas att cykla med och då måste man bara göra det direkt på morgonen :-)! Även om det är 2 decimeter grus ute. Så även jag fick mig ett träningspass på morgonmkvisten genom att behöva putta på 3/4 av vägen..Underbart väder ute idag så det blir en promenad ner till Mvc, underbara vår!!!


Mysbesök,tandis & skatteåterbäring

2012-03-20 14:30:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Gud dagarna bara flyger förbi och det känns som jag inte hinner med något alls! Eller iallafall de dagar då Leah går på dagis, då det känns som jag precis lämnat henne på dagis innan jag ska hämta henne igen :). Idag fick jag och Kean finbesök av finaste familjen Paulin/Lundberg (Therese,Jonas&Hannah),det blev en lång promenad i 4 km spåret. Där var det ett tag sen man var kan jag ju säga, sisådär 7-8 månader sedan men förhoppningsvis så släpper den här dumma förkylningen och jag får klartecken av banrmorskan imorgon att få sätta igång ordentligt för då finns de inga bortförklaringar längre!

Snart ska skorpan som sagt hämtas och då väntar det lite lek här hemma innan karln kommer hem och tar över så jag kan sticka iväg till tandläkarn där tanden som jag tydligen har haft sönder lite grann ska lagas HUA(!). Men det är lika bra att få det överstöka så slipper man förhoppningsvis inte komma dit förrän om ett år igen. Har världens sprutfobi men har även fått lite tandläkarskräck efter att jag fått en tandläkartyrann när jag var yngre som inte respekterade min rädsla för allt som rör sprutor. Hon var anledningen till att jag bytte till den priva tandläkaren som finns i vårt område som är så otroligt duktig och proffsig men även har stor förståelse för min fobi. Japp jag känner mig trygg när jag är där bara den där förbaskade sprutan som gör att jag har ont i magen flera dagar innan..Tycker att den skulle ha försvunnit efter två förlossningar varav den ena som bestog av miljarder kanyler och allt därtill. Nej det känns faktiskt som den blivit värre efter de om jag tänker efter haha :) 

Från en sak till en annan, jag såg att en vän på FB hade fått reda på vad hon skulle få tillbaka på skatten så jag var snabb som bara den och loggade in för att se om hur mycket vi skulle få tillbaka. Jag vet att jag brukar få tillbaka en del då jag alltid ber min chef dra mer skatt men även att försäkringskassan drar lite mer än vad som behövs. Och som det ser ut nu och om det stämmer så ser det väldigt lovande ut och det känns så skönt nu när vi ska flytta och kommer att ha mer utgifter osv. 
Har du kollat? 






 


Rensning!

2012-03-20 07:43:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Här gick inte familjen upp förrän 07.00 imorse! Kean vaknade lite innan oss men vet dock inte när :) Han var vaken vid halv 6 och fick då lite mat för att sedan somna om. Nej som sagt jag har ingen om när,var och hur då jag sovit som en klubbad säl de få timmarna jag sovit. Ikväll så måste jag lova mig själv att gå och lägga mig efter "sons of anarchy" som slutar kl 22 för att sedan se Bigbrother reprisen dagen efter istället. Känner att kroppen behöver sömn (!)

Gårdagen bestod mesta dels av rensning av alla köksskåpen då det såg ut som h-vete efter att de varit här och tagit bort alla luckorna.

Nej jag hinner inte skriva mer nu, Kean skriker och Leah ska till dagis, bråttom bråttom!!!




Tjilivippen!



Mina två små hjärtan!

2012-03-19 10:16:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_8058 (MMS)

Mina två små hjärtan!


Måndag!

2012-03-19 09:13:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Ny vecka och en massa saker är inplanerade på schemat. Idag är Leah hemma som alla andra måndagar och för tillfället sitter hon och pärlar medan jag städar ur kökslådorna då lackeringsfirman kommer och hämtar alla luckor och lådor idag då de ska omlackeras och få nya handdtag. Så jag lämnar ett fräscht kök när vi flyttar ;) Har bara väntat på att få dessa omlackade i ja snart två år som ni vet och nu när vi flyttar blir de klara..
Ska höra med min karl om han ska träna ikväll men jag tror inte de då han har jätte ont i sitt knä och då hoppas jag på att vi kan åka iväg och införskaffa oss lite flyttkartonger. Lika bra att börja packa ner de saker som vi ändå inte kommer att använda nu när jag ändå håller på i exempelvis i köket.

Nej ska forsätta medan Kean sover och Leah pärlar, så att vi kan hitta på något roligare för Leah sedan!


AnnaS du undrade om jag hade ngt i 98-104 och tyvärr så används alla kläder i denna storlek av Leah för tillfället.




Ciao!







2 månader

2012-03-17 08:59:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Klockan 09.17 är det exakt två månader sedan jag fick min vackra son. Tänk att det redan gått två månader och det känns som om han alltid funnits här, kan inte tänka mig vår familj utan just honom, han gör vår familj komplett.
Han är en envis liten kille som gärna skriker sin vilja igenom, han är en riktigt morgonpigg liten prick som vaknar med ett leende som går från öra till öra. Leah är hans största favorit, han lyser upp som en sol så fort hon visar sig i hans synfält. Han har verkligen börjat testa rösten och "pratar" i ett nu.
Kean John Kembel tack för att du finns!









Inte lätt att ta skarpa bilder när händerna ska vara lite överallt just nu :) Helst är de i munnen såklart för nappen är absolut inte lika god som händerna.
Älskade skrutt!


















Ensamheten!

2012-03-16 21:44:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Barnen sover, Ken är 10 meter härifrån nämligen hos min bror och jag passar på att njuta av tystnade och ensamheten(!). Konstigt att man kan gilla det så mycket som man gör ibland, men det är så otroligt skönt att få vara 100% för sig själv. Inte ha någon blöja att byta eller göra ersättning eller leka med dockorna. Förstå mig rätt, jag ÄLSKAR allt det där men ibland vill man bara vara Anna och imorgonkväll är det tjejkväll för hela slanten och oj som jag längtat till vin och en massa massa tjejsnack :)

Nu har snickaren varit och kollat på badrummet och nu känner man verkligen att det närmar sig med stormande steg. Och det kommer att bli så otroligt snyggt! 
Nej nu ska det letas lite mer inredningsinspiration innan Bigbrother börjar :) 
Tips på bra inrednigssidor mottages gärna!!











Förmiddagsmys!

2012-03-16 13:17:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Nu är det inte många plagg kvar, gud vad roligt :)
Här har vi precis kommit innan för dörren efter en förmiddag i Alby tillsammans med Sanna & Vera. Det blev en massa lek på lekplatsen, kolla på kossorna och fåren och sedan avslutade vi det hela med lunch på Uddbygårds café. Tack tjejer för en supermysig förmiddag! Fick en massa frisk luft precis vad vi behövde efter alla äckliga sjukdomar. Kean är fortfarande hostig med det känns som allmäntillstånden är betydligt mycket bättre än igår så det är otroligt skönt. Sanna var en av dom som köpte en massa kläder på bloppisen och en del kom till användning på en gång efter lunchen och de satt som en smäck!

Nu börjar han vakna såklart bara för att jag och Leah har myst ner oss i soffan framför Alfonsfilmen. Kean är inte en sådan kille som gillar att mysa när han är vaken, för då ska man gärna gå runt och titta på en massa saker :)
Vid fyra tiden ska vi upp till huset med snickaren som ska utföra lite jobb innan vi flyttar in, för nu är det inte många dagar kvar tills vi får nycklarna! Som vi längtar!!


Nej nu får jag inte skriva mer, Kean ropar :)
Tjilivippen!














Bloppis!

2012-03-15 21:01:11 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..





Två tunikor strl 86
50:-




1 par mjuka jeans strl 86
1 par lila byxor i manchester imitation (använda 2 ggr) strl 86
20:-
2 par leggings (som nya) strl 98 & 92


2 par collagetröjor
20:-

Jeansklänning (som ny) strl 86
50:-


1 blommig sommarklänning (som ny) strl 86
1 stickad klänning (som ny) strl 86-92
Båda för 50:-


2 koftor strl 86
Båda för 30:-





Linne strl 86
Randig tröja strl 86
Lila "kofta" (använd 1 ggr)
Alla tre 20:-


PoP klänning strl 86
50:-


PoP skaljacka strl 86 (superfint skick dock har den blivit lite ljusare)
100:-
Finns även skalbyxor i strl 86.
Lila fleeceset strl 86-92
20:- 



Rosa regnställ strl 92-98 (jackan helt ny, byxa använd 1ggr)
30:-
Didriksson regnställ (jackan använd 2 grr) strl 80

50:-



Shorts strl 86
Tröja strl 86
40:-



2 vita tunikor (som nya)
Den vänstra är i strl 86-92
Den högra (Fix) strl 92 
Båda för 40:-



2 tunikor strl 86
20:-




Alla kläder är knappt använda och kommer från ett rök-och djurfritt hem. Om ni hittar något ni är intresserade utav är det bara att kommentera om vilket/vilka plagg som just du är intresserad utav.









Snart blir det bloppis :)

2012-03-15 13:42:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Kean somnade in ordentligt halvsittandes i vagnen vilket han inte gjort de senaste tre dagarna, så jag passar på att ta kort på alla kläder jag tänkt sälja. Så förhoppningsvis har jag tid senare och lägger upp allt så kan ni kika om det är något av intresse :) Kom på att jag har en del skor också som jag kanske ska lägga upp samtidigt?!


Ciao!


Sjukstatus..

2012-03-15 07:25:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Status denna morgon: Leah pigg som en lärka, jag har bara lite(!) ont i halsen och Kean mår bajs. Hosta och en massa snor. Tur att jag hade nässugen kvar så att jag kunde lätta på trycket i nosen på honom och nej han tyckte inte det var roligt men blev glad av att kunna få luft efteråt, En superbra uppfinning den där nässugen om ni frågar mig, har du inte en till din bebis köp en! 

Den här har vi och den rekomenderar jag verkligen!
 
Så idag blir det övervakning av skrutten så att han inte blir sämre för då måste jag åka in honom.

Håll tummar och tår för att han blir bättre nu mitt lilla hjärta














Såhär har Kean sett ut idag, japp typ hela...

2012-03-14 18:20:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0756 (MMS)

Såhär har Kean sett ut idag, japp typ hela dagen och snoret rinner å en massa hosta, stackars skrutt! Själv blir jag sämre jag med då halsen, huvudet och örat gör ondare för varje timme som går. Men jag har ätit varm soppa och flera koppar the. Jag ska banne mig inte bli sjuk, så de så!


Jag är inte gjord för det här

2012-03-14 06:07:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Min lilla snorgia kille somnade till slut och som han sov enda till tolvtiden då han bara fick lite käk och sov till halv fem. MEN där tog det stop han tänkte inte somna om och tyckte att allt var super roligt hmm japp han var den enda som tyckte att det var superroligt ska ni veta. Snäll karl som jag har så gick han upp lite tidigare så att jag kunde få dra mig då jag visste att Leah snart skulle vakna av grabbarna (alla vaknar av dom;)..Vid 05.30 har Leah legat i mitt rum ett tag och måste "bajsa", så då var det bara att gå upp och starta dagen 1 ½ timme tidigare än vad vi behöver (!) så ja det kommer bli en nap för mig (förhoppningsvis) idag. Nej jag är inte gjord för det här! Leah har skämt bort mig med allt för mycket sömn i två år :)

Nej nu ska jag se det positiva i det hela, dvs en extra mystimme med barnen och soluppgången utanför sovrumsfönstret. Håller även tummarna för att det inte blåser lika mycket idag för då blir det defentetivt en mycket längre PW än igår då vi höll på att blåsa bort.


Yes där bajsa lilla skrutten = ingenontimagendag



Ciao!














Tandläkaren

2012-03-13 19:57:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När vi lämnat Leah på dagis idag gick vi hem så att Kean kunde få i sig lite mat och sedan somna. Passade då själv på att sova lite då natten inte gav många timmars sömn. Blev tyvärr ingen dejt med Therese och Hannah idag men förhoppningsvis ses vi i helgen eller nästa vecka :)
När Kean vaknade vi halv tolv var han inte alls på topp så i med lite mat för att sedan åka ner till centrum för att handla lite till det ekande kylskåpet. Han sov allt som allt 30 minuter mellan 12 och 16 idag så det är en övertrött liten kille som inte kommer till ro nu plus att magen bråkar med honom idag bara för att vi sa igår "åh är det såhär att ha en glad och nöjd bebis som vi har haft den senaste veckan" tji fick vi. Därför blir det en tidig kväll för moi idag! Och så håller vi tummarna för att magen ger med sig för min lilla skrutt.

Imorgon är det onsdag och Leah ska på sitt första tandläkarbesök. Vi skulle gått förra veckan men eftersom skorpan var sjuk så fick tiden bokas om tills imorgon och japp det är en förväntansfull liten tjej vi har här hemma. Kortet som kallelsen kom på var med en ekorre på och det står på hennes lilla skrivbord :) Och för en tid sedan fick vi "Moa går till tandläkaren" av folktandvården som vi har läst X-antal gånger. Får se om hon tycker det var lika roligt när vi väl är där ;) Även jag själv ska undersökas och håller tummar och tår för att det ser bra ut, har ingen lust att laga tänder hua!


Nej nu skriker Kean igen, tjilivippen!














Frånvaro...

2012-03-13 07:32:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Ber om ursäkt för min frånvaro de senaste dagarna! Bättring bättring :)

Idag är det tisdag och det betyder DAGIS för skorpans del, som hon längtat och om jag ska vara ärlig ska det bli rätt skönt att "bara" ha ett barn i några timmar. Ge honom lite uppmärksamhet som han kanske inte riktigt får när skorpan är hemma. Ska förhoppningsvis träffa Therese och lilla Hannah idag, gå på lite promenad och prata bebis antar jag ;) MYS!

Nu är det dags att klä på barnen och mig själv så att vi kan börja vandra uppåt mot förskolan.


Njut av solen som strålat sedan halv sex imorse och förhoppningsvis hela dagen!
















ENERGI!

2012-03-12 08:02:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Uppdaterinngen har inte blivit av på hela helgen då schemat har varit fullspäckat. Fredagen avlutades vid halv tio då kroppen inte orkade hålla sig uppe längre, som alla andra dagar gick jag upp med barnen vi halv sju tiden. Fick även lov att väcka Ken ganska så tidigt då allt skulle packas, barn skulle få frukost, kläs på, packa och fixa mat. Glömde dock en otroligt viktig sak när vi packade alla saker och det var nämligen kemeran..
Som ni såg fick vår duktiga pappa en silvermedalj! När det allt började lida mot sitt slut var det äntligen dags att åka hem med två varma, trötta barn som hade varit så duktiga hela dagen. Ken släppte av oss hemma för att åka tillbaka en stund.

Vi fick trevligt Melodifestival-sällskap av Ida och Jonas & i år var det verkligen rätt låt som vann, var vad det jag sa ;) Kvällen blev inte alls lång och vi tokdäckade vid elva tiden. Sen ska ni få höra, det var Kens natt att ta Kean och jag vaknar vid femtiden på morgonen och blir arg då jag tror att ungen fortfarande inte vaknat då jag själv inte vaknat av honom vilket jag alltid gör. Så jag var tvungen att väcka Ken för att fråga om han vaknat för mat och ja de hade han tydligen en timme tidigare..Förstå att jag var helt slut att jag inte ens vaknar :) Plus att jag hade sovmorgon och sov fram till nio, japp en utvilad mamma och det var nästan en konstig känsla haha att ha en massa energi :)
Så det blev både en promenad i alby + styrka, promenad upp till Anna för att sedan på på loppis där jag fyndade massor! Blev även en tripp ner till alby med hela familjen för att hälsa på djuren :)


Inatt har jag fått sova otroligt mycket med plus att solen skiner och det ska bli varmt idag så energi är något jag verkligen har idag. Därför ska vi snart göra oss iordning för att möta upp Sofia,Aurora och Astor för lek utomhus. Får passa på när dom är hemma och lediga!

Ha en underbar dag i vårvärmen som det ska bli idag, nu ska jag ta hand om min lilla skrutt som bara pratar och pratar <3

















Leah fick stolt följa med upp på prispalle...

2012-03-10 16:35:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_4596 (MMS)

Leah fick stolt följa med upp på prispallen med pappa som fick ta emot en silvermedalj!


Rutinerna börjar arta sig :)

2012-03-09 20:08:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Båda barnen sover sedan en halvtimme tillbaka, lägenheten är storstädad och luktar rengöringsmedel, tacosen är uppäten och nu kan man inget annat än att luta sig tillbaka i soffan och bara njuta av att det är fredag! Kean kommer snart att vakna för lite mat och förhoppnigsvis somna om efter det, det har han gjort de senaste dagarna. Känns som om vi har hittat lite rutiner med mat, sömn och vakenhet. Jag är en person som ÄLSKAR mat och sovrutiner när barnen är små, men den här gången lovade jag mig själv att inte ha för strikta rutiner den första tiden som man inte får rucka på (japp sådan var jag med Leah). Men alla mår bra av rutiner även om man kan rucka på dom iblanad ;).
I skrivande stund så har Kean vaknat och fått sin ersättning av Ken och yes han somnade om bums! Så nu blir det mys med karln och ber till högre makter att Leahs dumma hosta vill ge med sig då hon är helt slut idag efter en jobbig hostig dag.

Mys och lite packning inför morgondagens tävlingsdag!











Medan Kean sover passar vi på att måla nag...

2012-03-09 11:29:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_7776 (MMS)

Medan Kean sover passar vi på att måla naglarna. Leah valde ljusrosa med rosa hjärtan! Lite pilligt men gulligt blev det.


Bigbrother & Melodifestivalen!

2012-03-09 11:01:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




ÄNTLIGEN fredag och jobbveckan är slut så snart får vi hem Ken för att mysa hela helgen, underbart!
Dagen började precis som vanligt med att Kean vaknade vid sex tiden och vill prompt upp, tur att jag däckade kvart i nio igårkväll :) Leah kom in till oss vid femtiden imorse och sov för en gångs skull till åtta, så jag hade en hel timme för mig själv imorse och varför inte kolla på Bigbrother reprisen då?! Japp jag kollar och har gjort det varenda gång det gått förutom den sista säsongen första gången BB visades på tv dvs för flera år sedan. Men eftersom det går way over min vakentid dvs 22.00 haha så tittar jag som sagt på reprisen klockan sju på morgonen. Kean somnade på mig där vid sjusnåret och han fick fortsätta att sova på mage brevid mig i soffan och som han sover när han får sova på mage. De andra dagarna har han fått sova i vagnen eller i sängen och har då bara sovit ngn timme men imorse sov han hela tre timmar, japp han älskar att sova på sin mage men självklart har jag uppsyn över honom hela tiden.

Vädret idag är inte det roligaste så Leah ville inte gå ut och leka i sandlådan som var planerat utan hon ville leka själv(!) i sitt rum. Det har hon inte gjort på hela veckan utan hon har varit en liten svans på mig och Kean somnade om efter att ätit så jag sitter faktiskt och njuter lite för mig själv medan tvätt- och diskmaskinen kör dagens ranson på disk och tvätt. Alltså jag tycker dessa går konstant, är det så hos er också?



Igår innan jag skulle gå på PW så laddad jag upp en ny playlist på Spotify med en massa nya låtar som gärna får vara i lite uppåt-tempo. Och en låt som fick komma in på listan var Loreens bidrag i Melodifestivalen dvs Euphoria, hon kommer vrekligen få min röst imorgon när den stora finalen är. Molly Sandéns låt är även den mycket bra men jag tycker inte att vi ska skicka en ballad och Dannys låt Amazing låter väldigt bekant eller? Så imorgon efter Kens tävling ska lördagsmys inhandlas för att sedan bänka oss framför Melodifestival eller jag iallafall då denna typ av program är väl inte Ken ett så stort fan utav..
Ska ni se Mello och vem/ vilka vill ni ska vinna?








Njut av att det är FRIDAY idag!
















Todster, Members & Campadre

2012-03-09 10:49:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Jag tipsade er för någon vecka sedan om Todster och sedan dess har jag lagt till två andra hemsidor som är super om ni frågar mig. Campadre och Members, dessa sidor har kraftigt rabatterade priser på en mängd kända märken men även på elektronik, resor osv. Så om ni inte redan har spanat in dessa sidor så gå in och kika, tror att ni kommer bli lika fast som jag blivit :) 







Leah är gift före mig

2012-03-08 20:32:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Även om natten varit underbar så har det varit full rulle sedan klockan sex imorse. Leah mår som sagt bättre men hostan tar otroligt mycket på hennes krafter och snoret bara rinner, skruttan! Kean har inte sovit många timmar idag men varit glad ändå tack å lov :)
Vi klädde på oss imorse och tog bussen ner till centrum för att Leah skulle få göra sin biblioteksupplevelse. En massa böcker hittades och lästes i deras myshörna, men roligast var ändå att kika på de stora barnen som var från någon förskola. Fyra böcker och två filmer fick följa med oss hem då vi redan tittat på alla bra filmer nu under sjuk veckan. För att slippa åka hem igen direkt så fick Leah äta hamburgare medan jag tog en dricka och till Leahs stora förvåning så kom hennes Anton och hälsades på oss. Han har varit bort rest i 2 ½ vecka och som dom längtat efter varandra! Så fort vi gick ifrån maten höll de varann i handen under hela tiden som vi var i centrum och man såg verkligen lyckan i deras ögon. Japp Anton och Leah gifte sig för några veckor sedan när vi var hemma hos dom och om man frågar Leah så är dom gifta och hon är (ibland) kär i Anton <3.


Efter att jag väl fått i mig min lunch hemma så satte jag och Leah igång för att baka sockerkaka med hallon. Kean satt i gungan och tittade glad som en sol innan han somnade där i. Allt gick jätte bra med kakan tills jag kom kollade antalet grader som kakan skulle vara inne på..200 grader och jag kollar på ugnen som kakan står i hm 225, nej den blev inte lyckad. Om det är något jag kan så är det att baka men inte idag tydligen.
När Ken kom hem så bestämde han sig för att inte träna idag så då stoppade jag ner lilla rumpnissen som vaknat efter 10 minuters sömn i gungan i vagnen och tog en lång powerwalk med härligt pumpande musik i öronen. Helt slut när jag väl kom hem men gud så skönt det att få gå av sig lite! Så nu ska jag göra mig iordning för jag håller på att somna sittandes i soffan av utmattning fast på ett skönt sätt :)




Imorgon är det den bästa dagen på veckan, åh vad jag längtar!















Thursday all ready?

2012-03-08 08:00:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Att det redan är torsdag är galet men gud så skönt! Leahs har idag ingen feber alls och är nu "bara" snorig och hostig men även hostan har blivit bättre. Så nu kan vi verkligen säga att vi är på bättringsvägen och en sak som man märker på henne att hon är bättre är att den där förbaskade trotsen är tillbaka och det känns som hon tar igen för de här dagarna som varit sjuk och inte orkat trotsa :)
Natten har varit helt jäkla underbar! Kean somnade vid sjutiden igår, vaknade vid åtta för lite extra käk och sov till tolv för lite mat å sedan somnade han om bums. Han sover sedan till fyra och vi går upp vid sex å sedan en timme tillbaka sover han igen. Men det konstiga är att jag känner mig mer trött idag än vad jag brukar fast det är väl för att kroppen inte är van men så mycket sömn :).
Sitter och funderar på vad vi ska göra idag, känner för att komma bort från den här förbaskade lägenheten. Men allt jag kommer på kostar bara en massa pengar och vi ska ju spara så mycket pengar som det bara går just nu så jag får klura lite till och försöka komma på något som inte kostar så mycket pengar. Tips?












Bloppis?

2012-03-07 12:41:21 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..





Jag funderar på att ha en liten bloppis om det är någon som är intresserad?
Det mesta är tjejkläder samt ytterkläder i 86/92 så om ni är intresserade skriv till mig så lägger jag ut bilder och pris :)









Underbara småbarnsliv! Min nytvättade tröj...

2012-03-07 11:58:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0544 (MMS)

Underbara småbarnsliv! Min nytvättade tröja är inte så ren längre, tack Kean <3


Tvättdag!

2012-03-07 09:04:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





God morgon denna soliga men kalla onsdag!
Här har natten varit så otroligt mycket bättre efter att vi fått i Leah lite medicin igårkväll så släppte det värsta. Keans mage gav efter igårkväll och efter lite kämpande släppte proppen. Man såg verkligen på honom hur avslappnad han blev efter det och imorse hade han bajsat igen (!!!!) Men det är en morgonpigg liten grabb jag har inte som sin syster inte. Läste nyss de allra första inläggen på den här bloggen och from att Leah var lika gammal så sov hon nästan hela natten kanske bara ngt uppvak..hm varför kan inte han ha fått den egenskapen?!...Men inatt så vaknade han vid tvåtiden och vad jag tror är hungrig men han tramsar i sig halva flaskan och somnar sedan glad om. Nej hungrig var han då inte! Men eftersom han vägrar att ta nappen vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Han kräks nästan när man stoppar in nappen i munnen på honom..Japp han är helt tvärtom om jämför med Leah som man knappt fick ut nappen ur munnen.

Snart så ska jag börja packa ner alla handdukar och lakan som ska tvättas uppe i tvättstugan, mycket skönare att tvätta sådana saker där upp då tvättmaskinen är gigantisk och så finns det torktumlare och då blir handdukarna så där mjuka och sköna. Inte sådär hårda som dom blir i torkskåp som vi har här hemma. Jag har ju lite bacillfobi och vill få bort allt nu när det börjar vända med Leahs sjukdom.

Nej om man ska börja så att vi kommer i tid :)
















Hemma igen..

2012-03-06 13:05:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är vi hemma sedan en timme tillbaka och jag har en liten skrutt som är övertrött och inte vill somna och en liten sjukling som INTE vill ta sin hostmedicin. Fick nästintill "brotta" ner henne för att få i henne hälften och det lilla hon fick i sig kom upp igen. Så nu ligger hon i soffan utan medicin i kroppen och tvättmäskinen går på högvarv, har man inte jobb som ser man till att skaffa sig det helt enkelt. Leah har varit en baddare på att ta mediciner förut men nu är hon väl mer medveten och stark som in i bomben. Inte ens den nya glassen som hon fick välja i affären lockade hmm då har hon verkligen bestämt sig.

Nej nu fick barnvagnen flytta in i vardagsrummet med Kean i, klarar inte av att höra han skrik mera så då är det bättre att vagnen får flytta in hit. Tack för tipset mamma!
Han är så konstig Kean, igår var han en glad liten prick när han var vaken och det var inga som helst problem att somna alldeles själv i sin säng och som han sov också flera timmar i stöten. Och nu idag var han i ju för sig glad när han har varit vaken men helst vill han hänga på armen men att sova i sin säng nope den gick han inte på idag...Underbara smårbarnsliv ;)
När han har somnat ska jag mysa ner mig i soffan brevid Leah, får passa på när hon är sjuk för då vill hon verkligen gosa sådär som hon gjorde när hon var mindre.























Ont i mammahjärtat!

2012-03-06 08:20:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Hela familjen tokdäckade tillsammans i vår säng vid halv nio igårkväll eller ja Kean sov i sin säng (KORS i taket!). Sedan har natten varit otroligt jobbig för skorpans del, hög feber och en extrem hosta. Så nu har tid på vårdcentralen bokats och för en gångs skull fick jag prata med en otroligt trevlig sjuksköterska som gav oss en läkartid så vi slapp sitta på den öppna mottagningen med Leah och framför allt med Kean med alla äckliga baciller som florerar runt i dessa väntrum. Om man inte var sjuk innan blir man det garanterat på dessa öppna mottagningar usch..Så jag ska passa på att förbereda allt innan jag väcker barnen så att vi kan klä på oss och åka ner. Dessa dagar är jag överlycklig att vi köpte en vagn som kan göras till syskonvagn så mitt största hjärta slipper gå nu när hon är så dålig.

Hoppas att ni får hålla er friska!

Just det vad tycker ni om den nya designen? Kände att Kean skulle få komma med han också :)

















Fixar lite med bloggen som ni kanske märke...

2012-03-05 12:59:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_5046 (MMS)

Fixar lite med bloggen som ni kanske märker! Passar på när barnen sover :-)


Min lilla sjukling...

2012-03-05 11:54:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Det tog superlång tid för skorpan att äta upp sin lunch och det brukar gå i ett nafs när hon får fiskbullar och couscous men inte idag. När hon sedan kommer ut efter att hon tvättat sig och säger att hon fryser kände jag på hennes panna och den kändes varm. Tempen visade 38,7 så det var inte så konstigt kanske, vi som lyckats hålla oss undan alla sjukdomar som gått men nu har den tyvärr kommit till vår familj med. Så efter en alvedon så hann jag knappt sätta på filmen Bilar innan hon hade somnat skruttan! Så det blir en väldigt lugn dag idag. Ken får åka till min pappa efter hans träning för att bunkra upp med lite nya barn filmer, då vet jag två som blir glada här hemma ;)


Hoppas att ni får hålla er friska!













Effektiv måndag so far

2012-03-05 08:32:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaha så var det måndag igen! Hoppas på att den här veckan går lika fort som förra veckan för då är det en veckan närmare huset :) Den här veckan tänkte vi fixa lite flyttkartonger så att vi kan börja lite smått att packa de saker som vi verkligen behöver den kommande tiden. För jag vet att eftersom vi har två små smurfar här hemma så kommer det ta allt längre tid än vad man tror och vips så är inflyttningsdagen här och då står man där halvfärdig :). Så tips på vart man kan köpa bra och billiga flyttkartonger mottages gärna :)!

Nu på förmiddagen har vi varit effektiva Leah och jag då vi både har hunnit duscha, tagit en promenad upp till Ica för att panta alla burkar och flaskor för att sedan ta en snabb visit till centrum för att handla Minfomdroppar till Kean. Den sist nämnda har hållt mig vaken halva natten igen (morr!) förstår inte varför men han vaknar fly förbannad dvs skrika utav bara h-vete för att sedan ligga och knorra halva natten. Så efter längtan till huset så kommer längtan till sov/matrutiner...


Nu ska jag försöka få i min hostande lilla tjej lite lunch innan vi ska pyssla lite!












Trapp-inspiration

2012-03-04 19:53:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgens sista dag och det känns som det var torsdag igår då helgerna går förbi utan att man känner att man hinner njuta fullt ut. Känner du igen dig?


Nu är allt klart med huset iallafall då besiktningen såg bra ut. Så den första april får vi nycklarna till vårt nya hem. Åh det känns så otroligt spännande att få ett hem som är bara vårt. Just idag är det inspiration till trappan som jag söker efter. Jag kunde inte sova inatt och kom på hur jag vill ha det, svart/vit såklart och väldigt enkel dvs inga krusiduller.

Vår trappa liknar denna men vi måste ha en överliggare då vi har öppet i trappen (inget tak som man kan fästa spjälorna i. Så tänk er denna fast med vita spjälor och svart överliggare, gärna lackad svart om ni frågar mig :) Ett senare projekt är att även trappstegen blir svarta eller vita men det är som sagt ett senare projekt!



(bild tagen från http://inspirationsdesign.blogg.se)






Nu ligger båda barnen och sover så jag ska passa på att njuta lite av lugnet tillsammans med mitt största hjärta.
















Städsöndag så det står härliga till! Men L...

2012-03-04 17:23:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_3076 (MMS)

Städsöndag så det står härliga till! Men Leah ville vara katt så jag målade henne och hon målade mig som ni förhoppningsvis ser ;-)


Nu går vi till mitt jobb för att bjuda på ...

2012-03-02 10:51:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


img_1298 (MMS)

Nu går vi till mitt jobb för att bjuda på lite fika och charma tanterna :-)


Vila i frid

2012-03-02 09:20:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




De senaste veckorna har varit otroligt tunga på ett konstigt vis..Fick reda på att min första stora kärlek i livet var den kille som avlidit i en snowboardolycka i fjällen. Jag har själv inte haft någon kontakt med honom de senaste åren men så fort vi träffats någonstans så har vi alltid hälsat och även pratat lite. Idag är dagen då han ska begravas så det känns som en otroligt tung dag idag. Kan tyvärr inte medverka på själva begravningen då jag har Kean men jag hoppas att han vet att jag tänker på honom.
Han var en sådan otroligt fin människa som var underbar mot allt och alla. Han fick mig att tycka om mig för den jag var när jag var i en jobbigt period i livet. Jag kommer tänka på alla saker som vi gick igenom under tonåren. Alla nätter jag smög ut på sommaren och han kom å hämtade med sin moppe eller den gången då vi var på fest och jag drack på tok för mycket var han där och tog hand om mig.  Oavsett vad som hände fanns han alltid där vid min sida. Så det är med en otroligt stor sorg i mitt hjärta jag måste säga farväl och hoppas att vi ses igen.




Pontus Hellberg
*1987 05 02
+ 2012 01 29


















Toppar och dalar

2012-03-01 09:27:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






När Kean för en gångs skull inte har ont i magen utan sover  förutom att vakna för att äta tror ni inte då att jag har en stor skatt som vaknar vid 4(!!!!) och somnar inte om...Den senaste veckan har hon vaknat runt halv sex tiden vilket i sin tur resulterar i att hon måste sova en stund på dagis och är sedan supertrött på eftermiddagen/kvällen och tokdäckar vid sju..
I vanliga fall brukar hon vakna tidigast sju, inte behöva vila på dagen, pigg på efm/kväll och somnar runt åtta halv nio. Så idag har vi en galet trött mamma, en övertrött liten bebis som inte kan koppla av och bara sova och jag lämnade en tjej som var vääldigt trött. Tröttheten har jag klarat av de senaste sex veckorna men nu börjar det att ta ut sin rätt på mig...Illamående, lättirriterad och humörsvängningar som inte går att beskriva med andra ord än enorma toppar och dalar. Just nu känns det dock som att det är väldigt många dalar..

Snart väntar påklädning och en tripp ner till centrum då vi ska mäta och väga min lilla rumpnisse. Men är det inte typiskt att han precis kommit till ro och somnat bara för att vi ska gå snart?! jaja inte mycket man kan göra åt det..


När vi kommer hem är det dags att packa väskan till skorpan som ska få sova hos farmor och farfar inatt (vilket hon verkligen ser fram emot!) Imorgon ska de åka iväg för att gå på Leahs favoritställe nämligen leklandet (Kaatach). Så skönt att hon får lite egentid, 100 % uppmärksamhet och bli ompysslad, känns som om hon behöver det mitt lilla hjärta. Oavsett hur mycket man försöker så känner man att man inte riktigt räcker till alla gånger och då är det tur att hon får göra liknande saker för att som sagt få 100% .
Resten av vår familj tänkte passa på att göra saker som Leah inte tycker är så roligt dvs gå i olika byggaffärer för att i lugn å ro titta på allt som kan tänkas behövas till det nya huset och imorgon väntar besiktningen av det nya huset Håller tummarna för att det inte är några stora anmärkningar!



Hoppas att ni får mer sömn än vad vi får för tillfället och att ni får en underbar dag!




















  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu