Tine K Home

2012-02-29 20:57:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Ja jag är just i drömmarnastad när jag kikar runt på olika sidor för att hitta lite inspiration till huset. Och som ni alla vet har vi bestämt oss för att ha vitt & svart som en röd tråd i hela huset och vad passar inte då bättre med att drömma sig bort bland alla superfina TineK Home saker som finns! Hade jag haft pengarna skulle jag gått bananas från detta underbara märke. Här har ni lite fina saker som mer än gärna få flytta in i vårt nya hus :)


Mugg Rand Svart
Pendel Vit XL inkommer aprilKudde Rand 60Kudde Randig GråFåtölj Tine K Home Brickbord med vita benKeramikskål Large Svart

(bilder lånade från blackballoon.se)

























VÅRKÄNSLOR!!!

2012-02-29 15:27:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_4973 (MMS)

VÅRKÄNSLOR!!!


Underbart!

2012-02-29 07:17:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Solen stiger sakta upp och himlen är alldeles lila,rosa,gul och orange, så otroligt vackert! Och igårkväll efter middagen var det fortfarande "ljust" ute det riktiga mörka mörkret kom inte förrän vid sju tiden. Det betyder att det blir ljusare för varje dag och det är helt underbart, tänk snart är våren här som jag längtar!
Natten har varit helt underbar, Kean tokdäckade vid halvåtta igårkväll efter att han sovit max 2 ½ timme på hela dagen, sedan vaknade han vid halv elva, halv två och fyra. Men vid fyra tiden fick han inte ny mat utan nappen som han har börjat ta nu och somnar om på en gång. Så idag är det en utvilad mamma och oj tänk vad lite sömn kan göra för själen och humöret :)

Nu vaknade Kean och Leah ska göras iordning för dagis, Tjilivippen!
















Maria-dagen

2012-02-28 17:47:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..







Hipp hipp HURRA på vår namnsdag! (& stort GRATTIS till er andra som delar samma namn som oss)

























tjockisbrallor

2012-02-28 14:43:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Gjorde just något som jag inte skulle ha gjort! Provade mina brallor som jag kunde ha innan jag var gravid och nej nej nej jag kunde absolut inte få på mig dom. Jaja det har bara gått sex veckor sedan skrutt kom men jag kom inte ens i mina tjockisbrallor. Med de menar jag att de var galet stora på mig innan men även under graviditeten kunde jag ha dessa men inte nu...Har lagt på mig som mest  från naveln till knäna fy tusan! Nej så nu välkomnar jag powerwalks, styrketräning,löpning och inom snar framtid MMA:n in i mitt liv och självklart den tråkiga med välbehövliga kolhydratsfattiga maten. Dags att komma iform från och med idag..






Positiv,positiv,positiv

2012-02-28 11:59:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det som om han skrattar mig rätt upp i ansiktet min lilla rumpnisse! När jag väl "accepterat" att jag får vara nöjd med en 20 minuters powernap och börjar fixa lite med saker medan jag lägger ner honom i sängen. Tror ni inte att han somnar och ser så otroligt nöjd ut! Och här sitter jag "pigg" med min lunch och känner mig snuvad på lite mer sömn. Men så är det med de där små liven, de sover hela dagarna man själv inte kan sova och är vaken de dagarna man verkligen kan passa på att sova, eller att det aldrig slår fel att de alltid vaknar när man ska äta. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet man bestämmer sig för att äta de slår alltid upp sina vackra små ögon vid första tuggan ;-)




Nu ska jag sluta vara bitter och försöka se allt med de positiva glasögonen! Skulle vilja gå ut på en promenad för att rensa hjärnan lite och nu verkar det som om Kean vaknar igen efter en tio minuters powernap så det får nog bli en promenad så att han verkligen får sova! Håller tummarna att den värsta snön har smält bort och att solen pressar sig fram mellan molnen.


Hoppas att ni har era positiva glasögon på er och inte är lika bitter som en annan!





















Trodde jag skulle få sova idag medan Leah ...

2012-02-28 11:20:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_7078 (MMS)

Trodde jag skulle få sova idag medan Leah är på dagis. Men Kean hade tydligen tänkt annorlunda.. In your face morsan!  Är hans uttryck till mig känns det som..


Vill inte ha måndag!

2012-02-27 08:25:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Otroligt trött mamma, otroligt trotsig 2 ½ åring samt en bebis som knappt sovit sedan tre inatt pga magen. Så idag handlar det bara om att överleva dagen, tjillivippen!













How to kiss a frog!

2012-02-25 22:43:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Var inne på kidelin.se och hittade dessa underbara kläder!

Dessa är från märket:
How to kiss a frog
How to Kiss a Frog - Glenda Blouse Powder i gruppen Varumärken  / How To Kiss A Frog hos Kidelin (glendablousepowder-2r)
How to Kiss a Frog - Metti Dress Bubble i gruppen Varumärken  / How To Kiss A Frog hos Kidelin (mettidressbubble-2r)
How to Kiss a Frog - Elena Dress Butterfly i gruppen Varumärken  / How To Kiss A Frog hos Kidelin (elenabutterfly-2r)
Tänk er skorpan i dessa!
Skulle vilja ha nästan allt från detta märke, så otroligt fina kläder.


Var även inne på meinto.se och föll för dessa klänningar som det sedan visade sig till min stora förvåning komma från butiken Floralin&Junior där ingen mindre än Sofia (Astor&Auroras mamma) jobbar. Har inte varit i deras butik ännu men jag sa senast att jag bara måste ta mig in till NK för att titta på alla underbart fina kläder dom har där! Leahs underbara dopklänning kom även från denna butik och jag bara älskar den <3




Märke: Powell Craft


Märke: I love gorgeous





Hittade den här supersöta vårjackan på kappahl.se



Brukar egentligen inte vilja sätta på Leah jeans mest för bekvämlighetens skull men dessa är inte bara fina ut ser riktigt sköna ut också. Även dessa är från kappahl.





















Jakt på inspiration till huset!

2012-02-25 21:56:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Oj idag har det varit full rulle hela dagen sedan klockan sex imorse då mitt minsta hjärta hade jätte ont i sin lila mage. Men med mammas små knep så kom de dumma gaserna ut och han kunde till slut slappna av och gosa i soffan. Tyvärr väckte han sin syster som skulle behövt sova två timmar till och vi försökte få henne att somna om i sängen tillsammans med Ken men hon ville hellre komma ut till mamma och lillebrorsan (som hon kallar honom) och gosa! Kean somnade om så jag och Leah hade mysmorgon med en lång mysig frukost samtidigt som vi tittade på "Tjorven & mysak" på datorn. Tackar vi youtube för, för har man inte filmen hemma så får det blir där och eftersom Skrållan är skorpans senaste favorit så var det en överlycklig liten tjej som åt upp sin frukost utan att blinka :).

När grabbarna väl kom upp så var det bara att fixa oss iordning för att åka och kolla på kakel, trappräcke, tapeter osv. Mycket att tänka på men OJ vad roligt det är, kliar verkligen i fingrarna nu vill jag lova! Har hittat superfina tapeter till vårt samt Leahs rum. Jag hittade en superfin till Keans rum med men Ken la in sitt VETO då han inte vill att han ska ha en tapet som ser ut såhär:





Men oj vad fin den är om ni frågar mig :)
PIP collection "dots"

Liknande den här ska vi ha i vårt rum på en vägg:



rusta

Har hittat en underbar från Manolo Canovas men hittar dock ingen bra bild.



Och den här ska Leah ha på en vägg:


PIP collection

eller kanske något som liknar den här:





Rusta




Badrummet kommer att få stora vita blanka plattor på väggarna och svartmetallic på golvet. Alla andra väggar kommer att vara vita,vita & vita ;)
Japp nu ska vi gå all-in på svart/vitt tema i hela huset och det kommer bli så otroligt fint!

Nej nu ska det letas efter mer inspiration, ha en underbar kväll! 














Nope han var inte på vår sida idag. Han sk...

2012-02-24 18:11:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_5828 (MMS)

Nope han var inte på vår sida idag. Han skulle absolut INTE sova. Men när pappa å syrran drog iväg kröp vi ihop i soffan och kunde äntligen somna. Om han gått upp i vikt? Ser ut som det iallafall, min gosiga lilla rumpnisse!


Älskade skorpan redo för bakning & hon bli...

2012-02-24 12:54:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_4493 (MMS)

Älskade skorpan redo för bakning & hon blir bara bättre och bättre på det där med att baka bullar. Blir nog en liten baktjej av henne med. Leahs underbara förkläde har tant ida gjort och det ska alltid vara på när det ska bakas!


Veckans bästa!

2012-02-24 08:51:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Veckans bästa dag är här, UNDERBARA friday!
Vet inte varför jag tycker att just fredagen är bäst men jag tror att det kan bero på att alla runt omkring är något gladare bara för att det är fredag och folk inväntar helgen.
Fredag vilket betyder ledig dag för oss idag och bullbak står på schemat. Får bara hålla tummarna för att Kean är på vår sida idag annars får han hänga i bärselen, för bullar ska vi bara baka idag!

När vi var i centrum igår så såg jag att min älskade affär TYR hem&kök hade stor utförsäljning som börjar idag, å ja det kliade rejält i fingrarna. Men det får vara ett test för mig då vi bestämt att vi ska spara så mycket pengar som möjligt denna månad då flytten närmar sig...

Nu ska det tydligen spelas fiskspelet samtidigt som Kean vägrar sova, underbart!





Ha en underbar FRIDAY!






 







Om ni ser eller möter en barbamammaliknand...

2012-02-23 12:32:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


img_8152 (MMS)

Om ni ser eller möter en barbamammaliknande varelse dragandes på en  barnvagn i Tyresö kan ni vara lugna, det är bara jag som försöker bli av med några kilo fett!


Bebisar för hela slanten!

2012-02-23 10:49:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Denna torsdag har än så länge handlat otroligt mycket om bebis och inte vilken bebis som helst utan vår nästa tronarvinge, en liten prinsessa! Och inte nog med de fick jag ett glädjande samtal från Ken som berättade att våra vänner som har haft ett otroligt jobbigt år väntar en liten bebis i juni. Kan inte vara lyckligare för deras skull!
För att inte tala om vad jag har glömt att gratta här på bloggen. Min vackra vän Therese och hennes Jonas fick en liten Hannah den 4 februari ett stort GRATTIS till er mina vänner!












God morgon!


Idag har han inte alls varit förbannad på sin mamma, han vaknade nämligen själv vid halv åtta och sken upp som en lite solstråle. Vädret var hemskt när vi gick till dagis, regn blandat med bomullsliknande snöflingor. Så typiskt eftersom jag planerat att ta en lång powerwalk efter vi lämnat Leah på dagis. Fick bli att gå hem istället och ta en efterlängtad dusch, men till min förvåning när jag kom ur duschen var att solen trotsat regn/snömolnen och trängt sig igenom. Så nu finns det inget som hindrar oss att ta vår efterlängtade promenad men den får vänta en liten stund eftersom Kean somnade själv (!) i soffan för en liten stund sedan och nej jag har inga som helst planer på att väcka honom. Utan jag får helt enkelt vänta ut honom, inte mig emot egentligen sitter gärna en stund för mig själv och bara njuter.





Ha en underbar dag!










I en timme har han varit fly förbannad på ...

2012-02-22 10:47:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


img_7058 (MMS)

I en timme har han varit fly förbannad på mig. Supertrött liten kille som inte ville ligga på bröstet eller i sängen eller i bärselen eller i babysittern. Nu passade det tydligen att ligga på bröstet så stortstädningen och alla viktiga samtal får vänta någon timme. Han har en vilja av stål precis som sin stora syster, tror även att han är förbannad på mig för att jag väckte honom imorse också, tji fick jag med andra ord!


Sov gott...

2012-02-21 08:41:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Det positiva med att Kean hållt mig vaken hela natten är att vi för en gångs skull kom i tid till dagis! Leah var överlycklig att få leka lite extra på dagis för som hon har längtat dit. Kean somna som vanligt i vagnen så nu har jag proppat i mig två alvedon för huvudvärken och tänker passa på att SOVA. Tyvärr tror jag att han kommer att vakna så fort jag somnat, brukar vara så men men man kan alltid försöka. Så om ni vill nå mig inom den kommande timmen får tyvärr vänta tills jag sovit klart för jag kommer ha min telefon avstängd. För är inte de typiskt att telefonen också ringer när man precis somnat..


Sov gott!














Färdigt!

2012-02-20 20:34:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu äralla pappren är påskrivna, så ni kan nu kalla mig (oss) husägare! Åh är så otroligt glad att det känns helt overkligt. Tänk att vi äntligen har skrivit papper på ett hus, nej går nog inte att beskriva lyckan :) En som också blev jätte glad av nyheten var skorpan. Men som blev lite ledsen ikväll och vi frågar henne vad det var varpå hon säger: - Jag vill sova i nya stora huset! SÖTNÖT


Så nu är det mycket som ska planeras och inte minst packas men inte mig emot! Nu är det bara hunden som saknas så är vi en riktig Svensson familj med barn,radhus,bil :)


















Mitt stora lilla hjärta njöt av ensamtiden...

2012-02-20 10:03:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_2843 (MMS)

Mitt stora lilla hjärta njöt av ensamtiden igår och framför allt fotbadet :-)


Många bollar i luften

2012-02-19 21:00:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Dålig uppdatering just nu men om jag får ursäkta mig själv så har vi ganska så många bollar i luften just nu och tankarna är inte riktigt fokuserade på just bloggen tyvärr. Mer kan jag inte säga förutom att jag vill att ni får gärna hålla en extra tumme för oss imorgon så lovar jag att ni får reda på vad ni hållt en tumme för hela dagen imorgonkväll, that's a promise!


Som ni alla vet har mitt minsta hjärta haft extremt ont i sin lilla magen den senaste tiden och har haft en väldans problem med att bajsa. Så jobbigt att jag har varit nära att åka in med honom för hans smärtor. Men när jag var hos BVC häromdagen berättade jag att hans problem fortsatt och var desperat av hjäp och som den bästa bvc-tant jag har så fick rådet att prova ytterligare en ny ersättning (har haft 4 olika tror jag nu) nämligen NAN HA+ som tydligen ska vara för barn som är extra känsliga/allergi. Så den inhandlandes väldans snabbt och vi började med den igår och på kvällen kom det äntligen å så harmonisk min lilla kille blev. Man såg verkligen på honom hur smärtan bara försvann, en enorm sten släppte från mammahjärta ska ni veta. Och idag mitt på dagen tror ni inte att han bajsar en gång till utan ett minsta skrik (av smärta som han gjort tidigare) + att han har inte sedan han föddes bajsat 2 dagar i rad. Som det känns just nu så är denna ersättning+bröstmjölk+magdroppar+minifom gjort susen för mitt lilla hjärtats mage. Så nu håller jag alla tummar och tår att det vänder nu och att han får mår bra!

Nu på kvällen mådde Ken inge vidare utan lade sig för att vila efter middagen och för Kean var det dags för att sova. Så när grabbarna somnat förberedde jag och Leah fotbadet som vi fått låna av min snälla svärmor, självklart fick vi turas om fram och tillbaka med att ha våra små fötter där i (det beövdes för min del!!) Fotbadet avslutades med att tånaglarna målades så nu har vi fina fötter skorpan och jag,
kvalitetstid med mitt extremt trotsiga lilla charmtroll! Det behövde vi två <3



Nu väntar Bigbrother premiären och ja jag vet att jag kommer bli besatt oavsett hur dåligt det är, jag vet bara de :D



Ha en fortsatt underbar söndag så lovar jag att höra av mig imorgon!













Todster.se

2012-02-17 20:38:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Igår fick jag en inbjudan via en blogg till Todster som är helt underbar för oss föräldrar. Todster.se är en sajt som innehåller barnprylar, till starkt rabatterade priser. Hur perfekt är inte det?

På söndag slår de upp portarna för resten av världen men om ni som läser vill gå in för en liten smygpremiär kan ni registrera er och ange: [email protected] som personligkod så blir du godkänd direkt plus att jag får en liten bonus för alla som just registerar er via mig, winwin eller hur ;)!?!
 










Lite bilder

2012-02-17 12:53:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Som ni kanske förstår så hinner man inte riktigt med allt som man vill hinna med nu när allt är så nytt. Så jag passar på nu medan Kean sover och Ken är med Leah och kusinerna från Göteborg och åker skridskor på vår spolade is här i området.


För några veckor sedan var vi nere på allmänheten där Leah fick prova på att åka skridskor för första gången i sitt liv. Jag och Kean stod på sidan av å kollade på medan Leah & Ken "åkte".


Efter skridskoåkningen åkte vi hem till Anna & Richard för att åka pulka på deras baksida. Självklart avslutades åkningen med korvgrillning



Och i måndags hade vi en riktig mysdag jag & barnen. Leah var inne i sitt rum en lång stund och när jag kommer in för att titta på vad hon gör så möts jag av denna sötnos!

-Hej då mamma, nu går vi till fären och handlar mjölk!



Vi gick samma dag och hämtade babygymet till båda barnens lycka :)


Syskonkärlek
















Klockan är tio och vi har fortfarande pyja...

2012-02-17 10:11:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_8283 (MMS)

Klockan är tio och vi har fortfarande pyjamas och frukosten står kvar på bordet. Vi har en riktig mysfredag med en pappa som är ledig dagen till ära! Vi ska gosa, mysa och njuta av att få vara tillsammans <3


Sömn handlar mitt liv om just nu...

2012-02-14 08:12:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Tänk att dagarna just nu baseras på hur mycket sömn man får på natten. Men jag är en sådan person som behöver mina åtta timmar sömn för att vara pigg och alert å framför villig att hitta på saker. Så ni förstår när man har varit halvt vaken från två i natt att man inte är på bästa humöret och inte har någon som helst lust att hitta på något även om listan är enorm...
Natten till igår somnade min lilla skrutt  själv i sin säng vid sjusnåret efter bad, mat och "lek".Han vaknar inte förrän halv 1 (!!!) för första målet och somnar direkt om och sover tre timmar, käkar och somnar om. Så när han vaknar vid sexsnåret pigg som en lite lärka även jag pigg. Sedan somnade han själv varje gång han skulle sova och sov nästan hela dagen förutom när det vankades mat. Så jag och Leah hade energi för ett helt kompani så vi storstädade, handlade, förberedde midagen, lekte, pysslade osv. Han fortsatte sova fram till middagen då han käkade och somnade först om men vaknade och då var det förstört. Han skrek,skrek,skrek tills jag gav upp, gick in i duschen med honom (gjorde om våra nattrutiner igen) och tjoffa i han lite mer mat och tillslut somnade han vid halv tio snåret. MEN som sagt sovit oroligt hela natten och fortfarande orolig..Så mitt uppdrag idag är att få honom tillbaka i sovmode idag.

Ja som ni förstår så handlar mitt liv just nu om sömn,pumpa,mata,byta blöja för att sedan orka göra allt min två ½ åring vill hitta på. Japp omställningen (som jag inte känt av förut) börjar komma ikapp mig nu..


















Lika som bär?

2012-02-13 07:58:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


                           

När jag tog kortet på Kean igår fick jag för mig att jag sett den där minen förut men kunde inte riktigt sätta fingret på när, tills jag gick in på mammas hemsida ( http://www.pepperonis-boxer.com ) och hittade det här kortet. Så ja även jag får erkänna att de är rätt lika :)
Eller vad tycker ni, tycker ni att de är lika eller är jag helt ute och cyklar?



                




















Här har vi vaknat före syrran, så vi passa...

2012-02-13 07:00:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_1044 (MMS)

Här har vi vaknat före syrran, så vi passar på att mysa lite i sängen så att vi inte väcker henne :-) hoppas att hon vaknar snart så vi kan mysa alla tre i soffan framför Bolibompa och få äta frukost, är super hungrig!


Han "skötte" sig till klockan tre inatt. H...

2012-02-12 08:31:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_2702 (MMS)

Han "skötte" sig till klockan tre inatt. Han käkade då och somnade om men vaknade av att jag smög ur sängen för att gå ut å pumpa så att han inte skulle vakna, men det gick ju käpp rätt åt...Han somnar sedan inte om förrän halv sju när jag satte honom i gungan. Tackar Gud för den där gungan!   Tvingade min man att gå in och lägga sig några timmar till, han såg inte så pigg ut som han själv tyckte ;-)


UTVILAD mamma!

2012-02-11 08:09:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Jag tackar högre makter för att jag fått de vackraste tingen i världen, oj vad jag älskar er!












God morgon lördag!


Här har ni en utvilad mamma, tänk vad lite sömn kan göra för en människa. Ken har tagit Kean hela natten, eller jag har väckt Ken när Kean vaknat så att han kunde ge honom mat och jag kunde somna om förutom en gång då det var dags för mig att pumpa. Så jag är helt utvilad och Ken är trött haha skönt att dom får känna på lite på hur man själv har det. Fast självklart har Kean haft en underbar natt där han bara ätit och sedan somnat om men men, lite tur ska han väl ha den där karln.

Så nu ligger Ken och Kean i sängen igen för att försöka vila lite efter att hela familjen gick upp när skorpan vaknade vid halv sju. Jag passar på att vila sedan när Leah är och åker pulka med kusinerna å morfar & Lena, japp här tar man varje chans man får när det kommer till vila.
Ken ska ut ikväll vilket betyder att eftermiddagen/kvällen/natten/morgonen är min med min tur lär det inte bli mkt sömn bara just därför :)

Imorgon väntar husvisning för att sedan äntligen få träffa Sofia, Jonathan, Aurora & Astor, som vi har längtat! Varje gång vi har försökt så har det alltid varit något som kommit upp men nu som sagt verkar det (PEPPAR PEPPAR) som om inget kan stoppa oss  ;)




Ha en underbar dag <3











Här har vi en till som är helt slut efter ...

2012-02-10 11:34:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_6287 (MMS)

Här har vi en till som är helt slut efter lillebrors nattliga bravader..


Den här krabaten har hällt mig vaken HELA ...

2012-02-10 09:20:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0933 (MMS)

Den här krabaten har hällt mig vaken HELA natten.. Som tur har jag världens bästa karl som avlastar mig en stund innan han åkte till jobbet. Skrutten väcker skorpan med sitt skrik vid sextiden men somnar då själv. Världens bästa skorpa låter sin trötta mamma ligga och sova bredvid henne i soffan i två timmar. Så nu orkar jag stå upp iallafall. Allt detta pga att han inte kom till ro och somna vid middagen igår och då blir det en ond cirkel...I natt ska jag äntligen få sova iallafall då Ken ska ta honom hela natten då han ska ut på äventyr typ hela lördagen :-). Nu ska den sena frukosten plockas bort!


Fantastisk natt!

2012-02-09 09:26:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





När klockan slog 20.00 igår kväll hade Leah somnat i sin säng och Ken & Kean hade somnat i vår säng och där satt jag i soffan å bara njöt av ensamtiden. Allt var så otroligt tyst och skönt, så jag passade på att titta på mitt program för att sedan ta en lång och varm dusch innan jag kröp ner hos mina killar som låg & snarkade ikapp. Natten har även varit helt FANTASTISK, Kean har vaknat var 3-4 timme för mat innan han somnade om nöjd som en liten groda. Så ja inatt har jag fått otroligt mycket sömn, tack älskade du!

Vid sextiden var det dags för mat igen så vi gick upp för att värma och sedan äta i soffan. Vi fick även lite sällskap av skorpan som vaknade av Kean när han otåligt väntade på maten. Så vi var faktiskt på dagis tio över åtta idag (kors i taket) och Leah var överlycklig att få komma tidigt till dagis för att få leka lite längre. Åh det var inte många kompisar som hade kommit än så dom hade verkligen en riktig mysmorgon där på dagis. 

Planen för idag är att börja ta tag i vår garderob som ser ut som hela havet stormar. Men för tillfället har Kean somnat på mig (som vanligt :) så jag tänker passa på att mysa lite innan alla ´"måsten" ska göras :).












 


Fick bli ett spontanbad nu på förmiddagen ...

2012-02-08 11:11:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0596 (MMS)

Fick bli ett spontanbad nu på förmiddagen då Keans mage bråkar..ska försöka få i mig lite lunch och vila men även hinna dammsuga av innan skorpan ska hämtas. Får se hur mycket jag hinner, bloggen kommer tyvärr i sista hand för tillfället men lovar att förbättra det när alla rutiner sitter :-).


Inte mycket sömn & träning

2012-02-06 08:31:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Här har jag och Kean varit halvt vakna sedan fem imorse..Han ville alltså inte somna någon annanstans än på mig och varje gång jag skulle lägga ner honom (då han toksnarkade) så vaknade han och skrek av ilska. Men men lite sömn har jag fått i natt och den får jag leva på idag. Planen idag är att bylsa på oss alla kläder för att sedan packa ner oss i vagnen för att ta oss en tripp till centrum för att handla lite. Vill gärna handla där om man ska handla lite mer så vår första tripp bara vi tre, får se hur det går :) Sedan ska vi hem igen och fixa lite här hemma är tanken men vi får se.

Jag har en fråga: När får man börja träna igen (inte bara promenader) och kan man ex börja med LCHF även om man pumpar?
Som ni kanske förstår är jag less på att vara tjock nu och ska göra något åt saken. Längtar som in i bomben till att få köra ett MMA pass men det vet jag att jag måste vänta ett tag till på. Sedan längtar jag att få komma i mina gamla smalkläder och att få shoppa kläder! Ja ni förstår vart jag vill komma :)


Nu skriker min lilla gaphals som vägrar att somna, nej han är inte alls övertrött..















Grabbarna sover så jag & Leah passar på at...

2012-02-05 17:31:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_6334 (MMS)

Grabbarna sover så jag & Leah passar på att möblera om i hennes rum :-) eller jag möblerar  om och leah leker tåg med dockorna och gosedjuren. Nu vill jag sätta tänderna i resten av lägenheten men det får bli en dag då leah är på dagis och kean inte har ont i magen dvs är glad å sover som han ska :-)


Brr!

2012-02-05 08:27:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Brr vad kallt det är, här visar termometern - 19 grader..Och termometern visade samma grader igår så vår utedag som vi tänkt blev inställd då Kean inte kan vara ute en längre tid när det är såhär fruktansvärt kallt. Men som tur var bestämde vi oss för att åka ner till bowlinghallen tillsammans med Carro och Jean Pierre för att bowla lite. Vad resultatet blev behöver vi inte nämna då jag var helt kass ;-)
Efter bowlingen begav vi oss hem igen för att lägga barnen för att sedan kolla klart på Melodifestivalen och jag säger bara såhär schlagerfantast som jag är, vad är det som händer med just Melodifestivalen? Ja det var otroligt mycket bättre förr om ni frågar mig..

Började sedan att göra mig iordning när det var slut men kom inte i säng förrän vid tolv snåret iallafall och det känner jag idag. Kean vaknade i ju för sig vid halv 4 och sedan vid halv 7 så på den punkten ska jag inte klaga MEN efter att han ätit vid halv sju ville han absolut inte somna om även om vi hade världens chans till sovmorgon då Ken tog Leah men nej nej. Får bli en powernap tillsammans med Kean & Leah vid lunch. Leah sover egentligen inte men hon somnade sent igår och vaknade tidigt idag och den kombon är inte bra om man vill ha en harmonisk dotter på eftermiddagen/kvällen ;-) 


Nu ska frukosten ätas upp innan vi ska komma på något att göra, får dock bli en inomhus aktivitet pga kylan. Eller en av oss kan gå ut med Leah en liten stund men när det är helg vill man gärna att hela familjen kan vara med och hitta på något för en gångs skull men vi får se hur det blir :) 













 


Grattis

2012-02-05 08:10:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett stort grattis till min älskade vän Therese och hennes Jonas till deras vackra lilla tjej som kom till världen igår. All lycka till er!







Nu väntar vi bara på att få höra om allt och få se underverket :)











Några timmar till tack!

2012-02-02 21:14:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu skulle jag vilja ha några timmar till på dygnet så att jag hinner med allt jag skulle vilja hinna med. Natten till idag har varit den mest UNDERBARA natt jag varit med om på länge, jag njöt till fullo vill jag lova för jag vet att det inte kommer att upprepas på ett tag för sådan tur kan man inte ha :). Vi började med lite läggningsrutiner igår även om det inte "fungerar" så intalar man sig själv att det hjälper. Så Kean vaknade vid middagen (18 tiden) och var vaken hela middagen för att sedan ta ett bad med Leah. Som han redan nu bara älskar, så fort han ser eller hör henne ser man hur han reagerar och "letar" efter henne. Och igår i badet låg han i sin badstol och hittade henne där hon satt brevid och pratade med honom. Då tittar han på henne och gör ljud (!!) medvetet eller vad man ska säga. Inget gnäll/skrik/gråt utan ett ljud för att få reaktion typ :)
Efter badet var det dags för pyjamas och flaska innan han somnar i sin säng och sover själv (!!!) i tre timmar innan det är dags för flaska igen för att sedan vara vaken (glad) ett tag innan han somnar i sin säng igen. Resten av natten vaknar han var 3-4 timma, käkar och sedan somnar om igen fram tills halv sju då hela familjen vaknar och går upp.
Alltså jag trodde jag var i himlen när jag såg hur han bara somnar om på en gång efter varje mål att jag inte trodde mina ögon. Så idag har vi självklart kört samma grej och han sover sedan två timmar tillbaka i sin säng. Jag är glad för alla sovtimmar jag får så ni kanske förstår att jag kommer leva på den här natten länge!


Sedan har magonten kommit under dagen och inte många sovtimmar för Kean, usch stackarn han har haft så ont. Men de släppte lite på eftermiddagen och han har fått i sig lite sömn i allafall. Men allt det jag tänkt göra under dagen när han brukar sova har jag alltså inte hunnit och imorgon är Leah hemma och då kommer jag verkligen inte hinna med allt då heller. Så ja ge mig några timmar till så att jag hinner med allt på jag vill, plus att jag får i mig lite sömn och allt där emellan.



Nu ska jag göra mig iordning och göra iordning allt för natten :)
Håll tummarna för att jag får några timmars sömn i natt!











Skrutts favvo-sovställning är  mellan alla...

2012-02-02 12:24:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_2762 (MMS)

Skrutts favvo-sovställning är  mellan alla mina hakor! Mysigt ja, men lite svårt att äta min lunch som står på bordet..


Åh vad jag älskar dig!

2012-02-01 13:43:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_5126 (MMS)

Åh vad jag älskar dig!


Nu passar det att vara trött! Inatt/imorse...

2012-02-01 09:41:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_2898 (MMS)

Nu passar det att vara trött! Inatt/imorse fanns inga som helst tendenser till det.. Så dagen kommer att spenderas i sängen och förhoppnings får även jag lite sömn i mig så att jag känner mig som en människa igen..ha en underbar dag!


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu