Igenkänd?

2012-06-19 11:43:44 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Tror inte att pappan i familjen kommer att känna igen sin dotter när han kommer hem. Vi har nämligen varit hos frisören och klippt av närmare 10 centimeter av hennes hår. Kort och fräscht å en bra frisyr då madam har börjat att vägra ha toffs plus att hennes hår växer som ogräs!


Körkort?!?

2012-06-19 09:19:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här frukosten uppäten och barnen "leker" tillsammans. Det senaste för Kean är att försöka åla/krypa för att ta sig framåt dit syrran/leksaker/mamma/pappa är. Jag ska plocka bort frukosten och göra iordning Keans gröt som han ska få nu innan det är dags för ett bad. Vi måste sedan ner en snabbis till centrum för att handla lite ersättning till Kean då centrum är det enda stället som har det stora förpackningarna. Lite skumt tycker jag, tycker det om något borde väl exempelvis IcaMAXI ha men icke. Efter handlingen får vi se vad vi hittar på..Har ingen fantasi och känner bara för att dagen ska gå idag så att jag får hem min karl från jobbet. Tycker det är otroligt ensamt när han inte är hemma...Men till helgen så blir det lite "lång"ledigt då det är midsommar, fast planerna är inte spikade än men håller ändå tummarna för att det blir fint väder så att det ökar chanserna för att åka ut till landet (hoppashoppas!)

Är det ingen som är hemma imorgon som har körkort och som vill följa med oss på utförsäljningen imorgon på förmiddagen? Ogillar starkt att åka tunnelbana både själv men framför allt med barnvagn plus att ha skorpan som jag måste vara rädd om med så att hon inte fastnar mellan parongen och tåget (min största tunnelbaneskräck) ja ni förstår. Så är du sugen att följa med och fynda lite så hör av dig till mig så kan vi ta vår bil dit.


Dags att göra gröt till gnällgrabben här!





Piggelin

2012-06-19 06:34:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! Här har vi en liten kille som sovit från 20.00 till 06.00!!! Men efter det ville han inte somna om, tur att jag somna i tid igår och kände mig ganska pigg. Fast om jag skulle få välja skulle jag gärna ligga kvar och halvsova tillsammans med skorpan som sussar sött i vår säng. Har nog fått minst ett tiotal sparkar/armbågar/armar inatt utav denna lilla dam då hon är överallt och ingenstans när hon sover :-).

Dags och mysa lite med brorsan i soffan!


Black & White

2012-06-17 21:16:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu är snart helgen över och vi har precis landat i soffan. Borde egentligen hänga tvätt och plocka en massa, men just nu tog luften slut i mig. Tvätten får hängas precis innan vi går och lägger oss å resten får plockas imorgon. Helgen har mest handlat om regn,regn & regn...Men jag och Leah trotsade regnet igår och gick upp till torget där vårt område firade 40 år! Det var allt ifrån ansiktsmålning, ponnyridning,hoppborg,cirkusskola, fiskdamm osv. Tyvärr gjorde regnet att hoppborgen flyttades in i gympasalen tillsammans med cirkusskolan så vi hann aldrig hoppa då de fick "stänga" hoppborgen när cirkusskolan skulle vara såklart och inte öppna förrän en timme senare. Nej då fick de vara för vår del faktiskt, hade ingen lust att stå ute i regnet för att vänta på att tiden skulle gå. Cirkusskolan kunde vi gjort kanske tänker ni, nope det var för äldre barn. Vår första tanke var då att gå till ponnyridningen, men när vi kommer dit där det ska vara så är det endast en stackars häst och 50 barn typ som står i kö plus att det var en ganska så stor häst så jag vet inte om skorpan hade grejat/vågat det ändå.
Ni som läst min blogg ett tag vet att min lilla tjej inte gillar saker på kroppen tex stämplar som man får när man exempelvis ska in på ett lekland. Så ansiktsmålningen var hon inte alls intresserad utav även om vi träffade många dagiskompisar som målat sig fina med en fjäril i anstiktet som glittrade. Tänk inte ens glittret lockade! Så denna dag som vi skulle göra så mycket saker på slutade med att barnen grillade pinnbröd och åt sockervadd. Senare på dagen cyklade jag och Leah tillbaka för fiskedammen, då hade det även slutat regna och jag hoppades på att hästen fanns kvar men nej självklart inte. Leah verkade vara lycklig iallafall speciellt när både mamma, Leah och "tant" Carro hoppade i alla vattenpölar påvägen hem :)


Nedan kommer några bilder i från veckan som gått. Tycker att svart/vita bilder är så otroligt fint och jag kan inte riktigt beskriva känslan jag tycker att en svart/vit bild visar, men när jag kommer på det så får ni veta såklart :)

Kean står varje dag i gåstolen i dörröppningen när syrran är ute och leker. I måndags ftog jag ut honom så att han fick springa runt på världens ytor. Gissa om han var HELT lyrisk!

Skorpan vägrade att ha keps men något måste man ha i gassande sol. Så hon fick låna mitt bandana som jag gjorde till en schallett(stavning på de?)

Grillar pinnbröd tillsammans med Isak


Sockervadden var överallt och ingenstans när hon var färdig :)



LYCKA!




Hoppas att er helg har varit underbar och att ni inte har regnat bort. Nu får vi alla be till vädergudarna att de  ser till att värmen kommer nu, för det här funkar inte längre. Har nog aldrig varit så blek vid den här tiden på året som jag är just nu, usch! Nej fram med solen och den underbara värmen tack.




Nu väntar Danmark-Tyskland matchen innan tvätten och sängen.
Ciao!








Utförsäljning med stort U!

2012-06-16 15:30:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh vad jag har längtat och äntligen har mailet kommit. Mailet om GEGGAMOJAS utförsäljning, självklart ska jag dit då detta är mitt absoluta favoritmärke på barnkläder och fynda massor som jag gjorde sist. Jobbigt bara att båda barnen är hemma och måste följa med. Det jobbiga är att lokalen är super liten och vagnen får inte följa med in i lokalen plus att resvägen är ganska lång kommunalt. Men men så är det men de är det värt :-)


Bara vi :-)

2012-06-16 12:28:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjejkväll igår och tjejdag idag MYS!


Inte med på noterna!

2012-06-15 08:52:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Första sommarlovsmorgonen och Kean var inte riktigt med på noterna på vad de menas. Utan han låg och tjorvade halva natten men framför allt från de han fick mat vid 5, så vid 6 tiden gav jag upp. Men skorpan låg och sussade sött till strax över sju, japp hon sov nästan 12 timmar i sträck, underbart!
Kean gnällde från och med att vi gick upp (trött antagligen) och somna vid halva åtta när låg och käkade i soffan. Ser inte alls skönt ut ;)
Jag och Leah passar på att äta en låång frukost samtidigt som hon tittar på Ronja Rövardotter på den andra datorn. Tur att Youtube finns, för där finns det verkligen nästan alla barnfilmer man kan tänka sig. Perfekt för då kan hon få titta på de filmer vi inte har här hemma. Dock tycker hon att vildvittrorna är läskiga, varje gång dom kommer får hon ett stelt ansikte. Får berätta att de är dumma men att Ronja klarar sig bra, hon är en tuff tjej.

Ikväll väntar tjejmiddag hemma hos Anna. Leah ska få följa med och leka med Isak, en riktig tjejkväll precis vad vi två behöver. Men innan dess ska vi ner till jobbet för att krama av en kollega som ska flytta till en stad långt bort. Varför är det alltid så att de personerna/kollegorna man verkligen tycker om alltid slutar?
Vi måste bara vänta på att Kean ska vakna så att mina små lortgrisar får hoppa ner i ett bad, för det behövs må jag säga!















Barbamamma

2012-06-14 21:33:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska barbamammafiguren få sig en rejäl chock! Intervallträning på mitt fina löpband, övningar på pilatesbollen och försök på ketellbell övningar som jag/vi fick av Ida & Jonas häromdagen TACK underbara ni :-).

Körde första intervallträningen igår och det gick hyfsat måste jag säga. Idag var kroppen helt slut när jag gick upp å körde. Måste börja äta ordentlig frukost, lunch och middag, mycket slarv dvs inte så mycket matintag överhuvudtaget...kanske inte så konstigt att kroppen säger ifrån ibland. Men nu har vi sommarlov vilket betyder inget mer morgonstress utan bara morgonmys och frukostarna kommer bli av that's a promise!

Dags att duscha!


SOMMARLOV!

2012-06-14 14:37:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi firar att Leah har gått på sommarlov, hela 9(!)veckor ska hon vara hemma med oss :-) hoppas på varmare väder snart så vi kan hänga uppe på badet som ligger i området, mysa på landet och massa roliga saker tillsammans!


Skolavslutning

2012-06-14 09:24:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi är och tittar på kusinernas skolavslutning. Men om en stund tar vi bussen mot Sickla för att försöka hitta några presenter till fröknarna. För igår hittade jag inte ett jota så jag hoppas på att hitta något där ;-) Vad ska ni göra idag?


Ingen rast & ingen ro!

2012-06-13 12:56:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean ville äta så det var bara att sluta mitt i städningen, men nu är han färdig så vi ska bara gosa färdigt innan vi kör på igen!


Uppskattning

2012-06-13 09:38:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi är i centrum och lyckat till morgonen med en the och senaste numret av Plaza interiör i väntan på att affärerna ska öppna och presenter till Leahs fröknar ska inhandlas. Man måste visa uppskattning för allt jobb jag vet dom utför på framförallt förskolor :-). Sedan är det slut på lyxen då städning står på schemat!


Gröt någon?

2012-06-12 21:00:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När det vankas middag hos familjen Fredriksson/Kembel så ska Kean självklart också ha något att äta. Och vad passar inte bättre än gröt, om ni frågar honom så är det en riktig höjdare. Framför allt när man får kladda efteråt ;-). Man kan säga mycket om den här lilla killen men mat är något han gillar starkt, alls olika sorters mat. Det kan syns ;-)?


Att jag aldrig lär mig..

2012-06-12 07:33:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet att jag säger det här varje morgon när jag vaknar men ikväll ska jag verkligen verkligen försöka att gå och lägga mig i tid så att jag får någon typ av sömn i kroppen. Jag orkar inte somna 23.30 vakna av Kean någon gång mellan 02-05 plus att skorpan drömt hemska drömma de senaste nätterna vilket resulterar i att hon måste sj'lvklart hämtas,tröstas, läggas och få henne/mig själv att somna om. Sedan vaknar jag av när Kens klockan ringer 05.15 och snurrar några varv till i sängen innan jag somnar.  
Idag behövde vi ingen väckarklocka heller då Kean började gnälla 2 minuter för den skulle ringa..Har en gigantisk lista som måste börja betas av och det gäller att passa på när man "bara" har ett barn för man hinner ju så otroligt mycket.

Nu ska barnen kläs på innan PW:n till dagis väntar, förhoppningsvis får jag upp löpbandet idag också och kan börja köra riktigt ordentligt!

Ha en underbar tisdag!


Mackapär?

2012-06-11 15:46:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean sover och Leah meckar med sin (stavning på de?) . Gammal deg sitter kvar och nu får hon försöka själv då jag säger till henne jämt att ta bort all deg när man är färdig så att just inte detta händer. Om hon lyssnar? Självklart inte men jag tror att hon ångrar sig lite nu i efterhand ;-)


Säkert avstånd

2012-06-11 14:04:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Leah badar och Kean tittar glatt på, själv solar jag min blekfeta kropp på säkert avstånd för att slippa stänk från det iskalla vattnet som hon badar i :-)


Mondaymorning

2012-06-11 10:33:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! Här har vi en helt underbar morgon. Barnen är utvilade och glada, då kan inte dagen börja bättre. Vi har en riktig slömorgon, vi har alla pyjamasen fortfarande på och tar det lite extra lugnt. Man behöver sådana dagar också :-) För en stund sedan "lekte" barnen i lekrummet medan jag kunde plocka undan frukosten. Kean har precis somnat och Leah leker i lekrummet med alla sina dockor eller lilla gumman som alla hennes dockor heter. Eller nej nu ljög ja en eller två heter Lova också, fråga mig inte vart hon fått det namnet ifrån men det är ett namn som kommer upp i nästan varje lek nuförtiden.
Själv ligger jag i soffan och kollar på "efter tio" å på Magdalena Graaf, en riktigt cool kvinna i mina ögon. Jag läser hennes blogg dagligen och tycker att hon verkligen bjuder på sig själv. Samt att hon visar sanningen med att vara mamma. Att man självklart älskar sina barn mer än allt men att man faktiskt får spy galla ibland och att det är okej att känna så. För det kan inte bara vara rosa fluffiga moln utan lite gråa, svarta och vita med. Förstår ni vad jag menar?

Idag tror jag att vi fortsätter att ta det lugnt och jag känner för att fixa lite här hemma. Hoppas på att barnen känner samma sak :-)

Ikväll väntar myskväll tillsammans med Ida & Jonas, självklart blir det fotboll för hela slanten!



Todster!

2012-06-10 21:27:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kommer ni ihåg att jag berättade för er om en hemsida Todster där man får en massa erbjudande från olika barnklädesmärken. Precis som campadre.se och members.com fast denna sida är bara för barn. Och nu har de ett erbjudande från MinaShoes som så otroligt söta skor att man svimmar om man är en skofantast som jag är och självklart kunde jag inte hålla mig i styr när jag såg att de var nedsatta från 399:- till 239:-. Om ni vill bli medlemmar hör av er så skickar jag en inbjudan till er så får ni även ta del av dessa erbjudanden winwin liksom :)

Dessa godingar kommer pryda skorpan fötter i sommar!


Watermelon ballerina






LCHF bröd!

2012-06-10 09:52:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud vad konstigt det känns när inte skorpan är hemma, så tomt! Hon ringde mig igår när hon skulle sova. Jag frågade en massa av vad de hade gjort och hon berättade en massa tills hon tröttnade och sa: - Ska du inte säga godnatt till mig då? (Madicken väntade så varför prata med mamma för?!?)

Sovit superdåligt inatt då frysen levt sitt egna liv genom att pipa en massa.. Och Kean har vaknat många gånger vilket han inte brukar. Han somnade dock väldigt tidigt igårkväll och där har vi nog anledningen. Men jag var inte sugen att gå upp vid sex-tiden imorse som min son, inte min karl heller. Så Kean fick ligga i vår säng och snacka på ett tag innan vi gick upp alla tre.


Igår när vi var och storhandla så hittade jag brödet jag tänt beställa så länge nu. Smakar helt okej, nu får jag äntligen min macka till mitt frukostthe' som jag längtat ska jag säga er! Plus att idag ska löpbandet hämtas= nu börjar träningen på allvar :-) LCHF + träning here I come!



Sötsuget

2012-06-08 21:09:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Barnen sover sedan länge, Ken har fortfarande inte kommit hem ifrån golfen och jag har bäddat ner mig i soffan. Självklart är EM på, vad annars?!?
Känner dock att ögonlocken kommer att slutas snart då jag har varit igång sedan klockan sex imorse och kroppen skriker verkligen efter sömn. Kanske borde lyssna på den för en gångs skull!

Är så galet sugen på ngt sött, helst grädde, hallon/blåbär med riven 80% mörk choklad på toppen. Hur kunde jag glömma att köpa hallon/blåbär idag, när jag vet att fredagar är jobbiga sötsugdagar? Nåväl om jag somnar snart så försvinner ju sötsuget, alltid nåt' . Ha en underbar kväll!


Superdupersöta!

2012-06-08 10:19:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Påväg mot centrum för lite snabba ärenden och dagen till ära har Leah sina superdupersöta sandaler som hon fick av farmor och farfar i påskpresent. Jag bara älskar dom!


Sköna

2012-06-08 07:45:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Bönor mina små skatter!


Sjung om studentens lyckliga dar!

2012-06-08 07:29:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det bästa vi gjort om jag får säga det själv. Vaddå undrar ni kanske? Jo men att Leah fått sin egen tv i sitt rum. Hon skulle inte kolla på bompa här nere utan uppe i sitt rum då Ken visade henne hur man tryckte på kontrollen och vips så kommer bompa. Detta betyder att jag i lugn och ro får titta på nyheterna/ vakna med the voice by My self! Kean springer runt i sin gåstol och är hur nöjd som helst! Japp jag njuter innan de ska ha frukost, badas, borstas, klä pås och allt där emellan innan vi är klara för äventyr.

Vädret ser ut att bli fantastiskt så något mysigt utomhus får det nog bli. Tyresö gymnasium är ett av många gymnasier som har urspring idag, så ner till vägen för att titta på alla flaken är ett måste. Tänk att det var SEX år sedan jag själv sprang ut! Tiden går fort när man har roligt.. Nu sitter jag här med sambo, två barn, radhus och ett jobb att komma tillbaka till. Livet blir inte riktigt som man tänkt sig men vem kunde tänka sig denna underbara dröm?!



Pustar ut

2012-06-07 21:40:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Har precis satt mig tillrätta i soffan och pustar ut efter en händelserik dag, oj vad jag älskar dessa dagar då det är fullrulle från att man vaknar till att sängen ropar. Tack min älskade vän för en helt fantastisk dag, vad skulle livet vara utan dig?!

Karln min somnade som vanligt i soffan så jag ska gå upp och ta mig en snabbdusch innan han ska väckas och läggas i sängen haha. Ja han är helt slut han med :)

Längtar till helgen då det vankas mys med bästa tjejerna, fix här hemma och mys med bästa familjen, en å annan PW ska det bli med. Eller så kanske det blir löpning då löpbandet ska även det hämtas i helgen. Kampen mot vikten är fortfarande något som jag kämpar med varje dag. Det går sakta men säkert och känner att löpbandet plus pilatesbollen jag införskaffade mig under graviditeten kommer göra mycket. Med löpbandet kan man aldrig säga att det är dåligt väder, inga undanflykter inte.

Duschen nästa och sedan blir det att krypa ner i min underbara säng, UNDERBART!


Milen!

2012-06-07 15:56:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma igen efter nästan en milslång promenad, så skönt! Efter promenaden var det dags att hämta skorpan på dagis för att äta mellis hemma eller brunch för min del, lunch för Idas och mellis för skorpan. Kean är helt exalterad för att gå med gåstolen på altanen, busken är mest intressant om ni frågar honom. Leah och Ida spelar memory och jag får inte vara med..snäll dotter man har ;-)


Långpromenad

2012-06-07 09:04:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi väntar på "tant" Ida som är ledig idag. Vi ska ta en låångpromenad i det underbara vädret, perfekt för min träningsvärk som är grotesk idag :-) Ut och njut i solen, man vet aldrig hur länge den stannar...


Lekrummet!

2012-06-06 21:37:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh my vad skönt det var med en riktig rask PW imorse, stannade även vid Alby då de har som en liten träningsstation. Så det fick bli lite träning av armar,plankan 1 min x 3 ggr och sitta mot en vägg i 90 grader 1min x 3ggr. Tror därför att det kommer vara en otränad tvåbarnsmorsa med extrem träningsvärk, precis som det ska vara. För jag älskar nämligen träningsvärk, då känner man att man verkligen gjort ngt nytta med kroppen :)

Väl hemma så jobbade Leah och Ken i lekrummet med att sätta upp lister. Vi fick världens energi vi två och gjorde klart allt, SÅ jäkla skönt! Åh det var en liten skatt som log från öra till öra och lekte där inne hur länge som helst. Hon har nämligen vetat att detta rum kommer bli deras lekrum men har agerat som ett avlastningsrum för diverse saker. Och nu är det äntligen färdigt förutom några små detaljer som wallsticker, lite ommöblering (så att hennes mamma blir nöjd;) men man kan leka i det redan nu och det gjorde hennes dag ska jag säga er.
En till sak som gjorde hennes dag var att vi flyttade ner en massa möbler från hennes rum till lekrummet och satte en ny bänk i hennes sovrum. Som hennes alldeles egna TV fick stå på samt hennes fina dockhus. Alla små saker som dockhus och pysselsaker får hon ha i sitt sovrum då vår lilla terrorist snart inte kommer nöja sig med att vara kvar på ett å samma ställe utan kommer att börja krypa inom en snar framtid. Vilket i sin tur betyder att han kommer vara på ALLT och ingenting, så det är bra om hennes småsaker osv får stanna uppe i sovrummet. Sedan kan det även vara skönt för henne att bara få leka själv i sitt rum med.


Den här fina wallstickern kommer att pryda en av väggarna i lekrummet. Söt eller hur?!


När vi var klara hann vi knappt sätta oss ner för att pusta ut innan min mamma & Håkan kom på besök för att kika lite. Sedan bar det av till min storebror för lite födelsedagsfika. Mina brorsor fyller nämligen år i helgen men min äldsta bror ska till Ukraina för att titta på EM lyckosten, är inte de minsta avundsjuk....
Efter fikat begav vi oss hemåt för lite middag innan min trötta lilla tjej fick gå och lägga sig. Många saker hände på en och samma dag å eftersom hon har slutat att sova på dagarna nu så är det lite jobbigt framåt kvällskvisten.

Nu har jag krypit i pyjamasen och gosat ner mig i soffan efter att jag kört en vända med dammsugaren och moppen. Japp nu luktar det ljuvligt här hemma! Ikväll kan jag lova på heder och samvete att jag kommer gå och lägga mig i tid då det som sagts varit full rulle sedan halv 7 imorse.


Ha en underbar fortsatt nationaldag allesammans!






Egentid

2012-06-06 08:38:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Väckte Ken och begav mig ut på en PW för att rensa hjärnan lite! Känner att livet går väldigt upp och ner nu för tillfället..


Dagens leksak

2012-06-05 15:35:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


(trumvirvel) en visp! Japp mellan allt gnäll så funkade vispen utmärkt som leksak. Mer nöjd än när han hade den har inte varit på hela dagen :-)

Vi är precis hemkomna från Leahs vernissage. Så stolt visade hon allt som hon skapat men mest av allt var hon sugen på fikat som väntade. Så jag fick en snabb rundtur innan vi skulle fika :-).

Leah sitter och pular med pärlplattan medan jag och Kean tittar på. Håller tummar och tår för att Stefan kanske kanske skulle komma och fixa mattan och ev golvet. Håll tummarna är ni snälla!

Som ni ser på mina mega svullna ögon så gick jag INTE och la mig vid åtta igårkväll som jag sagt. För igår damp två filmer från http://lovefilm.se">http://lovefilm.se">lovefilm.se ner i brevlådan och jag har väntat läääänge med att se senaste Twighlight filmen. Åh den var så bra! Helt frälst i alla dessa filmer :-)
Fick ett erbjudande från babybox när jag väntade Kean att vi fick hyra filmer helt gratis i 2 månader. Och jag hittade detta kort häromdagen å passade då självklart på att låna hem en massa filmer. Så ikväll väntar Black Swan, har du sett den? Är den så bra som man läst?






https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416916.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416916.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416918.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416918.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416955.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416955.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416981.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205416988.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205417099.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_205417116.jpg" class="image">


Soool!

2012-06-05 08:51:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! Solen skiner och humöret är på topp, kan väl inte vara något annat när solen skiner!?! Idag är planen att baka lite till Leahs vernissage som hon har på dagis idag, sedan ska det plockas lite och mysa massa med Kean som är en riktigt gnällis... Hoppas på att det blir bättre. Lekrummet är färdig målat så ikväll ska listerna upp och målas innan Stefan kan komma hit och lägga in heltäckningsmattan vi köpte häromdagen. Kommer bli super! Nu när allt som vi planerat att göra är klart kommer ni självklart få se före/ efter bilder som jag lovat :-). Dags att sparka igång dagen!


Konstverk

2012-06-04 15:36:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det var dessa söta små konstverk som "tant" Carro tipsade om och nu har de äntligen kommit upp på lilla badrummets vägg. Visst blev de söta?! Lite roligare än vanliga fotavtryck..
Självklart går de i svart/vitt som allt annat ;-)


05.15

2012-06-04 07:00:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här har vi varit vakna sedan 05.15 fråga mig inte varför då det inte är speciellt uppskattat utav mig. Men han skulle bara inte somna om...försökte med allt men han skulle prompt vara vaken, usch! Längtar tills klockan åtta ikväll för då ska jag gå och sova tillsammans med barnen, för snart går min kropp under om jag fortsätter att sova så pass lite som jag gör. Hoppas att ni fått sova som ni ville för usch vilket dåligt humör man blir på när man blir väckt haha jag blir det iallafall! Återkommer när jag blivit trevligare ;-)


Underbara!

2012-06-03 10:47:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min underbara svärmor kunde ta barnen i några timmar idag så att vi kan köra ett race här hemma. Ken ska fixa fasaden och jag tar tag i lekrummet, nu ska äntligen den äckliga djurgårdsväggen bort! Så ja idag blir ytterligare en målardag för min del :-) Tänker positivt och ser ljuset i tunneln :-)


Morgonmys!

2012-06-03 08:01:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Leah vaknade precis så nu har vi morgonmys när det är som bäst!


Uppe med tuppen!

2012-06-03 07:40:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





God morgon!
Här har ni en som mår som en prinsessa idag, UNDERBART! Jag misstänkte att Kean skulle vakna tidigt idag då han somnade 19.20 igårkväll. Sagt och gjort 06.10 slår han upp sina ögon och har inte en tanke på att somna om. Som tur är gick jag och lade mig i hyffsad tid och eftersom jag har världens bästa karl som lät mig sova typ hela dagen så var jag mer än utvilad när herrn tyckte att vi skulle gå upp. Självklart skulle jag kunnat lega i sängen och dra mig i några timmar men sådan lyx har man inte till sitt förfogande när man har en liten bebis :)

Idag är inte planerna riktigt spikade men jag tror att det blir en hel del fix här hemma. För lekrummet måste bli klart för att så många andra möbler ska få sin plats. Sedan tror jag att Ken skulle fixa de sista på fasaden, hoppas även på att snickaren kommer idag som han lovat, well time will tell!! Allt beror väl på hur vår lilla madam ställer sig till att ha en fixar dag då vi har varit så gott som inne sedan i torsdags då det har ösregnat sedan dess. Vår egentliga plan har varit att vi skulle åka till Skansen för att lämna napparna hos kattungarna, men när man väl har tagit sig till Skansen vill man självklart kolla på alla andra djuren med framför allt Leah. Då jag har berättat att det finns allt från björnar,lodjur till grisar. Och Leah är superförtjust i djur så hon såg något positivt att åka till skansen och inte bara bli av med sina nappar.
Vi har pratat om Skansen sedan ett halvår tillbaka och förberett lilla madam för vad som kommer att ske och hur hon kommer att känna. För självklart får man vara ledsen när man ger bort en trygghet som man har haft hela livet. Men eftersom hon både har en snutte, snuttefilt och barbaskön gosedjur så har vi berättat att dom får trösta henne när hon är ledsen och saknar sina nappar. Allt har hon varit med på helt och hållet tills i början av veckan när jag berättade för henne att i helgen ska vi åka till skansen för att lämna napparna. Då var hon inte lika pigg på idén och tyckte att kattungarna minsann var dumma!
Jaja vi får se hur det går och om vi inte åker idag så blir det defenitivt nästa helg oavsett väder, that's a promise! För nu ska de där napparna äntligen bort!



En liten skorpa med nappen och sina bästa vän snutte!

Hittade den här bilden på Leah och det skulle lika gärna kunna vara Kean, läskigt :)







Ha en underbar dag!















Mår som en påse skit!

2012-06-02 21:45:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har sovit så gott som hela dagen och mår skit! Har tyckt synd om mig själv hela dagen haha självförvållat men men. Ska somna i soffan om en stund är tanken och hoppas på att vaknar som en ny människa med en massa energi!

Idag har även min systers karl anlänt till Sverige och ska börja sin resa i vårt underbara land. Hoppas innerligt att han ska trivas och självklart ska vi göra allt i vår makt så att han känner sig välkommen. Vi trotsade vädret (eller snarare Ken) och vi slog till på en grillning.

Nu ska de bege sig så ska vara lite social ;-)


Friidaaay!

2012-06-01 10:10:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Äntligen fredag, som jag längtat! Tyvärr så är vädret inte med oss denna dag. Planen var egentligen att vi skulle gå upp till min farmor och hjälpa henne med hennes trädgård, klippa gräs och lite buskar. Men nej inte idag. Så just nu sitter Leah brevid mig och leker med sina my little ponys, Kean sover och pappa å hans elever är här för att fixa det sista. Och på söndag kommer snickaren (förhoppningsvis!!!) och gör det sista, hoppas på att allt blir klart då för vår rörmokare väntar på att få sätta in handfatet. Tänk att en renovering som skulle ta 2-3 veckor har tagit 2 månader...Om jag säger såhär jag LÄNGTAR tills jag får storstäda!! Var länge sedan jag gjorde det men nu är jag trött på att ha allt skit runt omkring sig.


Ikväll ska jag ner till centrum för att äta med jobbet. Ska bli skönt att få komma iväg lite och få lite egentid, känner att jag behöver det faktiskt. Hoppas att mitt presentkort kommer idag för då ska jag ner lite innan för att handla lite sommarkläder till barnen. Måste bara rensa i Leahs garderob också innan så jag verkligen vet vad hon behöver :) Annars vet jag hur det blir, då köper det jag tror hon behöver och så har hon redan de x 5 hemma.



Ha en underbar dag!














  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu