Påväg

2012-08-31 14:00:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick vila en stund i soffan när Kean sov och Leah kollade på Lotta på bråkmakargatan. Så lite mer energi fick jag :-). Allt är förhoppningsvis packat för nu sitter vi i bilen påväg ut mot landet. Har några saker som måste kompletteras men annars tror jag att allt är med...

Båda barnen somnade på 30 sekunder från att vi satt dom i bilen. Dom verkar inte förstå att om man sover på natten/morgonen så blir man inte såhär trött som de var.

Har det regnat hos er hela dagen också? För här har det regnat nonstop från att vi gick upp imorse..håller tummarna för uppehåll imorgon iallafall, kan ni inte hålla en tumme också?




Försöker lägga upp bilderna igen så får vi se om det funkar nu :-)


05.30!

2012-08-31 06:35:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kean tyckte att denna tid var väl utmärkt tid att gå upp, tur för honom att jag höll mitt ord och fick å lade mig i tid igår. För inte nog med att han vaknade denna underbara tid han vaknade X-antal gånger inatt också. Mycket som händer i lillemans liv just nu med att lära sig gå till exempel. Sedan gör inte den här långdragna förkylningen det bättre. Det positiva i det hela är väl att jag förhoppningsvis kommer hinna med en hel del nu på morgonkvisten.

Hoppas från botten av mitt hjärta att ni får sova lite längre än vad vi får för tillfället. Inbillar mig att detta är bara en av alla faser, hoppet är det sista som överger en!



Vad händer??

2012-08-30 20:39:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gaaah blir så arg när mobilappen inte fungerar som jag vill!!! Ni skulle fått en massa fina bilder i förra inlägget och det skulle INTE se så konstigt ut förstår ingenting. Någon som har blogg.se utav er? Som isåfall kan berätta för mig vad,när och hur jag ska göra för att det ska bli bättre än detta?
 
Torsdag idag vilket betyder att det är fredag imorgon och jag har inte börjat packa ett jota. Inte för att det gör ett endaste dugg men jag vet att det kommer vara några av mina saker som kommer att glömmas bort..Får ta tag i det imorgon efter frukosten :-) 
 
 
Nej hörrni jag ska faktiskt göra mig iordning för att gå och lägga mig är så otroligt trött idag och den bästa medicinen mot det har jag hört är sömn. 
Nästa vecka när allt med vad dop heter är över så kommer ni träffa mig ute i spåret igen, för oj vad jag saknar det.
 
 
Sov gott kära vänner!
 
 
 
 
 

Dopfix

2012-08-30 20:25:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här har det bakats muffins under tiden Kean sov, sedan packade vi vagnen och tog en tripp till centrum för att hämta it mitt paket. Tycker det är lika roligt att hämta paket trots att man vet vad det är för något :-). Efter mycket letande så hittade jag en butik på nätet som äntligen mina pompoms. http://Heml%C3%A4ngtan.com">http://Heml%C3%A4ngtan.com">Hemlängtan.com är en hemsida jag kommer att beställa fler gånger ifrån. Jag beställde varorna i söndagskväll och de fanns att hämta ut på tisdagen, 5 stjärnor av 5 möjliga. Ett stort plus var hur fint det var förpackat samt att det stod en personlig hälsning på packsedeln, känns lite mer speciellt då måste jag säga. Så tack Jenny på http://heml%C3%A4ngtan.com">http://heml%C3%A4ngtan.com">hemlängtan.com för superbra produkter, snabb leverans, fint förpackat och en fin hälsning.


Keans dop kommer att gå i turkos och under hela tiden som jag planerat så har dessa bilder varit inspiration. Håller tummarna för att det blir lika fint när jag ska göra ett bara, det återstår och se. Självklart lovar jag er bilder oavsett, bra dom dåligt :-). Förresten om ni ska ha ex ett dop ta rosa eller blå då allt är "gjort" för att man ska ta dessa färger. Galet svårt att hitta en lite mer ovanlig färg än de klassiska. Bara ett tips!


Snart ska vi packa ner oss i vagnen igen för att bege sig till dagis för att hämta skorpan!



https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_503f54dee087c35839000202.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_503f54dee087c35839000202.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_503f54e5ddf2b3415900023c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_503f54e5ddf2b3415900023c.jpg" class="image">


Häxan surtant!

2012-08-30 11:05:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!
 
 
Här har det varit fullfart sedan 05.50 imorse..Kean tänker ni nope Leah säger jag. Överlycklig kommer hon in till vårt rum imorse och nästan skriker : - Åh mamma idag har jag sovit så länge!
Varpå jag svarar : - Nehe du det har du inte, titta du är uppe före pappa som går upp före tuppen.
Då bryter min lilla tjej ihop och jag frågar varför hon gråter..
L:- Mamma jag ville sova jätte länge idag!
Jag: -Men gå & lägg dig igen och sov jätte länge då.
Hon tassar tillbaka till sitt rum men precis när jag vänt mig om i sängen hör jag hur lilleman ligger och snackar i sitt rum. Tur att jag somnade i soffan vid nio tiden, för jag som aldrig förut haft ett dåligt morgonhumör har helt plötsligt blivit häxan surtant. Får försöka jobba bort det för usch vad jobbigt det är att vakna på skithumör rent ut sagt.
 
Oj nu hör jag en ledsen kille som vaknat! Får återkomma senare :)
 
 
 
 

Dubbelkors!

2012-08-29 09:10:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Onsdag idag och halva veckan har redan gått, ibland går tiden fort. Igår när Ken kom hem stack jag och världens bästa tant Carro iväg till IcaMaxi för storhandling men framför allt handling till dopet. Tack underbara du för all hjälp!
När vi kom hem låg båda barnen och sov å huset luktade rengöringsmedel. Ken hade både dammsugit och skurat golven, japp jag har en helt fantastisk karl! Själv hade jag tänkt att göra idag men nu slipper jag det :) Nu kan jag göra en massa annat istället..Tanken är att jag ska baka och putsa fönstren vet dock inte om Kean är med mig när det kommer till det sistnämnda eller om jag ska vara helt ärlig vet jag inte om jag orkar det idag heller. Sedan tror jag att skorpan vill vara med och baka så vi får se hur det blir med den biten med haha. 
 
Imorse vaknade Kean 06.00 för första gången (KORS I TAKET!!) och får då sin ersättning å han somnar om (DUBBELKORS I TAKET!!). Tror ni inte att Leah vaknar 06.15 å tycker att vi ska upp?! Tur att Ken var hemma för då kunde hon gå ner till honom för att titta på Bolibompa så kunder jag dra mig lite till. Kean vaknar inte förrän 07.15 men då var det en varm liten kille som vaknade med 37,5 och supersnorig. Då var det inte lika chockande att han somnade om, frisk liten Kean skulle aldrig somna om ;-)
 
Nu är skorpan lämnad på sitt älskade dagis och vi har precis kommit innanför dörren och frukost till lilleman väntar. Med tanke på att han inte är helt hundra idag blir det en riktig mysdag hemma. 
 
 
 
 
 

Tar för givet

2012-08-28 10:55:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Saker man tar för givet innan man skaffar barn är en ren lyx när man iallafall har en bebis. Dvs duscha, sminka sig, rena kläder osv. Kean bestämde att 30 minuter var väl helt okej att bara sova, så duschen kunde jag bara glömma. För att duscha när han är vaken är ett skämt, så nu sitter jag på bussen i smutsigt hår, gammalt smink och halv skitiga kläder. Men jag är inte bitter för det ska ni veta :-) för nu blir det klänningspaning på högsta nivån!


Höst?!

2012-08-28 09:50:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Guud vad kallt det är idag, en riktig fin höstmorgon. Luften är sådär krispigt kall och man kan antyda lukten av Annas pepparkakor haha ja det är höstlukt för mig iallafall ;-). Sitter och skakar som vanligt efter en minst sagt stressig morgon då vi alla fick sovmorgon till 06.50(!!!). Att gå upp denna tid denna morgon betyder att jag fick 11 timmars sömn inatt då jag verkligen tog mig själv på orden med att gå och lägga mig samtidigt som barnen. Jag somnade i Leahs säng efter ett världskrig med denna lilla dam som var så otroligt trött att allt vi sa slutade i skrik och gråt. Så efter mycket om och men lugnade hon ner sig och hon ville att jag skulle ligga och sova i hennes säng. Sagt och gjort då somnade jag, vilket jag inte trodde då jag mentalt hade förberett mig på att sticka ut och springa när hon somnat. Men gud så skönt att jag ändå somnade, behövde dessa extra timmar i kroppen ska ni veta :-).

Kean har precis somnat och jag har precis skrivit klart 1 av 3 listor. Ska försöka skriva klart de andra två nu medan han sover. Funderar nämligen på att åka till Nacka forum för att försöka hitta en klänning till moi, finkläder till Kean och lite små saker till dopet. Vet dock inte om jag hinner åka dit då skorpan ska hämtas kl 15.. Kanske kan ringa och flörta med min kära svägerska som ändå ska hämta Isak vid den tiden. Vi får se ;-).
Nej dags att lägga på ett kol, kom på att jag måste duscha också.. Det är mycket nu!


Sov!

2012-08-27 08:16:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Som ni alla vet har jag en väldigt morgonpigg lite kille som mer än gärna väcker allt å alla när han har vaknat, även syrran sin trots att hon skulle behöva MINST en timme till. Resultatet? En gnällig son som även han behöver sova en timme till egentligen plus en dotter som kommer bli så trött och gnällig på eftermiddagen.. Men men man kan inte få allt här i världen eller hur?! ;-)
 
Idag vaknar vi även upp till ytterligare en dag som består av regin,regn & blåst, så tråkigt! Sitter och försöker komma på vad för skoj som vi ska hitta på idag, då jag vet att barnen kommer bli rastlösa att få vara hemma idag igen..Så ALLA tips är mer än varmt välkomna på vad man kan hitta på med två små goa monster.
 
Note to myself: Gå & lägg dig i tid, du blir en surtant av för lite sömn..!
 
 

Snart är det dags för Kean att sova sin förmiddagsnap och då står plock och skriva storhandlingslista på agendan men även att göra mig själv och skorpan iordning. Ska försöka att inte lägga mig i soffan för att vila då planen är att vara trött hela dagen, ut och springa med mina supersnabba nya löparskor ikväll för att sedan gå å lägga mig tillsammans med barnen ikväll. Det är planen, ska verkligen försöka hålla mig till den!
 
 
Ny vecka, nya möjligheter <3
 
 
 
 
 

Dopplanering

2012-08-26 21:31:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Här har helgen gått i ett som vanligt och nu är den snart över, tråkigt att det alltid ska så himlans fort..
Kvällen har bestått utav en massa planering inför dopet, så nu känns det lite bättre. Kontrollfreak som jag är vill jag ha allt planerat in i det minsta detalj annars får jag väldigt svårt att andas :). Och eftersom jag vet att många utav er som läser bloggen kommer att närvara denna dag så tänkte jag att det var väldigt smart att lägga upp önskelistan här så når jag ut till flera samtidigt. Är inte det smart?
 
 
Okej som ni kanske förstår är det väldigt svårt att önska sig något till det andra barnet då man oftast har allt redan från det första. Men vi har försökt att komma på lite saker iallafall, här nedan kommer de vi kommit på utan någon som helst inbördes ordning:
 
Trehjuling med sidoskydd,bälte och stång (denna heter Smart trike)
 
Rutschkana
Kavat svart eller mörkblå (helst varmfodrade) strl 19
 
Boken om mig (behöver absolut inte vara denna)
Elsa Beskows sagoskatt Tripp
                                      Trapp
                                    Trull
3 böcker med alla hennes sagor.
 
Fisher Price aktivitetsbord
 
 
* Bidrag till en bilbarnsstol
* Presentkort ex Nacka forum för kläder osv, 
Ikea (till hans rum)
 
* Fina saker till hans rum (ska göras om inom snar framtid) Så som fina askar för leksaker,tavlor (gärna från denna där man kan göra så fina personliga tavlor http://www.nindigosrum.se/) 
Färger: Svart, vitt, turkos
 
 
Så nu har vi verkligen funderat och hoppas på att detta är till lite hjälp iallafall :)
Nu är det dags att planera lite mer saker, efter den här helgen som kommer tar jag ledigt från allt som har med planering att göra för ett tag. Det är en sak som är säker!
 
Ha en underbar söndagskväll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bortblåst!

2012-08-24 14:24:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det dåliga humöret är som bortblåst. Det tackar jag världens bästa Leah för! Leah ville kolla på alla barn i bullerbyn och då frågar om jag kan passa på att vila under tiden varpå jag får -klart du kan som svar. Efter vilan vaknade jag som en ny människa, full av energi. Så vi packa väskan och vagnen och tog oss en promenad till Alby för att titta på djuren. Självklart fikar vi också, Leah fick välja vad hon ville som tack för att jag fick vila. Av allt hon kunde välja på så slutade det med en långa farbrorn glass och festis. Väntar även på att få lite sällskap av Therese, Jonas & Hannah.


Leah ville att jag skulle ta kort på när hon tar en bamsetugga på glassen, sagt och gjort här är beviset ;-)




Dåligt humör delux!

2012-08-24 07:57:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Usch finns väl inget värre än att vakna på helt fel sida. Det spelar liksom ingen roll vad som händer eller vad man gör allt känns skit. Oftast vaknar jag på dåligt humör om jag blir väckt sisådär runt halv 6 men även blivit väckt trehundrafemtioelva gånger under natten (känns det som..) Nej idag är inte min dag helt enkelt! Plus att man har en lite kille som inte alls är på sitt mest underbara humör. Summan av kardemumman, jag behöver sömn, komma bort för att bara få vara själv men helst av allt vill jag jobba. Låter kanske konstigt i era öron men jag kräks på att gå hemma och jag kräks nog lite extra en dag som denna när humöret är som sagt nere i botten. Tackar gudarna för att det är fredag idag iallafall, vilket betyder att jag brukar få hem min karl liiiite tidigare än vanligt. Hoppet är det sista som överger en ;-)...
 
För att blicka framåt och se på den ljusa sidan så är en dagsutflykt uppbokad. Leah fick tidigare i veckan frågan om vad hon ville göra idag då hon är ledig. Till svar fick jag "gå ner till Ably och titta på djuren" så det är planen för idag, vi får sällskap också av inga andra än Therese och Hannah. Skönt att få ha ett vuxet samtal  under dagen!
 
 
Har även en HEL del att fixa inför nästa helg då det vankas dop. Jag måste skriva en inköpslista, baka,köpa klänning,kläder till Kean, ringa kyrkan för att prata med deras kantor, bestämma alla psalmer, låtar osv. Får sätta mig ner med min karl en gång för alla så allt är färdigt nu till helgen.
 
 
Ska försöka vila en stund när Kean vilar och hoppas på att det värsta av det här humöret försvinner!
Hoppas att ni har vaknat på en bättre sida och förlåt att jag är bitter, men livet är inte alltid rosa fluffiga moln och klassisk musik tyvärr...
 
 
 
 
 
 

Syskonkärlek

2012-08-23 15:56:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lilleman har gnällt ta mig tusan hela dagen fram tills syrran kom hem och han sken upp som en sol. Man ser lyckan i hans ögon, för oj vad han gillar henne! Hon är så snäll mot honom och busar med honom nästan jämt. SYSKONKÄRLEK på hög nivå!

Mina små kärlekar <3


God lunch!

2012-08-23 12:09:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Eller hur man säger så här mitt emellan förmiddag och eftermiddag. Morgonen har gått i ett som vanligt ;-) En sak är säker och det är att Leah sover mer än någonsin nu när dagis har börjat igen. Hon somnade halv åtta igårkväll och vaknade av Kean kvart över sju, så det var en pigg & glad tjej som jag lämnade idag. Det kan man väl inte säga att lilleman är för tillfället...Seperationsångest, ont i munnen och så sjukt mammig..Allt detta gör att han får störd sömn också = ännu mer gnäll. Men den här perioden går över men när man är inne i den känns det som om den aldrig ska ta slut!
Orkade inte med mera gnäll så jag packa ner honom i vagnen och är nu påväg mot centrum för att handla dagens middag innan det är dags att åka upp igen för att hämta syrran.

(Låt er inte luras av hans charm, han gör sig bara till för kameran ;-)


Give me!

2012-08-22 20:58:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


   Okej här har ni de perfekta sakerna för mitt drömvardagsrum. Love love love!
 
 
 
 
 
Howard soffa + fåtölj, Tine K brickbord och ett zebraskinn. Skulle vekligen vara pricken över i:et här hemma :). Som sagt högst upp på min önskelista!
 
 
 
 
 
Nu ska mitt nygjorda thé drickas och jag ska mysa ner mig i soffan tillsammans med mitt stora hjärta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paus

2012-08-22 13:51:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Golvet glänser, tvättmaskiner brummar, Kean sover & musiken är på låg volym i bakgrunden. Har hunnit otroligt mycket idag och klockan är bara kvart i två, vilket betyder att jag sätter mig i soffan medan golvet torkar och passar på att läsa lite tidningar som damp ned idag. Har redan läst Ikea katalogen för en vecka sedan via mailen men det är ändå lite roligare att läsa i självaste katalogen. På framsidan har en bild på en fåtölj som de tog fram redan 1951 men har nu moderniserat den lite och I'm in love! Helst av allt så står en crème vit Howard soffa + fåtöljer överst på min önskelista men de kostar en del också...Men en dag lovar jag er att de flyttar hem till oss!

Dags att passa på att kika lite innan min lilla jag-har-ont-i-munnen-gnällspik vaknar..


Morgonpigg

2012-08-22 08:51:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! Här startade vi dagen väldigt tidigt runt 5 snåret för att vara exakt. Okej vi gick inte upp förrän vid sex tiden men ändå.. Vi hade en morgonpigg lite kille som har väldigt ont i munnen just nu. Jag hade nästan räknat med en tidig morgon då han somnade halv sju igårkväll efter en dag med påtok för lite sömn under dagen. Men idag ska vi bara är hemma och då brukar han sova mycket bättre än i vagnen, håller tummarna för det både för hans del men även för min. Tänkte nämligen passa på att vila en stund nu och ladda på lite sömn. Annars består dagen utav plockning, tvätt och annat fix här hemma. En lugn och mysig hemma dag med andra ord.

Sov gott för en stund!


2

2012-08-21 20:31:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Andra dagen i rad som jag är ute i spåret och springer. Sprang även en gång förra veckan. Så jäkla nöjd med mig själv måste jag säga! Efteråt är det så jäkla skönt när man känner att man pressat sig själv och puschat sig själv lite extra. En sak måste jag sluta med iallafall och det är att äta 1 timme eller mindre, inte så bra att springa på full mage fy tusan! Tänkte minst köra varannan dag och verkligen verkligen försöka hålla de löftet till mig själv. Ut och få ut lite energi, aggression men även rensa hjärnan, LOVE it :-)



Jag har TID!!!

2012-08-21 13:19:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag sitter här, har precis suttit och ätit min lunch helt SJÄLV i tystnaden. Tyst har jag inte för att Kean sover utan för att det aldrig aldrig aldrig annars är tyst hän när man bara hör hur klockan i köket tickar. Skakar dock fortfarande efter morgonens stress, trodde att jag förberett allt så pass bra att det skulle vara nemas problemas nu på morgonen men jag hade inte räknat med ösregn..
Så det var bara att snabbt leta i lådorna efter regnstället till skorpan, springa upp för att hämta jackan till Kean, fram med gummistövla, packa foppisarna och nya snabba springskorna som hon fick i present ifall att det blir fint väder på eftermiddagen. Åh juste skötväskan skulle packas hade missat det, så det var bara att löpa runt och packa ner lilleman i vagnen och Leah framför och köra en rejäl PW. Ni som inte vet så har jag en ganska så lång/brant backe som vi måste ta oss uppför till förskolan och med 8,3 + 15,7 kg barn + 10kg övervikt så är det en ganska så bra morgonträning när vi körde racet dit.Lämna en ganska så spänd liten tjej för att sedan springa till bussen som skulle ta oss till haninge centrum för att kika på en klänning till mig som jag ska ha på dopet.
 Hittade dock ingen som föll mig i smaken. Tror att det får bli ngn från Nelly eller bubbleroom istället, eller har ni tips på andra sidor som har fina klänningar? Helst lite längre, lite arm och gärna i någon fin blå färg (svart passar perfa med ;-)
Note to myself: Om du ska shoppa ha inte med dig Kean då. Han är som de flesta killar hatar att gå/åka i affärer!
 
Men nu när vardagen äntligen är tillbaka så kommer jag ha så mycket tid när Kean sover att jag lovar på hedersord att jag kommer att blogga så mycket som det bara går. Har så mycket jag vill skriva/visa er då jag samlat på mig en massa under de här månaderna jag inte kunnat/hunnit skriva.
Tänkte inviga första dagen med att städa men kom på mig själv, jag skiter i det idag och tar det imorgon istället. Ska passa på att njuta av LUGNET och bara lägga mig i soffan en stund för att jag kan (medan Kean sover..). För om cirka två timmar ska Leah hämtas och då blir det kramkalas. För även om det är skönt att hon få gå på dagis så har vi ändå varit tillsammans 24/7 i 9 veckor nu så självklart känns det att man saknar sin lilla skorpa. Men vi behöver liite tid ifrån varandra just för att hinna sakna varann.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha den äran älskade skatt!

2012-08-19 21:22:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen har gått i ett med kalas, kalas,kalas & lite kalas på det. En helnöjd liten skorpa ligger nu utmattad i sin säng. Tack alla ni som förgyllde hennes dag! Lyckligare tjej får man leta efter, som nu är hela 3 år.
Känns som det var igår som vi låg på BB, nervösa nyblivna föräldrar som hade fått den vackraste varelsen på jorden. Tackar högre makter var eviga dag för min lilla skorpa. För mig kommer hon alltid vara min lilla skorpa oavsett. Älskar dig mitt hjärta!


Pictures

2012-08-17 08:56:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan väl lika gärna passa på att ladda upp bilderna som jag försökt ladda upp i 2 veckors tid nu! 
 
 
 
 
Har en massa andra bilder som kommer komma upp så fort jag hinner :)

468 gången gillt!

2012-08-17 08:43:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag försöker och försöker men hinner inte få iväg de inlägg jag vill. Har som sagt börjat 467 gånger innan denna och nu ska jag ta mig tusan få iväg ett medan Leah kollar på Bolibompa och Kean håller i gåstolen och puttar den framför sig samtidigt som han går på knäna efter. Full fart som vanligt hos oss :-)
Igår när Ken kom hem fick han hämta upp oss hemma hos kusinerna, där Leah hade fått leka av sig lite. Väl hemma var det bara att fixa dagens middag för att sedan bli upphämtad av Chrisse för lite egentidshopping aka kalasshopping. Så otroligt skönt att få handla allt som behövdes i lugn och ro, å om man har turen att få göra det så glömmer man inte ett endaste dugg utan man kommer även hem med saker som man någonstans i bakhuvudet har memorerat att det måste vi ha hem. Väl hemma och hundralappar fattigare så var det dags att packa upp, sortera och förbereda. Allt för att slippa stå där i sista minuten innan kalasen börjar! Som jag annars alltid gör vilket i sin tur resulterar i att jag står där med halva fejjan utan smink och fortfarande mjukiskläderna på, japp jag prioriterar mig alltid sist. Men det är väl något jag kan tänka mig som alla mammor gör( å japp där drog jag alla sambos över en å samma kant..) Skorpans presenter slogs in och fiskedammspåsarna är redan ihopplockade med alla tillbehör. Påtal om fiskedamm så är det höjdpunkternas höjdpunkt om ni frågar madam. Vi pratade om kalaset häromdagen varpå Leah säger: - Mamma visst får jag fiska först på fiskedammen.
Jag: -Självklart det är ju du som fyller år och då får man det.
Leah: - Åh bra! (lättnande suck), ja & dom andra får fiska efter mig!
 
Så idag är det fixa med fiskdammenpyssel så fort Kean somnat för sin förmiddagsnap, eftersom han är överallt och ingenstans konstant! Så nu ska jag upp och leta efter ett passande lakan, som våra fiskar som vi ska pyssla strax ska sitta på. Jag vill även fixa en massa andra roliga saker till kalaset får dock se vilken tid jag har. Jag måste rekommendera en app som är mitt liv den senaste tiden (förutom Instagram ;), appens namn är Pinterest och har så mycket roliga saker som man kan göra själv, tips på hur du fixar ditt hår, får fint i trädgården, träningstips, bröllopsideér och mycket mycket mer. Jag kan garantera att man hittar någon mapp som intresserar er. Jag har hittat så mycket roliga saker varav en sak ska jag göra som dekoration till kalaset imorgon, lovar att självklart visa er! 
Dags att ta fram allt pyssel för här ska det pysslas :-)
 
Ha en underbar dag, för idag är det FREDAG & äntligen kommer jag få ha min karl hemma heela helgen LYX!
 
 
 
 
(pst! Det här inlägget tog bara en timme att skriva, rekord!)
 

Sorry!

2012-08-14 09:30:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Usch får sådan ångest när jag inte är här inne och skriver, men om ärligheten ska tala så har jag ingen som helst lust just nu. Men sedan tänker jag på min älskade mormor som går in varje dag och se hur barnen utvecklas och vad för små hyss de hittar på och då vill jag forstätta, plus att jag tycker att det är superroligt periodvis att blogga. Men den senaste tiden har blogg.se strulat en massa och är otroligt segt så om ni har något bättre tips så hör gärna av er då jag är väldigt öppen för förslag :)

Idag är som alla andra dagar har inga planer alls, en vän kanske skulle komma hit men är inte riktigt säker..Vädret kan man inte heller lite på vet knapt från dag till dag hur det kommer att bli och jag vill därför inte planera några längre utflykter då. Jag skulle vilja passa på att åka på en massa roliga saker nu med Leah men jag har ju även Kean att tänka på och då blir det inte samma sak. Har ni några tips på roliga saker som man FÅR ha med vagnen in samt är super roligt för +3 år?? GIVE ME!

Dags för bad för mina små monster innan det är dags för Keans vila och då kan även mamman i huset få göra sig iordning :) Hoppas att ni får en underbar dag!

ps. Man kan tydligen inte ladda upp bilder för tillfället, men så fort man kan det ska jag ladda upp en MASSA bilder från vår sommar.

Passar på!

2012-08-08 09:01:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon!
Passar på att skriva till er medan mitt lilla monster sover...Leah sitter här brevid och får i sig lite frukost och vi sitter och pratar om vad vi ska göra idag. Så svårt att planera något eftersom man aldrig kan lita på vad de säger om vädret..Men om man tittar ut genom fönstret just nu så ser det ut att bli en solig och varm dag men om man tittar på yr.no så ska det blir molnigt och 19 grader. Tanken har varit hela veckan att vi ska åka till leklandet tillsammans med Isak & Anna men om det blir strålande väder vill man nästan passa på att gå upp till badet och njuta av den lilla sommar som man får, vi får se.

Ken jobbar super sent ikväll så det blir bara jag och barnen hela dagen. Så det gäller att planera redan nu vad vi ska äta till middag då jag vet av erfarenhet att just vid middagstid så har jag två gnälliga och trötta barn å då är det inte roligt att ens börja planera maten då. Så det ska jag göra på en gång, måste även kika på lite hemsidor ikväll på vad den blivande 3-åringen kan tänkas önska sig samt vad vi önskar oss till Kean i doppresent. Japp det börja närma sig för både kalas och dop å då är det en massa saker som måste planeras!

Dags att börja göra sig i ordning innan han vaknar igen :)


Slutkörd

2012-08-07 21:12:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet att jag lovat bättre uppdatering men jag har ta mig tusan inte tid. Jag har knappt tid med att gå på toa så förstår kanske lite mer att jag inte har tid att blogga...Varför jag inte har ngn tid? Min dotter ska underhållas men framför allt måste varenda kryp steg övervakas då det 9 gånger av 10 slutar med att han reser sig upp på soffan, gåstolen,tv-möbeln,löpbandet you name it. Och inte nog med att han reser sig han släpper taget mitt i allt och faller handlöst mot golvet, så en hjälm är ett måste för mitt monster. Vill absolut inte att det ska hända mitt lilla hjärta mer skador än alla bulor han samlat på sig, det får räcka med de nu. Vissa har även försökt att sms:a/ringa">sms:a/ringa">sms:a/ringa%3C/a%3E">sms:a/ringa mig men just nu hinner jag knappt det. Men en sak jag har hunnit när barnen väl somnat är att premiär gått/joggat på löpbandet, lite kettlebell övningar, pilatesbollövningar och mina älskade ab-slide har dammats av och ska bli en trogen vän. Så idag är träningsvärken enorm men imorgon är det på't igen vill jag lova, för min kropp är i väldigt väldigt dåligt skick. Fick en rejäl tankeställare efter gårdagens pass, därför sker träningen framför allt för att kroppens skick ska höjas. Mat och träning för utseendets skull får komma sen (eller under tiden ;-) Sov gott från en slutkörd mamma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_502167a29606ee085b00002c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_502167a29606ee085b00002c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_502167ace087c33f12000016.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_502167cbddf2b30472000051.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1489222/images/2012/pic_502167d8ddf2b31276000006.jpg" class="image">


2012-08-04 23:05:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen har spenderats i dopets tecken. Älskade lilla Hannah skulle döpas och vi fick äran att vara med å fira med dem. Kean snackade genom hela dopet och Leah hade lite myror i rumpan...Som vanligt tog vi inget familjekort nu när alla i familjen var så fina. Men som tur är så vankas det även dop för vår del om lite mindre än en månad och kära vänner hoppas jag på många fina kort på min underbara familj. Väl hemma så hade vi en riktig lugn familjekväll med en massa lördagsmys. Leah vann som vanligt över oss på memory vilket hon oftast gör och vi åt pizza tillsammans framför tv:n. Nu har vi lagt oss i sängen och barnen sover sedan länge. Ken har redan satt på en film så jag ska göra honom sällskap en stund innan jag somnar :-)


Jacuzzi

2012-08-02 23:49:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kvällen har spenderats hemma hos svärmor/svärfar för lite grillning,bad och myst med kusinerna som är uppe ifrån Göteborg å hälsar på. Svärföräldrarna har nyligen köpt en utomhusjacuzzi som självklart skulle invigas. Leah har fått en liten skräck för vatten efter en incident för några veckor sedan så hennes tid i badet blev inte så lång. Utan hon ville hellre vara uppe med mamma och farmor, men Kean och Ken njöt för fulla muggar. Såg helt underbart ut om ni frågar mig :-) Nu är det dags för sängen för imorgon ska Ken & Leah till grönan tillsammans med kusinerna så jag å Kean åker med farmor för att shoppa lite winwin ;-)


God allt för tidig morgon

2012-08-02 08:04:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här hade vi en grabb som vaknade påtok för tidigt om ni frågar mig. Men om man tänker efter så hade det inte varit för tidigt om vi kommit hem i tid med tanke på att han somnade vid åtta igårkväll..tyvärr drog monopol spelet ut på tiden och klockan visade två när vi landade hemma igen. Vi var bortbjudna på middag igår kanske jag ska tillägga hemma hos Kens bästa vän och Keans blivande gudfar Dennis å hans flickvän Emelie. Mysigt som alltid och en massa god mat! Vet ni när jag vaknade för första gången igår? Kvart över ELVA!!! Det var väl fyra år sedan det hände tror jag. Sömn som min kropp verkligen behöver, så tack återigen kära svärmor/svärfar för att ni gjorde det möjligt. Kvällen på tu man hand var helt underbar och tänk vad några timmar tillsammans helt ensamma kan göra, magiskt! Om en timme väcker jag min karl så att jag får sova en eller två timmar till innan vi hittar på vad som ska göras idag. Måste nämligen ta tag i min klätterapa som är allt och överallt just nu....


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu